Kuidas noor naine saab selline xxx olla

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 06:59Kurb on hoopis see, et Eestis on kõik asendatav, nii ema, isa, vend, õde, naine, mees. Palju tähtsam medalitest on see, et noor inimene kasvab üles südamliku ja hoolivana, ei ole kibestunud ja omab ka oma isiklikku aega tippspordi kõrvalt, et elu, inimesi ja maailma avastada.
Tänases Henry FB'i postituses on lause "Kadriorust teele asudes pakub ema, et sõidaks korra Kaubamajast läbi ...".
Et siis ema oli kaasas? Või on ema asendatud isa uus naine nüüd ema? Ma väga kahtlen, et üks 19-aastane hakkab ise kedagi teist oma emaks kutsuma. Ja tegelikult ma üldse kahtlen, et ta neid postitusi seal näoraamatus ise teeb, minu jaoks tunduvad postituste stiil ja tema intervjuudele vastamine vastuolus.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 11:00
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 06:59Kurb on hoopis see, et Eestis on kõik asendatav, nii ema, isa, vend, õde, naine, mees. Palju tähtsam medalitest on see, et noor inimene kasvab üles südamliku ja hoolivana, ei ole kibestunud ja omab ka oma isiklikku aega tippspordi kõrvalt, et elu, inimesi ja maailma avastada.
Tänases Henry FB'i postituses on lause "Kadriorust teele asudes pakub ema, et sõidaks korra Kaubamajast läbi ...".
Et siis ema oli kaasas? Või on ema asendatud isa uus naine nüüd ema? Ma väga kahtlen, et üks 19-aastane hakkab ise kedagi teist oma emaks kutsuma. Ja tegelikult ma üldse kahtlen, et ta neid postitusi seal näoraamatus ise teeb, minu jaoks tunduvad postituste stiil ja tema intervjuudele vastamine vastuolus.

Vastuolu on selles, et introvert tunnebki end kirjutades hästi, rääkides aga halvasti. Miks uus naine ei või ema olla?
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 11:00
Mulle tundub ka, et isa pressib seda oma naist emaks ja selle tütart kasutütreks, et näidata, kui harmooniline perekond tal nüüd on. Varem ei tahtnud ju lahku minna, sest mis inimesed küll arvavad, kuigi endal oli uus mutt olemas. Nüüd võimleb elu eest, et jälle mingit muljet jätta. Naise tütar tiriti kaasa, et näidata, kui hästi nad kõik läbi saavad, aga nende vägisi õdedeks ja vendadeks pressitud noorte kehakeel oli ju selge: nad ei suhtle omavahel üldse.
Külaline

Kas Kelly Sildaru ei olnud presidendi vastuvõtule kutsutud?
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 14:09 Kas Kelly Sildaru ei olnud presidendi vastuvõtule kutsutud?
Miks oleks pidanud? Henry ka esialgselt ei olnud, aga pärast medalivõitu kutsuti.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 14:09 Kas Kelly Sildaru ei olnud presidendi vastuvõtule kutsutud?
Kui kunagi maailmameistriks sai, siis kutsuti ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist