Vaprad ja Ilusad
-
Külaline
Noh, John juba leidis "alternatiivse võimaluse" kahjuks.Guest kirjutas: ↑27 Mai 2025 16:04 Lyamil on ajuvähk ja hakkab surema jah.
-
Külaline
Jumal tänatud! Siis on võimalus, et elab 100 aastaseks, nagu enamus selle sarja tegelasi.
-
Külaline
Nüüd selgus, et Liamil polnudki midagi viga. Tema raviarst võltsis tulemusi ja söötis talle ravimeid, mis sümptomeid tekitasid, et saaks Billilt miljon dollarit küsida “eksperimentaalse protseduuri” eest.
-
Külaline
Küsimus Elisa Elamus klientidele- kas teil on Vaprate ja ilusate järelevaatamise võimalus? Meil on see millegipärast ära kadunud.
-
Külaline
Mingeid uusi arenguid? Mõni tegelane ehk surnust üles tõusnud või kaljult alla lükatud?
-
Külaline
Kust see Deaconi poeg ilmus pilti? Äkki tekkis Hopele vend.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 15:08 Mingeid uusi arenguid? Mõni tegelane ehk surnust üles tõusnud või kaljult alla lükatud?
-
Külaline
Kas Vapraid ja ilusaid enam ei näidatagi? Sättisin end diivanile kerra, et vaatan viimase kahe nädala saated järele, aga oli ainult üks igav ja imal saade tänupühadest. Ja pärast seda vaikus. Ok, jõulude ajal saan aru, aga ei ole näha, et ka uuel nädalal saateid oleks.
-
Külaline
Ma viimaseid osasid ei näinud. Mis sellest Luna teemast sai? Ja kas Deacon siis ei läinudki Taylori rüppe? Viimases osas oli Deacon ja Sheila rõõmsalt koos.
-
Külaline
Selle Sheila sarja tagasi toomist ma ei mõista. Ta on ju endine kurjategija, üritas kunagi ammu Ericut tappa ja vist röövis kellegi lapse. Üldse käitus ta nagu tõeline psühhopaat ja sellised inimesed ei muutu.Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 23:29 Ma viimaseid osasid ei näinud. Mis sellest Luna teemast sai? Ja kas Deacon siis ei läinudki Taylori rüppe? Viimases osas oli Deacon ja Sheila rõõmsalt koos.
-
Külaline
Luna või "Luna" sai autoavariis surma. Välja ilmub tema kaksikõde. Ainult keegi ei saa enam aru, kas hea Luna, kes Forresteris töötas või halb, kes inimesi tappis.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 23:29 Ma viimaseid osasid ei näinud. Mis sellest Luna teemast sai? Ja kas Deacon siis ei läinudki Taylori rüppe? Viimases osas oli Deacon ja Sheila rõõmsalt koos.
Luna ema siis ajas jama, et tal ainult 1 laps on ja tegelikult sündisid kaksikud? Kuhu see teine vahepeal siis oli kadunud?Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 10:02Luna või "Luna" sai autoavariis surma. Välja ilmub tema kaksikõde. Ainult keegi ei saa enam aru, kas hea Luna, kes Forresteris töötas või halb, kes inimesi tappis.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 23:29 Ma viimaseid osasid ei näinud. Mis sellest Luna teemast sai? Ja kas Deacon siis ei läinudki Taylori rüppe? Viimases osas oli Deacon ja Sheila rõõmsalt koos.
-
Külaline
Imselt siis surnud või ära röövitud, nagu Vaprates tavaks.Huviline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 08:41Luna ema siis ajas jama, et tal ainult 1 laps on ja tegelikult sündisid kaksikud? Kuhu see teine vahepeal siis oli kadunud?Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 10:02Luna või "Luna" sai autoavariis surma. Välja ilmub tema kaksikõde. Ainult keegi ei saa enam aru, kas hea Luna, kes Forresteris töötas või halb, kes inimesi tappis.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 23:29 Ma viimaseid osasid ei näinud. Mis sellest Luna teemast sai? Ja kas Deacon siis ei läinudki Taylori rüppe? Viimases osas oli Deacon ja Sheila rõõmsalt koos.
-
Külaline
Keegi ajab siin täielikku jama. Mingit kaksikõde pole välja ilmunud. USA osades lahkus Katie suure tüliga Forresteri moemajast ja Bill ostis Katiele oma isikliku moemaja, mille nimeks sai “Logan”
Eric läheb ka vist sinna tööle, sest Ridge ajab teda jälle pensionile.
-
Külaline
Eric? Kas tema mitte ära ei surnud? Huvitav, mis tal see "seriaalivanus" juba on, arvestades, et ta on seal algusest peale ja juba siis oli ta lapsed täiskasvanud? 130 aastane ehk?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 16:18 Keegi ajab siin täielikku jama. Mingit kaksikõde pole välja ilmunud. USA osades lahkus Katie suure tüliga Forresteri moemajast ja Bill ostis Katiele oma isikliku moemaja, mille nimeks sai “Logan”Eric läheb ka vist sinna tööle, sest Ridge ajab teda jälle pensionile.
-
Külaline
Noh ta lapsed (Ridke) on umbes seal ligi 60, papi on 80 tuuris (filmivanus siis) ma pakun.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 17:44Eric? Kas tema mitte ära ei surnud? Huvitav, mis tal see "seriaalivanus" juba on, arvestades, et ta on seal algusest peale ja juba siis oli ta lapsed täiskasvanud? 130 aastane ehk?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 16:18 Keegi ajab siin täielikku jama. Mingit kaksikõde pole välja ilmunud. USA osades lahkus Katie suure tüliga Forresteri moemajast ja Bill ostis Katiele oma isikliku moemaja, mille nimeks sai “Logan”Eric läheb ka vist sinna tööle, sest Ridge ajab teda jälle pensionile.
![]()
-
Külaline
See "ametlik" vanus seriaalis võib ju olla 80, aga tegelikult oleks see vast 100 ringis. Ta lapsed on eakad ja lapselapsed ka vähemalt keskealised. Sari ise on jooksnud üle 30 aasta ja nad kõik on seal mitu tiiru üksteisega abielus olnud ja lapsi saanud. Tegelikult on see naljakas, aga samas on ka huvitav siit neid arenguid lugeda.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 08:12Noh ta lapsed (Ridke) on umbes seal ligi 60, papi on 80 tuuris (filmivanus siis) ma pakun.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 17:44Eric? Kas tema mitte ära ei surnud? Huvitav, mis tal see "seriaalivanus" juba on, arvestades, et ta on seal algusest peale ja juba siis oli ta lapsed täiskasvanud? 130 aastane ehk?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 16:18 Keegi ajab siin täielikku jama. Mingit kaksikõde pole välja ilmunud. USA osades lahkus Katie suure tüliga Forresteri moemajast ja Bill ostis Katiele oma isikliku moemaja, mille nimeks sai “Logan”Eric läheb ka vist sinna tööle, sest Ridge ajab teda jälle pensionile.
![]()
-
Külaline
Milline Aaron? Ei mäleta sealt sellise nimega tegelast.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 14:58Aaron tapeti ära!!!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 3 külalist