Koht kuhu te enam iialgi ei reisiks

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 14:44See puutin nuttis krokodillipisaraid kui nsvliit lagunes.
On sinu peretuttav või kuidas tead mida sel ajal üldsusele tundmatu Putin tegi :D
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 14:44Miks ta ei peaks?
See puutin nuttis krokodillipisaraid kui nsvliit lagunes.
Ta tahan selle taastada. Kui võimalus ja aeg selleks sobivad, siis ta teeb selle ära.
Puutin südamest okupant. Hävitada, purustada, tappa.
Nuttis krokodillipisaraid? Nii et sisimas oli tal hea meel, et liit lagunes? Kahtlen selles, sest kogu tema tegevus näitab, et ta proovib seda liitu taastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 14:44
Külaline kirjutas: 08 Mär 2026 20:03Palun jää ikka reaalsuse piiridesse. Venemaa EI ründa Eestit ega Baltikumi. Miks ta peaks?
Miks ta ei peaks?
See puutin nuttis krokodillipisaraid kui nsvliit lagunes.
Ta tahan selle taastada. Kui võimalus ja aeg selleks sobivad, siis ta teeb selle ära.
Puutin südamest okupant. Hävitada, purustada, tappa.
Su vastus, et "tahab nsvliitu taastada" ei päde. Ta ei taha seda. Ta on jah omal ajal öelnud, et lagunemine oli halb, aga on ka öelnud, et tal pole mingit ambitsiooni täpselt sama mudelit taastada. See ei toimiks enam. See et P ainuisikuliselt soovib purustada ja tappa on sinu väljamõeldis.
Külaline

Türgi
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 16:59See et P ainuisikuliselt soovib purustada ja tappa on sinu väljamõeldis.
Mida siin välja mõelda, kui ta seda reaalselt teeb. Ja mitte ainuisikuliselt vaid koos oma sõjarditega.
Külaline

Mul otseselt ühegi riigiga negatiivseid mälestusi ei ole. Lihtsalt mingid riigid on igavamad. Maailmas ja isegi Euroopas on mul veel avastada. Hetkel on minu "reisisaldo" ca 30 riiki. Malta oli minu jaoks selline ühe korra riik, käidud, aga tagasi väga ei kipu. Samas midagi negatiivset ka ei ütle, kes pole käinud, minge ikka. Venemaal käisin viimati 1993 ja sinna ma oma maises elus ilmselt jalga rohkem ei tõsta, kui Piiter vääriks külastamist, aga lihtsalt ei taha Venemaad rohkem näha.
Külaline

Kindel, et Venemaale mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 19:57Kindel, et Venemaale mitte.
Mina kusagile põnevasse kohta kaugele Siberisse küll tahaksin minna ( kui sõda pole).
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 09:52
Guest kirjutas: 12 Mär 2026 19:57Kindel, et Venemaale mitte.
Mina kusagile põnevasse kohta kaugele Siberisse küll tahaksin minna ( kui sõda pole).
Mina ka. Siber tõmbab mind tohutult. Peterburis ja Moskvas võiks ju ka huvi pärast ära käia.
Külaline

Mulle on Peterburi alati meeldinud ja olen seal enne sõda mitu korda käinud.
Aga uuesti sinna minna - sellleks peaks toimuma midagi sellist, et Venemaa vabaneb Putinist, lõpetab sõja, raputab tuhka pähe, hüvitab Ukrainale kõik kahjud ja esitab avaliku suure vabanduse. Ilmselt sellist asja ei ole oodata, seega võimalus Venemaad uuesti külastada on nullilähedane.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 13:07 Mulle on Peterburi alati meeldinud ja olen seal enne sõda mitu korda käinud.
Aga uuesti sinna minna - sellleks peaks toimuma midagi sellist, et Venemaa vabaneb Putinist, lõpetab sõja, raputab tuhka pähe, hüvitab Ukrainale kõik kahjud ja esitab avaliku suure vabanduse. Ilmselt sellist asja ei ole oodata, seega võimalus Venemaad uuesti külastada on nullilähedane.
Eks Putin ole jah kurja juur, aga mingi teooria räägib ka vene rahva kollektiivsest süüst, nad ju valivad selle Putini tagasi. Mingid inimesed arvavad, et peale Putini lahkumist Venemaa ikkagi väga palju ei muutu. Ma pelgaks Venemaale minekut peale sõja lõppu ka sel põhjusel, et see pole turvaline. Oled seal nagu tavaline turist ja äkki pannakse sul käed raudu, viiakse jaoskonda. Tunnista üles, sa oled ju tegelikult spioon, kes meie maale saadeti, tunnista üles. Minu arvates on selline oht olemas ja seepärast ma sinna tulevikus ei kipu.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 15:52
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 13:07 Mulle on Peterburi alati meeldinud ja olen seal enne sõda mitu korda käinud.
Eks Putin ole jah kurja juur, aga mingi teooria räägib ka vene rahva kollektiivsest süüst, nad ju valivad selle Putini tagasi. Mingid inimesed arvavad, et peale Putini lahkumist Venemaa ikkagi väga palju ei muutu. Ma pelgaks Venemaale minekut peale sõja lõppu ka sel põhjusel, et see pole turvaline. Oled seal nagu tavaline turist ja äkki pannakse sul käed raudu, viiakse jaoskonda. Tunnista üles, sa oled ju tegelikult spioon, kes meie maale saadeti, tunnista üles. Minu arvates on selline oht olemas ja seepärast ma sinna tulevikus ei kipu.
Minu arvates sa pingutad üle. Jah, sõda on, Mutin on punn, aga nii nõmedalt Venemaa oma turistidega kohe kindlasti ei käitu. Mul non palju Venemaalt pärit tuttavaid, kes su kahtlused raudselt hajutaksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 18:49Minu arvates sa pingutad üle. Jah, sõda on, Mutin on punn, aga nii nõmedalt Venemaa oma turistidega kohe kindlasti ei käitu. Mul non palju Venemaalt pärit tuttavaid, kes su kahtlused raudselt hajutaksid.
Spioon oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 18:49Venemaa oma turistidega kohe kindlasti ei käitu. Mul non palju Venemaalt pärit tuttavaid, kes su kahtlused raudselt hajutaksid.
Nemad ei saa bandiit buutini eest rääkida. Nagunii pannakse saba taha ja provotseeritakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 19:28
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 18:49Minu arvates sa pingutad üle. Jah, sõda on, Mutin on punn, aga nii nõmedalt Venemaa oma turistidega kohe kindlasti ei käitu. Mul non palju Venemaalt pärit tuttavaid, kes su kahtlused raudselt hajutaksid.
Spioon oled?
Pagan, vahele jäin. 🫨
Külaline

Piiteris tutvud mõne neiuga, veedate koos meeldivalt aega. Pärast saad kaela vägistamise süüdistuse. Siis astub mängu fsb ja pakub koostööd. Hakkad meie spiooniks ja siis me sind vangi ei pane. Nii käivad asjad Venemaal.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 22:11 Piiteris tutvud mõne neiuga, veedate koos meeldivalt aega. Pärast saad kaela vägistamise süüdistuse. Siis astub mängu fsb ja pakub koostööd. Hakkad meie spiooniks ja siis me sind vangi ei pane. Nii käivad asjad Venemaal.
Sa oled liiga palju Stirlitzit vaadanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 11:35
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 22:11 Piiteris tutvud mõne neiuga, veedate koos meeldivalt aega. Pärast saad kaela vägistamise süüdistuse. Siis astub mängu fsb ja pakub koostööd. Hakkad meie spiooniks ja siis me sind vangi ei pane. Nii käivad asjad Venemaal.
Sa oled liiga palju Stirlitzit vaadanud.
Siis ilma neiuga aega veetmiseta, saad kohe süüdistuse venemaal.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 11:35Sa oled liiga palju Stirlitzit vaadanud.
Eks selline prostituutide abil värbamine on KGB menüüs kogu aeg olemas olnud. Tegelikult võib venemaal turisti ka niisama trellide taha pista. Süüdistuseks võib olla mingi telefonist leitud pilt, et näe tema ei toeta meie sõjalist erioperatsiooni (SVO). Panevad istuma ja nii ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 17:18
Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 11:35Sa oled liiga palju Stirlitzit vaadanud.
Eks selline prostituutide abil värbamine on KGB menüüs kogu aeg olemas olnud. Tegelikult võib venemaal turisti ka niisama trellide taha pista. Süüdistuseks võib olla mingi telefonist leitud pilt, et näe tema ei toeta meie sõjalist erioperatsiooni (SVO). Panevad istuma ja nii ongi.
Jäägem ikka reaalsuse piiridesse!

Sa tõsimeeli usud, et mingi Räpina pereema võidakse Moskvas trellide taha panna, kuna tema telefonis on pilt mingist Ukraina teemast vms? Kellele see kasulik oleks? Isegi Venemaa ei käitu oma turistidega nii. 😀
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist