Kohtuvaidlusest
-
Külaline
[/quote]
No selle kohta, et nad soovivad suhelda, on ju lausa fotosüüdistus https://sport.delfi.ee/artikkel/1200249 ... a-ja-kelly
[/quote]
Viidatud "fotosüüdistused" pärinevad aastast 2022. Viimase nelja aasta jooksul on omavahelised suhted ju drastiliselt muutunud, oma osa oli selles kindlasti ka 2024.a linastunud film "Kellegi teise unistus".
https://sport.postimees.ee/8118938/henr ... l-valetada
No selle kohta, et nad soovivad suhelda, on ju lausa fotosüüdistus https://sport.delfi.ee/artikkel/1200249 ... a-ja-kelly
[/quote]
Viidatud "fotosüüdistused" pärinevad aastast 2022. Viimase nelja aasta jooksul on omavahelised suhted ju drastiliselt muutunud, oma osa oli selles kindlasti ka 2024.a linastunud film "Kellegi teise unistus".
https://sport.postimees.ee/8118938/henr ... l-valetada
-
Külaline
Igastahes on väga kahju, et õde-vend-ema riius on. Ok, naisega läks mehel viltu ja tütrel isal läks viltu, aga ema-õde-vend võiks ikka suhelda. Väga kurb mu arust.
-
Külaline
Pigem ikka naisel läks mehega viltu. Tõnis on ju kättemaksuhimuline ja ei lase Henrlyl ema ja õega suhelda, nemad ju suhtleks küll.Guest kirjutas: ↑12 Mär 2026 19:03 Igastahes on väga kahju, et õde-vend-ema riius on. Ok, naisega läks mehel viltu ja tütrel isal läks viltu, aga ema-õde-vend võiks ikka suhelda. Väga kurb mu arust.
-
Külaline
Ema võiks tordiga aia taha laulma minna. Koos võttemeeskonnaga. Oleks südamlik.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 19:44Pigem ikka naisel läks mehega viltu. Tõnis on ju kättemaksuhimuline ja ei lase Henrlyl ema ja õega suhelda, nemad ju suhtleks küll.Guest kirjutas: ↑12 Mär 2026 19:03 Igastahes on väga kahju, et õde-vend-ema riius on. Ok, naisega läks mehel viltu ja tütrel isal läks viltu, aga ema-õde-vend võiks ikka suhelda. Väga kurb mu arust.
-
Külaline
Miks Henry sõnades kahtlete kui Höövelson (ka pidevalt trennis olnud
) nii hästi kirjutab:
Höövelson leiab, et Eesti Olümpiakomitee president Kersti Kaljulaid pole teemakäsitluses neutraalne.
Muidugi ei ole meie maailma kõige demokraatlikumal moel valitud, Eesti esimene sooneutraalne president Kersti Kaljulaid (kelle abikaasa töötab väga tähtsal kohal) neutraalne!
Pole kunagi olnud ja ei hakka olemagi!
Ootan minagi aega, kui Kersti oma maise teekonna lõpetab ja süsinikuneutraalseks muutub aga seni, kuni tal veel toss on sees, peksab ta lapssesksiroboteid jalgadega ja vehib aknalaual telefoni lampidega.
Ta ei suutnud ükskord isegi täiesti tühja saali ees neutraalseks jääda ja pidas pika kõne.
Ilmekalt ja igale toolile otsa vaadates, nagu tahtes neid veend selles, et seekord ta ei valeta.
Kui nüüd Kaido ütleb Kerstile, et ta võiks teha seda, milleks teda sinna ametisse valiti...võib see Kersti täiesti lukku ehmatada.
Kust ta nüüd peaks teadma, mida üks Eesti Olümpiakomitee president tegema peab?
Kas uuesti potisoengu pähe lõikamisest ei piisaks?
Höövelson leiab, et Eesti Olümpiakomitee president Kersti Kaljulaid pole teemakäsitluses neutraalne.
Muidugi ei ole meie maailma kõige demokraatlikumal moel valitud, Eesti esimene sooneutraalne president Kersti Kaljulaid (kelle abikaasa töötab väga tähtsal kohal) neutraalne!
Pole kunagi olnud ja ei hakka olemagi!
Ootan minagi aega, kui Kersti oma maise teekonna lõpetab ja süsinikuneutraalseks muutub aga seni, kuni tal veel toss on sees, peksab ta lapssesksiroboteid jalgadega ja vehib aknalaual telefoni lampidega.
Ta ei suutnud ükskord isegi täiesti tühja saali ees neutraalseks jääda ja pidas pika kõne.
Ilmekalt ja igale toolile otsa vaadates, nagu tahtes neid veend selles, et seekord ta ei valeta.
Kui nüüd Kaido ütleb Kerstile, et ta võiks teha seda, milleks teda sinna ametisse valiti...võib see Kersti täiesti lukku ehmatada.
Kust ta nüüd peaks teadma, mida üks Eesti Olümpiakomitee president tegema peab?
Kas uuesti potisoengu pähe lõikamisest ei piisaks?
Sildarude diskussioonis on korduvalt viidatud Juhan Kilumetsale, kes oli kirjutanud, et tema jaoks ei ole Henry medal täisväärtuslik ja õnneks on tal olemas platvorm ERR-i näol, kus ta saab seda öelda. Otsisin seda artiklit err.ee-st, kuid ei suutnud leida. Kas keegi teab, mis loost jutt või on see nüüdseks maha võetud?
-
Külaline
Ohsa, milline õelusehunnik! Mida sina teed, kui su mees võtab sinult lapse?Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 19:50Ema võiks tordiga aia taha laulma minna. Koos võttemeeskonnaga. Oleks südamlik.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 19:44Pigem ikka naisel läks mehega viltu. Tõnis on ju kättemaksuhimuline ja ei lase Henrlyl ema ja õega suhelda, nemad ju suhtleks küll.Guest kirjutas: ↑12 Mär 2026 19:03 Igastahes on väga kahju, et õde-vend-ema riius on. Ok, naisega läks mehel viltu ja tütrel isal läks viltu, aga ema-õde-vend võiks ikka suhelda. Väga kurb mu arust.
-
Külaline
Eks ikka tordiga aia taha laulma. Koos võttemeeskonnaga. Pissivideod kindlasti ka! Lapsel hea klassikaaslastega vaadata ja arutada.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 20:24Ohsa, milline õelusehunnik! Mida sina teed, kui su mees võtab sinult lapse?
-
Külaline
Ma ei usu, et seal mingit artkilit oli. Pigem vast mõni kommentaar. Ja sedagi ei maksa 100% tõena võtta, sest eks ikka väänatakse juttu omale kasulikumaks. Ja see, et seal peres suusad mitmekordselt ristis on pole ju omati mingi saladus. Mind nt. kohutavalt häirib, et H.S. nime alt tehtud postitustes kutsutakse tema isa uut naist "emaks". No ei usu ma elu sees, et üks teismeline ja nüüdseks täisealine mees kutsub teda emaks kui tal on omal ema igati olemas. Pigem ikka kasutaks eesnime. Vast ikka ollakse kindel, et ema loeb neid kirjutisi ja tahetakse talle sellega haiget teha. Otseselt midagi halvasti ei ütle, aga nuga keeratakse haavas mõnuga ja raputatakse soola ka veel peale.kolja kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:05 Sildarude diskussioonis on korduvalt viidatud Juhan Kilumetsale, kes oli kirjutanud, et tema jaoks ei ole Henry medal täisväärtuslik ja õnneks on tal olemas platvorm ERR-i näol, kus ta saab seda öelda. Otsisin seda artiklit err.ee-st, kuid ei suutnud leida. Kas keegi teab, mis loost jutt või on see nüüdseks maha võetud?
-
Külaline
Sellepärast ongi ju selge, et neid postitusi teeb Tõnis või tema uus naine.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 00:44Ma ei usu, et seal mingit artkilit oli. Pigem vast mõni kommentaar. Ja sedagi ei maksa 100% tõena võtta, sest eks ikka väänatakse juttu omale kasulikumaks. Ja see, et seal peres suusad mitmekordselt ristis on pole ju omati mingi saladus. Mind nt. kohutavalt häirib, et H.S. nime alt tehtud postitustes kutsutakse tema isa uut naist "emaks". No ei usu ma elu sees, et üks teismeline ja nüüdseks täisealine mees kutsub teda emaks kui tal on omal ema igati olemas. Pigem ikka kasutaks eesnime. Vast ikka ollakse kindel, et ema loeb neid kirjutisi ja tahetakse talle sellega haiget teha. Otseselt midagi halvasti ei ütle, aga nuga keeratakse haavas mõnuga ja raputatakse soola ka veel peale.kolja kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:05 Sildarude diskussioonis on korduvalt viidatud Juhan Kilumetsale, kes oli kirjutanud, et tema jaoks ei ole Henry medal täisväärtuslik ja õnneks on tal olemas platvorm ERR-i näol, kus ta saab seda öelda. Otsisin seda artiklit err.ee-st, kuid ei suutnud leida. Kas keegi teab, mis loost jutt või on see nüüdseks maha võetud?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 20:34Eks ikka tordiga aia taha laulma. Koos võttemeeskonnaga. Pissivideod kindlasti ka! Lapsel hea klassikaaslastega vaadata ja arutada.
Patoloogiliste probleemide korral aitab ikkagi arst mitte ainult väravapuldi oma käes hoidmine ja eksnaisest õõvastavate AI-meemide vorpimine.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 00:44Ma ei usu, et seal mingit artkilit oli. Pigem vast mõni kommentaar. Ja sedagi ei maksa 100% tõena võtta, sest eks ikka väänatakse juttu omale kasulikumaks. Ja see, et seal peres suusad mitmekordselt ristis on pole ju omati mingi saladus. Mind nt. kohutavalt häirib, et H.S. nime alt tehtud postitustes kutsutakse tema isa uut naist "emaks". No ei usu ma elu sees, et üks teismeline ja nüüdseks täisealine mees kutsub teda emaks kui tal on omal ema igati olemas. Pigem ikka kasutaks eesnime. Vast ikka ollakse kindel, et ema loeb neid kirjutisi ja tahetakse talle sellega haiget teha. Otseselt midagi halvasti ei ütle, aga nuga keeratakse haavas mõnuga ja raputatakse soola ka veel peale.kolja kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:05 Sildarude diskussioonis on korduvalt viidatud Juhan Kilumetsale, kes oli kirjutanud, et tema jaoks ei ole Henry medal täisväärtuslik ja õnneks on tal olemas platvorm ERR-i näol, kus ta saab seda öelda. Otsisin seda artiklit err.ee-st, kuid ei suutnud leida. Kas keegi teab, mis loost jutt või on see nüüdseks maha võetud?
Juhul kui ema presenteerida võtmes, et ema ei tahagi suhelda, jättis maha vms., siis on ju kõik võimalik, ka lapse suhtumise mõjutamine.
-
Külaline
Oli Kelly ajal sotsiaalmeedia ainuisikuliselt Tõnise kontrolli all, kus ta tootis sinna pereidülli, on ka nüüd.
-
Külaline
Ma vaatasin eile AK-d, seal Gerd Kanter soovitas Tõnisel see treenikutse paber ära teha. Ma saan aru, et kui treenid oma lapsi, siis on paberist täitsa ükstaspuha. Oma lapsi treeni nagu tahad. Vahelepõikena arvan, et Smigun sai oma slaavi verd isa käest treeningutel tunda samuti "ranget kohtlemist", aga see selleks. Tippu ilma higi verd ja pisaraid valamata ei jõua. Mul aga tekkis selline teooria. Tõnis on täna vist mingi 44. Teeb selle paberi ära, treenib oma poega edasi. Kui see poeg aga 5 aasta pärast lõpetab, siis mis edasi? keda Tõnis treenima hakkab? Eestis on ta "nii kuulus", et kas mõni lapsevanem julgeb oma last treener Tõnise juurde trenni viia?
-
Külaline
Miks peaks see poeg 5 aasta pärast ehk 24-aastasena sportimise lõpetama?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 15:59 Ma vaatasin eile AK-d, seal Gerd Kanter soovitas Tõnisel see treenikutse paber ära teha. Ma saan aru, et kui treenid oma lapsi, siis on paberist täitsa ükstaspuha. Oma lapsi treeni nagu tahad. Vahelepõikena arvan, et Smigun sai oma slaavi verd isa käest treeningutel tunda samuti "ranget kohtlemist", aga see selleks. Tippu ilma higi verd ja pisaraid valamata ei jõua. Mul aga tekkis selline teooria. Tõnis on täna vist mingi 44. Teeb selle paberi ära, treenib oma poega edasi. Kui see poeg aga 5 aasta pärast lõpetab, siis mis edasi? keda Tõnis treenima hakkab? Eestis on ta "nii kuulus", et kas mõni lapsevanem julgeb oma last treener Tõnise juurde trenni viia?
-
Külaline
Praegu ju öeldakse, et Kelly on vanur, kelle karjäär on läbi. Ta on ka 24.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 16:33Miks peaks see poeg 5 aasta pärast ehk 24-aastasena sportimise lõpetama?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 15:59 Ma vaatasin eile AK-d, seal Gerd Kanter soovitas Tõnisel see treenikutse paber ära teha. Ma saan aru, et kui treenid oma lapsi, siis on paberist täitsa ükstaspuha. Oma lapsi treeni nagu tahad. Vahelepõikena arvan, et Smigun sai oma slaavi verd isa käest treeningutel tunda samuti "ranget kohtlemist", aga see selleks. Tippu ilma higi verd ja pisaraid valamata ei jõua. Mul aga tekkis selline teooria. Tõnis on täna vist mingi 44. Teeb selle paberi ära, treenib oma poega edasi. Kui see poeg aga 5 aasta pärast lõpetab, siis mis edasi? keda Tõnis treenima hakkab? Eestis on ta "nii kuulus", et kas mõni lapsevanem julgeb oma last treener Tõnise juurde trenni viia?
-
Külaline
Kelly üks konkurentidest, Lindsey Vonn, on 41 aastane.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 18:19 Praegu ju öeldakse, et Kelly on vanur, kelle karjäär on läbi. Ta on ka 24.
See pole iluvõimlemine või - uisutamine, kus karjäär on enamasti max 25 aastani. Vähesed, kes üle selle ea veel võistlevad.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 15:59 Ma vaatasin eile AK-d, seal Gerd Kanter soovitas Tõnisel see treenikutse paber ära teha. Ma saan aru, et kui treenid oma lapsi, siis on paberist täitsa ükstaspuha. Oma lapsi treeni nagu tahad. Vahelepõikena arvan, et Smigun sai oma slaavi verd isa käest treeningutel tunda samuti "ranget kohtlemist", aga see selleks. Tippu ilma higi verd ja pisaraid valamata ei jõua. Mul aga tekkis selline teooria. Tõnis on täna vist mingi 44. Teeb selle paberi ära, treenib oma poega edasi. Kui see poeg aga 5 aasta pärast lõpetab, siis mis edasi? keda Tõnis treenima hakkab? Eestis on ta "nii kuulus", et kas mõni lapsevanem julgeb oma last treener Tõnise juurde trenni viia?
No ja kui ei tee paberit ära, keda ta siis treenib? Arvestades Tõnise tulemusi, oleks tema juurde trenni tahtjatest päris kindlasti järjekord.
-
Külaline
Tulemused on tal vaid oma kahe lapsega. Kelly sõnul on ta võtnud veel treenitavaid, aga nendega pole midagi välja tulnud.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 19:10Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 15:59 Ma vaatasin eile AK-d, seal Gerd Kanter soovitas Tõnisel see treenikutse paber ära teha. Ma saan aru, et kui treenid oma lapsi, siis on paberist täitsa ükstaspuha. Oma lapsi treeni nagu tahad. Vahelepõikena arvan, et Smigun sai oma slaavi verd isa käest treeningutel tunda samuti "ranget kohtlemist", aga see selleks. Tippu ilma higi verd ja pisaraid valamata ei jõua. Mul aga tekkis selline teooria. Tõnis on täna vist mingi 44. Teeb selle paberi ära, treenib oma poega edasi. Kui see poeg aga 5 aasta pärast lõpetab, siis mis edasi? keda Tõnis treenima hakkab? Eestis on ta "nii kuulus", et kas mõni lapsevanem julgeb oma last treener Tõnise juurde trenni viia?
No ja kui ei tee paberit ära, keda ta siis treenib? Arvestades Tõnise tulemusi, oleks tema juurde trenni tahtjatest päris kindlasti järjekord.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 12 külalist