Toidulisandid ja vitamiinid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Juul 2026 22:51
kana kirjutas: 06 Juul 2026 12:16 kas ma saan õigesti aru, et magneesiumi taset ei ole mingi analüüsiga adekvaatselt võimalik mõõta ja et seda võetakse "igaks juhuks" kuuridena, kui jalad vahel krampi kisuvad?
Minul on küll magneesiumi mõõdetud. Samuti ka kaltsiumit jmt mineraale. Tõsi, selliseid analüüse ei tehta rutiinselt.
Arstid räägivad jah, et see mg näit veres et ütle midagi selle kohta, palju kellelgi on seda muudes kehaosades. Ja palju võiks puudu olla. Veri hoiab oma vajalikku taset, võttes mg mujalt kehast, kui vaja.
Kuidas sinul mõõdeti?
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juul 2026 22:51
kana kirjutas: 06 Juul 2026 12:16 kas ma saan õigesti aru, et magneesiumi taset ei ole mingi analüüsiga adekvaatselt võimalik mõõta ja et seda võetakse "igaks juhuks" kuuridena, kui jalad vahel krampi kisuvad?
Minul on küll magneesiumi mõõdetud. Samuti ka kaltsiumit jmt mineraale. Tõsi, selliseid analüüse ei tehta rutiinselt.
Mg seerumist küll mõõdetakse, kuid see ei näita, kui palju on teda lihasrakus sees. Suhteliselt mõttetu uuring.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juul 2026 23:48
Külaline kirjutas: 06 Juul 2026 22:51
Arstid räägivad jah, et see mg näit veres et ütle midagi selle kohta, palju kellelgi on seda muudes kehaosades. Ja palju võiks puudu olla. Veri hoiab oma vajalikku taset, võttes mg mujalt kehast, kui vaja.
Kuidas sinul mõõdeti?
Mingite suuremate uuringute käigus mõõdeti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kana, Roosad tulbid ja 12 külalist