Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 17 Okt 2025 22:25
Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 22:06 Kuidas saab töötu ema, ilma tööl käimata hakkama? Ma ei saa isegi tööl käies rahadega hakkama. :D
Millisest töötust emast jutt? Sellest, kes Bentley ja roosikimpudega uhkustab?

Ei, juuratudengit.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Okt 2025 23:44
Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 22:06 Kuidas saab töötu ema, ilma tööl käimata hakkama? Ma ei saa isegi tööl käies rahadega hakkama. :D
Kehv distsipliin siis. Keegi ei pea tööl käima, kui investeeringud toodavad. Miks sinu investeeringud ei tooda? Minu omad toodavad 3,5 keskmist palka, aga tööl käin sellest hoolimata rõõmuga edasi ning panen 1,5 keskmist veel lisaks.
A miks sa tööl käid siis? Milleks kellelegi raha ees oma aega müüa, kui sissetulekuid tuleb ka mujalt? Hea luuletaja oled ikka küll. :D
Külaline

Guest kirjutas: 19 Okt 2025 10:27
Kehv distsipliin siis. Keegi ei pea tööl käima, kui investeeringud toodavad. Miks sinu investeeringud ei tooda? Minu omad toodavad 3,5 keskmist palka, aga tööl käin sellest hoolimata rõõmuga edasi ning panen 1,5 keskmist veel lisaks.
A miks sa tööl käid siis? Milleks kellelegi raha ees oma aega müüa, kui sissetulekuid tuleb ka mujalt? Hea luuletaja oled ikka küll. :D
"Kehv distsipliin siis. Keegi ei pea tööl käima, kui investeeringud toodavad."
Järelikult su investeeringut ei tooda, kui tööl pead käima." :D
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 18:53

Sa ei tee vahel sõnal "peab" ja oma tahtmisel? Ma ei pea tööl käima, ma tahan käia. Mulle meeldib mu töö ja ma olen õnnelik.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 10:27
Ma ei luuleta mitte midagi, miks sa üritad solvata? Ma teen, mida tahan ja üks nendest rõõmudest on mu praegune töö. See on nii veider, et inimesed, kel pole elus vaba valikut, ei mõista teiste inimeste teatud otsuseid. Mina ütleks selle peale, et olete ikka väga õnnetud, kui peate töötama, kohas, kus te olla ei soovi, vägisi. Ma ei ole kunagi midagi sellist teinud, mitet ühelgi oma elu ajahetkel.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 19:01

Sa ei tee vahel sõnal "peab" ja oma tahtmisel? Ma ei pea tööl käima, ma tahan käia. Mulle meeldib mu töö ja ma olen õnnelik.
Õnnelikud inimesed ei kemple mingis suvafoorumis.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 21:26
Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 19:01

Õnnelikud inimesed ei kemple mingis suvafoorumis.
Kui odav, jälle see kemplemise jutt. Katsu nüüd üle saada, eks.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2025 23:44Kehv distsipliin siis. Keegi ei pea tööl käima, kui investeeringud toodavad. Miks sinu investeeringud ei tooda? Minu omad toodavad 3,5 keskmist palka, aga tööl käin sellest hoolimata rõõmuga edasi ning panen 1,5 keskmist veel lisaks.
Vaene inimene ei oska isegi realistlikult valetada :D
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 22:24
Külaline kirjutas: 18 Okt 2025 23:44Kehv distsipliin siis. Keegi ei pea tööl käima, kui investeeringud toodavad. Miks sinu investeeringud ei tooda? Minu omad toodavad 3,5 keskmist palka, aga tööl käin sellest hoolimata rõõmuga edasi ning panen 1,5 keskmist veel lisaks.
Vaene inimene ei oska isegi realistlikult valetada :D
Mis selles täpsemalt vale on? Milline inimene, kes teist ei tunne, süüdistab teist valetamises? Mida see küll sinu kohta ütleb? Vale on nii tavaline, et enda peeglivaade kandub ka teistele üle?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 23:14Mis selles täpsemalt vale on? Milline inimene, kes teist ei tunne, süüdistab teist valetamises? Mida see küll sinu kohta ütleb? Vale on nii tavaline, et enda peeglivaade kandub ka teistele üle?
Oled nagu pioneer, alati löögivalmis
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 23:21
Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 23:14Mis selles täpsemalt vale on? Milline inimene, kes teist ei tunne, süüdistab teist valetamises? Mida see küll sinu kohta ütleb? Vale on nii tavaline, et enda peeglivaade kandub ka teistele üle?
Oled nagu pioneer, alati löögivalmis
Pilt
Nagu sa isegi. Hakka nüüd vastama, tarkpea.
Külaline

Pilt
Niii rõve!
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 23:01 Niii rõve!
Nagu ma aru sain, siis käis ta täidiseid eemaldamas. Alguses siis ilmselt näebki see protseduuripiirkond selline pundunud välja.
Külaline

Ilusüstide kuninganna kirjutab oma instas kellestki, kes invavetsus "lokirullidega tantsis". Kes see loll oli?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Okt 2025 17:14 Ilusüstide kuninganna kirjutab oma instas kellestki, kes invavetsus "lokirullidega tantsis". Kes see loll oli?
Ikka BSH, vaata MAlluka storysid
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2025 17:14 Ilusüstide kuninganna kirjutab oma instas kellestki, kes invavetsus "lokirullidega tantsis". Kes see loll oli?
Pole aimugi. Ilmselt mitte kellegi teist.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Okt 2025 17:14 Ilusüstide kuninganna kirjutab oma instas kellestki, kes invavetsus "lokirullidega tantsis". Kes see loll oli?
No Eesti kuulsaim inimene ikka tembutab jälle, kes siis muu.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2025 19:29
Aa, seda ma kahtlustasingi. M.K pani ta taaskord elegantselt paika.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2025 22:09
Külaline kirjutas: 26 Okt 2025 19:29
Aa, seda ma kahtlustasingi. M.K pani ta taaskord elegantselt paika.
Mulle meeldib, kuidas Mallukas ta paika pani. See öine annetustesadu erinevatele MTÜ-dele oli väga ilus vaatepilt. Asi, millegi kolmetäheline iialgi ei jõua. Tema tase ongi invakohale parkida ja invapeldikus tantsu lüüa.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2025 08:26 Mulle meeldib, kuidas Mallukas ta paika pani. See öine annetustesadu erinevatele MTÜ-dele oli väga ilus vaatepilt. Asi, millegi kolmetäheline iialgi ei jõua. Tema tase ongi invakohale parkida ja invapeldikus tantsu lüüa.
Minu jaoks on need kaks, BSH js Mallukas ühel ja samal madalal tasemel. Mõlemaid paistab vaevavat verbaalne kõhulahtises ja tohutu tähelepanunälg.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist