Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 09 Juul 2026 17:56
Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 17:41
Guest kirjutas: 09 Juul 2026 16:38

Miks sa kaunitar jutumärkidesse panid? Ta on omavanuste seas kindlasti Eestis TOP 10.
no kui selline punnis look meeldib siis küll.
Kindlasti rohkem, kui äravajunud ja rippuvad näod, siin pole küsimustki.
Kindlasti on siin küsimus.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juul 2026 19:09 Ikka veel väidate, et need punnpõsed siin ei käi?
Mina olin üks neist, kes arvas, et ei käi, aga selle teema valguses võtan sõnad tagasi. Või siis on tõesti mingi megafänn siin dzotile viskumas, igasuguseid imelikke leidub.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 21:10
Guest kirjutas: 09 Juul 2026 19:09 Ikka veel väidate, et need punnpõsed siin ei käi?
Mina olin üks neist, kes arvas, et ei käi, aga selle teema valguses võtan sõnad tagasi. Või siis on tõesti mingi megafänn siin dzotile viskumas, igasuguseid imelikke leidub.
Pole ma mingi fänn, aga armastan õiglust ja seda siin paljud ei oska. Mingi tobe tümitamine käib.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juul 2026 21:45
Pole ma mingi fänn, aga armastan õiglust ja seda siin paljud ei oska. Mingi tobe tümitamine käib.
Ta saab ikka asja eest kriitikat. Ja nagu ta oma Instagramis rääkis, siis tal on selline seljatagune, et suudab keda tahes hävitada (naerukoht), nii et paistab, et tal ei ole sind siia ennast kaitsma vaja. Kui tahad ebaõigluse eest välja astuda, siis Eesti ühiskonnas on küllaga probleeme, kus sinu abikäsi tarvis on.
Külaline

Mina pole ka teda õigustanud, lihtsalt minu arust on ta ausam ja ehedam, kui enamik mudijaid.
Ta võiks jah vahel sõnu valida ropendamise asemel, aga teisalt selline ta ongi päriselt. Ta ei teeskle ega mängi kedagi teist.
Külaline

No ütle veel, et too 16 aastat noorema mehega proua siin ei käi! :lol: Keegi siin veel hirmsasti vaidles vastu, et kindlasti ei käi ta nii labases kohas. Aga viimased paar lehekülge tõestavad täpselt vastupidist. Vaevalt, et fänn teab täpselt mitu korda nädalas proua alkot tarbib ja kui tihti laste ja lastelaste ning trenniga tegeleb.

Ja noh, see jutt, mida keegi siin just välja tõi, et proua võib teistele alla vastu tulla küll, sest teised tema juurde üles ei saa, kattub üks ühele selle siinse foorumi tädi leelotamisega oma rikkusest ja haritusest.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 00:51Vaevalt, et fänn teab täpselt mitu korda nädalas proua alkot tarbib ja kui tihti laste ja lastelaste ning trenniga tegeleb.
Selle saab ju lihtsalt välja mõelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 00:51 No ütle veel, et too 16 aastat noorema mehega proua siin ei käi! :lol: Keegi siin veel hirmsasti vaidles vastu, et kindlasti ei käi ta nii labases kohas. Aga viimased paar lehekülge tõestavad täpselt vastupidist. Vaevalt, et fänn teab täpselt mitu korda nädalas proua alkot tarbib ja kui tihti laste ja lastelaste ning trenniga tegeleb.

Ja noh, see jutt, mida keegi siin just välja tõi, et proua võib teistele alla vastu tulla küll, sest teised tema juurde üles ei saa, kattub üks ühele selle siinse foorumi tädi leelotamisega oma rikkusest ja haritusest.
Marju räägib sellest kõigest oma storydes. Mida te teeb, kui tihti tarbib ja mida laste ja lastelastega ette võtab. Sinu paranoia on juba tõesti tüütu. Sa nagu oled midagi endale pähe võtnud ja enam lahti ei lase. Väga rumal.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 07:30 Marju räägib sellest kõigest oma storydes. Mida te teeb, kui tihti tarbib ja mida laste ja lastelastega ette võtab. Sinu paranoia on juba tõesti tüütu. Sa nagu oled midagi endale pähe võtnud ja enam lahti ei lase. Väga rumal.
Justnimelt. Ikka väga tüütuks läheb see sildistamine.
Ajatemplid oleks siin suureks abiks.
Külaline

Keegi siin veel hirmsasti vaidles vastu, et kindlasti ei käi ta nii labases kohas
Naljakas, sest ta on üks labasemaid naisi oma suuvärgiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 09:54
Keegi siin veel hirmsasti vaidles vastu, et kindlasti ei käi ta nii labases kohas
Sa pole oma suures intelligentsuses ikka veel ära õppinud, et ei kritiseerita mitte inimest vaid tema käitumist.
Külaline

Kuidas suuvärki selle omanikust eraldada :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 11:18 Kuidas suuvärki selle omanikust eraldada :lol:
Intelligentne inimene sellist asja ei küsi. Praegu on küll nii, et pada sõimab katelt, sinu suuvärki arvesse võttes.
Külaline

Suutsid seekord ilma kirjavigadeta ära kirjutada. Areng!
Külaline

Guest kirjutas: 10 Juul 2026 11:14
Sa pole oma suures intelligentsuses ikka veel ära õppinud, et ei kritiseerita mitte inimest vaid tema käitumist.
intelligentsel inimesel on filtrid nii ajus kui suus - labane inimene ei saa olla intelligentne. Nimetavad labasust otsekohesuseks, no mida veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 11:37
intelligentsel inimesel on filtrid nii ajus kui suus - labane inimene ei saa olla intelligentne. Nimetavad labasust otsekohesuseks, no mida veel.
Jah, labane inimene saab olla intelligentne. Intelligentsus (vaimne võimekus, õppimis- ja analüüsivõime) ja labasus (kasimatus, matslikkus või madalad käitumisnormid) on kaks eri kategooriat. Inimene võib olla erakordselt taiplik, kuid tal võivad puududa sotsiaalsed oskused, empaatia või viisakus.Intelligentsus on üldine vaimne võimekus, mis hõlmab loogilist mõtlemist, probleemide lahendamist ja uue info omandamist. Seda saab hinnata testidega.Labasus on pigem seotud isiksuseomaduste, väärtuste, kasvatuse või emotsionaalse intelligentsusega. See väljendub selles, kuidas inimene teistega suhtleb ja ühiskonnas käitub.Seega ei välista kõrge IQ ehk terav mõistus kuidagi seda, et inimene käitub teiste suhtes matslikult, rohmakalt või lugupidamatult.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 19:12 Jah, mõned sellised "tegin peedist pesumasinale trumli" ja renoveerimisentusiastide kontod on ka lahedad
Palun soovitage mõnda sellist kontot.
Külaline

minu jaoks on EQ intelligentsi üks osa, ja kui sellest on vajaka siis võib tegu olla küll mingil moel targa, kuid mitte intelligentse inimesega.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Juul 2026 12:26
Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 11:37
Jah, labane inimene saab olla intelligentne. Intelligentsus (vaimne võimekus, õppimis- ja analüüsivõime) ja labasus (kasimatus, matslikkus või madalad käitumisnormid) on kaks eri kategooriat. Inimene võib olla erakordselt taiplik, kuid tal võivad puududa sotsiaalsed oskused, empaatia või viisakus.Intelligentsus on üldine vaimne võimekus, mis hõlmab loogilist mõtlemist, probleemide lahendamist ja uue info omandamist. Seda saab hinnata testidega.Labasus on pigem seotud isiksuseomaduste, väärtuste, kasvatuse või emotsionaalse intelligentsusega. See väljendub selles, kuidas inimene teistega suhtleb ja ühiskonnas käitub.Seega ei välista kõrge IQ ehk terav mõistus kuidagi seda, et inimene käitub teiste suhtes matslikult, rohmakalt või lugupidamatult.
Olgu siis nii! Sõnastame ringi - tal puuduvad sotsiaalsed oskused, empaatia ja viisakus. Ma ei ole küll see, kellele sa vastad, aga see proua on mulle esimesest hetkest alates tundunud väga labase ja vulgaarse käitumisega. Ta on matslik, lugupidamatu ja rohkmakas teiste suhtes. Suhtlemisoskus tal igal juhul puudub. Analüüsi ja ilusta teda kuidas tahad.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2026 09:48 minu jaoks on EQ intelligentsi üks osa, ja kui sellest on vajaka siis võib tegu olla küll mingil moel targa, kuid mitte intelligentse inimesega.
EQ?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: roosaroos ja 2 külalist