Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Juul 2026 16:54
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 14:38
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 13:55Okei, karsklased ei olegi normaalsed, seega pole sinuga midagi rääkidagi. Endine alkohoolik või lapsepõlvetraumaga tegelane.
Postitus on kustutatud
Oledki endine alkohoolik :D
Rahune maha, inimesed suudavad ka kultuurselt alkoholi tarbida, ei pea olema täiskarsklane või joodik.
Ei ole elus kordagi isegi purjus olnud. Sinu loogika on lihtsalt nii lollakas, et see reaktsioon tuli südamest. Põhjendama peaks alkoholi joomist, mitte mittejoomist. Sama tobe, nagu küsida, miks sa ei suitseta või miks sa narksi ei tee, imelik oled või.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 17:28Ei ole elus kordagi isegi purjus olnud.
No mis elu see on?! 😱😱😱
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 17:34
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 17:28Ei ole elus kordagi isegi purjus olnud.
No mis elu see on?! 😱😱😱
Mul üks tuttav, viiekümnendates, ei ole elus mitte kunagi kiirust ületanud (load alates keskkoolist). Aga vähemalt purjus on küll paar korda olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 18:39vähemalt purjus on küll paar korda olnud.
päris rõve
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 17:34No mis elu see on?! 😱😱😱
Millisest kinnimajast kribad?
Külaline

Tänaseks tuleb tunnistada, et jälgisin seda kõige edukamat sel maastikul. Nüüd on tal oma tasuline maailm ja sinna ma ei kipu. Intsast oli pikalt lausa kadunud ja nüüd tootis kiirelt mingid koostööklipid sinna.
Kas siis tõesti on reklaami ja koostöö tellijad sellega nõus, et kogu sisu vaid rasuliselt nähtav? Maksab koostööpartner ja maksab jälgija.
Kui instas vaid reklaam jääbki, siis on see sama nagu saadete vaheline reklaamipaus, mille kerid edasi. Mina nii toimisingi täna ja lõpetasin jälgimise seejärel. Pole enam see.
Jah ma tean, et tulete nüüd ütlema, et ega seal miskit sisulist ennegi polnud. Vahet pole. Olin harjunud hommikukohvi kõrvale teatud insta tegijad ära vaatama ja tema suhtes nüüd null postitusi. Ainult toodete reklaami ka ei viitsi vahtida.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:09
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 17:34No mis elu see on?! 😱😱😱
Millisest kinnimajast kribad?
Merelahe põik 14-6, Pirita linnaosa, Tallinn, Harju maakond 🚁
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 17:28
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 14:38

Postitus on kustutatud
Rahune maha, inimesed suudavad ka kultuurselt alkoholi tarbida, ei pea olema täiskarsklane või joodik.
Ei ole elus kordagi isegi purjus olnud. Sinu loogika on lihtsalt nii lollakas, et see reaktsioon tuli südamest. Põhjendama peaks alkoholi joomist, mitte mittejoomist. Sama tobe, nagu küsida, miks sa ei suitseta või miks sa narksi ei tee, imelik oled või.
Igav inimene ja veel igavam elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:23 Tänaseks tuleb tunnistada, et jälgisin seda kõige edukamat sel maastikul. Nüüd on tal oma tasuline maailm ja sinna ma ei kipu. Intsast oli pikalt lausa kadunud ja nüüd tootis kiirelt mingid koostööklipid sinna.
Kas siis tõesti on reklaami ja koostöö tellijad sellega nõus, et kogu sisu vaid rasuliselt nähtav? Maksab koostööpartner ja maksab jälgija.
Kui instas vaid reklaam jääbki, siis on see sama nagu saadete vaheline reklaamipaus, mille kerid edasi. Mina nii toimisingi täna ja lõpetasin jälgimise seejärel. Pole enam see.
Jah ma tean, et tulete nüüd ütlema, et ega seal miskit sisulist ennegi polnud. Vahet pole. Olin harjunud hommikukohvi kõrvale teatud insta tegijad ära vaatama ja tema suhtes nüüd null postitusi. Ainult toodete reklaami ka ei viitsi vahtida.
Kes see veel on?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2026 19:32

Igav elu on sellel, kes suudab elada ilma alkoholita ja põnevus seisneb enda kännuämblikuks joomises? Vahvad arusaamad. Sul oleks aeg oma probleemi tunnistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:23Igav elu on sellel, kes suudab elada ilma alkoholita ja põnevus seisneb enda kännuämblikuks joomises? Vahvad arusaamad. Sul oleks aeg oma probleemi tunnistada.
Täiskarklase ja padujoodiku vahel on piiiiikkk tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:23
Igav elu on sellel, kes suudab elada ilma alkoholita ja põnevus seisneb enda kännuämblikuks joomises? Vahvad arusaamad. Sul oleks aeg oma probleemi tunnistada.
Miks kännuämblikuks? Kui harva juua, oled purjus isegi paarist klaasist veinist. Mis probleemi ma täpsemalt tunnistama pean? Et oskan viisakalt juua, seda või? Alkohoolik on sama äärmuslik, kui täiskarsklane.
Külaline

Noorena olid koolis mingi tuupur ja heidik, kellega mitte keegi suhelda ei tahtnud? Nendest tulevad sellised antisotsiaalsed.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2026 16:55
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 14:27
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 14:20
1 galett on 25 kcal, viil leiba 76 kcal. Mulle piisab kas 3 galetist või 2 leivast. Kaloraazivahe kahekordne.
Okei, kui võrdled erinevaid koguseid, siis küll. Kolm galetti hoiab kõhtu palju vähem täis kui kaks viilu leiba. Pigem on suhe, et 2 galetti võrdub 1 viil leiba, aga sul on kuidagi teine arvestus. Kui ma ütlen, et piim annab vähem kaloreid kui keefir, sest piima ma joon pool klaasi ja keefirit terve klaasi, siis saad ka vast mingi erinevuse kätte.
Minul on nii, et leib kõigutab veresuhkrut nagu komm, söön 2 ära, tahan kiiresti 2 veel. Galetiga seda ei juhtu.
Samas, I tüübi diabeetikule on näiteks täistera leib väga näidustatud toit, sest hoiab ära järsud veresuhkru kõikumised. Veresuhkur püsib leiba süües pikka aega stabiilsena - ei lase langeda ega ka tõsta järsult liiga kõrgeks. Nii et diabeetikule on võileib väga hea toit.

Samas, näiteks riisigaletid on ebatervislik snäkk, sest sisaldab tervisele kahjulikku arseeni.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 13:34
Guest kirjutas: 01 Juul 2026 11:01
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 10:40

Mõtlen seda alati ilukirurgist influka puhul. Väga sümpaatne ja kena inimene, aga nii kohutavalt kõhn. Temal tihti just see "foodie" ka läbi käib.
Kes see ilukirurgist influkas on?
ilmselt tema https://www.instagram.com/isabellagh/
Oi oi, rangluu kohal puhta auk. Kurb ju. Nii armas neiu.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:41
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:23 Tänaseks tuleb tunnistada, et jälgisin seda kõige edukamat sel maastikul. Nüüd on tal oma tasuline maailm ja sinna ma ei kipu. Intsast oli pikalt lausa kadunud ja nüüd tootis kiirelt mingid koostööklipid sinna.
Kes see veel on?
Tahaks ka teada.
Mina põhimõtteliselt ei maksa mitte ühelegi mudijale subside eest. Pigem jätan üldse jälgimata, aga maksma ei hakka. Enamik neist ei suuda iial nii kvaliteetset ja huvitavat sisu toota, et selle eest maksma soostuksin. Ja malluka-sarnased klatšiblogid ei ole mind kunagi huvitanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:28

Noorena olid koolis mingi tuupur ja heidik, kellega mitte keegi suhelda ei tahtnud? Nendest tulevad sellised antisotsiaalsed.
Vaata, mis sul endal viga on. Kirjutada ei oska, oled halvustav ja nõme. Kes koolis hästi õppisid, on sinu arust tuupurid, kes ei tarbi alkoholi, on imelikud. Sul endal midagi tõsist viga.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2026 20:47
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:28
Vaata, mis sul endal viga on. Kirjutada ei oska, oled halvustav ja nõme. Kes koolis hästi õppisid, on sinu arust tuupurid, kes ei tarbi alkoholi, on imelikud. Sul endal midagi tõsist viga.
Eks ta aurude all siin kirjutabki, kohalik joodikmutt.
Külaline

Just vaatasin igavusest youtubest mingit zevakini ja valtingu blogi või vlogi (kuidas iganes neid asju nimetatakse), kelle vestlusringis oli keegi evely. No midagi enam mõttetumat ja igavamat annab ikka toota. Jutt käis siis ilmselt mingist kunagi eetris olnud tõsielu seriaalist, kus evely oli saatejuht. Ja saate sisu oli siis selline, et näidati mingeid lõike saatest ja kommenteeriti.

Ausalt, haiguta või pooleks. Ei kujuta ettegi, et keegi veel peaks maksma selliste jama eest.
Külaline

Ma ei ole siin alkoholi teemadel varem sõna võtnud, aga minu elukogemuse ja tutvusringkonna põhjal, täiskarsklased ehk siis väga äärmuslikul seisukohal alkoholi suhtes, on just need, kel on mingi lapsepõlve trauma. Ilmselt oli keegi peres alkohoolik. Samuti on täiskarsklaste seas endised alkohoolikud.

Tegelikult on sellel inimesel õigus, kes ütles, et täiskarskluse ja alkohoolikuks olemise vahele jääb tükk tühja maad. Alkoholi on võimalik tarbida ka mõistlikult - end kännuämblikuks joomata. Inimene, kes nimetab alkoholi tarvitavaid inimesi kännuämblikuks, reedab oma seisukohaga, et tuleb sellisest kodust, kus toimus alkoholiga liialdamine. See inimene ei ole näinud kultuurset tarbimist. Sellepärast ka ei usu, et alkoholi saab tarbida nii, et sa ennast täiesti segi ei joo.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist