Ilmselt oli tal selle mütsi all pea läbimärg ja siis on natuke tuult peale saades kõrvapõletik ka platsis.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 11:08 Ma vabandan. Mina ütlesin eile võõrale lapsele, et võtku müts peast ära, saab kuumarabanduse. Ta oli keset päeva 26 kraadises kuumas ja päikeses täielikus sügisriietuses, pikad tumedad püksid, tunesinine sügisjope, kinnitõmnatud ja must villane müts peas. Mitte nokats, vaid kootud talvemüts. Ma ei tea, kas vanemad ei luba iseseisvalt mõelda ja jooksvalt riideid seljast eemaldada või mis, aga päris kiirabi ei tahtnud ka kutsuma hakata.
Kui sõber on vägivaldur
-
Külaline
-
Külaline
Mind sundis õpetaja 5. klassis maikuus 26-kraadise kuumalaine ajal ekskursioonil mütsi kandma. Sest mu ema oli kunagi aastate eest talle rääkinud, et mul olevat kalduvus kõrvapõletikele. No ja sealt kuidagimoodi siis õpetaja oma peaga aretas välja, et kui kõrvapõletikke palju, siis järelikult peab see laps aasta ringi mütsi kandma. Oi, siiani mäletan kuis higi voolas mööda kaela alla, lihtsalt surusin hambad kokku ja kannatasin, sest ei julgenud õpetajale vastu hakata.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 11:08 Ma vabandan. Mina ütlesin eile võõrale lapsele, et võtku müts peast ära, saab kuumarabanduse. Ta oli keset päeva 26 kraadises kuumas ja päikeses täielikus sügisriietuses, pikad tumedad püksid, tunesinine sügisjope, kinnitõmnatud ja must villane müts peas. Mitte nokats, vaid kootud talvemüts. Ma ei tea, kas vanemad ei luba iseseisvalt mõelda ja jooksvalt riideid seljast eemaldada või mis, aga päris kiirabi ei tahtnud ka kutsuma hakata.
-
Külaline
Kõrvapõletik ei teki sellest! Kuidas nüüdseks inimesed sellest enam aru ei saa?!Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 11:23Ilmselt oli tal selle mütsi all pea läbimärg ja siis on natuke tuult peale saades kõrvapõletik ka platsis.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 11:08 Ma vabandan. Mina ütlesin eile võõrale lapsele, et võtku müts peast ära, saab kuumarabanduse. Ta oli keset päeva 26 kraadises kuumas ja päikeses täielikus sügisriietuses, pikad tumedad püksid, tunesinine sügisjope, kinnitõmnatud ja must villane müts peas. Mitte nokats, vaid kootud talvemüts. Ma ei tea, kas vanemad ei luba iseseisvalt mõelda ja jooksvalt riideid seljast eemaldada või mis, aga päris kiirabi ei tahtnud ka kutsuma hakata.
-
Külaline
Ja sa oleksidki päriselt kutsunud kellelegi võhivõõrale mänguväljakul mängivale lapsele kiirabi?! Nagu päriselt või?Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 11:08 Ma vabandan. Mina ütlesin eile võõrale lapsele, et võtku müts peast ära, saab kuumarabanduse. Ta oli keset päeva 26 kraadises kuumas ja päikeses täielikus sügisriietuses, pikad tumedad püksid, tunesinine sügisjope, kinnitõmnatud ja must villane müts peas. Mitte nokats, vaid kootud talvemüts. Ma ei tea, kas vanemad ei luba iseseisvalt mõelda ja jooksvalt riideid seljast eemaldada või mis, aga päris kiirabi ei tahtnud ka kutsuma hakata.
Teise variandina läksid lapse juurde ja käskisid tal mütsi peast ära võtta - noh, hüva. Aga egas vanematega ei tulnud ju muidugi kordagi pähe kontakteeruda (kui nad seal olid)?
Ausalt, kui minu mängivale lapsele kutsuks keegi kiirabi, kuna võõrale tädikesele tundub, et mu laps on liiga paksult riides, siis ma kutsuks temale endale ka - hullarisse viimiseks.
-
Külaline
Ilmselt ei olnud tegu mänguväljakul, vanemate järelvalve all mängiva titega vaid kuuleka algklassilapsega tänaval, hommikul ema käskis riidesse toppida ja peale kooli toppis samad riided pikemalt mõtlemata selga tagasi.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 08:33Ja sa oleksidki päriselt kutsunud kellelegi võhivõõrale mänguväljakul mängivale lapsele kiirabi?! Nagu päriselt või?Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 11:08 Ma vabandan. Mina ütlesin eile võõrale lapsele, et võtku müts peast ära, saab kuumarabanduse. Ta oli keset päeva 26 kraadises kuumas ja päikeses täielikus sügisriietuses, pikad tumedad püksid, tunesinine sügisjope, kinnitõmnatud ja must villane müts peas. Mitte nokats, vaid kootud talvemüts. Ma ei tea, kas vanemad ei luba iseseisvalt mõelda ja jooksvalt riideid seljast eemaldada või mis, aga päris kiirabi ei tahtnud ka kutsuma hakata.
Teise variandina läksid lapse juurde ja käskisid tal mütsi peast ära võtta - noh, hüva. Aga egas vanematega ei tulnud ju muidugi kordagi pähe kontakteeruda (kui nad seal olid)?
Ausalt, kui minu mängivale lapsele kutsuks keegi kiirabi, kuna võõrale tädikesele tundub, et mu laps on liiga paksult riides, siis ma kutsuks temale endale ka - hullarisse viimiseks.
-
Külaline
Kust kohast loed sa välja mänguväljaku, mängivad väikelapsed ja nende vanemad?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 08:33Ja sa oleksidki päriselt kutsunud kellelegi võhivõõrale mänguväljakul mängivale lapsele kiirabi?! Nagu päriselt või?Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 11:08 Ma vabandan. Mina ütlesin eile võõrale lapsele, et võtku müts peast ära, saab kuumarabanduse. Ta oli keset päeva 26 kraadises kuumas ja päikeses täielikus sügisriietuses, pikad tumedad püksid, tunesinine sügisjope, kinnitõmnatud ja must villane müts peas. Mitte nokats, vaid kootud talvemüts. Ma ei tea, kas vanemad ei luba iseseisvalt mõelda ja jooksvalt riideid seljast eemaldada või mis, aga päris kiirabi ei tahtnud ka kutsuma hakata.
Jah, ma oleks kutsunud kuumarabanduse saanud lapsele kiirabi. Eeldatavasti oleks häirekeskus esmalt palunud mul eemaldada lapselt paksud riided ja viia varju.
Lapsega kohtusin valgusfoori taga tänaval. Jah, ütlesin, et võta müts peast ja jope seljas.
-
Külaline
Ja kas sellel lapsel oli kuumarabandus? Lamas valgusfoori taga tänaval maas? Või miks sa talle kiirabi kutsumist plaanisid?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 09:29Kust kohast loed sa välja mänguväljaku, mängivad väikelapsed ja nende vanemad?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 08:33Ja sa oleksidki päriselt kutsunud kellelegi võhivõõrale mänguväljakul mängivale lapsele kiirabi?! Nagu päriselt või?Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 11:08 Ma vabandan. Mina ütlesin eile võõrale lapsele, et võtku müts peast ära, saab kuumarabanduse. Ta oli keset päeva 26 kraadises kuumas ja päikeses täielikus sügisriietuses, pikad tumedad püksid, tunesinine sügisjope, kinnitõmnatud ja must villane müts peas. Mitte nokats, vaid kootud talvemüts. Ma ei tea, kas vanemad ei luba iseseisvalt mõelda ja jooksvalt riideid seljast eemaldada või mis, aga päris kiirabi ei tahtnud ka kutsuma hakata.
Jah, ma oleks kutsunud kuumarabanduse saanud lapsele kiirabi. Eeldatavasti oleks häirekeskus esmalt palunud mul eemaldada lapselt paksud riided ja viia varju.
Lapsega kohtusin valgusfoori taga tänaval. Jah, ütlesin, et võta müts peast ja jope seljas.
-
Külaline
Tahad kuidagi oma esialgset lollust edasi venitada?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 15:12Ja kas sellel lapsel oli kuumarabandus? Lamas valgusfoori taga tänaval maas? Või miks sa talle kiirabi kutsumist plaanisid?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 09:29Kust kohast loed sa välja mänguväljaku, mängivad väikelapsed ja nende vanemad?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 08:33
Ja sa oleksidki päriselt kutsunud kellelegi võhivõõrale mänguväljakul mängivale lapsele kiirabi?! Nagu päriselt või?
Sest ta hingeldas ja punetas näost.
-
Külaline
Aga, kas siis tohib uut naist hoiatada, kui ma ise olen näinud pealt, kuidas mees oma eelmist naist mõnitas, alandas ja togis? Ehk siis, ma ei oleta midagi, vaid tean, kuidas mees käitub.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 17:32 Küsimus pole üldse, kui kaua keegi on võtnud, et jätta oma kaaslane maha. See polegi teemaks. Võta või 100 aastat, kui vaja. Küsimus on, et mida meie peame tegema. Ei peagi midagi tegema, see on point. Narr tunne on ka kedagi aidata ja näha, et sellest midagi kasu pole. Mõni aitab siin juba mitu aastat töötul tööle minna, kasu ei miskit. Ennast tehakse lolliks selles olukorras.
Igaüks tegelegu oma suhetega ise. Küsimus on selles, kuidas need suhted mõjutavad teistega käitumist. Mis pretensioone, nõudmisi või sõimu esitatakse teistele. Miks tehakse teised justkui süüdlaseks asjas, mida isegi pealt pole näinud... see on point. Aita, või ära aita, alati oled süüdi. Samas kui juhtida tähelepanu, et nii mõnelgi endal on vend-õde, ema-isa, sõbrad, sest ju mul endal on, miks teistel pole, siis nagu seda ei loeta üldse abi andmiseks.
Päris peksa ja juukseidpidi lohistamist sai naine tunda korduvalt koduseinte vahel, aga inetu käitumise osaliseks sai avalikult, sõpruskonna ees.
-
Külaline
Ah hakkadki juba isiklikuks minema, venita ise oma lollust, või kuidas sa nüüd väljendusidki?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 18:15Tahad kuidagi oma esialgset lollust edasi venitada?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 15:12Ja kas sellel lapsel oli kuumarabandus? Lamas valgusfoori taga tänaval maas? Või miks sa talle kiirabi kutsumist plaanisid?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 09:29
Kust kohast loed sa välja mänguväljaku, mängivad väikelapsed ja nende vanemad?
Sest ta hingeldas ja punetas näost.
Kui laps seisis üksi tänaval valgusfoori taga, siis oli ilmselt tegemist juba koolilapsega. Sellised otsustavad oma riietuse üle ammugi ise ja kisuvad ennem mütsi peast kui panevad pähe. Eks erandeid leidub, aga nende järgi üldistada ei maksa.
-
Külaline
Mida sa jahud? Mis üldistamine? Mida sa juurde mõtled?Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 15:10Ah hakkadki juba isiklikuks minema, venita ise oma lollust, või kuidas sa nüüd väljendusidki?
Kui laps seisis üksi tänaval valgusfoori taga, siis oli ilmselt tegemist juba koolilapsega. Sellised otsustavad oma riietuse üle ammugi ise ja kisuvad ennem mütsi peast kui panevad pähe. Eks erandeid leidub, aga nende järgi üldistada ei maksa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola ja 8 külalist