Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2025 17:59
Guest kirjutas: ↑20 Nov 2025 17:51
Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2025 17:38
Näe, kuidas imed üksteist leiavad.
Seda, et teie kehad ei vanane, sa mulle selgeks ei tee. Seda, et te vananemist välja näidata ei taha, usun küll.
Eks need kehad ikka vananevad, aga meil pole lagunevaid hambaid, hõredaid juukseid, menopausivaevusi ega ärritust. See, mida sina räägid, on müstika. Isegi mu vena emal, kes sai äsja 70, ei ole hõrenevaid juukseid ega lagunevaid hambaid.
Mina ei rääkinud lagunevatest hammastest ega hõrenevatest juustest, neid mul ka pole, kuid halli on kõvasti, hormoonide tase kõigub (nagu kindlasti tegelikult ka sul) ja mõjutab und ning meeleolu, liigesed valutavad siit ja sealt. Mis su eesmärk on, väita, et tegelikult pole menopausiprobleeme olemas või mis? Kui sina end hästi tunned, on sul vedanud, aga nii tulekski seda võtta - on vedanud. Kahtlane muidugi, kui su kaks sõbrannat ka sama räägivad, äkki lihtsalt osad teist ei julge viletsamad olla kui teised. Mina ei häbene, et vananen. Kella 5-ni pidutsemine ei tuleks pähegi, peaksin seda mõtet pentsikuks, tõttöelda. Ega ma mingi tudeng ole.
Guest kirjutas: ↑20 Nov 2025 17:48
Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2025 15:38
Johani hüpe tuleb 10 aasta pärast, saad aru ikka?
Ehk sa väidad, et vaadates Evelini, on ta märgatavalt vananenud viimase 6 aastaga või mis soga sa ajad? Inimene sai 6 aastat tagasi alles lapse.
Ma tõesti ei tea, kuidas temal selle vananemisega on. Selleks peaks inimesega ikka väga lähedane olema, et midagi sellist teada. Väjapoole muidugi ei paista midagi, paljudel ei paista. See ei tähenda, et seal taga muutusi ei ole.
Maq ei väida, et pole menopausiprobleeme olemas, väidan, et kõigil neid pole, see pole mingi aamen kirikus, et peab olema. Võimalik, et mu hormoonide tase kõigub, aga miks mind see fakt ise peaks huvitama, kui ma elan täpselt sama elu nagu enne(hormoonspiraal, päevi pole). Näe, sul ei tule kella 5-ni pidutsemine pähe, aga meil juhtus just nädal tagasi kontsert, kus esineja tuli peale 00.40, enne mille algust istusime meil ja pärast lõppemist ja enne taksodega koju minemist taas meil. Musa põhja, tantsimine, jutustamine, arutamine, täiesti normaalne. Magama kell 5 ja üles järgmise päeva lõunal. Eelmisel kuul juhtus, et sõbrannad tulid kell 20.00 külla, lahkusid kell 04.30. Kui sulle ei tule see pähegi, oledki vana. Sinu mõtteviis on vana, pole ime, et näedki välja vana.