"Controversial" arvamused

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 20:48 Aastaid hiljem selgus, et pärast seda, kui ema aiamaalt pärast kella 10 õhtul koju tuli, siis hiilis isa järjekordse armukesega aiamajja viimast kostitama/seksutama. Ehh, olid mõnusad asjad, eks ju, issi!

Kui kaugel see aiamaja teie päriskodust siis oli? Kuidas sa lapsena sellest teada said?
U. 30minutilise jalutuskäigu kaugusel, autoga 5-6 minutit.
Ämmale, st minu vanaemale jäi lõpuks vahele; mingil põhjusel, kas mingi kolleegi sünnipäev või midagi, oli vanaema sealkandis ja märkas isa autot aiamaja läheduses (küll aga mitte konkreetselt aiamaja juures) pargituna õhtul hilja ja läks uurima, kuni lõpuks lõbusa paarikese in flagrante tabas.
Teada sain, kui olin nii 14-15, nii et väga laps enam ei olnud - kuidagi jõudis see jutt ringipidi meieni, st lasteni.
Külaline

Andy kirjutas: 02 Aug 2024 19:46
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 18:01
Ja millega sa nõukaajal oma pensionärikõhtu oleksid täitnud? Tavapension oli 60 rubla ehk päevas said kulutada 2 rubla. Ekekter maksis 4 kopikat kWh ja kuus 100 kWh ikka ära kulutad. Muud kommunaalkulud otsa. Vorstikilo maksis 2.40, pakk võid 68 kopikat, leivapäts 20 kopikat. Ei tundu just eriti võimalik normaalselt ära elada või kuidas?

Käisin lapsena igapäevaselt poes perele esmavajalikku ostmas ja juba selle elementaarse eest oli tavaline kulu 3 rubla ringis. Tõsi, meid oli 5 inimest, aga nagu mainitud, oli see 3 rubla vaid esmavajaliku eest.
Jah, aga nüüd sa ei elagi üldse pensionini! Juba käib jutt pensioniea järjekordsest tõstmisest - me sureme kõik enne vanadusesurma, kui pensionisaamise aeg kätte jõuab.
Tervena elatud eluaastad ja oodatav eluiga on kõvasti tõusnud. Selge see, et pensioniiga tuleb edasi lükata - keegi ei jaksa ju seda armeed enam üleval pidada. Tõenäoliselt kaob riigipension üldse ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:08
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 20:48 Aastaid hiljem selgus, et pärast seda, kui ema aiamaalt pärast kella 10 õhtul koju tuli, siis hiilis isa järjekordse armukesega aiamajja viimast kostitama/seksutama. Ehh, olid mõnusad asjad, eks ju, issi!

Kui kaugel see aiamaja teie päriskodust siis oli? Kuidas sa lapsena sellest teada said?
Ämmale, st minu vanaemale jäi lõpuks vahele; mingil põhjusel, kas mingi kolleegi sünnipäev või midagi, oli vanaema sealkandis ja märkas isa autot aiamaja läheduses (küll aga mitte konkreetselt aiamaja juures) pargituna õhtul hilja ja läks uurima, kuni lõpuks lõbusa paarikese in flagrante tabas.
Teada sain, kui olin nii 14-15, nii et väga laps enam ei olnud - kuidagi jõudis see jutt ringipidi meieni, st lasteni.
Päriselt arvad, et su ema ei teadnud? Pakun, et sai esimese korra järgi aru. Ma saan aru, kui keegi on mu kasvuhoone ustki 1 cm võrra liigutanud.
Külaline

In flagrante tähendab siis seda, et paarike oli juba paljas ja asjatas seal aiamajakeses? Ma kujutan su isa nägu, kui ämm talle otsa jõllitas. Mis toimub väimeespoeg? Ah ei miskit, kepin siin armukest. Nojah.
Andy
Kontakt:

Postitus Postitas Andy »

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:10

Tervena elatud eluaastad ja oodatav eluiga on kõvasti tõusnud. Selge see, et pensioniiga tuleb edasi lükata - keegi ei jaksa ju seda armeed enam üleval pidada. Tõenäoliselt kaob riigipension üldse ära.
No ei ole ju nii!
https://www.ohtuleht.ee/tervis/1108205/ ... rv-vahenes
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:33

In flagrante tähendab siis seda, et paarike oli juba paljas ja asjatas seal aiamajakeses? Ma kujutan su isa nägu, kui ämm talle otsa jõllitas. Mis toimub väimeespoeg? Ah ei miskit, kepin siin armukest. Nojah.
Äkki teete Pereelu rubriiki uue teema mälestuste heietamiseks ja meeste ja isade kirumiseks ning ei s.tu seda teemat siin täis!
Külaline

Äkki teete Pereelu rubriiki uue teema mälestuste heietamiseks ja meeste ja isade kirumiseks ning ei s.tu seda teemat siin täis!
Äkki teeks nii, et ei kamandaks ega peaks ennast siin mingiks universumi kunniks. Mine ise oma Pereelu rubriiki edasi naisi kiruma.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:48

Teema pealkiri on ""Controversial" arvamused". Tahad väita, et armukesepidamine ei ole vastakaid arvamusi tekitav teema?
Aga sa tee ise uus teema sellest, kuidas mehi tuleb automaatselt austada ja neid kiruda ei tohi.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Kolkas on see ju lihtne. Minu isa pettis minu ema, Tallinna linnas ja üritas "hoolikalt" varjata, ikka jäi vahele. Külakohas on see veel tuhat korda tõenäolisem.

Iga petis jääb kord vahele

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:22

Päriselt arvad, et su ema ei teadnud? Pakun, et sai esimese korra järgi aru. Ma saan aru, kui keegi on mu kasvuhoone ustki 1 cm võrra liigutanud.
See oleks jah kahtlane olnud, kui isa kasvuhoones oleks käinud. Talle tuli ikka kurke-tomateid vaagnal serveerida.

Ja kui ämm ja lapsed teadsid, siis on ju selge, et ka naine teadis.
Külaline

Andy kirjutas: 02 Aug 2024 21:45
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:10

No ei ole ju nii!
https://www.ohtuleht.ee/tervis/1108205/ ... rv-vahenes
No ja artiklis on ka põhjus, miks see ajutiselt veidi vähenes.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 21:48

Mis sa kamandad siin. See on just õige teema asja arutamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 19:23 Minu arvamused :
1. Euroopa Liidust tuleb kiiresti välja astuda, mitte täita nende kõiki ajuvabasid nõudeid.
2. Venemaaga tuleb suhteid tugevdada, tühistada piirangud ja alustada kaubavahetust. Esiteks on seal piiramatu turg ilma igasugu nõmedate nõueteta, teiseks ei oleks siis mitte mingisugust ohtu, et nad meile sõda kuulutaks.
3. Igasugused rohepöörded ja putukahullused- niitmata muru jne- on nõmeduste tipp
4.Ukraina on sõjas ise süüdi, sest neile pakuti rahumeelset võimalust Venemaaga liituda ja nad ütlesid sellest ära.
Sind tuleks Euroopast välja saata.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 15:08
km70 kirjutas: 01 Aug 2024 15:01 Ärge vaielge trolliga. Siis jääb vait ja ei levita oma jama.
Miks te arvate, et troll? Ma olen lihtsalt inimene, kes oli väga rahul eluga NSVL-is ja kes oli valmis tegema kõik selle nimel, et see riik ka püsima jäänd oleks.. Ja ma teeks ka praegu kõik selle nimel, et europ'sast välja astuda ja Venemaaga häid suhteid luua.
Instagramis on sait nimega cccp.live, vaata ja nostalgitse. Vahel viskan pilgu peale, et lapsepõlve meenutada. Jah, mõned asjad olid toredad, aga ikka väga palju nõmedust ja potjomkinlust oli. Lapsena ehk ei saanud paljust aru, aga nüüd tagantjärele meenutades mingit igatsust küll ei teki.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:18
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 15:08
km70 kirjutas: 01 Aug 2024 15:01 Ärge vaielge trolliga. Siis jääb vait ja ei levita oma jama.
Miks te arvate, et troll? Ma olen lihtsalt inimene, kes oli väga rahul eluga NSVL-is ja kes oli valmis tegema kõik selle nimel, et see riik ka püsima jäänd oleks.. Ja ma teeks ka praegu kõik selle nimel, et europ'sast välja astuda ja Venemaaga häid suhteid luua.
Instagramis on sait nimega cccp.live, vaata ja nostalgitse. Vahel viskan pilgu peale, et lapsepõlve meenutada. Jah, mõned asjad olid toredad, aga ikka väga palju nõmedust ja potjomkinlust oli. Lapsena ehk ei saanud paljust aru, aga nüüd tagantjärele meenutades mingit igatsust küll ei teki.
instagrammi ei kasuta eriti, aga facebookis on palju gruppe sel teemal ja nendes ma olen vist enamuses. Muidugi vaatan ja sellest vaatamisest hakkan veel rohkem igatsema. Igatsema seda stabiilset elu, kus aastast aastasse olid sama linnapilt, samad kaubad samade hindadega ja ei olnud sellist sundi, etnagu peaks kogu aeg midagi juurde õppima, kasvõi elustiili muutma vms.
Külaline

instagrammi ei kasuta eriti, aga facebookis on palju gruppe sel teemal ja nendes ma olen vist enamuses. Muidugi vaatan ja sellest vaatamisest hakkan veel rohkem igatsema. Igatsema seda stabiilset elu, kus aastast aastasse olid sama linnapilt, samad kaubad samade hindadega ja ei olnud sellist sundi, etnagu peaks kogu aeg midagi juurde õppima, kasvõi elustiili muutma vms.
Laiskadele ja mandunutele vist tõesti oli hea aeg, ei pidanud lillegi ise liigutama, eriti kui olid mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 17:05
2. Kõik narkootikumid legaalseks ja riigi kontrolli ning aktsiisi alla (nagu alkohol ja tubakas).
See punkt oleks ka minu meelest õige samm, sest sellega kaoks ära maffiate tulu. Narkoraha on maffiate suurim tuluallikas ja narkootikumine legaliseerimine ja näiteks apteegist kättesaadavaks tegemine lööks igasugu kriminaalsed gängid uppi. [/quote]
Loll jutt, keegi pole kunagi rääkinud kangete narkootikumide legaliseerimisest, mis on org.kuritegevuse põhituluallikas.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 17:58
Laiskadele ja mandunutele vist tõesti oli hea aeg, ei pidanud lillegi ise liigutama, eriti kui olid mees.
Sellepärast see süsteem kokku kukkuski. Parmuparadiis :)
Ja vähegi võimekamate elu tehti põrguks, sest tak inimene oli riigile ohtlik.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 08:56
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 17:05
2. Kõik narkootikumid legaalseks ja riigi kontrolli ning aktsiisi alla (nagu alkohol ja tubakas).
See punkt oleks ka minu meelest õige samm, sest sellega kaoks ära maffiate tulu. Narkoraha on maffiate suurim tuluallikas ja narkootikumine legaliseerimine ja näiteks apteegist kättesaadavaks tegemine lööks igasugu kriminaalsed gängid uppi.
Loll jutt, keegi pole kunagi rääkinud kangete narkootikumide legaliseerimisest, mis on org.kuritegevuse põhituluallikas.
[/quote]

Siin räägiti justnimelt KÕIGI narkootikumide legaliseerimisest. Sellepärast see arvamus ongi "controversial" ja isik, keda tsiteerid on sama meelt.
Külaline

Lendorav kirjutas: 04 Aug 2024 09:14 Siin räägiti justnimelt KÕIGI narkootikumide legaliseerimisest. Sellepärast see arvamus ongi "controversial" ja isik, keda tsiteerid on sama meelt.
Ja mismoodi see toimiks- riik teeb crack-kokaiini apteekidesse saamiseks riigihanke vähempakkumise korras koos tarbimiskomplektiga? :D On vastuoluline arvamus ja rumal/ebapraktiline/ebamõistlik arvamus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 7 külalist