Nad teavad, et nõue aegub 10 aastaga kui just kuriteoga tekitatud kahjuga pole tegu, st kriminaalmenetluses väljamõistetud nõudega tegu pole.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 21:25No loomulikult ei ole. Aga kui oma musu võlgadest oled teadlik ja nihverdad kuidagi läbi kelle ja ei tea mille musule "mustalt palkka" et ta jumala eest oma võlakoormat vähendada ei saaks, no siis see puha oma lollus. Järelikult on ta skeemidest teadlik.
Märten ise teles rääkis, et saab 5k palkka aga võlga ei maksa "põhimõtte" pärast.
Huvitav, kas ta selle peale ei mõtle, et lapsed ju lõpuks pärivad selle võla. Me keegi ei ole igavene. Ja ma kahtlen, et nii suur võlakoorem ka automaatselt kustub mingi hetk?!(parandage, kui eksin).
Mallukas on kiusaja
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Mees on ju juba kriminaalkorras vangis istunud ka. No vahet pole kas aegub või ei. Nõme käitumine igatemoodiTõutäkk kirjutas: ↑18 Veebr 2025 22:34Nad teavad, et nõue aegub 10 aastaga kui just kuriteoga tekitatud kahjuga pole tegu, st kriminaalmenetluses väljamõistetud nõudega tegu pole.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 21:25No loomulikult ei ole. Aga kui oma musu võlgadest oled teadlik ja nihverdad kuidagi läbi kelle ja ei tea mille musule "mustalt palkka" et ta jumala eest oma võlakoormat vähendada ei saaks, no siis see puha oma lollus. Järelikult on ta skeemidest teadlik.
Märten ise teles rääkis, et saab 5k palkka aga võlga ei maksa "põhimõtte" pärast.
Huvitav, kas ta selle peale ei mõtle, et lapsed ju lõpuks pärivad selle võla. Me keegi ei ole igavene. Ja ma kahtlen, et nii suur võlakoorem ka automaatselt kustub mingi hetk?!(parandage, kui eksin).
Sellega olen päri, et mees on kaabakas. Õige mees tasuks oma võlad.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 23:05Mees on ju juba kriminaalkorras vangis istunud ka. No vahet pole kas aegub või ei. Nõme käitumine igatemoodiTõutäkk kirjutas: ↑18 Veebr 2025 22:34Nad teavad, et nõue aegub 10 aastaga kui just kuriteoga tekitatud kahjuga pole tegu, st kriminaalmenetluses väljamõistetud nõudega tegu pole.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 21:25
No loomulikult ei ole. Aga kui oma musu võlgadest oled teadlik ja nihverdad kuidagi läbi kelle ja ei tea mille musule "mustalt palkka" et ta jumala eest oma võlakoormat vähendada ei saaks, no siis see puha oma lollus. Järelikult on ta skeemidest teadlik.
Huvitav, kas ta selle peale ei mõtle, et lapsed ju lõpuks pärivad selle võla. Me keegi ei ole igavene. Ja ma kahtlen, et nii suur võlakoorem ka automaatselt kustub mingi hetk?!(parandage, kui eksin).![]()
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
Mis mõttes maksab? Sa oled elav näide rumalast inimesest, kes kujutab ette, et kui abiellud, pead maksma mehe eelnevad ja tulevased võlad. Kui loll saab olla?Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 20:48VahiSiin elav näide rumalast ja madala enesehinnanguga naisest, kes lisaks sellele, et võtab ainsa, kes teda tahab, siis maksab vennikese vanad, uued ja tulevad võlad. Miks?
-
Külaline
Eelnevaid võlgu tõenäoliselt ei maksa, oodatakse kuni aeguvad. Aga kogu tema edaspidise elu ja tegevuse maksab ju kinni M. See mees ei hakka kunagi ausal teel raha teenima see on selge.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 08:34Mis mõttes maksab? Sa oled elav näide rumalast inimesest, kes kujutab ette, et kui abiellud, pead maksma mehe eelnevad ja tulevased võlad. Kui loll saab olla?VahiSiin elav näide rumalast ja madala enesehinnanguga naisest, kes lisaks sellele, et võtab ainsa, kes teda tahab, siis maksab vennikese vanad, uued ja tulevad võlad. Miks?
-
Külaline
Ja mis siis? Paljud mehed maksavad naise elu kinni, miks siis rikas naine seda teha ei võiks? Miks te kellegi teise raha loete?Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 10:19Eelnevaid võlgu tõenäoliselt ei maksa, oodatakse kuni aeguvad. Aga kogu tema edaspidise elu ja tegevuse maksab ju kinni M. See mees ei hakka kunagi ausal teel raha teenima see on selge.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 08:34Mis mõttes maksab? Sa oled elav näide rumalast inimesest, kes kujutab ette, et kui abiellud, pead maksma mehe eelnevad ja tulevased võlad. Kui loll saab olla?VahiSiin elav näide rumalast ja madala enesehinnanguga naisest, kes lisaks sellele, et võtab ainsa, kes teda tahab, siis maksab vennikese vanad, uued ja tulevad võlad. Miks?
Inimesed võiksid nii palju ikka teada, et abikaasa enda huvides võetud võlgu ei pea kinni maksma.
-
Külaline
Kaudselt maksavad selle kaabaka elu kinni M-i jälgijad, kaasaarvatud sinaKülaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 10:31Ja mis siis? Paljud mehed maksavad naise elu kinni, miks siis rikas naine seda teha ei võiks? Miks te kellegi teise raha loete?Eelnevaid võlgu tõenäoliselt ei maksa, oodatakse kuni aeguvad. Aga kogu tema edaspidise elu ja tegevuse maksab ju kinni M. See mees ei hakka kunagi ausal teel raha teenima see on selge.
Inimesed võiksid nii palju ikka teada, et abikaasa enda huvides võetud võlgu ei pea kinni maksma.
-
Külaline
Mina? Mina pole ta jälgija. Kõik tellijad ning koostöötegijad muidugi, peavadki, see nende vaba valik.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 10:51Kaudselt maksavad selle kaabaka elu kinni M-i jälgijad, kaasaarvatud sinaKülaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 10:31Ja mis siis? Paljud mehed maksavad naise elu kinni, miks siis rikas naine seda teha ei võiks? Miks te kellegi teise raha loete?Eelnevaid võlgu tõenäoliselt ei maksa, oodatakse kuni aeguvad. Aga kogu tema edaspidise elu ja tegevuse maksab ju kinni M. See mees ei hakka kunagi ausal teel raha teenima see on selge.
Inimesed võiksid nii palju ikka teada, et abikaasa enda huvides võetud võlgu ei pea kinni maksma.ja kõik need firmad, kes M-iga koostööd teevad.
-
Külaline
No minuarust on see mallukas üks madal tüüp. Samas, ma ei kuuluta seda, praegu esimest korda kommenteerin. Point on selles, et mitte kõike, mis mõtetes mõlgub ei peaks välja pritsima. 0 toetust sellele rumalale mallukale. No ei ole temas ei nägu, ega tegu!Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 19:46Minul on jäänud mulje, et ta lihtsalt on selline tüüp, et kui midagi ei meeldi, siis ta ka ütleb välja, mis arvab, mitte ei ole vait, et pole minu asi jne. Ja see ei ole kiusamine, see on midagi muud. Aktiivne hoiak vmt. Ta kobiseb ju kõigi kohta, kes midagi lolli teevad, ei ole nii, et mõnda üksikut eriti töötleks.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 23:32 See ongi kiusaja mentaliteet- otsida, kus aga saaks midagi hambusse. Praegu on ohvriks see Elisa, homme keegi teine.
Kunagi saab karma ta kätte.
Ja Elisa pildid, töötlused ja tekstid seal juures ongi totrad, no mis teha. Enamus kerib edasi, kuid mõtleb samamoodi kui Mallukas, kes selle ka välja ütleb.
-
Külaline
Etem kui sina, see on küll kindel.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 20:13No minuarust on see mallukas üks madal tüüp. Samas, ma ei kuuluta seda, praegu esimest korda kommenteerin. Point on selles, et mitte kõike, mis mõtetes mõlgub ei peaks välja pritsima. 0 toetust sellele rumalale mallukale. No ei ole temas ei nägu, ega tegu!Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 19:46Minul on jäänud mulje, et ta lihtsalt on selline tüüp, et kui midagi ei meeldi, siis ta ka ütleb välja, mis arvab, mitte ei ole vait, et pole minu asi jne. Ja see ei ole kiusamine, see on midagi muud. Aktiivne hoiak vmt. Ta kobiseb ju kõigi kohta, kes midagi lolli teevad, ei ole nii, et mõnda üksikut eriti töötleks.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 23:32 See ongi kiusaja mentaliteet- otsida, kus aga saaks midagi hambusse. Praegu on ohvriks see Elisa, homme keegi teine.
Kunagi saab karma ta kätte.
Ja Elisa pildid, töötlused ja tekstid seal juures ongi totrad, no mis teha. Enamus kerib edasi, kuid mõtleb samamoodi kui Mallukas, kes selle ka välja ütleb.
-
Külaline
Sinu arvamust on muidugi kõigil väga oluline lugeda, proua perfektsus ise.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 20:13No minuarust on see mallukas üks madal tüüp. Samas, ma ei kuuluta seda, praegu esimest korda kommenteerin. Point on selles, et mitte kõike, mis mõtetes mõlgub ei peaks välja pritsima. 0 toetust sellele rumalale mallukale. No ei ole temas ei nägu, ega tegu!
-
Külaline
Kuidas M oma jalad nii ilusaks peenikeseks küll sai?
-
Külaline
Jalad on tal koguaeg peenikese(ma)d olnud. Isegi siis, kui kaalus rohkem, oli jalad üsna kondised võrreldes muu kehaga.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 11:01 Kuidas M oma jalad nii ilusaks peenikeseks küll sai?
-
Külaline
Ta on jah selline, et rasv koguneb kõhupiirkonda, aga jalad on peenikesed. Kõhule lasi teha rasvaimu ja kõhuplastika.
-
Külaline
Tasuks võlad? Miks peaks? Esiteks on tegu paarisaja tuhandega ning teiseks keegi nii ei tee, kuna nagunii aegub.
-
Külaline
Sest nii on õige käituda. Ainult kaabakas ja susserdaja ootab õndsalt aegumist. Kuni järgmised võlad tekitab.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:16Tasuks võlad? Miks peaks? Esiteks on tegu paarisaja tuhandega ning teiseks keegi nii ei tee, kuna nagunii aegub.
Selline käitumine näitab inimese kohta nii mõndagi.
-
Külaline
Ma pole eales kellelegi võlgu olnud, kuid tema asemel ei maksaks mina ka.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:35Sest nii on õige käituda. Ainult kaabakas ja susserdaja ootab õndsalt aegumist. Kuni järgmised võlad tekitab.
-
Külaline
Ja miks siis?Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:38Ma pole eales kellelegi võlgu olnud, kuid tema asemel ei maksaks mina ka.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:35Sest nii on õige käituda. Ainult kaabakas ja susserdaja ootab õndsalt aegumist. Kuni järgmised võlad tekitab.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:16
Tasuks võlad? Miks peaks? Esiteks on tegu paarisaja tuhandega ning teiseks keegi nii ei tee, kuna nagunii aegub.
Julged teha(petta) siis peaks ju iga normaalne inimene ka vastutuse võtma ja välja petetud raha tagastama.
-
Külaline
Kuid see näitab, et sa ei kahetse midagi. Aga tema on väitnud, et kahetseb.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:38Ma pole eales kellelegi võlgu olnud, kuid tema asemel ei maksaks mina ka.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:35Sest nii on õige käituda. Ainult kaabakas ja susserdaja ootab õndsalt aegumist. Kuni järgmised võlad tekitab.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:16
Kognitiivne dissonants.
-
Külaline
Ei pea tagastama. Aga sa ei saa väita, et sa oled hea inimene. Kõik teavad kes sa oled - vedel pask.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 22:29Ja miks siis?Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:38Ma pole eales kellelegi võlgu olnud, kuid tema asemel ei maksaks mina ka.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:35
Sest nii on õige käituda. Ainult kaabakas ja susserdaja ootab õndsalt aegumist. Kuni järgmised võlad tekitab.
Julged teha(petta) siis peaks ju iga normaalne inimene ka vastutuse võtma ja välja petetud raha tagastama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Tolmukübe ja 9 külalist