Kas sa oled 165cm naine või mees?Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2025 19:48Oled ilmselt üks tüüpiline Jaamaülema Abi, naine 180+ cm, kes kangesti tahaks olla väiksem, kuid kuidagi ei saa. Sellised kõrendid naised kõnnivad läbi elu, selg kühmus ja õlad longus, julgemata mujale vaadata kui enda ette maha. 165 cm naiste ees on samal ajal kogu maailm valla, neil selg sirge, silmavaade otse, pea püsti ja sära silmis.
Kallis asi
-
Külaline
-
Külaline
Mulle tundub ta üks jumbust mees, kes peab jooksma kohe kaugele, kui endast pikemat naist näeb. Sest need teevad tema peale pähh. Mingi kompleks vist tekkinud inimesel.Guest kirjutas: ↑16 Nov 2025 21:23Kas sa oled 165cm naine või mees?Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2025 19:48Oled ilmselt üks tüüpiline Jaamaülema Abi, naine 180+ cm, kes kangesti tahaks olla väiksem, kuid kuidagi ei saa. Sellised kõrendid naised kõnnivad läbi elu, selg kühmus ja õlad longus, julgemata mujale vaadata kui enda ette maha. 165 cm naiste ees on samal ajal kogu maailm valla, neil selg sirge, silmavaade otse, pea püsti ja sära silmis.
Oota 2 kuud. Kui siis ikka veel tahad, võid ära osta.Guest kirjutas: ↑11 Nov 2025 09:01 Mulle väga meeldib üks kott. See on kallis.
Aidake mul nüüd otsustada.
Mul on võimalik see osta ja see teeks mulle rõõmu. Need on plussid selle juures.
Miinused on hind. Ja minu praktiline meel, et asju saaks panna ka odavamasse kotti. Et ükskõik, kui see oleks ka täiesti käsitöö, või õiglast tasu saanud rõõmsate meistrite tehtud, oleks see hind ikka kõrge.
Samas ma käiks sellega iga päev. See teeks mulle rõõmu. Aga ma vaid arvan nii. Äkki polegi kallis nii hea, nt lukk ei tööta hästi, vajub õlalt maha või mingi häiriv puudus, mis selgub alles kasutusel.
On mul nüüd keskeakriis? Nagu naised naeravad meeste üle, kui nad ostavad mootorratta või kalli auto, keskeas. Kuigi odavam ju sõidab ka.
Kuidas te ostate kalleid asju, milleta saab elada küll? Kas praktiline meel ei narri ega kritiseeri seda edevat meelt?
-
Külaline
Inimene peaks oma rõõmu ja soove 2 kuud edasi lükkama nagu mille nimel? See oota mingi aeg on kohane sõltlaste puhul. Muul juhul toob aja edasilükkamine kaasa kallimad hinnad.kolja kirjutas: ↑18 Nov 2025 17:13Oota 2 kuud. Kui siis ikka veel tahad, võid ära osta.Guest kirjutas: ↑11 Nov 2025 09:01 Mulle väga meeldib üks kott. See on kallis.
Aidake mul nüüd otsustada.
Mul on võimalik see osta ja see teeks mulle rõõmu. Need on plussid selle juures.
Miinused on hind. Ja minu praktiline meel, et asju saaks panna ka odavamasse kotti. Et ükskõik, kui see oleks ka täiesti käsitöö, või õiglast tasu saanud rõõmsate meistrite tehtud, oleks see hind ikka kõrge.
Samas ma käiks sellega iga päev. See teeks mulle rõõmu. Aga ma vaid arvan nii. Äkki polegi kallis nii hea, nt lukk ei tööta hästi, vajub õlalt maha või mingi häiriv puudus, mis selgub alles kasutusel.
On mul nüüd keskeakriis? Nagu naised naeravad meeste üle, kui nad ostavad mootorratta või kalli auto, keskeas. Kuigi odavam ju sõidab ka.
Kuidas te ostate kalleid asju, milleta saab elada küll? Kas praktiline meel ei narri ega kritiseeri seda edevat meelt?
-
Külaline
No mina tellisin Mytheresast Gucci koti ja saatsin tagasi, sest ei olnud ikka päris see. Enamikel välismaistel e-poodidel on isegi kuni 90p tagastusõigus.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 15:28Selle pika jutu asemel võta Tarbijakaitseseadus lahti ja loe läbi. Ja polegi sul millegi üle enam vaielda.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 14:19
Okei. Ju siis Eestis on teised seadused. Ma millegipärqst arvasin, et EL kehtib kõigile sama asi.
Ma elan üke lombi Soomes ja siin saab raha tagasi, kui poodi tagasi viia.
Vabandust, minu viga ja eeldasin, et Eestis samad seadused.
Las see jääda siis. Mina vaidlema ei hakka, sest ju siis on erinevad seadused kaubanduses.
-
Külaline
Keegi seda ei vaidlegi, Eestis saab e-poodidest tellitu samuti tagasi saata.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 12:08No mina tellisin Mytheresast Gucci koti ja saatsin tagasi, sest ei olnud ikka päris see. Enamikel välismaistel e-poodidel on isegi kuni 90p tagastusõigus.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 15:28Selle pika jutu asemel võta Tarbijakaitseseadus lahti ja loe läbi. Ja polegi sul millegi üle enam vaielda.Guest kirjutas: ↑12 Nov 2025 14:19
Okei. Ju siis Eestis on teised seadused. Ma millegipärqst arvasin, et EL kehtib kõigile sama asi.
Ma elan üke lombi Soomes ja siin saab raha tagasi, kui poodi tagasi viia.
Vabandust, minu viga ja eeldasin, et Eestis samad seadused.
Las see jääda siis. Mina vaidlema ei hakka, sest ju siis on erinevad seadused kaubanduses.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor ja 9 külalist