Neil ei olnudki mingit suhet, mees käis ennegi korra kuus kodus. Naise jaoks oli ta lihtsalt kõndiv rahakott ja töömees, kes teeb kodus kõik füüsilised tööd ära. Pole vaja mingit romantilist lugu siia taha mõelda, kuidas naine muretses. Nägi lihtsalt, et asukoht on ebatavaline ja siis oli vaja uurima hakata, kellega ja mida tehakse, äkki on tema heal elul kriips peal varsti. Siiani helistati ainult selleks, et raha küsida ja nüüd ühtäkki on suur mure. Ei olnud, ma kuulsin seda vestlust, kui nad hiljem rääkisid. Lisaks, mina olen aastaid seda kõike kõrvalt näinud ja probleemide kurtmist kuulanud, sina lugesid lihtsalt üht kommentaari ja teed sellest suuri järeldusi.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 11:57Absoluutselt. Ja sellepärast ma elus ei usugi, et see rabajalutaja näites mees mingi usaldusväärsuse ja truuduse musternäide ennegi oli ja naisel juba eelmisi kogemusi omades sajaga põhjust kahtlustada, kellega, kus ja miks. Lisaks mehel ootamatult telefon väljas, vastu ei võta, siis naine vaatab, et kuskil teistpool Eestis metsa vahel.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 10:50 Tavaliselt see usaldus kaob põhjusega. Väga paljudel naistel ja meestel on kombeks flirtida teistega, varjata asju, osad tegelevadki petmisega. Ja siis pärast teevad suured silmad, et no näe, jube kontrollija oled. Inimesed tunnetavad väga hästi, kas on põhjust usaldada või mitte. Ja selles pole tavaliselt süüdi mitte see kontrollija, vaid kontrollitav. Iga inimene tajub, kui talle valetatakse ja ta soovib tõtt teada.
Sellele "sõber"- kas sinu "ideaalselt sobiv partner" teeks oma naisele ehk sinule nii- kas ükski hea mees teeks oma naisele nii?- ja kõik oleks fine, ka naljakas, eks? Siis oleks nali kohe kadunud, aga võõra naise üle on kahjurõõmsalt irvata mõnus![]()
Asukoha jagamine elukaaslasega
-
Külaline
-
Külaline
No näib et ilge eit teeb vähemalt ke..i, siinsed õelutsejad on vist kadedad
-
Külaline
Sina ära võta endale monopoli sätestamaks, et mis on normaalne või kes on imelikud. Minu jaoks on selline äpp ülim ebanormaalsus ja äpijälgijad ebanormaalsed ja imelikud.
-
Külaline
Pole põhjust juttu minule viia, sest erinevalt sellest kooselust, mis tal oli, on minul toimiv suhe, kus ei ole mingeid tülisid, ignoreerimisi, jälgimisi ega muud ligilähedast kunagi olnudki. Nende suhe polnud sellises faasiski, kus oleks teineteisele oma käikudest aru antud ja lojaalsust oodatud. Lihtsalt läks nii, et sel korral tuli ta kodust ja uuriti, kuhu ta läheb.
Ma olen juba korduvalt kirjutanud, et naine ei olnud mures tema pärast, kõne oli ka sisuliselt selline, et kui ülekuulamise küsimused olid esitatud, siis sooviti head "teineteise nautimist" meile seal metsas. Ilmselgelt ajab selline lapsikus naerma. Meie vahel pole kunagi midagi olnud ega saa ka olema.
-
Külaline
Mida rohkem sa siin seletad ja õigustad, seda ebausutavam sa tundud.Anonymous kirjutas: ↑20 Okt 2024 11:03Pole põhjust juttu minule viia, sest erinevalt sellest kooselust, mis tal oli, on minul toimiv suhe, kus ei ole mingeid tülisid, ignoreerimisi, jälgimisi ega muud ligilähedast kunagi olnudki. Nende suhe polnud sellises faasiski, kus oleks teineteisele oma käikudest aru antud ja lojaalsust oodatud. Lihtsalt läks nii, et sel korral tuli ta kodust ja uuriti, kuhu ta läheb.
Ma olen juba korduvalt kirjutanud, et naine ei olnud mures tema pärast, kõne oli ka sisuliselt selline, et kui ülekuulamise küsimused olid esitatud, siis sooviti head "teineteise nautimist" meile seal metsas. Ilmselgelt ajab selline lapsikus naerma. Meie vahel pole kunagi midagi olnud ega saa ka olema.
-
Külaline
Ja ometi kuulad mingi mehe lugulaule tema jubedast naisest ja kirjutad siin korduvalt ja korduvalt, kuidas ikka asi oli ja kui tubli oled sina, aga kui jube on see naine. Ei kadesta seda sinu suurepärast suhet ka, kus naine käib salaja mingi võõra mehega metsas ta naise kohta lugusid kuulamas. Terve kamp olete imelikud ja äpp ei puutu siin üldse vähimalgi määral asjasse.Pole põhjust juttu minule viia, sest erinevalt sellest kooselust, mis tal oli, on minul toimiv suhe, kus ei ole mingeid tülisid, ignoreerimisi, jälgimisi ega muud ligilähedast kunagi olnudki.
-
Külaline
Täiesti ükskõik, kas mingi suvaline, minu jaoks ebaoluline inimene foorumis mind usub või mitte.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 12:00Mida rohkem sa siin seletad ja õigustad, seda ebausutavam sa tundud.Anonymous kirjutas: ↑20 Okt 2024 11:03Pole põhjust juttu minule viia, sest erinevalt sellest kooselust, mis tal oli, on minul toimiv suhe, kus ei ole mingeid tülisid, ignoreerimisi, jälgimisi ega muud ligilähedast kunagi olnudki. Nende suhe polnud sellises faasiski, kus oleks teineteisele oma käikudest aru antud ja lojaalsust oodatud. Lihtsalt läks nii, et sel korral tuli ta kodust ja uuriti, kuhu ta läheb.
-
Külaline
Küll on tore, et mehel on vähemalt sinusugune tore sõbranna olemas, kellele selle jubeda krõhva kohta käia salaja lugusid rääkimas. Aina naeruväärsemaks sa ennast oma õigustamisega teed.lihtsalt selgitasin, et teie ettekujutus sellest, et naine selles loos tohutu kannataja on, ei päde ja pole mitte mingit põhjust talle kaasa tunda. Nagu öeldud, teie teate sellest loost ainult üht killukesi, mitte seda, milline see naine on ja mida korraldanud. Mingist hoolimisest ei maksa siin rääkida, kui asjaolusid ei tea.
-
Külaline
Naeruväärne on see, et sa teed suuri üldistusi ning jagad silte ja hinnanguid väikse kirjatüki põhjal, teadmata asjaosalisi ja kogu tausta. Umbes nagu võhivõõras inimene, kellega sa pole kunagi kohtunudki, kuuleks sinu kohta kellegi käest üht juhuslikku kuulujuttu ja arvaks, et temal on nüüd sinust absoluutselt selge pilt ees ja ta teab täpselt, kes sa oled ja kuidas sa pead elama. Praegu lahmid sa samamoodi jumala suvaliselt mõne loetud rea põhjal ja paned seetõttu ka täiesti puusse oma kommentaaridega. Piisaks vaid väikse lisainfo avaldamisest, kui su jutt jälle 180 kraadi muutuks.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 16:08Küll on tore, et mehel on vähemalt sinusugune tore sõbranna olemas, kellele selle jubeda krõhva kohta käia salaja lugusid rääkimas. Aina naeruväärsemaks sa ennast oma õigustamisega teed.lihtsalt selgitasin, et teie ettekujutus sellest, et naine selles loos tohutu kannataja on, ei päde ja pole mitte mingit põhjust talle kaasa tunda. Nagu öeldud, teie teate sellest loost ainult üht killukesi, mitte seda, milline see naine on ja mida korraldanud. Mingist hoolimisest ei maksa siin rääkida, kui asjaolusid ei tea.
Aitab nüüd küll, ei taha teemat kaaperdada mingi kõrvalise juraga. Kõik, mis vaja, sai ammu öeldud.
-
Külaline
Esine veel paar korda, muidu me äkki ei saa aru, kuidas sulle ikka korda EI lähe

-
Külaline
Ole täitsa mureta, mina magan öösel täpselt sama hästi kui siiani. See oli väike reaalsusekontroll inimesele, kes unustab ära, et ta on virtuaalmaailmas olev anonüüm. Minu jaoks sisuliselt üks ähmane kujutis kuskil ekraani taga ja ma ei mõtle sellele, et tegemist on inimesega, vaid räägiks umbes nagu ChatGPT-ga.
Ma näen, kui väga ta üritab iga kommentaariga asjaosalistele hinnanguid anda, samal ajal kui ta omadega pimeduses kobab ega tea tegelikult, kui mööda tema jutt on. Iga korraga vaatad, kuidas fantaasia jälle midagi juurde on kerinud. Sajatab mingi oma peas mõeldud loo tegelaste peale, millel on reaalsusega vähe pistmist.
Lihtsalt väike meeldetuletus, et ei maksa siinset keskkonda ja oma mõju teistele inimestele üle hinnata.
-
Külaline
Püha müristus, sa ka ei lõpeta. Räägi veel kord ja veel pikemalt, kuidas mitte keegi ei tea, kuidas ikka asi on ja kui ükskõik sul on. Lase veel paar korda sama juttu, ega keegi ei saanud ju ikka aru, milline sa oled.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 21:53Ole täitsa mureta, mina magan öösel täpselt sama hästi kui siiani. See oli väike reaalsusekontroll inimesele, kes unustab ära, et ta on virtuaalmaailmas olev anonüüm. Minu jaoks sisuliselt üks ähmane kujutis kuskil ekraani taga ja ma ei mõtle sellele, et tegemist on inimesega, vaid räägiks umbes nagu ChatGPT-ga.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 21:09Väga läheb ju kordaKülaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 19:50
Vabandust, ma unustasin, et mulle läheb korda, mida suvaline nime ja näota mittekeegi minust anonüümses foorumis arvab. Parandan ennast ja jälgin, et järgmisel korral jääks minust sulle kindlasti hea mulje, ma ei saa muidu öösel magada nii.![]()
Ma näen, kui väga ta üritab iga kommentaariga asjaosalistele hinnanguid anda, samal ajal kui ta omadega pimeduses kobab ega tea tegelikult, kui mööda tema jutt on. Iga korraga vaatad, kuidas fantaasia jälle midagi juurde on kerinud. Sajatab mingi oma peas mõeldud loo tegelaste peale, millel on reaalsusega vähe pistmist.
Lihtsalt väike meeldetuletus, et ei maksa siinset keskkonda ja oma mõju teistele inimestele üle hinnata.
-
Külaline
Ma loen neid viimase lehekülje kommentaare ja ei saa nüüd tõesti aru, kelle kohta see mu praegu tsiteeritud komm käib. Kes on milline?
Ja miks üldse kedagi kiusama hakati? Kes ja mida valesti ütles?
-
Külaline
Pooled kommentaarid on kustutatud. Sealhulgas see, kus mina ütlesin, et see võõra mehega rabaskäija oleks lihtsalt vait, kuna iga korraga, mis ta sõna võttis, tundus jutt järjest rumalam. Mõttetu kustutamine, anonüümne foorum, kellelegi ei tehta haiget. Saage kustutavad aru, et maailm ei ole ainult maasikavaht, kõike on ja siin on täiesti tavaline elu. Laske inimestel vaielda.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 23:40Ma loen neid viimase lehekülje kommentaare ja ei saa nüüd tõesti aru, kelle kohta see mu praegu tsiteeritud komm käib. Kes on milline?
-
Külaline
Väga ebaviisakas on kellelegi öelda, et ole vait.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 12:46Pooled kommentaarid on kustutatud. Sealhulgas see, kus mina ütlesin, et see võõra mehega rabaskäija oleks lihtsalt vait, kuna iga korraga, mis ta sõna võttis, tundus jutt järjest rumalam. Mõttetu kustutamine, anonüümne foorum, kellelegi ei tehta haiget. Saage kustutavad aru, et maailm ei ole ainult maasikavaht, kõike on ja siin on täiesti tavaline elu. Laske inimestel vaielda.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 23:40Ma loen neid viimase lehekülje kommentaare ja ei saa nüüd tõesti aru, kelle kohta see mu praegu tsiteeritud komm käib. Kes on milline?
Sellest ikka saad aru? Ilmselt ei.
Sa oled lihtsalt ebaviisakas ja arvad, et sul on see õigus kellegi vait sundimiseks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 14:49Väga ebaviisakas on kellelegi öelda, et ole vait.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 12:46Pooled kommentaarid on kustutatud. Sealhulgas see, kus mina ütlesin, et see võõra mehega rabaskäija oleks lihtsalt vait, kuna iga korraga, mis ta sõna võttis, tundus jutt järjest rumalam. Mõttetu kustutamine, anonüümne foorum, kellelegi ei tehta haiget. Saage kustutavad aru, et maailm ei ole ainult maasikavaht, kõike on ja siin on täiesti tavaline elu. Laske inimestel vaielda.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 23:40
Ma loen neid viimase lehekülje kommentaare ja ei saa nüüd tõesti aru, kelle kohta see mu praegu tsiteeritud komm käib. Kes on milline?
Sellest ikka saad aru? Ilmselt ei.
Sa oled lihtsalt ebaviisakas ja arvad, et sul on see õigus kellegi vait sundimiseks.
Kuidas see vanasõna oligi...ei saa santi sundida, kui sant ei taha kõndida. Ei saa keegi kedagi vait sundida. Mina ei sundinud ka. Ma soovitasin vait olla (mitte enam kirjutada). Kellegi meelest ebaviisakust on meie ümber kogu aeg. Eriti lumehelbekeste poolt tundub varsti iga asi ebaviisakusena. Äkki on asi selles, et ei oska enam eesti keelt korralikult ja ei saa tekstist aru. Igaks juhuks kirjutan, et vanasõna sandist on vanasõna, mitte rabamatkaja ei ole sant:):):)
Kes on normaalse ellusuhtumisega, ei kirjutagi sellist jama, nagu see rabalugu oli ja kui ka kirjutab, siis ei hakka iga kommentaariga rohkem jama ajama.
-
Külaline
Lisaks laseb veel kõik kommentaarid kustutada, kus polnud midagi ebaviisakat, lihtsalt prouale ei meeldi, kui talle tõtt öeldakse.Kes on normaalse ellusuhtumisega, ei kirjutagi sellist jama, nagu see rabalugu oli ja kui ka kirjutab, siis ei hakka iga kommentaariga rohkem jama ajama.
-
Külaline
Just. Ise hulgub võõra mehega rabas, mängides suurt heategijat, samal ajal irvitades teise naise üle. Jäledamat asja annab otsida.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 18:28Lisaks laseb veel kõik kommentaarid kustutada, kus polnud midagi ebaviisakat, lihtsalt prouale ei meeldi, kui talle tõtt öeldakse.Kes on normaalse ellusuhtumisega, ei kirjutagi sellist jama, nagu see rabalugu oli ja kui ka kirjutab, siis ei hakka iga kommentaariga rohkem jama ajama.
-
Külaline
Kuule tõsiselt, rahune maha juba, see on halenaljakas, mida sa korraldad. Mina pole midagi lasknud kustutada. Tundub, et moderaator on lihtsalt normaalne inimene ja sai aru, et sa hüppasid täiesti tühjast kohast kõrri teisele, samal ajal teda vait käratades ja ise edasi märatsedes. See ei ole mingi arutlus või normaalne vaidlus ega andnud teemasse mitte midagi juurde. Oli vaja lihtsalt ära panna ja isiklikuks minna, mis on lausa koomiline anonüümses foorumis. Tõmble palju tahad, aga mõjutada ja isiklikult rünnata nii, et midagi täkkesse läheks, ei saa sa siin kunagi. Vaata korra peeglisse ja mõtle sellele, miks sa niisugune oled, selle asemel et teisi profileerida ja sellega täiesti mööda panna. Ma võiks ka sinu sõnavõttude põhjal igasuguseid hinnanguid ja silte loopida, aga ma ei tee seda, sest ma saan aru, kui mõttetu ja rumal on jageleda mingi musta kastiga, kes arvab, et on tohutu isiksus ja arvamusliider oma turvalise ekraani taga ilma identiteedita. Ma ei tea, mis probleemid sul päriselus on, et sa nii käitud. Minust ega minu asjadest ei tea sa nagunii, nii et tõest sinu jutus on asi väga kaugel. Katsu oma eluga nüüd edasi liikuda.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 18:28Lisaks laseb veel kõik kommentaarid kustutada, kus polnud midagi ebaviisakat, lihtsalt prouale ei meeldi, kui talle tõtt öeldakse.Kes on normaalse ellusuhtumisega, ei kirjutagi sellist jama, nagu see rabalugu oli ja kui ka kirjutab, siis ei hakka iga kommentaariga rohkem jama ajama.
-
Külaline
Räägi räägi, küll me usume. Või ei saa olema. Ise nahistate kuskil metsa servas ja nii ilmselt juba aastaid. Käisime rabas jalutamas
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist