Endast räägid ilmselt? Plaanid sõimlema hakata? Seni pole siin teemas küll muud sõimu näinud kui sinu pidev sapp ametnike suhtes. Hea, et sinul pole üldse aega siin kommenteerida ...Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:19 Suur tundlikkus tuleneb sellest, et siin foorumis on suhteliselt palju ametnikke ja üleüldse riigipalgalisi. Neil on võimalik töö kõrval kogu aeg midagi kommenteerida. Kunagi avaldati, kes olid need netisõimlejad, -kommentaatorid. Üllatuseks selgus, et ei olnudki mingi pööbel, vaid lugupeetud arstid jmt.
Prokuratuur on paha
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas nüüd neid ametnikke siia kohe suhteliselt palju sai? Ise seletad kogu aeg, et sinuga vaidleb vaid üksainus isik (mööndustega ehk kaks), keda sina ametnikuks pead. Nüüd siin lausa kubiseb aega surnuks löövatest ametnikest?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:19Suur tundlikkus tuleneb sellest, et siin foorumis on suhteliselt palju ametnikke ja üleüldse riigipalgalisi. Neil on võimalik töö kõrval kogu aeg midagi kommenteerida. Kunagi avaldati, kes olid need netisõimlejad, -kommentaatorid. Üllatuseks selgus, et ei olnudki mingi pööbel, vaid lugupeetud arstid jmt.
-
Külaline
Jah, ma näen, kuidas sul kohe üldse mingit oma elu ei ole, peale foorumis kisamise. Muide, võta teatavaks, et see sinu poolt ülal toodud tsitaat tööajal foorumis istuvatest ametnikest ei olnud minu kirjutatud. Siin kirjutavad ka teised inimesed, palun saa sellest ükskord aru. Ja halbu kogemusi on ka teistel. Kui see teadmine sinule ei sobi, siis pole midagi teha. Aga nüüd ma hakkan tasapisi aru saama, miks need KOV ametnikud kogu aeg nii hullult "hõivatud" onGuest kirjutas: ↑11 Juun 2025 15:02Kuidas nüüd neid ametnikke siia kohe suhteliselt palju sai? Ise seletad kogu aeg, et sinuga vaidleb vaid üksainus isik (mööndustega ehk kaks), keda sina ametnikuks pead. Nüüd siin lausa kubiseb aega surnuks löövatest ametnikest?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:19Suur tundlikkus tuleneb sellest, et siin foorumis on suhteliselt palju ametnikke ja üleüldse riigipalgalisi. Neil on võimalik töö kõrval kogu aeg midagi kommenteerida. Kunagi avaldati, kes olid need netisõimlejad, -kommentaatorid. Üllatuseks selgus, et ei olnudki mingi pööbel, vaid lugupeetud arstid jmt.
Pagan võtku, hakka lõpuks ometi oma päristööd tegema, kuula inimesed päriselt ära ja anna neile seda abi, mida nad küsivad! Ning kui seda abi anda ei saa, siis lihtsalt ütlegi viisakalt nii ja jäta nad siis rahule, kõik. Küll siis paraneks ka KOV sotsiaalametnike maine.
-
Külaline
Aga neid klišeesid toodad ju ainult sina. Selgelt on näha, et ametnikel ongi metsik hulk vaba aega töö ajal, muidu nad mingis lobafoorumis inimesi sõimamas ei oleks.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:49Endast räägid ilmselt? Plaanid sõimlema hakata? Seni pole siin teemas küll muud sõimu näinud kui sinu pidev sapp ametnike suhtes. Hea, et sinul pole üldse aega siin kommenteerida ...Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:19 Suur tundlikkus tuleneb sellest, et siin foorumis on suhteliselt palju ametnikke ja üleüldse riigipalgalisi. Neil on võimalik töö kõrval kogu aeg midagi kommenteerida. Kunagi avaldati, kes olid need netisõimlejad, -kommentaatorid. Üllatuseks selgus, et ei olnudki mingi pööbel, vaid lugupeetud arstid jmt.Selgitad ehk, kust tuleb see arusaam, et ametnikel on mingi metsik hulk vaba aega töö ajal? Miks sa neid klišeesid toodad muudkui?
-
Külaline
Väärt eesmärk, mina olen igati selle poolt, et kõik käiks ausalt ja inimesed saaksid abi, mida nad vajavad. Kahjuks ei ole foorumis huupi vahutamisest vähimatki kasu. Ka kui kuskile kaebama lähed, oleks vaja esitada faktid, kasutada loogikat, sellised ebamäärased kirjutised, mida sina toodad, ei vii ju mitte kuskile. Ka see lähtekoht, et kõik probleemid tulenevad sellest, et on mingi ametnike tõug, kes puhtalt lõbu pärast inimesi kiusab. See, keda sa mõtled ametnike all, ka muudkui laieneb ja laieneb. Nüüd on arstid ka juba ametnikud, kes inimesi vihkavad ja neile halba tahavad. See ei kõla kuidagi eluliselt usutavalt ja kui sa samas stiilis jätkad, vaadatakse ainult, et mingi hull möllab ja sinu juttu ei hakata süvenemagi, isegi kui sa lõpuks mõne fakti ka mängu tooks. Siiani pole kahjuks midagi sellist veel juhtunud.Seega, nagu ma siin teemas varemgi olen öelnud, jätkan ma LOV ametnike võimuliialduste vastu võitlemist senikaua, kuni elus olen.
-
Külaline
Klišeedele vastu vaidlemine ei ole klišeede tootmine. Sina loobid oletusi ja süüdistusi ametnike suunas, meie proovime sul fantaasial hoogu maha võtta. Selline on olukorra kirjeldus.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 16:03Aga neid klišeesid toodad ju ainult sina. Selgelt on näha, et ametnikel ongi metsik hulk vaba aega töö ajal, muidu nad mingis lobafoorumis inimesi sõimamas ei oleks.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:49Endast räägid ilmselt? Plaanid sõimlema hakata? Seni pole siin teemas küll muud sõimu näinud kui sinu pidev sapp ametnike suhtes. Hea, et sinul pole üldse aega siin kommenteerida ...Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:19 Suur tundlikkus tuleneb sellest, et siin foorumis on suhteliselt palju ametnikke ja üleüldse riigipalgalisi. Neil on võimalik töö kõrval kogu aeg midagi kommenteerida. Kunagi avaldati, kes olid need netisõimlejad, -kommentaatorid. Üllatuseks selgus, et ei olnudki mingi pööbel, vaid lugupeetud arstid jmt.Selgitad ehk, kust tuleb see arusaam, et ametnikel on mingi metsik hulk vaba aega töö ajal? Miks sa neid klišeesid toodad muudkui?
Ja see "fakt", et sa mind ja teisi vastajaid pidevalt ametnikeks pead tuleneb kahest tõendist - et meil on aega siin kommenteerida ning et meil on tahtmist sinu jamale vastu vaielda?
-
Külaline
Kes need "meie" sul on? Siin leidub nii neid, kes ei luba ametnike töö kohta avaldada mitte mingit kriitilist tagasisidet, kui ka neid, kes seda teevad. Sa kasutad seda demagoogiavõtet, kus üritad oma veendumuse pooldajaid näidata tohutu suure rahvahulgana, kes kõik pidavat sinuga ühel nõul olema, ent vastaspoolt üritad nui neljaks taandada mingile ühele ullikesele, kes olevat paranoiade küüsis ega saa asjadest õieti aru. Hästi, lepime siis kokku, et väitlevate osapoolte seas on erinevaid inimesi, kummalgi poolel pole neid üksGuest kirjutas: ↑11 Juun 2025 16:26Klišeedele vastu vaidlemine ei ole klišeede tootmine. Sina loobid oletusi ja süüdistusi ametnike suunas, meie proovime sul fantaasial hoogu maha võtta. Selline on olukorra kirjeldus.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 16:03Aga neid klišeesid toodad ju ainult sina. Selgelt on näha, et ametnikel ongi metsik hulk vaba aega töö ajal, muidu nad mingis lobafoorumis inimesi sõimamas ei oleks.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:49 Endast räägid ilmselt? Plaanid sõimlema hakata? Seni pole siin teemas küll muud sõimu näinud kui sinu pidev sapp ametnike suhtes. Hea, et sinul pole üldse aega siin kommenteerida ...Selgitad ehk, kust tuleb see arusaam, et ametnikel on mingi metsik hulk vaba aega töö ajal? Miks sa neid klišeesid toodad muudkui?
Ja see "fakt", et sa mind ja teisi vastajaid pidevalt ametnikeks pead tuleneb kahest tõendist - et meil on aega siin kommenteerida ning et meil on tahtmist sinu jamale vastu vaielda?Just sellised on ka kõik muud sinu "faktid", millele sa oma süüdistustelaviini üles ehitanud oled.
Mis mu süüdistustelaviinid siis ka on? Jah, mul on halb kogemus. Ning ei, ma ei kavatse sulle siin seda õnnetust, mis LOV ametnik meile põhjustas, sulle mõnitamiseks nina alla laotama kukkuda. Siit on juba näha, et ametnikke jumalateks pidav inimene eirab kõiki tõendeid isegi siis, kui need talle näkku karjuvad. Seega vahet pole, pead rahul olema nende ajaleheartiklitega, kus osa neist jamadest avalikkuse ette on toodud. Fakt on see, et kõik ametnikud kahjuks ei ole heatahtlikud ja kuna nende töö üle puudub järelevalve, siis võivad need mitteheatahtlikud tegelased teha inimestele ka kurja. Nii on ja lepi selle teadmisega.
-
Külaline
Sina ju oledki see üks "võitleja". Naljakas, et sina räägid demagoogiast ja süüdistad teisi nendes asjades, mida sa ise teed. Saa ei saagi ju asjadest õigesti aru. Väänad asjaolusid igasuguse loogika vastaselt sinna ja tänna, kõike ignoreerid, mis sulle vastu öeldakse ja lased ikka edasi sama plaati.Kes need "meie" sul on? Siin leidub nii neid, kes ei luba ametnike töö kohta avaldada mitte mingit kriitilist tagasisidet, kui ka neid, kes seda teevad. Sa kasutad seda demagoogiavõtet, kus üritad oma veendumuse pooldajaid näidata tohutu suure rahvahulgana, kes kõik pidavat sinuga ühel nõul olema, ent vastaspoolt üritad nui neljaks taandada mingile ühele ullikesele, kes olevat paranoiade küüsis ega saa asjadest õieti aru.
-
Külaline
Tõesta, miks sa arvad, et mina see üksainuke olen? Neid, kes siin oma halba kogemust samuti jaganud on või lihtsalt nõustuvad, et ka ametnike töö üle peaks siiski olema järelevalve, on siin teisigi. Ma ei peagi sinu demagoogiaga nõustuma, et sa teaksid.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 17:08Sina ju oledki see üks "võitleja". Naljakas, et sina räägid demagoogiast ja süüdistad teisi nendes asjades, mida sa ise teed. Saa ei saagi ju asjadest õigesti aru. Väänad asjaolusid igasuguse loogika vastaselt sinna ja tänna, kõike ignoreerid, mis sulle vastu öeldakse ja lased ikka edasi sama plaati.Kes need "meie" sul on? Siin leidub nii neid, kes ei luba ametnike töö kohta avaldada mitte mingit kriitilist tagasisidet, kui ka neid, kes seda teevad. Sa kasutad seda demagoogiavõtet, kus üritad oma veendumuse pooldajaid näidata tohutu suure rahvahulgana, kes kõik pidavat sinuga ühel nõul olema, ent vastaspoolt üritad nui neljaks taandada mingile ühele ullikesele, kes olevat paranoiade küüsis ega saa asjadest õieti aru.
Mina olen seda meelt, et oma elu üle on parim spetsialist inimene ise. Kui inimene ikka tunneb, et pärast sekkumist muutus tema elu endisest palju halvemaks, siis järelikult tegi ametnik sekkudes oma tööd halvasti. Ja halvasti tehtud töö tuleb ära parandada. Vastasel juhul tekib küsimus, kelle heaks see töö siis üldse käib?
-
Külaline
Õigust räägib. See olin hoopis minaGuest kirjutas: ↑11 Juun 2025 16:01Jah, ma näen, kuidas sul kohe üldse mingit oma elu ei ole, peale foorumis kisamise. Muide, võta teatavaks, et see sinu poolt ülal toodud tsitaat tööajal foorumis istuvatest ametnikest ei olnud minu kirjutatud. Siin kirjutavad ka teised inimesed, palun saa sellest ükskord aru. Ja halbu kogemusi on ka teistel. Kui see teadmine sinule ei sobi, siis pole midagi teha. Aga nüüd ma hakkan tasapisi aru saama, miks need KOV ametnikud kogu aeg nii hullult "hõivatud" onGuest kirjutas: ↑11 Juun 2025 15:02Kuidas nüüd neid ametnikke siia kohe suhteliselt palju sai? Ise seletad kogu aeg, et sinuga vaidleb vaid üksainus isik (mööndustega ehk kaks), keda sina ametnikuks pead. Nüüd siin lausa kubiseb aega surnuks löövatest ametnikest?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:19Suur tundlikkus tuleneb sellest, et siin foorumis on suhteliselt palju ametnikke ja üleüldse riigipalgalisi. Neil on võimalik töö kõrval kogu aeg midagi kommenteerida. Kunagi avaldati, kes olid need netisõimlejad, -kommentaatorid. Üllatuseks selgus, et ei olnudki mingi pööbel, vaid lugupeetud arstid jmt.![]()
Pagan võtku, hakka lõpuks ometi oma päristööd tegema, kuula inimesed päriselt ära ja anna neile seda abi, mida nad küsivad! Ning kui seda abi anda ei saa, siis lihtsalt ütlegi viisakalt nii ja jäta nad siis rahule, kõik. Küll siis paraneks ka KOV sotsiaalametnike maine.
-
Külaline
Ega muidugi - kui keegi teine sinuga enam vaielda ei viitsi, siis tuleb iseendaga vestlema hakata.
-
Külaline
Saa ükskord juba aru - siin vestlevad erinevad inimesed.
Mis su probleem tegelikult on?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu, YaCy [Bot] ja 3 külalist