Lisa Kudrow, 62, reveals bizarre side effects from Botox as she swears off cosmetic surgery for good
Telenägude iluprotseduurid
-
Külaline
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/a ... geing.html
Lisa Kudrow, 62, reveals bizarre side effects from Botox as she swears off cosmetic surgery for good

-
Külaline
Mõni inimene lihtsalt arvab, et kui on valge kittel seljas, siis on ta järelikult arst.Guest kirjutas: ↑19 Mär 2026 06:53Mulle tundub ka, et see super Liina, kellest siin räägitakse, pole arst, vaid õde, muidu oleks temast midagi kuulnud ka. Kui nüüd maskidest veel jutt, siis seda enam on see jutt. Üldiselt arstid pole ka süstidele spetsialiseerunud, nad teevad neid ka, aga põhitöö see pole. Reklaamivad end ikka muude teenustega pigem.Mina isiklikult ei usu, et mõni inimene on nii loll, et läheb ARSTILT näopuhastust, massaaži või maski küsima. Või pidasid sa arsti all silmas ilusüstijat a la M K?
Nii meditsiinis kui ka ilumaailmas on süstimine ikka õdede pärusmaa. Arstid (välja arvatud hambaarstid) ei tegele üldse süstimisega. See muidugi ei tähenda seda, et nad ei oska süstida.
-
Külaline
Sest see on kompliment ja tähendab, et sa näed väga hea välja. Tõenäoliselt ei ole sa ise ilus naine, seega ei ole mitte midagi ka vanusega kaotada-keegi ei ole sind märganud ei noorena ega vanana. Teiseks ei ole sul päris kindlasti rahalisi vahendeid, isegi kui sooviksid. Seega mis muud üle jääbki, kui öelda, et mina küll ei tahaaa, need teised on kõik nii koledaaad.
[/quote]
Sa oled ikka väsimatu tüüp. Juba perekooli aegadest mäletan, kuidas sa korrutasid sarnastes teemades, et kõik, kes ei poolda enda süstimist ja lõikamist on vaesed, kes muidu teeks seda küll, aga neil ei ole raha. Ja noh, koledad on nad nagunii.
-
Külaline
Inimeste maitsed on ikka nii erinevad. Minu jaoks ei ole üldse imeilus. Ei ütleks ka, et kole, aga pigem tublisti alla keskmise.Guest kirjutas: ↑19 Mär 2026 15:27 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... i#cxrecs_s
Imeilus 43-aastane.
-
Külaline
Asi pole maitses, vaid tema naha kvaliteedis. Selles mõttes on imeilus, et vananemise tunnusmärke pole. Keskmine 43 aastane päris kindlasti selline välja ei näe. Alla keskmise, see on ikka päris naljakas kohe. Vaata ringi, 25 aastastel pole ka selline nahk, ikka mõni iluviga on, küll vinnid, suured poorid, kortsud hakkavad juba tulema.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 08:56Inimeste maitsed on ikka nii erinevad. Minu jaoks ei ole üldse imeilus. Ei ütleks ka, et kole, aga pigem tublisti alla keskmise.Guest kirjutas: ↑19 Mär 2026 15:27 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... i#cxrecs_s
Imeilus 43-aastane.
-
Külaline
Samas, artikkel lausa algab sõnadega, et inimesed näevad tema muudetud näo juures midagi häirivat. Ehk siis mitte kõikidele ei tundu tema nägu ja nahk imeilus.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:10Asi pole maitses, vaid tema naha kvaliteedis. Selles mõttes on imeilus, et vananemise tunnusmärke pole. Keskmine 43 aastane päris kindlasti selline välja ei näe. Alla keskmise, see on ikka päris naljakas kohe. Vaata ringi, 25 aastastel pole ka selline nahk, ikka mõni iluviga on, küll vinnid, suured poorid, kortsud hakkavad juba tulema.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 08:56Inimeste maitsed on ikka nii erinevad. Minu jaoks ei ole üldse imeilus. Ei ütleks ka, et kole, aga pigem tublisti alla keskmise.Guest kirjutas: ↑19 Mär 2026 15:27 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... i#cxrecs_s
Imeilus 43-aastane.
-
Külaline
Kui sina näed midagi häirivat, on see ju siiski teine asi, kui öelda, et see naine on alla keskmise. No päris kindlasti ei ole.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:50Samas, artikkel lausa algab sõnadega, et inimesed näevad tema muudetud näo juures midagi häirivat. Ehk siis mitte kõikidele ei tundu tema nägu ja nahk imeilus.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:10Asi pole maitses, vaid tema naha kvaliteedis. Selles mõttes on imeilus, et vananemise tunnusmärke pole. Keskmine 43 aastane päris kindlasti selline välja ei näe. Alla keskmise, see on ikka päris naljakas kohe. Vaata ringi, 25 aastastel pole ka selline nahk, ikka mõni iluviga on, küll vinnid, suured poorid, kortsud hakkavad juba tulema.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 08:56
Inimeste maitsed on ikka nii erinevad. Minu jaoks ei ole üldse imeilus. Ei ütleks ka, et kole, aga pigem tublisti alla keskmise.
-
Külaline
Ma ei näe otseselt midagi häirivat tema näos, aga imeilusaks ma teda kohe kindlasti ei hindaks. Tõesti täiesti tavaline keskmine või isegi alla selle. Kui ta tänaval vastu tuleks, ei märkakski.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 10:32Kui sina näed midagi häirivat, on see ju siiski teine asi, kui öelda, et see naine on alla keskmise. No päris kindlasti ei ole.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:50Samas, artikkel lausa algab sõnadega, et inimesed näevad tema muudetud näo juures midagi häirivat. Ehk siis mitte kõikidele ei tundu tema nägu ja nahk imeilus.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:10
Asi pole maitses, vaid tema naha kvaliteedis. Selles mõttes on imeilus, et vananemise tunnusmärke pole. Keskmine 43 aastane päris kindlasti selline välja ei näe. Alla keskmise, see on ikka päris naljakas kohe. Vaata ringi, 25 aastastel pole ka selline nahk, ikka mõni iluviga on, küll vinnid, suured poorid, kortsud hakkavad juba tulema.
-
Külaline
Mõnel on reaalsustaju ikka täiesti paigast. Ma ei näe selliseid naisi kuskil tänaval jalutamas. 99 protsenti on ikka temast palju halvema välimusega. Too siis näide ilusast naisest, on neid üldse sinu arvates olemas?Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:33Ma ei näe otseselt midagi häirivat tema näos, aga imeilusaks ma teda kohe kindlasti ei hindaks. Tõesti täiesti tavaline keskmine või isegi alla selle. Kui ta tänaval vastu tuleks, ei märkakski.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 10:32Kui sina näed midagi häirivat, on see ju siiski teine asi, kui öelda, et see naine on alla keskmise. No päris kindlasti ei ole.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:50
Samas, artikkel lausa algab sõnadega, et inimesed näevad tema muudetud näo juures midagi häirivat. Ehk siis mitte kõikidele ei tundu tema nägu ja nahk imeilus.
-
Külaline
Kui ta oma uhke soengu, meigi ja gala-kleidi seljast võtaks, siis oleks ta absoluutselt tavaline inimene. Tänaval ei pööraks peadki. Kui ta selles konditsioonis, nagu ta seal pildi peal on, Tallinna tänavale astuks, siis ta jääks muidugi silma.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:49Mõnel on reaalsustaju ikka täiesti paigast. Ma ei näe selliseid naisi kuskil tänaval jalutamas. 99 protsenti on ikka temast palju halvema välimusega. Too siis näide ilusast naisest, on neid üldse sinu arvates olemas?Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:33Ma ei näe otseselt midagi häirivat tema näos, aga imeilusaks ma teda kohe kindlasti ei hindaks. Tõesti täiesti tavaline keskmine või isegi alla selle. Kui ta tänaval vastu tuleks, ei märkakski.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 10:32
Kui sina näed midagi häirivat, on see ju siiski teine asi, kui öelda, et see naine on alla keskmise. No päris kindlasti ei ole.
Ilusaid naisi on väga palju. Ma ei saa neid siia ülesloetlema hakata. Üldiselt mulle meeldib hoopis teine tüpaaž kui see, kellest me praegu rääkisime. Minu silmis on blondid ja heledad naised alati kaunimad olnud ja õrnemalt mõjunud. Mulle näiteks meeldis väga noor Meg Ryan. Meeldib Jennifer Aniston, noor Kim Basinger, noor Brooke Logan, kellel ei ole tegelikult ka praegu midagi viga.
Eestastest Anu Saagim, Eve Kivi, Cathy Korju, Ingrid Tõniste, Liis Tappo.
-
Külaline
Ei saa aru, mis selle reaalsustajuga pistmist on, kui mõni inimene välimuselt ei meeldi?Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:49Mõnel on reaalsustaju ikka täiesti paigast. Ma ei näe selliseid naisi kuskil tänaval jalutamas. 99 protsenti on ikka temast palju halvema välimusega. Too siis näide ilusast naisest, on neid üldse sinu arvates olemas?Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:33Ma ei näe otseselt midagi häirivat tema näos, aga imeilusaks ma teda kohe kindlasti ei hindaks. Tõesti täiesti tavaline keskmine või isegi alla selle. Kui ta tänaval vastu tuleks, ei märkakski.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 10:32
Kui sina näed midagi häirivat, on see ju siiski teine asi, kui öelda, et see naine on alla keskmise. No päris kindlasti ei ole.
-
Külaline
Kus te seda naha kvaliteeti näete siis, et hinnata? Kõik pildid on ju tehtud paksu meigikihiga näos, selle põhjal küll öelda ei saa, kas on vinnid ja poorid või ei ole.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:10
Asi pole maitses, vaid tema naha kvaliteedis. Selles mõttes on imeilus, et vananemise tunnusmärke pole. Keskmine 43 aastane päris kindlasti selline välja ei näe. Alla keskmise, see on ikka päris naljakas kohe. Vaata ringi, 25 aastastel pole ka selline nahk, ikka mõni iluviga on, küll vinnid, suured poorid, kortsud hakkavad juba tulema.
-
Külaline
Jätkuvalt avaldan oma arvamust, et tavapäraseid inimesi ja näitlejaid ei saa päris ühte patta panna. Sest näitlejad ja kuulsused on 90% oma elust väga raske meigikihi all ja see paneb nende naha ka kiiremini vananema. Ka meestel.
-
Külaline
Praegustel 60+ naistel võib küll olla vale ettekujutus, et meik kuidagi kiirendab naha vananemist. Minu vanaema heieta ska kunagi seda teemat.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 12:31 Jätkuvalt avaldan oma arvamust, et tavapäraseid inimesi ja näitlejaid ei saa päris ühte patta panna. Sest näitlejad ja kuulsused on 90% oma elust väga raske meigikihi all ja see paneb nende naha ka kiiremini vananema. Ka meestel.
Meik või siis ka jumestuskreem ei vananda nahka, paljud neist sisaldavad ka niisutust, päikesekaitset ja muid kasulikke aineid (tean töö tõttu kosmeetikast piisavalt) Teatrimeik on regelina peal ka teatud aeg, etendus läbi, meik eemaldatakse. Ja nn dekoratiivseid teatrimeike kasutatakse ikka siis, kui tegelase roll vajab erilist lisa.
-
Külaline
Ja need sinu kirjeldatud ilusad naised süstivad ja panevad niite, seetõttu jätkuvalt ilusad ongi.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 12:02Kui ta oma uhke soengu, meigi ja gala-kleidi seljast võtaks, siis oleks ta absoluutselt tavaline inimene. Tänaval ei pööraks peadki. Kui ta selles konditsioonis, nagu ta seal pildi peal on, Tallinna tänavale astuks, siis ta jääks muidugi silma.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:49Mõnel on reaalsustaju ikka täiesti paigast. Ma ei näe selliseid naisi kuskil tänaval jalutamas. 99 protsenti on ikka temast palju halvema välimusega. Too siis näide ilusast naisest, on neid üldse sinu arvates olemas?Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:33
Ma ei näe otseselt midagi häirivat tema näos, aga imeilusaks ma teda kohe kindlasti ei hindaks. Tõesti täiesti tavaline keskmine või isegi alla selle. Kui ta tänaval vastu tuleks, ei märkakski.
Ilusaid naisi on väga palju. Ma ei saa neid siia ülesloetlema hakata. Üldiselt mulle meeldib hoopis teine tüpaaž kui see, kellest me praegu rääkisime. Minu silmis on blondid ja heledad naised alati kaunimad olnud ja õrnemalt mõjunud. Mulle näiteks meeldis väga noor Meg Ryan. Meeldib Jennifer Aniston, noor Kim Basinger, noor Brooke Logan, kellel ei ole tegelikult ka praegu midagi viga.
-
Külaline
Teises teemas nimetati Ingrid Tõnistet ja Cathy Korjut küll väga halvasti väljanägevateks naisteks.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 16:08Ja need sinu kirjeldatud ilusad naised süstivad ja panevad niite, seetõttu jätkuvalt ilusad ongi.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 12:02Kui ta oma uhke soengu, meigi ja gala-kleidi seljast võtaks, siis oleks ta absoluutselt tavaline inimene. Tänaval ei pööraks peadki. Kui ta selles konditsioonis, nagu ta seal pildi peal on, Tallinna tänavale astuks, siis ta jääks muidugi silma.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:49
Mõnel on reaalsustaju ikka täiesti paigast. Ma ei näe selliseid naisi kuskil tänaval jalutamas. 99 protsenti on ikka temast palju halvema välimusega. Too siis näide ilusast naisest, on neid üldse sinu arvates olemas?
-
Külaline
Mis see siia puutub? Minult nõudis keegi kodanik, et kui mulle see Anne ei meeldi, siis pean ütlema, kes siis minu arust on ilusad naised (kahtlustades millegipärast, et tegelikult ma ei pea tegelikult ühtki naist ilusaks). Nii ma siis loetlesingi üles, kes on minu maitse järgi kaunid naised. See, et nad mingeid niite panevad või ei pane, ei puutunud ju küsimusesse. Või tahad sa öelda, et see siin imeilusaks nimetatud Anne on oma loomulikus ilus?Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 16:08Ja need sinu kirjeldatud ilusad naised süstivad ja panevad niite, seetõttu jätkuvalt ilusad ongi.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 12:02Kui ta oma uhke soengu, meigi ja gala-kleidi seljast võtaks, siis oleks ta absoluutselt tavaline inimene. Tänaval ei pööraks peadki. Kui ta selles konditsioonis, nagu ta seal pildi peal on, Tallinna tänavale astuks, siis ta jääks muidugi silma.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 11:49
Mõnel on reaalsustaju ikka täiesti paigast. Ma ei näe selliseid naisi kuskil tänaval jalutamas. 99 protsenti on ikka temast palju halvema välimusega. Too siis näide ilusast naisest, on neid üldse sinu arvates olemas?
-
Külaline
Oled juba mitu korda öelnud, et asi ongi ainult sinu isiklikus maitses. Blondid on ilusad, tumedad pole. Ongi kogu argument. Rahune nüüd maha lõpuks.Mis see siia puutub? Minult nõudis keegi kodanik, et kui mulle see Anne ei meeldi, siis pean ütlema, kes siis minu arust on ilusad naised (kahtlustades millegipärast, et tegelikult ma ei pea tegelikult ühtki naist ilusaks). Nii ma siis loetlesingi üles, kes on minu maitse järgi kaunid naised. See, et nad mingeid niite panevad või ei pane, ei puutunud ju küsimusesse. Või tahad sa öelda, et see siin imeilusaks nimetatud Anne on oma loomulikus ilus?
-
Külaline
Sulle tundus, et ma olen närvis? Ma vastan vaid esitatud küsimustele. Minu arust oli siin keegi teine närvis, et mis mõttes kellelegi ei meeldi see äralõigatud maailmakuulus näitleja.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 13:26Oled juba mitu korda öelnud, et asi ongi ainult sinu isiklikus maitses. Blondid on ilusad, tumedad pole. Ongi kogu argument. Rahune nüüd maha lõpuks.Mis see siia puutub? Minult nõudis keegi kodanik, et kui mulle see Anne ei meeldi, siis pean ütlema, kes siis minu arust on ilusad naised (kahtlustades millegipärast, et tegelikult ma ei pea tegelikult ühtki naist ilusaks). Nii ma siis loetlesingi üles, kes on minu maitse järgi kaunid naised. See, et nad mingeid niite panevad või ei pane, ei puutunud ju küsimusesse. Või tahad sa öelda, et see siin imeilusaks nimetatud Anne on oma loomulikus ilus?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist