Mida peate raha raiskamiseks?

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 08:58
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 22:31
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 21:19
Kui juuksur, maniküür, pediküür, mis on enamike naiste elementaarsed igakuised kulutused, asuvad tasulise parkimise tsoonis, siis pargid auto linna serva ja sõidad sinna ühistranspordiga? Really? Et see 2 eurot kuus kokku hoida?
Ei usu, et see on enamike kulutus, vaid pigem ikka osade harrastus. Mingu selle 2000 euroga, mis nad aastas kokku hoiavad, parem ühele reisile või pangu see pensionisambasse või tehku ükskõik mida muud mõistlikkumat, keegi neid teiste varbaid ja küüsi ei vahi ju kunagi.
Suurem osa inimesi on võimelised ise oma küüsi viilima. See ei ole nii keeruline.
Vaeseke, sina siis pole kunagi maniküüris käinud? Või mingis eriliselt p*sas kus ainult viiliti?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 09:50
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 07:04
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 21:18
Postitus on kustutatud
Ole hea ja kirjuta kuidas parkimise eest maksmine, kui seda on võimalus vältida, muudab kedagi rikkaks. Oled parkla omanik 😂😂😂😂? Tead ma säästan oma vaese mõtteviisiga aastas üsnagi kopsaka summa mida investeerimisse suunata ;).
Mina pole see, kellega väitled, võtan üldse esimest korda siin teemas sõna. Minu arvates on tal õigus - see on vaese inimese mentaliteet, kui paaniliselt tasulist parkimist vältida ja sellest enadale mingi eraldi elufilosoofia kujundada. Ma küll tõesti ei usu, et parkimistasu põhimõtteliselt vältiv inimene midagi kuhugi investeerib.
No kõige rikkamad keda tean on seda sorti inimesed….vaesematel on suhtumine, ah mis see 2, 3, 4, 5 eurot siia sinna, peenraha ja kuu lõpus näpud põhjas. Eraldi elufilosoofia on enda ostud teha selles ajalises limiidis kus ei pea midagi maksma? Põnev, räägi veel palun - mitte et ma sellepärast parkla omanikke nuumama hakkaks. Ülevõlli näited on ju alati humoorikad
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 13:48
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 09:57
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 09:50
Mina pole see, kellega väitled, võtan üldse esimest korda siin teemas sõna. Minu arvates on tal õigus - see on vaese inimese mentaliteet, kui paaniliselt tasulist parkimist vältida ja sellest enadale mingi eraldi elufilosoofia kujundada. Ma küll tõesti ei usu, et parkimistasu põhimõtteliselt vältiv inimene midagi kuhugi investeerib.
Mina siis see nn "vaene" inimene. Tõttöelda, arukas inimene mõtleb oma kulutused hoolega läbi. Ja täpselt nii ongi, et hoiad mõne euro parkimise pealt kokku, mõne euro selle pealt, et taksot ei kasuta, lisaks veel jäta ära kulutused maniküüri ja pediküüri peale (mida asja on IGA KUU! käia pediküüris - uskumatu! Kas keegi tõesti käib kord kuus pediküüris?) ja lõpuks oled kokku hoidnud arvestatava summa. Jah, minul on küll nii aktsiaportfell, III sammas kui ka hoiused. Välisreisidel käin kaks korda aastas...

Eks ma võin sinu jaoks siis vaene inimene olla, aga usun, et oma rahakasutuse-kulutuse hoolega läbimõtlemisega hoiab pikemas perspektiivis korralikud summad kokku.
Ma ei tea, kas sa oled rikas või vaene, kõik see on ka suhteline ju. Ütlesin, et selline sendisaagimine ja seeläbi oma elu keerulisemaks elamine (pean oma käimised planeerima parklatasude järgi?) ja mingi lisateema tekitamine oma ellu üksikute eurode kokkuhoidmiseks on vaese inimese mentaliteet. Mentaliteet, mitte vaesus ise.
Rikas ei larista muidugi, kuid suunab oma ajukapatsiteedi ja oskused mitte parkimisraha kokkuhoidmisele, vaid selle võrra enam teenimisele. Rikka inimese ellu ei kuulu sellised teemad nagu parkimisaja ja -koha otsimine, tema aju ei pea sellise asjaga üldse tegelema, ja ta ei ole selle võrra vaesem ju ometi, lihtsalt tema elu on lihtsam ja pea selle rämpsu võrra puhanum.
Kõige rikkamad inimesed keda tean on vaese mentaliteediga. Neil on see põhimõtte küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 18:43
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 22:31

Ei usu, et see on enamike kulutus, vaid pigem ikka osade harrastus. Mingu selle 2000 euroga, mis nad aastas kokku hoiavad, parem ühele reisile või pangu see pensionisambasse või tehku ükskõik mida muud mõistlikkumat, keegi neid teiste varbaid ja küüsi ei vahi ju kunagi.
Suurem osa inimesi on võimelised ise oma küüsi viilima. See ei ole nii keeruline.
Vaeseke, sina siis pole kunagi maniküüris käinud? Või mingis eriliselt p*sas kus ainult viiliti?
Mina näiteks tõesti ei käi kunagi maniküüris. Võib-olla kunagi 35 aastat tagasi, teismelisena paar korda huvi pärast käisin. Miks peaks kasutama teenust, millega ma ise hakkama saan?

Kas nende geelküüntega saab midagi teha ka? Näiteks rohida või muid aiatöid teha?
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 18:43Vaeseke, sina siis pole kunagi maniküüris käinud? Või mingis eriliselt p*sas kus ainult viiliti?
Kõik ei igatse jah neid jubedaid maalitud kulliküüniseid.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 18:48
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 09:57
Mina siis see nn "vaene" inimene. Tõttöelda, arukas inimene mõtleb oma kulutused hoolega läbi. Ja täpselt nii ongi, et hoiad mõne euro parkimise pealt kokku, mõne euro selle pealt, et taksot ei kasuta, lisaks veel jäta ära kulutused maniküüri ja pediküüri peale (mida asja on IGA KUU! käia pediküüris - uskumatu! Kas keegi tõesti käib kord kuus pediküüris?) ja lõpuks oled kokku hoidnud arvestatava summa. Jah, minul on küll nii aktsiaportfell, III sammas kui ka hoiused. Välisreisidel käin kaks korda aastas...

Eks ma võin sinu jaoks siis vaene inimene olla, aga usun, et oma rahakasutuse-kulutuse hoolega läbimõtlemisega hoiab pikemas perspektiivis korralikud summad kokku.
Ma ei tea, kas sa oled rikas või vaene, kõik see on ka suhteline ju. Ütlesin, et selline sendisaagimine ja seeläbi oma elu keerulisemaks elamine (pean oma käimised planeerima parklatasude järgi?) ja mingi lisateema tekitamine oma ellu üksikute eurode kokkuhoidmiseks on vaese inimese mentaliteet. Mentaliteet, mitte vaesus ise.
Rikas ei larista muidugi, kuid suunab oma ajukapatsiteedi ja oskused mitte parkimisraha kokkuhoidmisele, vaid selle võrra enam teenimisele. Rikka inimese ellu ei kuulu sellised teemad nagu parkimisaja ja -koha otsimine, tema aju ei pea sellise asjaga üldse tegelema, ja ta ei ole selle võrra vaesem ju ometi, lihtsalt tema elu on lihtsam ja pea selle rämpsu võrra puhanum.
Kõige rikkamad inimesed keda tean on vaese mentaliteediga. Neil on see põhimõtte küsimus.
Minu kõige rikkamad tuttavad (ikka miljonärid) elavad küll väga tagasihoidlikku elu. Näiteks kaks nendest sõidavad väga vanade (15+ aastat) autodega. Üks nendest koonerdab täiesti kindlasti parkimise pealt ja ka taksoga ei sõida kunagi. Mõlemad elavad korteris.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:00

Mina näiteks tõesti ei käi kunagi maniküüris. Võib-olla kunagi 35 aastat tagasi, teismelisena paar korda huvi pärast käisin. Miks peaks kasutama teenust, millega ma ise hakkama saan?

Kas nende geelküüntega saab midagi teha ka? Näiteks rohida või muid aiatöid teha?
Mina ei viitsi küüsi leotada, poleerida, küünenahka eemaldada, õlitada, lakkida, geellakkida. Ainuüksi viilimisega saab tõesti iga mats hakkama. Keegi ei lähe viilimise pärast rahakotti avama maniküüri, huumorinurk…
Maniküür ≠ geelküüned.
Geelküüned saavad olla ka lühikesed….
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 19:05Minu kõige rikkamad tuttavad (ikka miljonärid) elavad küll väga tagasihoidlikku elu. Näiteks kaks nendest sõidavad väga vanade (15+ aastat) autodega.
Erand kinnitab reeglit, ka miljonäride seas leidub veidrikke
Külaline

aiatööks sobivad https://www.threads.net/@mailisbeauty/post/C9fqQo4uEVQ
Külaline

Tutvusringkonnas palju jõukaid(ise ei ole, aga sinnapoole teel), no selliseid veiderdajaid tean paari tükki, kes julma säästmise ja säästude investeerimisega on saanud jõukaks, aga nemadki on nüüd hakanud normaalseteks ja ei veereta senti mingi parklatasu pealt. Finantsteadlik inimene tõesti üldiselt ei kuluta mõttetute asjade peale siia ja sinna, aga no sõita ma ei tea kust kaudu ja kulutada aega, täiesti mõttetu. Aeg on see, mida kunagi enam tagasi ei saa, raha saab alati tagasi teenida.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:16
Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 19:05Minu kõige rikkamad tuttavad (ikka miljonärid) elavad küll väga tagasihoidlikku elu. Näiteks kaks nendest sõidavad väga vanade (15+ aastat) autodega.
Veidrik on mitte eputrilla olla? Njh
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:26 Tutvusringkonnas palju jõukaid(ise ei ole, aga sinnapoole teel), no selliseid veiderdajaid tean paari tükki, kes julma säästmise ja säästude investeerimisega on saanud jõukaks, aga nemadki on nüüd hakanud normaalseteks ja ei veereta senti mingi parklatasu pealt. Finantsteadlik inimene tõesti üldiselt ei kuluta mõttetute asjade peale siia ja sinna, aga no sõita ma ei tea kust kaudu ja kulutada aega, täiesti mõttetu. Aeg on see, mida kunagi enam tagasi ei saa, raha saab alati tagasi teenida.
Aega kunagi tagasi ei sa aga raha saab alati tagasi teenida. Aga raha teenimisele aega ei kulu, raha tuleb ise tagasi?
Külaline

See on geellakk. Kas sa lakitud küüntega saad rohida või aiatöid teha? Kuidas küünelakk midagi sellist peaks segama?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:05
Minu kõige rikkamad tuttavad (ikka miljonärid) elavad küll väga tagasihoidlikku elu. Näiteks kaks nendest sõidavad väga vanade (15+ aastat) autodega. Üks nendest koonerdab täiesti kindlasti parkimise pealt ja ka taksoga ei sõida kunagi. Mõlemad elavad korteris.
Minu kõige rikkamad tuttavad, aga TOP-is alles kahesajandad, elavad mõlemad 1,5 miljonit maksvas majas, lisaks sellele on kummalgi ca 10 miljonit rendi-või müügikinnisvaras. Autod uued, vahetatakse 4-5a tagant, nii meestel kui naistel 100+ tuhat maksev auto.
Sinu tuttavad on koonrid. Vot see on alles jube.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 20:00
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:05

Minu kõige rikkamad tuttavad, aga TOP-is alles kahesajandad, elavad mõlemad 1,5 miljonit maksvas majas, lisaks sellele on kummalgi ca 10 miljonit rendi-või müügikinnisvaras. Autod uued, vahetatakse 4-5a tagant, nii meestel kui naistel 100+ tuhat maksev auto.
Sinu tuttavad on koonrid. Vot see on alles jube.
Miks see jube on? Üks neist tuttavatest on Äripäeva miljonäride topis esimese 25 seas.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:52

See on geellakk. Kas sa lakitud küüntega saad rohida või aiatöid teha? Kuidas küünelakk midagi sellist peaks segama?
Ma ei julgeks selliseid küüsi mulla sisse pannagi. Tavaline lakk tuleb mul näiteks juba samal päeval alati maha.
Külaline

Mõnusad naljaninadest ärplejad siin koos, kõik loevad Äripäeva toppe :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:29
Üldiselt rikas inimene (miljonär) sõidab siiski uuema ja kallima autoga. Näiteks uuema S klassi Mercedesega. Eks põhjuseid on mitmeid. Mugav, turvaline, vaikne, ei jäta sind teepeale (15+ aastat vana autoga võib tehnilisi viperusi juhtuda). Mäletan, kui Normet tegi seda öökülalise saadet, siis eal olid kõigil uuemad mugavad autod (nad kõik muidugi polnud miljonärid). Mis põhimine- miks neid miljoneid teenida, kui isegi mugava ja turvalise uue autoga sõita ei soovi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:13

Mina ei viitsi küüsi leotada, poleerida, küünenahka eemaldada, õlitada, lakkida, geellakkida. Ainuüksi viilimisega saab tõesti iga mats hakkama. Keegi ei lähe viilimise pärast rahakotti avama maniküüri, huumorinurk…
Maniküür ≠ geelküüned.
Geelküüned saavad olla ka lühikesed….
Siis on mul vist vedanud. Ma ei pea üldse oma küüsi leotama, poleerima ja õlitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 20:35
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:29

Üldiselt rikas inimene (miljonär) sõidab siiski uuema ja kallima autoga. Näiteks uuema S klassi Mercedesega. Eks põhjuseid on mitmeid. Mugav, turvaline, vaikne, ei jäta sind teepeale (15+ aastat vana autoga võib tehnilisi viperusi juhtuda). Mäletan, kui Normet tegi seda öökülalise saadet, siis eal olid kõigil uuemad mugavad autod (nad kõik muidugi polnud miljonärid). Mis põhimine- miks neid miljoneid teenida, kui isegi mugava ja turvalise uue autoga sõita ei soovi.
Miks mersuga, miks mitte Maseratiga? Sa ei tea rikastest midagi, sest rikka jaoks on mersu ja porsche vaese mehe roolid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist