Kui suurt vanusevahet taluksite suhtes?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 16:46
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 14:26
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 14:07 Rõlged haisupilved vs viisakalt lõhnastatud inimene. Kas sulle meeldib utreerida? Viisakas inimene ei liigu teisele lähemale kui meeter, mitte mingit lõhna sa ei tunne.
Miks ikkagi on vaja ennast igapäevaselt spetsiaslselt lõhnastada? Miks ei piisa lihtsalt šampooni ja dušigeeli järellõhnast, mis ise juba väikse kabineti ära täidab? Vähemalt mina küll tunnen seda, aga võimalik, et olen keskmisest lõhnatundlikum.

Eriti jubedad on need meeskolleegid, kes kabineti lahtisest uksest mööda kõnnivad ja on mingit Old Spice deodoranti paksult peale määrinud või siis ennast mingi haisva habemeajamisvedelikuga enda meelest lõhnastanud. Hullem on ainult liftis viibinud õues suitsetamad käijatest sinna jäänud lebra.
Old Spice kasutavad mingid maakad ja töölised. Normaalne stick algab 40 eurost ja lõhn 100.
Ära unusta vähemalt tunniajalist istumist ilusalongis... :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 18:46
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 16:46
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 14:26

Miks ikkagi on vaja ennast igapäevaselt spetsiaslselt lõhnastada? Miks ei piisa lihtsalt šampooni ja dušigeeli järellõhnast, mis ise juba väikse kabineti ära täidab? Vähemalt mina küll tunnen seda, aga võimalik, et olen keskmisest lõhnatundlikum.

Eriti jubedad on need meeskolleegid, kes kabineti lahtisest uksest mööda kõnnivad ja on mingit Old Spice deodoranti paksult peale määrinud või siis ennast mingi haisva habemeajamisvedelikuga enda meelest lõhnastanud. Hullem on ainult liftis viibinud õues suitsetamad käijatest sinna jäänud lebra.
Old Spice kasutavad mingid maakad ja töölised. Normaalne stick algab 40 eurost ja lõhn 100.
Ära unusta vähemalt tunniajalist istumist ilusalongis... :lol:
Elitaar jälle või? Kes lubas siit jalga lasta, sest tehti tema lokitangide üle nalja, aga nüüd on ikka mitu korda jälle ära unustanud külaliseks märkimast, seega istub siin vapralt edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 16:49 Mulle meeldivad mehed-kenad, mehelikud, pikka kasvu, hoolitsetud ja sümpaatsed.
Noo, siis ilmselt meeldiks sulle see "imelik" mees, kes ei lõhnasta, ka väga.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 13:48 Imelik mees. Sellisega oleks suhe absoluutselt välistatud.
Lõhnastan end naisena iga päev, enda jaoks. Välja minnes nii enda kui teiste jaoks.
Olen kuulnud, et mõni naine räägib, et kui hea lõhn mehel on. Ju siis on see neile oluline nagu sullegi.

Aga, et kui sulle meeldib, siis arvad, et teistele meeldib?
Mind üldiselt ei sega kui on lõhnastatud. Ma lõhna niiväga ei tunnegi ja jätab neutraalseks.

Aga kui rattaga mõnest naisest mööda sõidan, mis on ju väga lühike hetk, siis mõnikord tunnen tugevat lõhna. Sel juhul peab ikka väga, väga palju lõhna peal olema ilmselt.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 19:30
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 16:49 Mulle meeldivad mehed-kenad, mehelikud, pikka kasvu, hoolitsetud ja sümpaatsed.
Imelikud jäägu teistele imelikele. Kiiksuga vennad pole minu rida. Lõhnastama peavad. Ilusti riides peavad olema. Juuksuris peavad käima, 2-3 ndl tagant jm elementaarne pudi-padi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 22:07
Imelikud jäägu teistele imelikele. Kiiksuga vennad pole minu rida. Lõhnastama peavad. Ilusti riides peavad olema. Juuksuris peavad käima, 2-3 ndl tagant jm elementaarne pudi-padi.
Ma pakun, et sa oledki selline hirmus ilus? Sellised jäägu tõesti teistele meestele. Toad teil muidu ka sellest lõhnaõlist ja muudest lõhnadest läbi imbunud?
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:53

Ma pakun, et sa oledki selline hirmus ilus? Sellised jäägu tõesti teistele meestele. Toad teil muidu ka sellest lõhnaõlist ja muudest lõhnadest läbi imbunud?
Ma ei tea, mis mats sa oled, et sellist küündimatut juttu ajad. Nii rumalaga ei oska isegi midagi rääkida. Ole seal poe taga edasi.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 18:45
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 16:49
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 14:23
Võib olla tahad ka naist? :lol:
Kui ma tahaksin, siis oleksin juba ammu naisega. Mulle meeldivad mehed-kenad, mehelikud, pikka kasvu, hoolitsetud ja sümpaatsed.
Nagu Conchita Wurst?
Oled perv? Imelik maitse sul.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 23:11
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:53
Ma ei tea, mis mats sa oled, et sellist küündimatut juttu ajad. Nii rumalaga ei oska isegi midagi rääkida. Ole seal poe taga edasi.
Keegi ei pea midagi.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 23:13
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 16:49
Kui ma tahaksin, siis oleksin juba ammu naisega. Mulle meeldivad mehed-kenad, mehelikud, pikka kasvu, hoolitsetud ja sümpaatsed.
Nagu Conchita Wurst?
Mina ei ole, aga siin mõned näivad olevat. Eelistavad mehi kes meigivad ja lõhnastavad ennast.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 20:47
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 23:13

Nagu Conchita Wurst?
Mina ei ole, aga siin mõned näivad olevat. Eelistavad mehi kes meigivad ja lõhnastavad ennast.
Meikivatest meestest ei tea midagi, pole ise kunagi kohanud. Mees lõhnastab end loomulikult-paneb kaenla alla kallist sticki ja peale kallist lõhna. Kui sa selline pole, oled totaalne jobukakk.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 1975 09:34 Mees lõhnastab end loomulikult-paneb kaenla alla kallist sticki ja peale kallist lõhna. Kui sa selline pole, oled totaalne jobukakk.
Mina ei ole selline.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 21:06
Külaline kirjutas: 15 Juul 1975 09:34 Mees lõhnastab end loomulikult-paneb kaenla alla kallist sticki ja peale kallist lõhna. Kui sa selline pole, oled totaalne jobukakk.
Mina ei ole selline.
Oled ju jobukakk.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 21:51
Guest kirjutas: 04 Mai 2025 21:06
Mina ei ole selline.
Oled ju jobukakk.
Ma teadsin, et nii ütled. Ma mõjutasin sind seda tegema.
Sul tuleb nüüd kiusatus veel midagi öelda.
Külaline

Näe kunstnikul oli ka 7 aastat noorem mees, aga tuleb välja, et peale 25 aastast kooselu leidis mees uue naise. Nüüd kunstnik peab 63 aastaselt hakkama otsast peale. Kahju kohe.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... s#cxrecs_s
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 13:27 Näe kunstnikul oli ka 7 aastat noorem mees, aga tuleb välja, et peale 25 aastast kooselu leidis mees uue naise. Nüüd kunstnik peab 63 aastaselt hakkama otsast peale. Kahju kohe.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... s#cxrecs_s
Oleks vanem mees olnud, oleks juba esimese 5-10 aastaga lahus olnud.
Külaline

Valus löök. Ega 63 aastaselt enam asjalikku nooremat meest ei leia, kes ehituse asja ka tunneks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Mai 2025 14:36 Valus löök. Ega 63 aastaselt enam asjalikku nooremat meest ei leia, kes ehituse asja ka tunneks.
Ma mõtlen, et mõnel on lahku minna justkui kerge. 25 a ikkagi koos oldud. Et lihtsalt ütlen, et enam ei armasta ja läheb. Kas neil ühiseid lapsi ka on?
Ilmselt ammu enam ei armastanud. Muidu poleks uut naist tahtnud.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2025 14:49
Külaline kirjutas: 16 Mai 2025 14:36 Valus löök. Ega 63 aastaselt enam asjalikku nooremat meest ei leia, kes ehituse asja ka tunneks.
Ma mõtlen, et mõnel on lahku minna justkui kerge. 25 a ikkagi koos oldud. Et lihtsalt ütlen, et enam ei armasta ja läheb. Kas neil ühiseid lapsi ka on?
Ilmselt ammu enam ei armastanud. Muidu poleks uut naist tahtnud.
Kui armud kellessegi teise, on kerge minna-vahet pole, kas olid koos 2 või 25 aastat. Kui armud kellessegi teise, on oma kaaslase vastu sellel hetkel tunne null, pigem isegi vastumeelne, mitte neutraalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Mai 2025 14:53 Kui armud kellessegi teise, on kerge minna-vahet pole, kas olid koos 2 või 25 aastat. Kui armud kellessegi teise, on oma kaaslase vastu sellel hetkel tunne null, pigem isegi vastumeelne, mitte neutraalne.
Vist ei armu teise kui olemas armastus?
Aga selle aja peale vist see armastus läinud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist