Väljas on nagu sügis

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 29 Juun 2025 10:50
Guest kirjutas: 28 Juun 2025 19:14
Guest kirjutas: 27 Juun 2025 20:50
Miks eestlased ennast alati nendega peavad võrdlema, kellel kõige halvemini läheb? Minu arust just tulebki viriseda, sest neil, kes alati kõigega rahul on, ei hakkagi kunagi paremini minema - nad on niigi rahul ega püüdlegi millegi parema poole.
See kehtib ainult selliste asjade kohta, mida saab ise muuta. Ilma osas püüdle palju tahad, ilm sinu püüdlustele ei allu.
Sa saad muuta oma olukorda, nt sõita mujale, kus on parem ilm. Sa ei pea seda, et sulle külm ei meeldi, edasi kannatama. Normaalne on olla rahulolematu, tegelda probleemiga, mõelda sellele lahendus.
Käisin soojal maal, tuli tagasi ja kahe päevaga tuju jälle halb. Terve puhkuseaeg soojal maal peesitada kahjuks finantsid ei luba. Pean ikka edasi kannatama, kuna elan siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 20:50
Guest kirjutas: 27 Juun 2025 19:36 Minu arust on patt nuriseda. Ühel hetkel, kui meil sõda on, annaksid need virisejad kõik, et keegi ei pommitaks ja oleks kasvõi 15 kraadi sombune ilm.
Miks eestlased ennast alati nendega peavad võrdlema, kellel kõige halvemini läheb? Minu arust just tulebki viriseda, sest neil, kes alati kõigega rahul on, ei hakkagi kunagi paremini minema - nad on niigi rahul ega püüdlegi millegi parema poole.
Mida see virisemine sulle annab? Tegele asjadega, mida saad muuta ja lepi nendega, mida ei saa. Ilma sa muuta ei saa, järelikult on ka sellise ilmaga elus palju-palju head.
Külaline

Virisemine on nauding.
Külaline

Ilmast rääkida on väga ok . Seda ei võta keegi isiklikult, keegi pole vastutav ega süüdi. See on asi, mis on kõigil ühine. See peaks olema vist ainus teema,millest on sobiv ka võõraga rääkida. Või siis mitte, ikka tekib vaidlus. Mitte et vaidlus halb oleks, aga ikkagi
Külaline

Ilmast rääkimist peavad isegi vanad pirtsud inglased lubatavaks.
Külaline

Vihm, vihm, vihm. Millal see ükskord lõppeb? Nii k*ramuse kõrini sellest!
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 09:17 Vihm, vihm, vihm. Millal see ükskord lõppeb? Nii k*ramuse kõrini sellest!
Pane aga kummikud jalga ja keep selga ja ongi tore. Külm ju pole :)
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 09:17 Vihm, vihm, vihm. Millal see ükskord lõppeb? Nii k*ramuse kõrini sellest!
Alles reedel saite päikest, aitab teile küll!
/*sarkasm
Külaline

Guest kirjutas: 29 Juun 2025 13:46
Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 20:50
Guest kirjutas: 27 Juun 2025 19:36 Minu arust on patt nuriseda. Ühel hetkel, kui meil sõda on, annaksid need virisejad kõik, et keegi ei pommitaks ja oleks kasvõi 15 kraadi sombune ilm.
Mida see virisemine sulle annab? Tegele asjadega, mida saad muuta ja lepi nendega, mida ei saa. Ilma sa muuta ei saa, järelikult on ka sellise ilmaga elus palju-palju head.
Rahulolematus ärgitab tegutsema. Ei saa muuta ilma, siis saab muuta kohta näiteks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 11:04Pane aga kummikud jalga ja keep selga ja ongi tore. Külm ju pole :)
Ongi ju nagu sügis :lol:
Külaline

Issake, no kaua võib? Tõsine masendus hakkab ligi hiilima.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 18:42 Issake, no kaua võib? Tõsine masendus hakkab ligi hiilima.
Lugesin mingilt Briti saidilt, et tõeline suvesoojus saabub septembri lõpus, oktoobri alguses. Iseasi, kas see tõsi on muidugi. Minu meelest on sellised pikaajalised ilmaennustused võrdsed taro-kaartide pealt ennustamisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 18:42Issake, no kaua võib? Tõsine masendus hakkab ligi hiilima.
Mulle sobiks selline ilm vähemalt novembrini.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 11:04
Guest kirjutas: 08 Juul 2025 09:17 Vihm, vihm, vihm. Millal see ükskord lõppeb? Nii k*ramuse kõrini sellest!
Pane aga kummikud jalga ja keep selga ja ongi tore. Külm ju pole :)
Ma ka ootan jätkuvalt suvesooja ilma, aga pean mainima, et praegune ilma erilise tuuleta suhteliselt soe vihmailm on TUNDUVALT vähemmasendav kui need juunikuused jäise tuulega vihmailmad. Et praeguse ilmaga ikka juba annab õues päevi veeta küll.
Külaline

Mind ilm virisema ei aja, niisama olemiseks/elamiseks pole häda midagi. Kuid koduse majapidamisega seotud tööd jäävad tegemata. nt suletekke ja patju peale jaaniaega enam ei kuivata (ei kuiva õigesti ära), küttepuud hakkavad õues niiskust rohkem koguma jne.
Külaline

Ma sain oma suve kätte Euroopa lõunaosas kuumalaine ajal. 31-35°C, no ei olnud üldse väga mõnus Eesti vihmast ja külmast ootamatult sellisesse kuumusesse sattuda. Lõpuks harjusin veidi, aga palju jäi ka tegemata - lihtsalt ei suutnud lauspäikeses nii kaua olla, et igale poole kõndida, kuhu plaan oli.
Koju tagasi tulles ikka nautisin täiega jahedat ilma ja vihma.
Aga jah, mis suletekkidest rääkida, ega tavaline pesu ka eriti ei kuiva, peab valima ilma, millal pesta. Nii meeldib õues kuivanud pesu lõhn!
Ka mõned suvelilled, mis päikest tahavad, pole üldse suureks puhmaks kasvanud, nagu tavaliselt.
Aga noh, on, nagu on. Eks see suvi jääb siis meelde sellisena.
Külaline

iiR kirjutas: 08 Juul 2025 21:28
Ma ka ootan jätkuvalt suvesooja ilma, aga pean mainima, et praegune ilma erilise tuuleta suhteliselt soe vihmailm on TUNDUVALT vähemmasendav kui need juunikuused jäise tuulega vihmailmad. Et praeguse ilmaga ikka juba annab õues päevi veeta küll.
No siin Pärnu äärelinnas on nende soojade vihmailmadega see häda, et sääsed söövad elusast peast ära! Pane selga, mis sa tahad, kael ja juuksed on kogu aeg sääski täis, läbi teksapükste ka hammustavad. Üsna kähku põgened tuppa tagasi. Koeraga metsas jalutamisest ma ei hakka üldse rääkimagi, isegi koer on sääski täis nagu siil.
Külaline

Annaks jumal, et selline ilm septembrini püsiks.
Külaline

Noh, täna on küll ilus ilm. Ei ole palav, ei ole külm, päike paistab, tuult ei ole. Väga mõnus.
Külaline

Siin, kus mina olen on mitu nädalat peaaegu lakkamatult sadanud. Üks asi on tuuline ja külm suvi, selle ma kannatan ära, aga see pidev sadu ajab hulluks. See niiskus ja hallitus, kuna asjad ei kuiva ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist