Ütles ju, et vahel on ainsateks tööülesanneteks need, mida ta teha ei saa. Siis ta ju ei teegi midagi.Guest kirjutas: ↑29 Mär 2026 23:16Kus ta seda ütles?Guest kirjutas: ↑29 Mär 2026 23:15Missuguses põhitöös ta tubli on siis. Ütleski ju, et tuleb tööle ja midagi seal ei tee.Guest kirjutas: ↑29 Mär 2026 21:44
Aga kui inimene on oma põhitöös tubli ja tööandjas on veidigi inimlikkust ja arusaama, et sel inimesel on seda tööd vaja lihtsalt selleks et ellu jääda, kuna töövõimetoetused on ju häbiväärselt väikesed. Ei tea selle inimese olukorda, aga tõenäoliselt ei käi ta nii kaugel tööl päris vabatahtlikult...
Mis toimub muusikutega?
-
Külaline
-
Külaline
Siin jäi jutt kuidagi depressioonile pidama, aga GT-l oli ju ka piirialane isiksusehäire.
"Oktoobri algul Eesti Ekspressile antud intervjuus tunnistas Gameboy Tetris, et tema jaoks saabus ellu kõige tumedam hetk möödunud augustis Treski hotellis olles, kus ta viibis, sest kolm kontserti ootas andmist. Need aga jäid ära ja selle asemel sattus artist psühhiaatriakliinikusse, kus talle pandi diagnoosiks piirialane isiksusehäire.
„Suitsiidsed mõtted olid mul ka 5Miinuste ajal, kuid selle melu sees ei pööranud ma sellele tähelepanu,“ meenutas enne ansamblisse 5Miinust kuulunud räppar intervjuus."
Sellisena elada tundub ikka ääretult raske BPD korral sageli vigastataksegi ennast ja proovitakse endale lõpp peale teha. Ega niisama ei käida Seewaldis chillimas.
"Oktoobri algul Eesti Ekspressile antud intervjuus tunnistas Gameboy Tetris, et tema jaoks saabus ellu kõige tumedam hetk möödunud augustis Treski hotellis olles, kus ta viibis, sest kolm kontserti ootas andmist. Need aga jäid ära ja selle asemel sattus artist psühhiaatriakliinikusse, kus talle pandi diagnoosiks piirialane isiksusehäire.
„Suitsiidsed mõtted olid mul ka 5Miinuste ajal, kuid selle melu sees ei pööranud ma sellele tähelepanu,“ meenutas enne ansamblisse 5Miinust kuulunud räppar intervjuus."
Sellisena elada tundub ikka ääretult raske BPD korral sageli vigastataksegi ennast ja proovitakse endale lõpp peale teha. Ega niisama ei käida Seewaldis chillimas.
-
Külaline
Mul on ka see isiksusehäire ja depressioon koos. Väga raske on, pidev võitlus suitsiidimõtetegaGuest kirjutas: ↑29 Mär 2026 23:28 Siin jäi jutt kuidagi depressioonile pidama, aga GT-l oli ju ka piirialane isiksusehäire.
-
Külaline
Lasen'd olla, ju ta ikka teeb, muidu ju ei peetaks teda tööl ja teema pole tema töökorraldusest.Guest kirjutas: ↑29 Mär 2026 23:19Ütles ju, et vahel on ainsateks tööülesanneteks need, mida ta teha ei saa. Siis ta ju ei teegi midagi.
-
Külaline
Hilisemas postituses ütleb, et on põhitöö, mida ta teeb ja koristamine, mida ta ei tee. Vahel on ainult koristamine, siis ei teegi midagi, sest ebameeldivaid asju ta ei saa teha. Eks ta ongi tööandja kaastundest tööle võetud, aga teisele inimesele jääb siis ju suurem koormus. Loodan, et see on ka rahaliselt kompenseeritud.Ning see, et ma ei suuda üle 1-2 päeva nädalas tööl käia- just eriti käia, sest tund ühistranspordiga sinna, poolteist tagasi ja tööl on ka vahel ainsateks ülesanneteks midagi sellist, mida ma tervise tõttu (mul on lisaks ka palju füüsilisi probleeme ja ATH+ autism-mis nullivad tahtealagtuse ehk ebameeldivate tegevuste algatamise võime) teha ei saa.
-
Külaline
Kuidas see isiksusehäire mõjutab? Rohte võtad?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2026 23:49Mul on ka see isiksusehäire ja depressioon koos. Väga raske on, pidev võitlus suitsiidimõtetegaGuest kirjutas: ↑29 Mär 2026 23:28 Siin jäi jutt kuidagi depressioonile pidama, aga GT-l oli ju ka piirialane isiksusehäire.
-
Külaline
Imelik, et kõik miinustavad, aga kas teile meeldiks, kui teil oleks kolleeg, kes pidevalt ei ilmud välja ja jätab oma töö teie teha? Ja eriti "tore" on veel siis, kui on ülemus, kes midagi ette ei võta, kuna tema vaates on töö ju tehtud. Minu arust see ei ole teiste suhtes aus ja töökoht ei ole sotsiaalamet.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 06:55Hilisemas postituses ütleb, et on põhitöö, mida ta teeb ja koristamine, mida ta ei tee. Vahel on ainult koristamine, siis ei teegi midagi, sest ebameeldivaid asju ta ei saa teha. Eks ta ongi tööandja kaastundest tööle võetud, aga teisele inimesele jääb siis ju suurem koormus. Loodan, et see on ka rahaliselt kompenseeritud.Ning see, et ma ei suuda üle 1-2 päeva nädalas tööl käia- just eriti käia, sest tund ühistranspordiga sinna, poolteist tagasi ja tööl on ka vahel ainsateks ülesanneteks midagi sellist, mida ma tervise tõttu (mul on lisaks ka palju füüsilisi probleeme ja ATH+ autism-mis nullivad tahtealagtuse ehk ebameeldivate tegevuste algatamise võime) teha ei saa.
-
Külaline
Mina miinustan seda, et see siin ei ole see koht ega aeg ega viis selliseid asju arutada.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:22Imelik, et kõik miinustavad, aga kas teile meeldiks, kui teil oleks kolleeg, kes pidevalt ei ilmud välja ja jätab oma töö teie teha? Ja eriti "tore" on veel siis, kui on ülemus, kes midagi ette ei võta, kuna tema vaates on töö ju tehtud. Minu arust see ei ole teiste suhtes aus ja töökoht ei ole sotsiaalamet.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 06:55Hilisemas postituses ütleb, et on põhitöö, mida ta teeb ja koristamine, mida ta ei tee. Vahel on ainult koristamine, siis ei teegi midagi, sest ebameeldivaid asju ta ei saa teha. Eks ta ongi tööandja kaastundest tööle võetud, aga teisele inimesele jääb siis ju suurem koormus. Loodan, et see on ka rahaliselt kompenseeritud.Ning see, et ma ei suuda üle 1-2 päeva nädalas tööl käia- just eriti käia, sest tund ühistranspordiga sinna, poolteist tagasi ja tööl on ka vahel ainsateks ülesanneteks midagi sellist, mida ma tervise tõttu (mul on lisaks ka palju füüsilisi probleeme ja ATH+ autism-mis nullivad tahtealagtuse ehk ebameeldivate tegevuste algatamise võime) teha ei saa.
-
Külaline
Selle ebastabiilselt tööl käija vaade oligi ju heaks näiteks selle kohta, milline ühe depressiivse ja isiksusehäirega inimese elu olla võib. See aitab teistel mõista, mida nad läbi elavad. Samas on hea kuulda ka teise poole vaateid, kes sellise inimese kõrval peavad hakkama saama. Kokkuvõttes teeb see ju kõigi elu raskeks. Siin on ikkagi meditsiinilist abi vaja.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:27 Mina miinustan seda, et see siin ei ole see koht ega aeg ega viis selliseid asju arutada.
-
Külaline
Tema enda jutt muidugi on ok ja asjakohane, aga see, et keegi siin hakkab tema kallal õiendama, et kas ta ikka tööd ka teeb ja mida tema töökaaslane tunda võib ... no anna kannatust. Mis mõte sellel õiendamisel olema peaks - ainult frustreerib inimest, kellel niigi elu üle keskmise raske.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:33Selle ebastabiilselt tööl käija vaade oligi ju heaks näiteks selle kohta, milline ühe depressiivse ja isiksusehäirega inimese elu olla võib. See aitab teistel mõista, mida nad läbi elavad. Samas on hea kuulda ka teise poole vaateid, kes sellise inimese kõrval peavad hakkama saama. Kokkuvõttes teeb see ju kõigi elu raskeks. Siin on ikkagi meditsiinilist abi vaja.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:27 Mina miinustan seda, et see siin ei ole see koht ega aeg ega viis selliseid asju arutada.
-
Külaline
Ma võtan igapäevaselt ravimeid juba üle poole elust. Käin psühhoteraapias regulaarselt...kuid need kõik on vaid selleks, et hoida ära täielikku "musta auku" langemist. Olen olnud haiglaravil ka paar korda...jällegi pealtnäha oleks nagu kõik korras, aga tegelikult ei saa ma oma diagnoosidest kunagi terveks. Just nagu GT... tal võis olla paremaid hetki ja suure tõenäosesega oli ka tema tuvtusringkonnas või avaliku elu tegelasena kuskil foorumis või kommentaariumis selliseid, kes ütlesid "ah mis sul viga" ,"ah, ära kujuta ette" jne. Ja need tegid niigi hapra psüühikaga ning pidevate elutüdimusmõtetega inimesele haiget nii, et ... tagajärg ongi käes.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:33Selle ebastabiilselt tööl käija vaade oligi ju heaks näiteks selle kohta, milline ühe depressiivse ja isiksusehäirega inimese elu olla võib. See aitab teistel mõista, mida nad läbi elavad. Samas on hea kuulda ka teise poole vaateid, kes sellise inimese kõrval peavad hakkama saama. Kokkuvõttes teeb see ju kõigi elu raskeks. Siin on ikkagi meditsiinilist abi vaja.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:27 Mina miinustan seda, et see siin ei ole see koht ega aeg ega viis selliseid asju arutada.
Mis puutub minusse ja minu tööl käimisesse, siis autistina on mul väga tugev kohusetunne ja ma lähen tööle alati, isegi siis kui olen külmetanud või selg laseb vaevu voodist tõusta. Ja kui ma mingil põhjusel tõesti ei saa kohe kuidagi minna, siis helistan hommikul varakult ette, et nad mulle asendust leiaksid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 5 külalist