Pealtnägijas olev armukelm

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 16:52 Postitus on kustutatud
Sellepärast antakse laenu tagatise alusel. Seda nimetatakse hüpoteeklaenuks. Kui tagatist ei ole, ei saa ka laenu anda.
Miks siis ikkagi anti, ju siis tunnete alusel anti. Aga üks asi peaks juba valvaks tegema, kas võõral meesterahval sobib naiselt üldse laenu võtta?
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 17:09tagatise alusel. Seda nimetatakse hüpoteeklaenuks
Päris nii ka asjad pole...
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 18:53
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 18:35 Postitus on kustutatud
"Ta pöördus minu poole, hakkas suhtlema väga familiaarselt kohe. Ja sellest nagu tekkis klapp," meenutas ohver nr 4. Ohver nr 3 meenutas: "No ta rääkis, et on kõva ettevõtja. Tal on raha." Ohver nr 1 lisas veel, et tema puhul ei tekkinud mõtetki, et tegemist võiks olla mingi luuseri või petturiga.

Üldjuhul jutustas mees, et on lahutatud või abikaasast lahus elav ehitusettevõtja, kes tegutseb Eestis ja Soomes. Jõukuse tõestuseks näitas kuldehteid, autosid ja rääkis korteritest nii Eestis kui Hispaanias.

"See võlgnik lõi endast siis, tänaseks saab öelda, optilise illusiooni, et tema on edukas ettevõtja Soomes ja temal raha liigub. /…/ Küllalt uhke Mercedesega sõitis sel ajal. Ja see kõik kokku, nii sõnad kui pilt lõidki tervikpildi, mille juurde ka käis usaldus," rääkis ühe kannatanu esindaja Tanel Riivits.

Nii lihtne ongi Eesti naist rajalt maha võtta, sa ju ise ka toonitad kuidas mees peab olema rikas, sõitma uhke autoga, kinnisvara ja restoranid. Sa sobid mudelisse väga hästi.
Ma ei usu, et need naised rahakat meest otsisid. Neil oli endalgi rahaga kõik okei. Pigem vaatasid, et hakkaja mees, mitte mingi joodik või muidu aja surnukslööja. Üks naine ütles, et talle meeldis, et tutvustuses oli, et ei joo ega suitseta.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:01 Postitus on kustutatud
Meedias ju kogu aeg näägutatakse, et üksikud naised lasku oma ülikõrge latt madalamale. Siis ongi nii, et piisab, kui mees ei ole joodik ja soe süda sees.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:08
Meedias ju kogu aeg näägutatakse, et üksikud naised lasku oma ülikõrge latt madalamale. Siis ongi nii, et piisab, kui mees ei ole joodik ja soe süda sees.
Minu arust osad sõnumid, mida näidati, olid ikka päris ülbed. Et anna raha ja laena siis, kui pole jne. Polnud need nii südamlikud midagi, see jõmm ei oskagi südamlik olla, isegi kui püüab. Naised on ikka nii maha trambitud, et paarist südamekujulisest emoticonist piisab.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:12
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:08
Minu arust osad sõnumid, mida näidati, olid ikka päris ülbed. Et anna raha ja laena siis, kui pole jne. Polnud need nii südamlikud midagi, see jõmm ei oskagi südamlik olla, isegi kui püüab. Naised on ikka nii maha trambitud, et paarist südamekujulisest emoticonist piisab.
"Aga paari päeva pärast oli ikkagi meil: anna andeks, et ma sulle niimoodi kirjutasin, aga mul on ikka halb olukord"
"IGA HOMMIK hommik tulid telefoni sõnumisse roosid ja südamed. Et sa oled kindel, et saad omale hea mehe, kes hoolib ja hoiab sind."

Ei olnud ju üksnes paar südant. Ilusti vabandas ka, kui rahaküsimisega liiale läks.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 18:11see mees on isegi tugevalt ülespoole keskmist oma portaai-imagoiga, võrreldes tavalise keskealise meeskontingendiga

Päriselt või? Jube nägu ju, kulda täis nagu 90-tel dressides jõmmidel. Ma ise pole kunagi mingites tutvumisportaalides käinud, kas asi on tõesti nii hull, et sellist meest peetakse tugevalt üle keskmise heaks? Jube.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:55
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:09
Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 18:11see mees on isegi tugevalt ülespoole keskmist oma portaai-imagoiga, võrreldes tavalise keskealise meeskontingendiga

Päriselt või? Jube nägu ju, kulda täis nagu 90-tel dressides jõmmidel. Ma ise pole kunagi mingites tutvumisportaalides käinud, kas asi on tõesti nii hull, et sellist meest peetakse tugevalt üle keskmise heaks? Jube.
Postitus on kustutatud
Sina Hannes, solvusid või? ;)
Hannes

Postitus Postitas Hannes »

veidi jah
Külaline

Kust Hannes nüüd raha saab, kui larhv kõigile Eesti peal tuttav on? Ehitaja pole ta just eriliselt edukas vist! :twisted:
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 16:24Hannes oligi äge mees. Ta oli juba võetud ehk siis oli abielys. Boonusena tegi tööd mis meeldis ja mis tõi kõvasti raha sisse.
Kas ikka töö meeldis. Kohtu naistega, keda sa ei armasta, veeda nendega öid hotellides, pead astuma vahekorda, kuigi väga ei tahaks ja muu selline. Minu silmis raske amet.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 16:32Naisi oli tal palju. Need 4 kes 1.5 aasta jooksul maksid olid tõenäoliselt jäämäe tipp.
Ilmselt mitte väga palju. Need neli naist suutsid Hannest rikkamaks teha 95 000 võrra. Kokku olla kelm teeninud 200 000. Me ei tea kui pika aja jooksul. Ma ise arvan, et kokku võis selle summa saamiseks olla tal ca 15 naist.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 17:09Aga üks asi peaks juba valvaks tegema, kas võõral meesterahval sobib naiselt üldse laenu võtta?
Nagu sa Pealtnägijast nägid, siis sobib küll mehel võõralt naiselt laenu võtta. Fakt on see, et naistele ei pandud nuga kõrile, nad vabatahtlikult andsid Hennesele laenu või siis raha. Nimeta kuidas soovid.
Külaline

Äkki n_ssis hästi ja naistele see meeldis?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 21:45
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:01 no mind paneb imestama, et tüüp selline labane plätu on. kuidas need naised nii vähesega lepivad?
Äkki n_ssis hästi ja naistele see meeldis?
Mis ime liigutusi ta siis võis teha?
Ma arvan, et ikka oli keegi kes neid “tahtis”.
Rääkis juttu mida kuulda tahetakse. No rääkis ära. Sa oled mu hingesugulane, tegi abielu ettepaneku
On mul õigus?
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 21:59Mis ime liigutusi ta siis võis teha?
Ma arvan, et ikka oli keegi kes neid “tahtis”.
Rääkis juttu mida kuulda tahetakse. No rääkis ära. Sa oled mu hingesugulane, tegi abielu ettepaneku
On mul õigus?
Jah sul on õigus. Naised armastavad kõrvadega ja kui veel mehel on korralik purikas püksis, millega t oivaliselt n_ssida mõistab, siis ongi "komplekt koos". Nii äkki oligi?
Külaline

Paljudel naistel puudub minu meelest igasugune filter ilusa ja haleda jutu ning nende rahakoti vahel. Aeg ajalt satub FB naistegruppidesse ikka mõni hale, pikk ja põhjalik postitus, kuidas ühel tublil ja töökal, aga õnnetu elusaatusega naisel lapsed kodus nälgivad, palk tuleb ka alles paari päeva päeva pärast, et kas saaks lastele killukese leiba ja paki piima, kuni rahad saabuvad. Ja absoluutselt iga jumala kord on mingi seltskond naisi, kes küsimusi esitamata kohe hakkavad rahalisi ülekandeid tegema.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 09:19 Paljudel naistel puudub minu meelest igasugune filter ilusa ja haleda jutu ning nende rahakoti vahel. Aeg ajalt satub FB naistegruppidesse ikka mõni hale, pikk ja põhjalik postitus, kuidas ühel tublil ja töökal, aga õnnetu elusaatusega naisel lapsed kodus nälgivad, palk tuleb ka alles paari päeva päeva pärast, et kas saaks lastele killukese leiba ja paki piima, kuni rahad saabuvad. Ja absoluutselt iga jumala kord on mingi seltskond naisi, kes küsimusi esitamata kohe hakkavad rahalisi ülekandeid tegema.
Tee vahet abipalve ja sulaselge pettuse vahel. Kui ongi pettur, siis see 25.- ei tapa abiandjat (aga äkki ongi abivajaja?). Saates olid summad vähe suuremad, eksole. Saates olid kuvatõmmised, kus lubati tagasi maksta kasumiga, juttu oli LAENUST, sulaselgelt. Küsiti konkreetset summat, kuna ja kuidas tagasi maksta lubati. Ammugi, kui küsib inimene, keda sa oma arust juba "tunned" ja usaldad.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 09:24
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 09:19 Paljudel naistel puudub minu meelest igasugune filter ilusa ja haleda jutu ning nende rahakoti vahel. Aeg ajalt satub FB naistegruppidesse ikka mõni hale, pikk ja põhjalik postitus, kuidas ühel tublil ja töökal, aga õnnetu elusaatusega naisel lapsed kodus nälgivad, palk tuleb ka alles paari päeva päeva pärast, et kas saaks lastele killukese leiba ja paki piima, kuni rahad saabuvad. Ja absoluutselt iga jumala kord on mingi seltskond naisi, kes küsimusi esitamata kohe hakkavad rahalisi ülekandeid tegema.
Tee vahet abipalve ja sulaselge pettuse vahel. Kui ongi pettur, siis see 25.- ei tapa abiandjat (aga äkki ongi abivajaja?). Saates olid summad vähe suuremad, eksole. Saates olid kuvatõmmised, kus lubati tagasi maksta kasumiga, juttu oli LAENUST, sulaselgelt. Küsiti konkreetset summat, kuna ja kuidas tagasi maksta lubati. Ammugi, kui küsib inimene, keda sa oma arust juba "tunned" ja usaldad.
Just sellise mõtlemise peale ju kõik petuskeemid ehitatud ongi - ega see 25 eurot mind ju vaesemaks ei tee, lapsed ju nälgivad. Pole ühtegi tõendit peale mingi sotsmeediapostituse, mis on tihti veel anonüümselt postitatud. Petta 100 inimeselt 25 eurot on täpselt sama tulus kui ühelt 2500. Samas tunduvalt riskivabam, sest keegi hakka väikeste summade pärast midagi kontrollima või veel vähem politseisse minema.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 09:24
Ammugi, kui küsib inimene, keda sa oma arust juba "tunned" ja usaldad.
Need kelmid ongi omataolised selle poolest, et erinevalt mõnest tavaskämmerist võivad nad kuude viisi ohvriga suhelda, teda tundma õppida ja omaenda legendi pajatada. Mõni inimene läheb juba pärast nädalast tutvust voodisse, mis siis veel rääkida kuude pikkusest hoolikalt üles ehitatud võltsromantikast. Ja meespetis tuleb veel voodisse ka, et oma tundeid "tõestada", naiskelm seda vaevalt et teeb. Kuigi kes teab...kui juba moraalne kompass on vildakas siis võib ka täiesti viltu olla. :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 4 külalist