Mis toimub niiviisi käituva inimese peas?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mul on tunne, et siin tehakse sääsest elevanti.
Mul oli paar päeva tagasi vastupidine probleem, saatsin täiskasvanud poja nimekirjaga poodi, oli ette öeldud, mida kindlasti tooma peab (pesuloputusvahend, koerakrõbinad, peensool, mingid suvalised konservtomatid) ja lisaks olin vihjanud, millist Jamie Oliveri kastme retsepti üritan (loominguliselt, st osa asju asendan kindlasti analoogsega) katsetada.
Kõik kohustuslikud asjad on 700m kaugusel asuvas poes 100% olemas, muu polnud oluline.
Tema oli kohustuslikud asjad ära ostnud (peensoola asemel paraku jämesool), võtnud telefonis ette selle Oliveri retsepti ja siis hakanud selle kastme imelisi koostisosasid otsima (mida ta tegema ei pidanud). Kuna esimesest poest sidrunit ja basiilikut ei leidnud, siis suundus otsingutega edasi, raisates lihtsalt mõttetult aega (sidruni asemel oleks ma nagunii kasutanud kodus olevaid mandariine, värske basiiliku asemel kuivatatut, punase sibula asemel tavalist jne).
Ta läks autoga, oli ära 2,5 tundi, käis kokku väidetavalt kolmes poes, mul seisis selle taga nii pesumasina töölepanek kui ka lõunasöögi tegemine.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 11:56 Mul on tunne, et siin tehakse sääsest elevanti.
Mul oli paar päeva tagasi vastupidine probleem, saatsin täiskasvanud poja nimekirjaga poodi, oli ette öeldud, mida kindlasti tooma peab (pesuloputusvahend, koerakrõbinad, peensool, mingid suvalised konservtomatid) ja lisaks olin vihjanud, millist Jamie Oliveri kastme retsepti üritan (loominguliselt, st osa asju asendan kindlasti analoogsega) katsetada.
Kõik kohustuslikud asjad on 700m kaugusel asuvas poes 100% olemas, muu polnud oluline.
Tema oli kohustuslikud asjad ära ostnud (peensoola asemel paraku jämesool), võtnud telefonis ette selle Oliveri retsepti ja siis hakanud selle kastme imelisi koostisosasid otsima (mida ta tegema ei pidanud). Kuna esimesest poest sidrunit ja basiilikut ei leidnud, siis suundus otsingutega edasi, raisates lihtsalt mõttetult aega (sidruni asemel oleks ma nagunii kasutanud kodus olevaid mandariine, värske basiiliku asemel kuivatatut, punase sibula asemel tavalist jne).
Ta läks autoga, oli ära 2,5 tundi, käis kokku väidetavalt kolmes poes, mul seisis selle taga nii pesumasina töölepanek kui ka lõunasöögi tegemine.
Ei taibanud võtta telefoni ja küsida, kuhu ta nii kauaks jääb?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 23:45
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 22:05
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 21:50 Aga lõpeta siis teema ära, jää vait, ära kirjuta jälle ja jälle? Tema küsis siinsete arvamust, lintšimise kasuks otsustasite te ise. Ja see, et teemaalgataja peaks end esitlema, on ju vajalik vaid lintšijatele, et saaks haaret laiendada ja veel kedagi lintšida. Õigesti teeb, et ei vasta sellele arulagedale küsimusele. Teema koha pealt pole ju loomulikult üldse oluline, kes kirjutaja on.
Oota, misasja?! Sina otsustad, kes siin, mida küsida võib?

Mõnel inimesel on ikka eriline suurushullustus kallal!
Oota, misasja, sina otsustad, kes siin midagi vastama peab? :lol: Mõnel on ikka eriline suurushullustus kallal!
Mina ei ole kellelgi keelanud siin midagi vastata või küsida. Sina olid see, kes kargas peale, ja nõudis, et mis õigusega siin lisaküsimusi esitatakse.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 14:20
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 23:45
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 22:05
Oota, misasja?! Sina otsustad, kes siin, mida küsida võib?

Mõnel inimesel on ikka eriline suurushullustus kallal!
Oota, misasja, sina otsustad, kes siin midagi vastama peab? :lol: Mõnel on ikka eriline suurushullustus kallal!
Mina ei ole kellelgi keelanud siin midagi vastata või küsida. Sina olid see, kes kargas peale, ja nõudis, et mis õigusega siin lisaküsimusi esitatakse.
Millele eelnes, et sina või su sõbrad nõudsid, et mis õigusega inimene ei vasta küsimusele, et kes ta on. Ausalt kui poleks aasta viimane päev, siis ütleksin sulle pisut halvasti. Nüüd piirdun vanasõnaga palgist ja pinnust. Suurema pildi nägemist sulle uuel aastal!
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:05 Kui nimekirja alusel ka inimene ei suuda asju tuua, siis on ikka põhjust pahane olla küll.

Inimene, kes eirab teise inimese koostatud penimelirja ja palvet kindlaid asju tuua ei väärtusta ju ei teist inimest, tema soove ega aega. See on hoolimatus ja loomulikult laieneb taoline käitumine suhtes ka kõigele muule mitte vaid poeskäikudele.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 21:07 Kui palju kordi ma olen ise läinud poodi ostma nt õli või pesupulbrit ja ikka unustanud need osta. Õnneks keegi mind austuse puuduses ei süüdista.
Ja oleks päris õudne, kui mängu tuuakse austus, kui unustad.
Valmistas pettumuse oma unustamisega küll.

Nii, aga kui teine pool eirab enamust sinu või pere soove aastaid? Omale vajaliku aga toob? Aastaid kokkuhoidu teiste pereliikmete arvelt või mis see on, oma kõht on lähim, ostud olulisemad, omal peavad olema kallid firmariided, lapsel ei pea, lapsed elagu õhust.
Külaline

Mõni siin arvab, et kuna vanaproual on ka teisi lähisugulasi, siis see õigustab poja käitumist. Et las poeg laseb üle, sest teistel pereliikmetel on ka vastutus ja mingu nemad siis poodi ja viigu poja töö lõpuni. Huvitav suhtumine.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 10:35 Mõni siin arvab, et kuna vanaproual on ka teisi lähisugulasi, siis see õigustab poja käitumist. Et las poeg laseb üle, sest teistel pereliikmetel on ka vastutus ja mingu nemad siis poodi ja viigu poja töö lõpuni. Huvitav suhtumine.
See ei õigusta poja käitumist. Aga minu arvates on ka imelik oma pereliige sellise asja pärast rattale tõmmata, võõrastele inimestele läbihekseldamiseks. Seda enam, et võib-olla on seal ka mingi taust, mida meie, võõrad inimesed, ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 13:43
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 10:35 Mõni siin arvab, et kuna vanaproual on ka teisi lähisugulasi, siis see õigustab poja käitumist. Et las poeg laseb üle, sest teistel pereliikmetel on ka vastutus ja mingu nemad siis poodi ja viigu poja töö lõpuni. Huvitav suhtumine.
See ei õigusta poja käitumist. Aga minu arvates on ka imelik oma pereliige sellise asja pärast rattale tõmmata, võõrastele inimestele läbihekseldamiseks. Seda enam, et võib-olla on seal ka mingi taust, mida meie, võõrad inimesed, ei tea.
Sa räägid nagu teemaalgataja oleks avaldanud ema ja poja nimed, isikukoodid ja kodused aadressid. Kogu see foorum on postitajate anonüümsed elulised kirjeldused kellesti teisest, kogetud olukordadest jne. Pole selle teemaga kellelegi liiga tehtud.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 14:15
Sa räägid nagu teemaalgataja oleks avaldanud ema ja poja nimed, isikukoodid ja kodused aadressid. Kogu see foorum on postitajate anonüümsed elulised kirjeldused kellesti teisest, kogetud olukordadest jne. Pole selle teemaga kellelegi liiga tehtud.
Kas siis anonüümselt on ok oma lähedast pereliiget tümitada?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 14:26

Aga teemaalgataja ju ei tümitanudki. Vaid küsis, kuidas teised sellele olukorrale regeeriks. Täiesti tavaline arutelu ju...
Kui oleks kasutajanimega, oleks siis parem? Ikkagi anonüümne ju. Selleks foorumid ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 14:26Kas siis anonüümselt on ok oma lähedast pereliiget tümitada?
Kust üldse tuleb selline kindrl arvamus, et teemaalgataja on lähedane või pereliige? Seda pole kusagil öeldud. Võib-olla on üldse naaber või siis selle memme mõne sõbranna tütar?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 14:34
Aga teemaalgataja ju ei tümitanudki. Vaid küsis, kuidas teised sellele olukorrale regeeriks. Täiesti tavaline arutelu ju...
Kui oleks kasutajanimega, oleks siis parem? Ikkagi anonüümne ju. Selleks foorumid ongi.
Ehk siis teemaalgatus oli tehtud siiralt, tagamõtteta, teadmata, mis reaktsioon sellele järgneb? Küll ei usu! Samuti oli teemaalgatuses juba hinnang sees. Kui tema arvates oleks see normaalne käitumine olnud, siis ta ei oleks ju teemat püstitanudki.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 14:43
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 14:26Kas siis anonüümselt on ok oma lähedast pereliiget tümitada?
Kust üldse tuleb selline kindrl arvamus, et teemaalgataja on lähedane või pereliige? Seda pole kusagil öeldud. Võib-olla on üldse naaber või siis selle memme mõne sõbranna tütar?
Ei olegi kindlat arvamust. Sellepärast keegi küsiski, et kes teemaalgataja selles loos on.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 14:59

Ehk siis teemaalgatus oli tehtud siiralt, tagamõtteta, teadmata, mis reaktsioon sellele järgneb? Küll ei usu! Samuti oli teemaalgatuses juba hinnang sees. Kui tema arvates oleks see normaalne käitumine olnud, siis ta ei oleks ju teemat püstitanudki.
Me kõik postitame siin oma subjektiivseid arvamusi ja hinnanguid. Sa oleks nagu viimased 30 aastat olnud koomas, siis järsku tänapäeva üles ärganud ja avastanud enda šokiks, et on olemas selline asi nagu... internet.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 14:59

Ma tõesti üritan aru saada, aga ei suuda. See on esimene lause.
Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 09:39Aga päriselt? Kas sellist kohtlemist üldse saab pingutuseks lugeda ja mis toimub inimese peas, kes paar banaani asemel toob suure hunniku, kuid jätab sealjuures muu vajaliku toomata? Ja leiab veel, et see on normaalne.
Teemaalgata ei peagi seda käitumist normaalseks. Ongi ja hinnang. Aga see ei ole pahatahtlik.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 14:59

Filmi Meet the Fockers äi oled? Valedetektoriga kretiin.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Dets 2025 05:18
Guest kirjutas: 29 Dets 2025 01:03 Eks mehed on kõik näinud (ja oma poegadele seda tarkust edasi jaganud) "Siin me oleme" filmi, kus õpetatakse mehi kodutöid võimalikult lohakalt tegema, et naine edaspidi isegi ei paluks midagi teha.
Mis asja sa ajad? Kus kohas “Siin me oleme” filmismehi kodutöid lohakalt tegema ôpetatakse? Ära sousti.
UUES Suvitajate filmis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist