Tervisemüüte

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ants kirjutas: 12 Mai 2025 22:06
Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 21:11
Ants kirjutas: 12 Mai 2025 19:47
Ants kirjutas: 12 Mai 2025 19:26

Teid ilmselt peegel huvitab väga, ega niisama ju ei vasta jura.
Ma võin mõõdukas koguses end klounidega lõbustada.
Te pole siiani aru saanud, mida siis ise teen? :lol:
Ants, sa oled äärmiselt ebameeldiv inimene ja ma usun, et seda ka päriselus. Sellepärast ilmselt siin oma kibestumist välja elamas käidki, sest siin foormis ei ole võimalik sinu eest põgeneda. Igas teemas platsis oma tohutult ebaviisakate ja rumalate sõnavõttudega.
[/quote]
Aga tooge mõni konkreetne näide!
Ma ei tea, mis on Teie põhjused uskuda, et ka minu päriselus on midagi seesugust, mida Te väidate olevat. Mõni usub Jumalat, mõni mõnda puuslikku, mõni Maksuametit. Siin arutlemise foorumis ei pea kellegi eest ära jooksma, ilmselt pole Te konstruktiivse dialoogiga oma elus harjunud ja nüüd tunnete ennast ebamugavalt.
Kunagi ühes foorumis vaieldi väljendi "oh sa lilleke pasameres" üle ja lõppeks leiti, et pasameri on olemas ja ka lilleke on olemas ja nad võivad ka mingi kolmandal ajateljel kokku saada.
[/quote]

Mille kohta näite peab tooma? Ma ei pea sulle näidetega tõestama, et sa mõjud ebameeldiva ja ebaintelligentse inimesena, see on minu tunne sinu suhtes. Ma ei tunne sinu postitusi lugedes ebamugavust, vaid tülgastust ning tundub, et ma ei ole ainuke.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 22:14
Ants kirjutas: 12 Mai 2025 22:06
Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 21:11
Ma võin mõõdukas koguses end klounidega lõbustada.
Te pole siiani aru saanud, mida siis ise teen? :lol:
Ants, sa oled äärmiselt ebameeldiv inimene ja ma usun, et ...
Aga tooge mõni konkreetne näide!
...
[/quote]

Mille kohta näite peab tooma? Ma ei pea sulle näidetega tõestama, et sa mõjud ebameeldiva ja ebaintelligentse inimesena, see on minu tunne sinu suhtes. Ma ei tunne sinu postitusi lugedes ebamugavust, vaid tülgastust ning tundub, et ma ei ole ainuke.
[/quote]
Funktsionaalne lugemisoskus?
Palun tooge näiteid (või ka ainsuses näide, kui rohkemaks jaksu pole), kuidas Ants on hinnanguliselt äärmiselt ja lisaks hinnanguliselt veel ka ebameeldiv inimene. Kas tekib ATH tõttu südame puperdamine, hapnikupuudus, krambid, jmt? Äkki isegi allergia?
Loomulikult ei pea Te midagi tõestama, aga arutle foorumis ju ikka arutletakse ja ehk olete nõus arutlema, (krt, nüüd tuli sõna "arutle" 3x) millised on need faktid, mis panid Teid tundma tülgastunult (mitte ebameeldivalt, nagu väidate)?
Ilma igasuguse tagamõtteta ja otsese positiivse meelestatusega olen nõus Külalisega, tsiteerin: "Ma võin mõõdukas koguses end klounidega lõbustada."

Tooge Teie ka mõni tsiteering, mina juba sain hakkama!
Külaline

See Antsu teietamine on ikka niii naljakas. Peale tema mitte keegi sellise tobedusega ei tegele. Arvab vist, et see tõstab teda kõrgemale levelile-ei, jätab ikka pigem kohtlase mulje.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 23:19 See Antsu teietamine on ikka niii naljakas. Peale tema mitte keegi sellise tobedusega ei tegele. Arvab vist, et see tõstab teda kõrgemale levelile-ei, jätab ikka pigem kohtlase mulje.
Ilma selle informatsioonita ma ei kujutaks oma edasist elu ette. Mõnes kultuuris tuleb endast vanema inimese kõnetamiseks eesnime abil omada esmalt selle inimese luba (eriti kui tegu sinust endast vanema inimesega). Näiteks Saksamaal või siin Maarjamaal sakslasega suheldes peab seda kindlasti teadma. Saksa keeles pole sinatamise teietamise grammatika eriline probleem.
Teie leveli jutt viitab pigem Teie enda madalale enesehinnagule ja üritate saada rahulolu anonüümsena foorumis sappi pritsides. Viitab üsna üheselt madalalaubalisusele.
Külaline

Ants kirjutas: 13 Mai 2025 08:16
Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 23:19 See Antsu teietamine on ikka niii naljakas. Peale tema mitte keegi sellise tobedusega ei tegele. Arvab vist, et see tõstab teda kõrgemale levelile-ei, jätab ikka pigem kohtlase mulje.
Ilma selle informatsioonita ma ei kujutaks oma edasist elu ette. Mõnes kultuuris tuleb endast vanema inimese kõnetamiseks eesnime abil omada esmalt selle inimese luba (eriti kui tegu sinust endast vanema inimesega). Näiteks Saksamaal või siin Maarjamaal sakslasega suheldes peab seda kindlasti teadma. Saksa keeles pole sinatamise teietamise grammatika eriline probleem.
Teie leveli jutt viitab pigem Teie enda madalale enesehinnagule ja üritate saada rahulolu anonüümsena foorumis sappi pritsides. Viitab üsna üheselt madalalaubalisusele.
Aina lollimaks su jutt läheb. Ei, madal enesehinnang on sul. Lisaks sotsiaalne puudelisus. Rumalus nagunii. Väidetavalt oled veel õppejõud?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 08:34
Aina lollimaks su jutt läheb. Ei, madal enesehinnang on sul. Lisaks sotsiaalne puudelisus. Rumalus nagunii. Väidetavalt oled veel õppejõud?
Tooksite mõne näite madalast enesehinnagust, puudelisusest? Ei, ma pole õppejõud, ülikoolide palgad on ikka imetillukesed.
Külaline

Tooksite mõne näite madalast enesehinnagust, puudelisusest? Ei, ma pole õppejõud, ülikoolide palgad on ikka imetillukesed.
Eks oleneb õppejõust, töötan Taltechis ja siin on nii mõnelgi õppejõul sissetulek 7-8 tuhat kuus mitme ametikoha peale kokku. Alla 3000 ei tea kellelgi olevat. Minu arust väga hea palk, sest ega neist paljud ennast väga ei liiguta ka. Mingi 30 aastat vana kursus läheb aastast aastasse, töid ei juhenda korralikult jne.
Külaline

Ants kirjutas: 13 Mai 2025 08:45
Keri oma jutt tagasi ja mõtle, miks SINA mulle niiviisi kirjutasid.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 11:04
Aga miks? Kas TEIL on liikumisfunktsiooni langus, et kerida ei oska?
Külaline

Ants kirjutas: 13 Mai 2025 11:24
Teil tundub olevat nii kognitiivsete funktsioonide langus kui täidesaatvate funktsioonide puudulikkus (eriti peaks arendama pidurdust). Minupoolne täiesti tasuta soovitus teile.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 11:35

Teil tundub olevat nii kognitiivsete funktsioonide langus kui täidesaatvate funktsioonide puudulikkus (eriti peaks arendama pidurdust). Minupoolne täiesti tasuta soovitus teile.
Olete tõeline proffesionaal, et üle veebi analüüsite ja diagnoosite, kunagi oli ka Teiesugune sm Kaspirovski.
Täidesaatvate funktsioonide puudulikkus (ehk siis ATH), olete ehk mõeldud, et peaks ise enda osas seda külge oma isiksuses analüüsima? Kas "arendama pidurdust" või "pidurdus arengus", ehk paralleeli tõmmates "kas olla või mitte olla".
Külaline

Ants kirjutas: 13 Mai 2025 11:58
Olete tõeline proffesionaal, et üle veebi analüüsite ja diagnoosite, kunagi oli ka Teiesugune sm Kaspirovski.
Täidesaatvate funktsioonide puudulikkus (ehk siis ATH), olete ehk mõeldud, et peaks ise enda osas seda külge oma isiksuses analüüsima? Kas "arendama pidurdust" või "pidurdus arengus", ehk paralleeli tõmmates "kas olla või mitte olla".
Ei, täidesaatvate funktsioonide puudulikkus ei tähenda ATH-d. Otsige veel. Teine soovitus: kui ikka ei tea ega oska, siis võiks olla pigem vait. Jätate natukenegi targema mulje.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 16:00
Ants kirjutas: 13 Mai 2025 11:58

Ei, täidesaatvate funktsioonide puudulikkus ei tähenda ATH-d. Otsige veel. Teine soovitus: kui ikka ei tea ega oska, siis võiks olla pigem vait. Jätate natukenegi targema mulje.
Te ei ole üldsegi koostööaldis, kuidas Te kollektiivis küll toime tulete? Miks soovitate vait olla, kas Teil on selleks mingi alus, põhjus, vmt või plähmite niisama? Ühes teatritükis Pantalone tahtis kümme korda kuulsamaks saada, saamata aru, et ta niigi kuulus on, rääkimata tarkusest.
Külaline

Ants kirjutas: 13 Mai 2025 16:16Miks soovitate vait olla, kas Teil on selleks mingi alus, põhjus, vmt või plähmite niisama?
Loe oma tsiteeritud inimese kommentaar läbi, saadki aru.
Mul on sama põhjus.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 14 Mai 2025 00:48
Ants kirjutas: 13 Mai 2025 16:16Miks soovitate vait olla, kas Teil on selleks mingi alus, põhjus, vmt või plähmite niisama?
Loe oma tsiteeritud inimese kommentaar läbi, saadki aru.
Mul on sama põhjus.
Aga kui eelpool klassikuid tsiteerida siis peaksite ise vait olema, "Jätate natukenegi targema mulje."
Külaline

Mind lõbustab, kuidas Ants "haritud" idikaid närvi ajab.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 11:18 Mind lõbustab, kuidas Ants "haritud" idikaid närvi ajab.
Mind küll mitte, hale kuju.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2025 11:18Mind lõbustab, kuidas Ants "haritud" idikaid närvi ajab.
"Närvi ajamine" on veidi üle pingutatud kirjeldus. Aga kui see sind lõbustab, lase edasi. Peaasi, et kasse-koeri ei peksa.
Külaline

Veel üks müütidest, mille üle olen oma sugulastega pikalt vaielnud: juuste rasueritust saab vähese pesemisega kuidagi "treenida", tihe pesemine ei ole hea. Ei teagi, kust selline valearvamus on tulnud.

Tegelikult on nii, et juukseid tuleb pesta siis, kui peanahk on rasune. Kes iga päev, kes ülepäeviti, kes iga 3 päeva tagant, kes kord nädalas. See on nii individuaalne. Tuleb lihtsalt peanaha- ja juuksetüübile sobivad tooted valida.
Külaline

See on ka üks müüt, et haavale peab andma õhku, siis paraneb kiiremini või paremini.

Tegelikult on kõige parem haavad antiseptilise kreemi ja "hingava" plaastriga katta. Nahk paraneb niiskes keskkonnas paremini, lisaks hoiab antiseptiline kreem ja plaaster mustuse ja bakterid eemal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist