Kui mees püüab liiga palju

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui mees püüab liiga palju siis on ta nn käes. Temaga võib käituda nii nagu parasjagu vaja. Alandada, ära kasutada, mõnitada. Lihtne. Millest te aru ei saa.

Ei ole TA vaid kogenud neljaviiekümbine ennast väärtustav naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 10:19 Kui mees püüab liiga palju siis on ta nn käes. Temaga võib käituda nii nagu parasjagu vaja. Alandada, ära kasutada, mõnitada. Lihtne. Millest te aru ei saa.

Ma küll kusagilt välja ei loe, et TA antud armunud mees ära kasutaks. Pigem teda lausa häirib see liigne jooksmine ja ninnunännu mehe poolt.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 10:38
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 10:19 Kui mees püüab liiga palju siis on ta nn käes. Temaga võib käituda nii nagu parasjagu vaja. Alandada, ära kasutada, mõnitada. Lihtne. Millest te aru ei saa.

Ma küll kusagilt välja ei loe, et TA antud armunud mees ära kasutaks. Pigem teda lausa häirib see liigne jooksmine ja ninnunännu mehe poolt.
Loe ka teisi kommentaare mitte ainult TA omasid. Muster joonistub välja. Loe ka muid teemasid. Sama muster.
Külaline

TAl polegi ju millegiga ära kasutada, näiteks et autoga koju sõidutatakse (tal on auto endal, mees loksub bussiga edasi-tagasi- kuidas siis kõik "käe-jala" juures on, kui TÖÖLE käib bussiga ja vantsib jala? MIs siis veel käe-jala juures peaks olema, et autot vajada), mingi sooduskood oli endalgi. Mees siblib niisama mõttetult ja see käib närvidele, mitte ei ole eriliselt kasuks ega võimalus kuidagi ära kasutada onma mugavuseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 10:50 TAl polegi ju millegiga ära kasutada, näiteks et autoga koju sõidutatakse (tal on auto endal, mees loksub bussiga edasi-tagasi- kuidas siis kõik "käe-jala" juures on, kui TÖÖLE käib bussiga ja vantsib jala? MIs siis veel käe-jala juures peaks olema, et autot vajada), mingi sooduskood oli endalgi. Mees siblib niisama mõttetult ja see käib närvidele, mitte ei ole eriliselt kasuks ega võimalus kuidagi ära kasutada onma mugavuseks.
Ma see eelmine. Ja mõtlesin täpselt sama.

No hallo. Miks teisi teemasid lugeda? Mis muster?
TA poleks ju üldse teemat teinud, kui teda ei häiriks ja tahaks ära kasutada vaest meest 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:57
Olen TA, mind jättis mees maha.
Kui oled TA, siis kas mees jättis sind maha, kuna sind ei olnud praktiliselt olemas. Hommiku vara tööle, õhtul hilja koju, siis kodused toimetused. Mees ka vist midagi ei aidanud. Siis vara magama. Ja mehe naise vahelist asja ei olnudki. On mul õigus?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:02
Kui oled TA, siis kas mees jättis sind maha, kuna sind ei olnud praktiliselt olemas. Hommiku vara tööle, õhtul hilja koju, siis kodused toimetused. Mees ka vist midagi ei aidanud. Siis vara magama. Ja mehe naise vahelist asja ei olnudki. On mul õigus?
Mis see sinu asi on? Minu elus ei ole mees tähtis. On 3-4 tähtsuselt. Kui ei meeldi siis pole vaja ka. Ma pole mingi emme. Olen tänapäevane ennast väärtustav naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:10
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:02
Mis see sinu asi on? Minu elus ei ole mees tähtis. On 3-4 tähtsuselt. Kui ei meeldi siis pole vaja ka. Ma pole mingi emme. Olen tänapäevane ennast väärtustav naine.
Lase see inimene siis lahti, mida sa annad lootust?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:08 Postitus on kustutatud
No tegelt mul on mehest natuke kahju ka. Ta siiralt, südames üritab. Vb ta siis tõesti enne ei ole nii armunud olnud ja vb pole teised naised üleüldse "nii palju" tähelepanu pööranud. Äkki on klammerduja...
Aga pikas perspektiivis selline asi ei vii kaugele.
Meenus mingi teema, kus mees tuli ootamatult muudkui ukse taha ja sõbrustas naise pojaga.
See on inimese personaalse ruumi tungimine ja mina seda ei aksepteeriks absoluutselt. Järelikult ei ole õige aeg ja õige inimene kui juba sellised pisiasjad häirivad.

Ma üldse paha pärast nagu seda ütle. Mina isiklikult tunnen nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:58 Postitus on kustutatud
See kes sa seda kirjutasid, kui see hetk sul peaks tulema, siis see pole üldse naljaasi.
See armumine ei allu sinu tahtele. Su keha annab sellest sulle teada, ole sa poe taga või poes sees.
Miski selle käivitab.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:08 Postitus on kustutatud
Mina arvan ka, et TA ei tahagi seda meest. Veelvähem koos olla ja midagi teha. Tal pole aegagi selleks. Hoia või ära hoia. Ja kogenud ei saagi kohe olla.
Külaline

Vast tahab ka, aga selline sebija mees pigem võtab energiat kui lisab midagi ilusat ja head elule juurde. Teemaalgataja ilmselgelt ei vaevu eriti mugandusi oma ellu mehe heaks tegema, et mees ka "kiire" elu juures kuhugi ligi pääseks (kasvõi suvenädalal rohkem kui tunnikeseks). Kui ei taha, siis ei taha, aga siis võiks võimalikult peatselt mehele ka selgeks teha, kuhu ta mahub või ei mahu.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 12:30 Vast tahab ka, aga selline sebija mees pigem võtab energiat kui lisab midagi ilusat ja head elule juurde. Teemaalgataja ilmselgelt ei vaevu eriti mugandusi oma ellu mehe heaks tegema, et mees ka "kiire" elu juures kuhugi ligi pääseks (kasvõi suvenädalal rohkem kui tunnikeseks). Kui ei taha, siis ei taha, aga siis võiks võimalikult peatselt mehele ka selgeks teha, kuhu ta mahub või ei mahu.
Milleks mehele midagi selgitada. Niikaua las olla kui tuleb uus ja parem. Siis saab ära saata. Midagi selgitama ei pea.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 13:58
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:24
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:15

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
No las olla hapud 😃 ei taha mina ka kedagi hetkel ja ei huvita teps mitte ka see, et keegi mind ei taha. Mul ei jää niisamuti laste kõrvalt aega. Ongihea rahulik, kui keegi veel lisatähelepanu ei taha.
Võin vavalt oma kahe laose ja kahe kassiga vanaduspõlveni üksi olla.
See, et "mehe lõhn majas" olema osadel peab, ei huvita. Saan üksi kordades paremini hakkama
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 16:13
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 16:02
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 15:34

No las olla hapud 😃 ei taha mina ka kedagi hetkel ja ei huvita teps mitte ka see, et keegi mind ei taha. Mul ei jää niisamuti laste kõrvalt aega. Ongihea rahulik, kui keegi veel lisatähelepanu ei taha.
Võin vavalt oma kahe laose ja kahe kassiga vanaduspõlveni üksi olla.
See, et "mehe lõhn majas" olema osadel peab, ei huvita. Saan üksi kordades paremini hakkama
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kas kaaslasest peab alati kasu olema? Kogu elu on tehing?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:54
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:44 TA pole kellessegi armunud, jätke see jutt küll kohe.
Ei mõelnudki, et TA on armunud vaid temasse ollakse ilmselt armunud.
Minu arvates on olla sügavalt armastatud on ka väga meeldiv tunne, ka siis, kui ise nii armunud ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 16:22
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 16:13
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 16:02

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
No täiskasvanud mehest ikka nagu natuke võiks olla. Kui kaks täiskasvanut elavad pereelu, ei sa eeldada, et üks osapool kõikke teeb. Ja üks siis muudkui viriseb ja sügab kotte diivanil.
Tehingud ei pruugi alati kasulikud olla. Ka lollid õpivad: ma õppisin. Vahet pole, kui hea olla, ikka lüüakse nuga selga. Just kõige lähedasema poolt.
Nüüd ma olengi hea meelega see "hapud viinamarjad" kahe kassi ja kahe lapsega 😏 ja lõpuks õnnelik. Ahjaa ja vaimse häirega ka, nagu sa tead paremini minu kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:39
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:32
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 16:22

No täiskasvanud mehest ikka nagu natuke võiks olla. Kui kaks täiskasvanut elavad pereelu, ei sa eeldada, et üks osapool kõikke teeb. Ja üks siis muudkui viriseb ja sügab kotte diivanil.
Tehingud ei pruugi alati kasulikud olla. Ka lollid õpivad: ma õppisin. Vahet pole, kui hea olla, ikka lüüakse nuga selga. Just kõige lähedasema poolt.
Nüüd ma olengi hea meelega see "hapud viinamarjad" kahe kassi ja kahe lapsega 😏 ja lõpuks õnnelik. Ahjaa ja vaimse häirega ka, nagu sa tead paremini minu kohta.
Postitus on kustutatud
Mind täitsa huvitab, millest sa seda küll järeldad? Vaimset häiret siis...
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 19:59Postitus on kustutatud.
Ei suuda jah, mul on lapsest saadik väga kõva pea olnud. Üldse ei jää midagi meelde ja uusi asju omandan ka aeglaselt.

Ja mulle seostub selle sõnaga sõbralik karupoiss, umbes midagi Mõmmibeebi sarnast. Mäletan, et kui väikeena Pariisis käisime, siis oli mul kaisukaru ja vanemad olid üks õhtu heas ja lahkes tujus. Olime Place de Concorde'i lähedal ja nad lasid mul ja karul lõpmatult sellel püsttelje ümber pöörleva kiiguga sõita.

See on ainus asi, mida ma tollest reisist mäletan.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:24 Postitus on kustutatud
Mis sinu elus siis nii õnnetult läinud on et nii konfliktne oled? Haarad igast kirjaveast kinni, saaks ainult halvasti öelda.
Kellega sa ise pidevalt vaidled, kõikide kasutajatega? Sotsiaalmeedia ei sobi sulle, teeb su nii kurjaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist