Sa ju ise ei ole 50-aastane. Seega, mis mõttes sa otsid 40-aastast (ehk 10 aastat nooremat) naist? Või nüüd on kriteeriumid muutunud? Naine peab sinust 18 aastat noorem olema?Tõutäkk kirjutas: ↑25 Mär 2025 15:13Ma ei otsi ju noort naist vaid vähemalt 10 aastat nooremat. Nelja kümbine pole ju enam noor naine.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 14:09Lepi sellega, et sinu noorte naiste saamise päevad on möödas. Näha on, et isegi Yxik ei leia enam noort naist, kuigi pakub täielikku ülevalpidamist, naine tööl ei pea käima. Eks asi ole selles, et ise juba seal 60 tuuri. 60+ ongi see vanus, kus ei taheta enam raha eest ka. Aga sinul on olukord veel lootusetum, sest sul pole ju ka raha.
Kuidas teha tutvust?
-
Külaline
Vähemalt 10aastat. Praegu olen suhtes saleda 32aastasega, kes paraku suitsetab ja pole nõus loobuma ja mulle elukaaslaseks tulema.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 23:02Sa ju ise ei ole 50-aastane. Seega, mis mõttes sa otsid 40-aastast (ehk 10 aastat nooremat) naist? Või nüüd on kriteeriumid muutunud? Naine peab sinust 18 aastat noorem olema?Tõutäkk kirjutas: ↑25 Mär 2025 15:13Ma ei otsi ju noort naist vaid vähemalt 10 aastat nooremat. Nelja kümbine pole ju enam noor naine.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 14:09
Lepi sellega, et sinu noorte naiste saamise päevad on möödas. Näha on, et isegi Yxik ei leia enam noort naist, kuigi pakub täielikku ülevalpidamist, naine tööl ei pea käima. Eks asi ole selles, et ise juba seal 60 tuuri. 60+ ongi see vanus, kus ei taheta enam raha eest ka. Aga sinul on olukord veel lootusetum, sest sul pole ju ka raha.
Aga tahaks ikka mittesuitsetavat naist ikkagi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Aga mees peab leppime kümnendal ringil oleva keskealise naisega kellel on pinutäis järglasi. Peab neidkõiki armastama nagu omiKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 19:01 No jõudu! See naine peab su kaks last ka ju üles kasvatama. Ei ole, et ainult mees võtta.
-
Külaline
Kes käsib?
-
Külaline
Vaat' kui lahke sinust!!
-
Külaline
Vähemalt 10 aastat? See tähendab, et 48-aastane naine sobib. Kui ma õigesti mäletan, siis sinu elu suurim hirm on menopausis naine. 48-aastane ongi juba ju menopausis või kohe-kohe sinna jõudmas.Tõutäkk kirjutas: ↑25 Mär 2025 23:42Vähemalt 10aastat. Praegu olen suhtes saleda 32aastasega, kes paraku suitsetab ja pole nõus loobuma ja mulle elukaaslaseks tulema.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 23:02Sa ju ise ei ole 50-aastane. Seega, mis mõttes sa otsid 40-aastast (ehk 10 aastat nooremat) naist? Või nüüd on kriteeriumid muutunud? Naine peab sinust 18 aastat noorem olema?
Seega, tõesti ei saa aru, mis vahet seal on - kas endaealine või 48-aastane. Mõni 58-aastane naine on paremas vormis ja väljanägemisega kui 32-aastane.
-
Külaline
Ei pea!
Ma pole ju veel 58Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:36Vähemalt 10 aastat? See tähendab, et 48-aastane naine sobib. Kui ma õigesti mäletan, siis sinu elu suurim hirm on menopausis naine. 48-aastane ongi juba ju menopausis või kohe-kohe sinna jõudmas.Tõutäkk kirjutas: ↑25 Mär 2025 23:42Vähemalt 10aastat. Praegu olen suhtes saleda 32aastasega, kes paraku suitsetab ja pole nõus loobuma ja mulle elukaaslaseks tulema.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 23:02
Sa ju ise ei ole 50-aastane. Seega, mis mõttes sa otsid 40-aastast (ehk 10 aastat nooremat) naist? Või nüüd on kriteeriumid muutunud? Naine peab sinust 18 aastat noorem olema?
Seega, tõesti ei saa aru, mis vahet seal on - kas endaealine või 48-aastane. Mõni 58-aastane naine on paremas vormis ja väljanägemisega kui 32-aastane.
-
Külaline
Kohe varsti ju oled.Tõutäkk kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:54Ma pole ju veel 58Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 19:36Vähemalt 10 aastat? See tähendab, et 48-aastane naine sobib. Kui ma õigesti mäletan, siis sinu elu suurim hirm on menopausis naine. 48-aastane ongi juba ju menopausis või kohe-kohe sinna jõudmas.
Sinna pea aastajagu aega.
-
Külaline
Küsimus jääb samaks! Mis vahet seal on, kas 57 või 47-aastane naine? Kumbki sulle lapsi enam ei sünnita. Ja menopausis või kohe sinna jõudmas on mõlemad.
Inimese iseloom, välimus, maailmavaade, töökus, oskused jne ei oma sinu jaoks vist üldse mingit tähtust. Peaasi, et oleks vähemalt 10 aastat noorem. Olgu või vaimupuudega, peaasi, et vähemalt 10 aastat noorem...
Täiesti uskumatu tüüp! Ise oled korduvalt ämbrisse astunud oma kinnisideede tõttu, aga ikka ei õpi ega ole valmis nendest taganema.
-
Külaline
No miks ei võiks tal olla selline eelistus?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:26Küsimus jääb samaks! Mis vahet seal on, kas 57 või 47-aastane naine? Kumbki sulle lapsi enam ei sünnita. Ja menopausis või kohe sinna jõudmas on mõlemad.
Inimese iseloom, välimus, maailmavaade, töökus, oskused jne ei oma sinu jaoks vist üldse mingit tähtust. Peaasi, et oleks vähemalt 10 aastat noorem. Olgu või vaimupuudega, peaasi, et vähemalt 10 aastat noorem...
Täiesti uskumatu tüüp! Ise oled korduvalt ämbrisse astunud oma kinnisideede tõttu, aga ikka ei õpi ega ole valmis nendest taganema.
-
Külaline
Kas see on teda õnnelikuks teinud viimase 20 aasta jooksul, mil ta foorumites on oma muret kurtnud? Kui senine mõtteviis ja eelistus ei ole õnneni viinud, siis ehk võiks teha mõningaid korrektsioone oma kinnisideedes.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:51No miks ei võiks tal olla selline eelistus?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:26Küsimus jääb samaks! Mis vahet seal on, kas 57 või 47-aastane naine? Kumbki sulle lapsi enam ei sünnita. Ja menopausis või kohe sinna jõudmas on mõlemad.
-
Külaline
Tema miinus on palju lapsi, aga tema pluss on, et selle foorumi meeste seast on ta absoluutselt kõige intelligentsem ja parem inimene.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:51No miks ei võiks tal olla selline eelistus?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:26Küsimus jääb samaks! Mis vahet seal on, kas 57 või 47-aastane naine? Kumbki sulle lapsi enam ei sünnita. Ja menopausis või kohe sinna jõudmas on mõlemad.
-
Külaline
47 vs 57 on 10 aastat vahet. ja 10 aastaga vananeb naine ikka väga kiirelt. Muutub lausa koledaks.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:26Küsimus jääb samaks! Mis vahet seal on, kas 57 või 47-aastane naine? Kumbki sulle lapsi enam ei sünnita. Ja menopausis või kohe sinna jõudmas on mõlemad.
-
Külaline
Täitsa oleneb ju naisest. Ma ei ütleks, et Anu Saagim on kole. Ja tema on juba lausa 63.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:4247 vs 57 on 10 aastat vahet. ja 10 aastaga vananeb naine ikka väga kiirelt. Muutub lausa koledaks.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:26Küsimus jääb samaks! Mis vahet seal on, kas 57 või 47-aastane naine? Kumbki sulle lapsi enam ei sünnita. Ja menopausis või kohe sinna jõudmas on mõlemad.
Mõni ülekaaluline ja hoolitsemata välimusega 20-03-aastane võib olla palju inetum kui 57-aastane hoolitsetud naine.
-
Külaline
Võiks aga ei pea. Mis see teiste asi on? Õnnelik või mitte, kuskohast sina tead? Minu poolest tehku mis tahab.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:01Kas see on teda õnnelikuks teinud viimase 20 aasta jooksul, mil ta foorumites on oma muret kurtnud? Kui senine mõtteviis ja eelistus ei ole õnneni viinud, siis ehk võiks teha mõningaid korrektsioone oma kinnisideedes.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:51No miks ei võiks tal olla selline eelistus?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:26
Küsimus jääb samaks! Mis vahet seal on, kas 57 või 47-aastane naine? Kumbki sulle lapsi enam ei sünnita. Ja menopausis või kohe sinna jõudmas on mõlemad.
-
Külaline
57 naine on auto, mis ei sõida. Mitte et kõik sõitvad autod väga head oleks. Aga parem olen siis juba ilma autota.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:59Täitsa oleneb ju naisest. Ma ei ütleks, et Anu Saagim on kole. Ja tema on juba lausa 63.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:4247 vs 57 on 10 aastat vahet. ja 10 aastaga vananeb naine ikka väga kiirelt. Muutub lausa koledaks.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:26
Mõni ülekaaluline ja hoolitsemata välimusega 20-03-aastane võib olla palju inetum kui 57-aastane hoolitsetud naine.
-
Külaline
Minu arust on ta selle vägagi teiste asjaks teinud. Me kõik oleme vähemalt 20 aastat seda enesetapujuttu foorumitest lugenud.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 05:52Võiks aga ei pea. Mis see teiste asi on? Õnnelik või mitte, kuskohast sina tead? Minu poolest tehku mis tahab.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:01Kas see on teda õnnelikuks teinud viimase 20 aasta jooksul, mil ta foorumites on oma muret kurtnud? Kui senine mõtteviis ja eelistus ei ole õnneni viinud, siis ehk võiks teha mõningaid korrektsioone oma kinnisideedes.
Ja seda, et ta ei ole õnnelik, on ta ju samuti koguaeg korrutanud.
Muidugi tehku, mis tahab, aga ärgu piinaku oma "naiseotsimise luuletustega" kaasfoorumlasi. See on ju teada fakt, et foorumi naiste seast ei sobi talle keegi.
-
Külaline
Ja 57-aastane mees on värske ja läikiv, kui just poest välja sõitnud mercedes?Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 05:5557 naine on auto, mis ei sõida. Mitte et kõik sõitvad autod väga head oleks. Aga parem olen siis juba ilma autota.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:59Täitsa oleneb ju naisest. Ma ei ütleks, et Anu Saagim on kole. Ja tema on juba lausa 63.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:42
47 vs 57 on 10 aastat vahet. ja 10 aastaga vananeb naine ikka väga kiirelt. Muutub lausa koledaks.
Keskmine, selles vanuses Eesti naine, on oluliselt kabedam ning tegusam kui sama vana Eesti mees. Selles pole kahtlustki! Vaata või ennast, Revolver! Ükski naine sind ei taha. Istud nukralt üksi foorumis ja elad oma ebaõnne naiste peal välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Krissse, Semrush [Bot] ja 3 külalist