Mis mõte sellel siis enam oleks, kui näed kõiki külalise poste mis ta teinud on? Siis võiks kõik avalikult oma kasutajanimega olla, siis näed isegi kes mida kirjutab.
ETTEPANEK pahatahtliku trolli vaigistamiseks!
-
Külaline
-
Külaline
Mis sellel ühe teema raames nägemisel siis viga on? Et troll ei saa mitut kasutajat teeseldes tüli kiskuda?
-
Külaline
Kui sa vähem tülitseks, siis oleks kõik ilus eks. Kahjuks sina oledki see troll keda hetkel ei saa blokeerida.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 14:28Mis sellel ühe teema raames nägemisel siis viga on? Et troll ei saa mitut kasutajat teeseldes tüli kiskuda?
-
Külaline
Pole oluline, kes see troll on. Kõigile oleks parem kui saaks külalisi blokkida. Kes keda trolliks peab on ükskõik.
-
Külaline
Miks peab kogu aeg kedagi blokkima. Nagu lasteaed. Lihtsalt kui meeldi kommentaar, lased silmadega üle. See foorum on niigi väikese külastatavusega ja uusi kommentaare ööpäevas palju ei lisandu.
-
Külaline
Vaata eilset õhtut, kõik huvitavamad teemad suudeti ära rikkuda.
-
Külaline
No ei satu lapsed eriti siia. Ei huvita neid siin eriti miski, neil on oma suhtluskanalid.
Miks alati koolivaheajast räägitakse? See ei puutu kuidagi asjasse. Ja see pole nagunii alanud.
Kõik teemad on täis mölisetud küll, keegi on mõnitamislainel. Jube põnev elu tundub tal olevat. Pidi ju saama ometi lihtsamalt blokkida nüüd, kui kõik on sisselogitud?
-
Külaline
Trolli blokeerimese teemas vastati ju, et külalise blokeerimist on arutatud ja mõtlevad selle täpsema tehnilise teostuse üle.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:45 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Ma ei mõelnud, et iga kasutaja saaks külalist blokkida, pigem seda, et adminn ja omanik ise saaksid blokkida selle tegelase, kes siin pidevalt kõiki valetajateks tembeldab ja kogu aeg kümmet kommenteerijat samaks isikuks peab ja ainult mõnitavaid kommentaare kirjutab. Nemad ju näevad, kes see on. Isegi, kui tal on mitu erinevat kontot.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Mind ka. Aga miinustaja on kahjuks puutumatu. Sain sellise vastuse:
Tere,
Kõigil kasutajatel on õigus postitustele plusse/miinuseid jagada. Seda me kontrollida ei saa, kas keegi teeb seda valimatult või mitte.
Plusse/miinuseid saavad panna ainult registreeritud kasutajad ja kuna postitusi saavad alates eelmisest nädalast ka ainult registreeritud kasutajad teha, siis on registreerinud kasutajate hulk tõusnud. Samuti on varem konto teinud kasutajad rohkem foorumisse sisselogitud.
Tõusnud ei ole ainult miinuste hulgad postituste all vaid ka plussid.
Postitustele plusside/miinuste panemise võimalus jääb, sest osad foorumlased siiski kasutavad seda funktsiooni.
Plusside panija olen vist ainsana mina. Panen neid miinuste tasakaalustamiseks.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Mudakonn, mis sa virised?මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑15 Dets 2024 21:18Mind ka. Aga miinustaja on kahjuks puutumatu. Sain sellise vastuse:
Tere,
Kõigil kasutajatel on õigus postitustele plusse/miinuseid jagada. Seda me kontrollida ei saa, kas keegi teeb seda valimatult või mitte.
Plusse/miinuseid saavad panna ainult registreeritud kasutajad ja kuna postitusi saavad alates eelmisest nädalast ka ainult registreeritud kasutajad teha, siis on registreerinud kasutajate hulk tõusnud. Samuti on varem konto teinud kasutajad rohkem foorumisse sisselogitud.
Tõusnud ei ole ainult miinuste hulgad postituste all vaid ka plussid.
Postitustele plusside/miinuste panemise võimalus jääb, sest osad foorumlased siiski kasutavad seda funktsiooni.
Plusside panija olen vist ainsana mina. Panen neid miinuste tasakaalustamiseks.
-
Külaline
Mina ka
-
Külaline
-
Külaline
Minu arust ei peaks siin kedagi blokkima ega nii palju kustutama.
Minu jaoks on see vägagi arendav keskkond.
Minu jaoks on see vägagi arendav keskkond.
Ainus võimalus on "külaliste" kaotamine.
-
Külaline
Millele järgneb foorumi veelgi väiksem külastajate-kasutajate arv. Vähem kasutajaid, vähem klikke, vähem reklaami, vähem raha. See pole kasulik foorumi omanikule. Lihtne kas pole.
Alternatiiv ongi trollide lahinguväli. Nagu praegu. Mina ei taha siis siin enam olla, ja oletan et veel mõned lahkuvad, kui normaalne suhtlus pole enam võimalik. Raporteerimine pole lahendus, see on nüüd juba ilmne.
-
Külaline
Egalitaari äraminekust oleks kahju, Antsu äramineku üle oleks hea meel. Aga see on mõlema puhul positiivne, et kirjutavad kasutajanimega. Kui ei meeldi saab blokkida.
Mina olen ka üsna äramineku äärepeal. Foorum ise on väga lahe, aga kahjuks aeg-ajalt õnnestub trollidel ikka korralikult teemasid üle võtta.
Minu meeelest oleks külaliste blokkimise võimalus ainus variant foorumit elus hoida.
Või siis tõesti kõik kasutajanimedega kui külalise blokki ikka mitte kuidagi teha ei saa.
Mina olen ka üsna äramineku äärepeal. Foorum ise on väga lahe, aga kahjuks aeg-ajalt õnnestub trollidel ikka korralikult teemasid üle võtta.
Minu meeelest oleks külaliste blokkimise võimalus ainus variant foorumit elus hoida.
Või siis tõesti kõik kasutajanimedega kui külalise blokki ikka mitte kuidagi teha ei saa.
1. "Jääksid paljud postitused alles, mida ta raporteerib lihtsalt sel põhjusel, et talle ei meeldi"Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 21:52 Postitus on kustutatud
Vale! Raporteeritud on põhjustel: Teemaväline, isiklik rünnak, halvustamine, teadlik valetamine.
2 "Selline solvujahingega isik ei peakski siin olema. Naeruväärne sariraporteerija. Muudmoodi silma ei paista, siis peab raporteerimisega tähelepanu tõmbama."
Isiklik rünnak ja halvustamine, provokatsioon
Postitusest, mille sisu iseloom vastab trollimisele, on loomulikult raporteeritud.
Ettepanek! Kui muidu ei saa, siis võiksite luua siia foorumisse eraldi keskkonna kuhu saaks postitada üksnes kasutajanimega. ma hea meelega haagiks end ülejäänud foorumiosast lahti ja jätaks selle trollidele. Hundid saaks söönuks ja lambad jääks terveks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist