Naine ei tee kodus midagi

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 08 Apr 2026 21:28
Tolmukübe kirjutas: 07 Apr 2026 12:38 Mis siin haiget on, kui ema oma lapsi armastab.
See, et sa istud nende voodi kõrval ja vahid neid, et mitte nende väikelapsepõlve ükski hetk sinust mööda ei läheks, see pole armastus, see on sõltuvus mu arust. Magav laps on muidugi armas, aga et teda iga minut vahtida hirmuga, et varsti on ju suur, see pole küll ok.

(Ma isegi, kui lapsed magasid, istusin ja vaatasin neid, et mitte ühtki hetke kaotsi lasta nende väikelapseeast.)
Täitsa nõus! Ma nimetaks seda isegi ahistavaks või kinnisideeks. See varjutab armastuse.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Apr 2026 00:24
Tolmukübe kirjutas: 07 Apr 2026 12:38 Mis siin haiget on, kui ema oma lapsi armastab.
See, et sa istud nende voodi kõrval ja vahid neid, et mitte nende väikelapsepõlve ükski hetk sinust mööda ei läheks, see pole armastus, see on sõltuvus mu arust. Magav laps on muidugi armas, aga et teda iga minut vahtida hirmuga, et varsti on ju suur, see pole küll ok.

(Ma isegi, kui lapsed magasid, istusin ja vaatasin neid, et mitte ühtki hetke kaotsi lasta nende väikelapseeast.)
Täitsa nõus! Ma nimetaks seda isegi ahistavaks või kinnisideeks. See varjutab armastuse.
Kinnisidee ongi tõeline armastus.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 06:57

Kinnisidee on armastusest ikka väga kaugel! Pigem ei ole kinnisideel armastusega isegi mingit pistmist ja asub skaala teises otsas.
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Guest kirjutas: 09 Apr 2026 06:57

Kinnisidee pole armastusega seotud. Pigem inimese omandihimu ja egoismiga.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui armumist saab nimetada kinnisideeks (pidevalt mõtled tema peale), siis armumine on armastusega seotud küll, teatavasti võib üks minna üle teiseks...
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 09 Apr 2026 17:17 Kui armumist saab nimetada kinnisideeks (pidevalt mõtled tema peale), siis armumine on armastusega seotud küll, teatavasti võib üks minna üle teiseks...
Kuldsed sõnad Tolmukübe. Armumine võib teatud soodsate asjaolude kokkulangemisel üle minna armastuseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 17:38Armumine võib teatud soodsate asjaolude kokkulangemisel üle minna armastuseks.
Ehk võib kui on soodsad asjaolud.
Tavaliselt siis neid asjaolusid pole?
Kuidas ma tean, et armumine on üle läinud armastuseks?
Aga kas ilma armumiseta saab asi minna üle armastuseks?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 19:54Ehk võib kui on soodsad asjaolud.
Tavaliselt siis neid asjaolusid pole?
Ma ei ole statistikat teinud, aga pakun et fiftu fifty on võimalus soodsate asjaolude tekkeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 19:54Kuidas ma tean, et armumine on üle läinud armastuseks?
See juhtub tavaliselt 18 kuu möödumisel. Meie põhjamaa tingimustes.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 19:54Aga kas ilma armumiseta saab asi minna üle armastuseks?
Pakun et siiski mitte. Algul armumine ja siis armastus, nii on jumala poolt asjad seatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 21:51
Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 19:54Kuidas ma tean, et armumine on üle läinud armastuseks?
See juhtub tavaliselt 18 kuu möödumisel. Meie põhjamaa tingimustes.
Aga on siis kuidagi aru saada, et nüüd armastab?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 22:20Aga on siis kuidagi aru saada, et nüüd armastab?
Ikka ise saad aru, kas sina armastad. Ja küllap ka taipad, mida kaaslane tunneb.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Apr 2026 23:26
Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 22:20Aga on siis kuidagi aru saada, et nüüd armastab?
Ikka ise saad aru, kas sina armastad. Ja küllap ka taipad, mida kaaslane tunneb.
Minu jaoks peab armastus tähendama seda, et ma kinnisideeliselt tahan seda inimest, ei suuda ilma temata elada. Muidu pole tunne piisavalt tugev.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 06:57
Guest kirjutas: 09 Apr 2026 23:26
Minu jaoks peab armastus tähendama seda, et ma kinnisideeliselt tahan seda inimest, ei suuda ilma temata elada. Muidu pole tunne piisavalt tugev.
Sinusuguse naise jätaks kohe maha.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 13:49
Just! Vanasti oli meil siin Revolver, kes tuletas pea igas teemas meile meelde, et naine on alamsugu. Nüüd aga paistab, et ka mõni naine on samal seisukohal.
Selliste naiste kohta on inglisekeelne väljend "pick me girl".
A Pick Me Girl, also known as "Pick Me" is a term used on the Internet to describe a woman who seeks male approval by regularly belittling other women.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Apr 2026 14:32
Juhul, kui talle meeldib töölkäimine rohkem kui kodune olemine, st kui ta TAHAB tööl käia, kui ta TAHAB “ennast teostada”, “ennast arendada” väljaspool kodu. Kui ta lubab mehel osa ajast lapsega kodune olla hoopis, st jätab ennast sellest imelisest võimalusest ilma.
Juba see, et sa teatud asjad ona jutus jutumärkidesse paned, näitab NII paljut. Mõned inimesed- vaabandust, mõned NAISED- tahavad neid asju täitsa ilma jutumärkideta teha. Ja see pole feminism, vaid normaalne areng. See ei tähenda, et mees lapsega kodus olla ei või, esimesed kuus kuud nt ei saagi isa võtta vanemapuhkust, et sa teaks, ja naised, kes on arstid jms, ei saa kodus istuda 3 aastat ilma kvalifikatsioonis kaotamata.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Apr 2026 08:32
Guest kirjutas: 06 Apr 2026 15:04
Külaline kirjutas: 06 Apr 2026 14:32
Juhul, kui talle meeldib töölkäimine rohkem kui kodune olemine, st kui ta TAHAB tööl käia, kui ta TAHAB “ennast teostada”, “ennast arendada” väljaspool kodu. Kui ta lubab mehel osa ajast lapsega kodune olla hoopis, st jätab ennast sellest imelisest võimalusest ilma.
Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.
Ma ei oleks kunagi olnud nõus loobuma mehe kasuks kodusolemisest. Ma isegi, kui lapsed magasid, istusin ja vaatasin neid, et mitte ühtki hetke kaotsi lasta nende väikelapseeast.
See on ju see, kes põrandal kägaras nutab iga päev, et lapsed kasvavad ja lähevad minema, ise saab vanaks ja sureb ära...
Külaline

Guest kirjutas: 08 Apr 2026 08:37
Külaline kirjutas: 06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.
Minu lemmik koht on küll minu kodu ja selle ümbrus - sisustatud minu lemmik asjadega ja täpselt minu vajadustega sobiv. Ma ei kujuta ette milline töökoht sellega ligilähedaseltki konkureerida suudaks. Sul ei meeldi oma kodus aega veeta?
JA kes selle sulle võimaldas, kui sa tööl ei käi ja ainult kodus ilusate asjade sees istuda saad? Kõigi inimeste lemmikkoht peaks ja võiks olla nende kodu, aga enamasti peab selleks midagi enne tegema, et see endale saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 06:57Minu jaoks peab armastus tähendama seda, et ma kinnisideeliselt tahan seda inimest, ei suuda ilma temata elada. Muidu pole tunne piisavalt tugev.
Et mida suuremad tunded, siis seda kinnisideelisem armastus?

Mul pole sellist tunnet olnud, et ei suuda ilma temata elada.
On olnud, et ma väga, väga tahan teda ja tunne, et abielluda tahaks nüüd ja kohe. Ja suur igatsus.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Apr 2026 08:55
Guest kirjutas: 07 Apr 2026 08:32
Guest kirjutas: 06 Apr 2026 15:04

Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.
Ma ei oleks kunagi olnud nõus loobuma mehe kasuks kodusolemisest. Ma isegi, kui lapsed magasid, istusin ja vaatasin neid, et mitte ühtki hetke kaotsi lasta nende väikelapseeast.
See on ju see, kes põrandal kägaras nutab iga päev, et lapsed kasvavad ja lähevad minema, ise saab vanaks ja sureb ära...
Tema see on!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], Tolmukübe ja 4 külalist