Kodu vahetus kui lapsed juba suured

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 11:55
Mida te lastele pärandate? Kas tõesi ei osta neile esimest elamist?
Tõesti ei ostnud. Laps on nii tubli, et ostis ise ja mingit pärandust ta ka ei oota, naudib elu oma teenitud raha eest, mitte ei oota vanemate surma ja mingeid vanu maju endale. Olen väga uhke nende üle. Ei ostnud ka minu vanemad mulle midagi, ise kogusin ja ostsin.
Jahajahh. Laps või lapsed. Tglt vahet pole. Juba perekoolis rääkisid kuidas 18 aasatne ostis korteri ja siis 25-lt ostis endale ridaka. Täitsa oma raha eest. See pidi elementaarne olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 22:06Juba perekoolis rääkisid kuidas 18 aasatne ostis korteri ja siis 25-lt ostis endale ridaka. Täitsa oma raha eest.
Lisan veel täpsustuseks-seda kõike ilma pangalaenuta :D
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 11:24
Külaline kirjutas: 11 Apr 2025 23:31 Kas tõesti arvate, et kõigil 55-aastastel peaks olema? Siis te olete eestlaste tegelikust elust ikka täiega võõrandunud. Pole seda summat ka hea haridusega inimestel kuskilt võtta, kel paar last, rääkimata suuremast perest. Näiteks tavalised õpetajad, keeletoimetajad, perearstid jne - kust sa kujutad ette, et see raha tuleb?
Rääkimata paljudest lihtsamate ametite pidajatest, keda meil kõigil on vaja.
No mis veel rääkida riigipalgal olijatest - ole kui haritud tahes, ega kontoris tööd tehes ei teeni suurt midagi. Ja siis säästad paarsada tuhat? Arvestades kõiki EVs elatud ca 30 aastat?!
Enamus haritud eestlastel on maja ja suvekodu mere ääres või kuskil mujal looduskaunis kohas. Loomulikult ka säästud. Kui ikka 55 a vana ja midagi sellist pole siis kas joodik, harimatu või valed valikud. Mina selliseid ei tea ega tunne.
Oot, kõigepealt tahad, et emme ostaks sulle elamise ja siis veel pärandaksid emme ja issi oma maja ja suvekodu? Säästud kah?
Eriline muiduleivasööja tundud.
Selleks ajaks, kui meie sureme, peaks lastel juba kõik endal olemas olema. Ja on tõesti juba 30ndates eluaastates. Milleks neile pensionieelikutena meie maja?
Praegune kokkulepe peres on lastelaste kasuks.
Ühelgi lapsel pole vaja, pigem oleks stardiks ülejärgmisele põlvkonnale.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 22:26
Külaline kirjutas: 11 Apr 2025 23:31 Kas tõesti arvate, et ...
Enamus haritud eestlastel on maja ja suvekodu mere ääres või ...[/b]
Oot, kõigepealt tahad, et emme ostaks sulle elamise ja siis veel pärandaksid emme ja issi oma maja ja suvekodu? Säästud kah?
Eriline muiduleivasööja tundud.
Selleks ajaks, kui meie sureme, peaks lastel juba kõik endal olemas olema. Ja on tõesti juba 30ndates eluaastates. Milleks neile pensionieelikutena meie maja?
Praegune kokkulepe peres on lastelaste kasuks.
Ühelgi lapsel pole vaja, pigem oleks stardiks ülejärgmisele põlvkonnale.
"Oot, kõigepealt tahad, et emme ostaks sulle elamise ja siis veel pärandaksid emme ja issi oma maja ja suvekodu? Säästud kah?" Kahe käega plaksutan selle poolt, et ise peab ka hakkama saama.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 14:56Enamus haritud eestlastel on maja ja suvekodu mere ääres või kuskil mujal looduskaunis kohas. Loomulikult ka säästud. Kui ikka 55 a vana ja midagi sellist pole siis kas joodik, harimatu või valed valikud. Mina selliseid ei tea ega tunne.
Sina selliseid ei tea ega tunne. Järelikult on ka su vanematel kõik see olemas. Maja, suvila ja säästud. Ja selleks ajaks, kui nemad vanaks jäävad ja sina päranduse saamisele hakkad mõtlema, siis sinul on ka juba ammuilma olemas nii oma maja kui ka suvekodu "mere ääres või kuskil mujal looduskaunis kohas." Mis probleem selle "lastele" pärandamisega siis peaks olema?
Need lapsed on sel ajal ka 60+, kellel kõik on olemas 😄
Külaline

Niipalju vaeseid ja saamaruid rotte kes ei suyda ise endale midagi soetada. Õõvastav.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 16:41
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 14:56

Enamus haritud eestlastel on maja ja suvekodu mere ääres või kuskil mujal looduskaunis kohas. Loomulikult ka säästud. Kui ikka 55 a vana ja midagi sellist pole siis kas joodik, harimatu või valed valikud. Mina selliseid ei tea ega tunne.
Vaata aga kahepalgelisust! Siin sõimatakse maapõhja need, kes renoveerivad oma perekonna põliskodu koos maaga, et kindlasti - kujutlege õudust - ei läinud ta ju ülikooli ja on nüüd hirmus vaesed. Ja samas ootad sa, et minu ema pidi mulle elamise ostma! Oma koju elama jääda ei tohi mitte mingil juhul, küll aga peab sulle su kodu olema ostetud su vanemate poolt.
Arutelu-voorumi äraspidine loogika võtab tõsiselt pead vangutama.
Te oletegi vaesed. Poleks su ema seda maja saanud, poleks olnud ei tal ega sul kodu. Sina jätkad seda vaesust. Vaesed sinu lapsed-peavad ka seal elama, kaaslased tooma ja lapsed sünnitama? Õõvastav.
Su ridade vahelt kumab läbi roheline kadedus. Ja kus sinul endal need miljonid siis ka on, näita meile ette!
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 08:57
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 14:56

Vaata aga kahepalgelisust! Siin sõimatakse maapõhja need, kes renoveerivad oma perekonna põliskodu koos maaga, et kindlasti - kujutlege õudust - ei läinud ta ju ülikooli ja on nüüd hirmus vaesed. Ja samas ootad sa, et minu ema pidi mulle elamise ostma! Oma koju elama jääda ei tohi mitte mingil juhul, küll aga peab sulle su kodu olema ostetud su vanemate poolt.
Arutelu-voorumi äraspidine loogika võtab tõsiselt pead vangutama.
Te oletegi vaesed. Poleks su ema seda maja saanud, poleks olnud ei tal ega sul kodu. Sina jätkad seda vaesust. Vaesed sinu lapsed-peavad ka seal elama, kaaslased tooma ja lapsed sünnitama? Õõvastav.
Su ridade vahelt kumab läbi roheline kadedus. Ja kus sinul endal need miljonid siis ka on, näita meile ette!
Kinnisvaras tootmas igapäevast tulu nii mulle kui järeltulevatele põlvedele.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 09:11
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 08:57
Kinnisvaras tootmas igapäevast tulu nii mulle kui järeltulevatele põlvedele.
Ja tulevikus sõimab keegi võhivõõras arutle-voorumi eit su järeltulijad läbi selle eest, et sina palehigis neile pärandust tootsid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist