Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
Siin vist kehtib ütlus "learn it the hard way". Õpitakse ainult siis, kui kõike omal nahal tunda saab.
-
Külaline
Iga päev siis mõni pommuudis, nüüd S kahtleb, kas tema on ikka isa.
-
Külaline
Minu meelest on see tal rumal käitumine selliseid kergesti tõestatavaid asju avalikkuse ees arutleda. B tõestab isadustesti abil kõik ära ja jälle on mees oma öeldud sõnade tõttu lollis olukorras. Pigem hoidku suu kinni ja arutagu seda omavahel. Kõik see jääb ju netti üles ja nende tütar saab seda aastate pärast lugeda.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 11:38 Iga päev siis mõni pommuudis, nüüd S kahtleb, kas tema on ikka isa.
-
Külaline
Ei teagi, kumb see neist rohkem lollis olukorras on. Minu arust mõlemad ikka täitsa ühe pulga peal.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 12:15Minu meelest on see tal rumal käitumine selliseid kergesti tõestatavaid asju avalikkuse ees arutleda. B tõestab isadustesti abil kõik ära ja jälle on mees oma öeldud sõnade tõttu lollis olukorras. Pigem hoidku suu kinni ja arutagu seda omavahel. Kõik see jääb ju netti üles ja nende tütar saab seda aastate pärast lugeda.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 11:38 Iga päev siis mõni pommuudis, nüüd S kahtleb, kas tema on ikka isa.
-
Külaline
Just. Nagu Koit Toome aastal 2008. Kõik artiklid tema isaduse eitamisest siiani ülevalGuest kirjutas: ↑20 Juul 2026 12:15Minu meelest on see tal rumal käitumine selliseid kergesti tõestatavaid asju avalikkuse ees arutleda. B tõestab isadustesti abil kõik ära ja jälle on mees oma öeldud sõnade tõttu lollis olukorras. Pigem hoidku suu kinni ja arutagu seda omavahel. Kõik see jääb ju netti üles ja nende tütar saab seda aastate pärast lugeda.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 11:38 Iga päev siis mõni pommuudis, nüüd S kahtleb, kas tema on ikka isa.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/2025 ... -tutre-isa
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist