Kui mees püüab liiga palju

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:34
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:24 Postitus on kustutatud
Mis sinu elus siis nii õnnetult läinud on et nii konfliktne oled? Haarad igast kirjaveast kinni, saaks ainult halvasti öelda.
Kellega sa ise pidevalt vaidled, kõikide kasutajatega? Sotsiaalmeedia ei sobi sulle, teeb su nii kurjaks.
No joppenpuhh, mina ei parandanud su kirjaviga!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:34 Sotsiaalmeedia ei sobi sulle, teeb su nii kurjaks.
Kuldsed sõnad :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Mupsik kirjutas: 08 Nov 2024 20:36
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:34
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:24 Postitus on kustutatud
Mis sinu elus siis nii õnnetult läinud on et nii konfliktne oled? Haarad igast kirjaveast kinni, saaks ainult halvasti öelda.
Kellega sa ise pidevalt vaidled, kõikide kasutajatega? Sotsiaalmeedia ei sobi sulle, teeb su nii kurjaks.
No joppenpuhh, mina ei parandanud su kirjaviga!
Unustasid end külaliseks märkida? Oled ikka kentsakas
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:43 Ta üritas kõvapeale selgeks teha nimeliselt, et tema ei parandanud su kirjaviga. Mina parandasin! Umbes mitu korda veel vaja läheks, et pähe hakkaks KARUSSELL?
Kas sa oma hädise töö eest reede hilisõhtul ikka palka saad või teed puudujääke tasa tasuta? Arvestades su ausalt äramärgitud puudusi, ei saa koht vist väga kõrge olla. :P Teised limpsivad proseccot ja...
ära märgitud käib lahku
Külaline

Mupsik kirjutas: 08 Nov 2024 20:36No joppenpuhh, mina ei parandanud su kirjaviga!
Miks joppenpuhhitad? Keegi Külaline parandas kellegi teise Külalise kirjaviga, aga sina arvasid heaks suvalisele Külalisele selga hüpata? Kuri oled jah.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:49
Mupsik kirjutas: 08 Nov 2024 20:36No joppenpuhh, mina ei parandanud su kirjaviga!
Miks joppenpuhhitad? Keegi Külaline parandas kellegi teise Külalise kirjaviga, aga sina arvasid heaks suvalisele Külalisele selga hüpata? Kuri oled jah.
Lõpeta parem gümnaasium ära, muidu jäädki Rimi kaubapaigutajaks.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 20:43Postitus on kustutatud
Keelenõuanne soovitab

Siingi saab liigisõna ära jätta (eeskätt riikidest väiksemaid kohti märkivate nimede järelt): joob Chianti veini ~ Chiantit, Shirazi veini ~ Shirazi, Tokaj veini ~ Tokajd, klaas Prosecco veini ~ Proseccot, ostab Stiltoni juustu ~ Stiltonit, Edami juustu ~ Edamit, Emmentali juustu ~ Emmentali, tükike Brie juustu ~ Bried, Morbier’ juustu ~ Morbier’d, maitseb Port Salut’ juustu ~ Port Salut’d, Roqueforti juustu ~ Roqueforti, aga vrd Prantsuse vein, Tšiili vein, Uus-Meremaa vein (nimi näitab päritolumaad), Šveitsi juust, Hollandi juust, Eesti juust, Vene juust, Lapimaa juust ( (nimi näitab sorti või päritolumaad).
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 20:50Lõpeta parem gümnaasium ära, muidu jäädki Rimi kaubapaigutajaks.
Kas teist keegi aru sai,
kuhu Kati karu sai?

Kas teist keegi aru sai,
kuhu Kati karu sai?

Vist on karu salamahti
teinud lihtsalt ukse lahti,
vist on keset mängukära
karu läinud lihtsalt ära.

Paistab nii, et liiga vähe
tuli karu Katil pähe,
paistab nii, et haruharva
paitas Kati karu karva.

Kati ilma karuta
on justkui ilma aruta.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 20:53Ikka päriselt või??? Oi, ma ei või... :P
LK 17 https://keeleabi.eki.ee/pdf/ks5_009.pdf
Ühendtegusõna -tud kesksõna täiendusena kirjutatakse kokku: nt "ära märgitud ~ äramärgitud kirjakohad"

Isegi purjus peaga ei suuda ma nii haledaid kirjavigu teha! Väga eemaletõukav, naine tavaliselt tahab, et mees oleks targem osapool, aga... neid naisi, kes sinust rumalamad oleks, palju pole võtta.
Ainult, et sinu puhul tuli mängu adverb - ausalt. Mis muutis seda reeglit ja õige oleks olnud lahku kirjutada.
Külaline

Sa jälle loed sõnaveebi, aga aru ei saa. Äramärgitud ja ära märkima on erinevat tüüpi sõnad, saad ikka sellest aru?!
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 21:04Postitus on kustutatud
Kas sul kangastuvad juba mingid kümpised silme ees?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 21:04 Ma isegi ei kujuta ette millise mehega sa suhet suudaks luua või pere luua või milline mees suudaks taluda mingit naiselaadset tänitajat. Nii noorelt juba iriseda ja tänitada, lõputult vigu otsida nagu tegemist oleks tõesti kuue kümpise mutiga. Päris kurb noorus kui sind vaadata.
Palun viita konkreetselt, kus tänitamist näed! Samuti, kuidas sa näed, kui vana on teemaalgataja.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 21:10 Postitus on kustutatud
Kes mind lahti saab lasta? Igav, ära hakka jälle külge lööma.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:02
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:57
Olen TA, mind jättis mees maha.
Kui oled TA, siis kas mees jättis sind maha, kuna sind ei olnud praktiliselt olemas. Hommiku vara tööle, õhtul hilja koju, siis kodused toimetused. Mees ka vist midagi ei aidanud. Siis vara magama. Ja mehe naise vahelist asja ei olnudki. On mul õigus?
Ei, sul ei ole õigus! Esiteks, tsiteerid sa kedagi, kes ei ole teemaalgataja, ehk mina. Teiseks, mees ei jätnud mind maha, vaid mina jätsin oma mehe ise maha. Ja mõistagi hoopis muudel põhjustel, mitte sellepärast, et "mind ei olnud praktiliselt olemas".

Väga kahju, et keegi niimoodi solgib teemat ja koguaeg kirjutab minu eest igasuguseid idiootsuseid. Ja väga kahju, et kaks viimast lehekülge on mingit täiesti suvalist jura täis kirjutatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:40
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:08 TAst saan väga hästi aru- mees on mingi naistega kogenematu poissmees (sõna otseses mõttes poiss-mees, kuigi see emme kommentaar polnud TA oma), siis üritab hirmsasti naisele "kasulik" olla, kuigi pole aimugi, kuidas ja mida vaja oleks. Naine ei tunne end hoitu ja hoolitsetuna, kui mees leegib bussiga õhtul mingi sooduskood tooma, mida tegelikult vaja polnudki. Jätab eluvõõra saamatu sahmaerdaja mulje see mees, äärmiset ebamehelikult mitte ligitõmbav omadus. Mees kindlasti poebki nahast välja, et LÕPUKS on ta ka mingi naise endale kätte saanud, üritab koos olla ja midagi koos teha, TA suunalt ei paista sama suurt vaimustust.
.
Tegelikult ei ole mees kogenematu poissmees. Mõnes mõttes on ta isegi minust kogenum, sest kui minul on terve elu olnud ainult üks abikaasa ja elukaaslane - oma laste isa, siis temal on elukaaslaseid olnud päris mitu. Ja oli ka pikalt abielus ühe naisega.

Ma tunnen end temaga hoitu ja hoolitsetuna. Ta meeldib mulle väga ja päriselt ka, ta on väga hea inimene. Ma tahaksin väga temaga koos olla. Ja ma olen emotsionaalses plaanis valmis uueks suhteks. Aga see meeletu klammerdumine on mind hakanud viimasel ajal väsitama ja pisut isegi eemale peletama.

Keegi siin eespool ütles, et ei ole aus, et ma meest kinni hoian. No tegelikult ei hoia. Ja ma olen temaga täiesti avatult rääkinud sellest, mis mind häirib. Isegi ütlesin talle, et äkki me peaks oma suhte lõpetama. Et ehk leiab ta oma vähem hõivatud naise, kes oleks valmis kohe saba ja karvadega tema juurde kolima (see on ta suur unistus, et ma läheksin tema juurde elama), aga selle jutuga ta nõus ei olnud.
Külaline

No aga siis ei ole te ju absoluutselt ühel lainel oma elude ja tahtmistega. Mis siis ta plaan on, niikaua sinu bussiga "saatja" olla, kuni su lapsed suured on või mis? Mis sinu plaan on? Te tahate ju erinevaid, üksteist välistavaid asju.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 06:55
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:40
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:08 Postitus on kustutatud
.
Tegelikult ei ole mees kogenematu poissmees. Mõnes mõttes on ta isegi minust kogenum, sest kui minul on terve elu olnud ainult üks abikaasa ja elukaaslane - oma laste isa, siis temal on elukaaslaseid olnud päris mitu. Ja oli ka pikalt abielus ühe naisega.

Ma tunnen end temaga hoitu ja hoolitsetuna. Ta meeldib mulle väga ja päriselt ka, ta on väga hea inimene. Ma tahaksin väga temaga koos olla. Ja ma olen emotsionaalses plaanis valmis uueks suhteks. Aga see meeletu klammerdumine on mind hakanud viimasel ajal väsitama ja pisut isegi eemale peletama.

Keegi siin eespool ütles, et ei ole aus, et ma meest kinni hoian. No tegelikult ei hoia. Ja ma olen temaga täiesti avatult rääkinud sellest, mis mind häirib. Isegi ütlesin talle, et äkki me peaks oma suhte lõpetama. Et ehk leiab ta oma vähem hõivatud naise, kes oleks valmis kohe saba ja karvadega tema juurde kolima (see on ta suur unistus, et ma läheksin tema juurde elama), aga selle jutuga ta nõus ei olnud.
Mina ei saa ikka aru. Sa tunned end hoitud ja hoolitsetuna, ta on väga hea inimene, aga sulle ei meeldi klammerdumine. Aga kui ta ei klammerduks, siis ta ju ei hoiaks ega hoolitseks sinu eest. Need asjad käivadki koos. Pole üht, pole ka teist.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 08:52
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 06:55
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 11:40 .

Mina ei saa ikka aru. Sa tunned end hoitud ja hoolitsetuna, ta on väga hea inimene, aga sulle ei meeldi klammerdumine. Aga kui ta ei klammerduks, siis ta ju ei hoiaks ega hoolitseks sinu eest. Need asjad käivadki koos. Pole üht, pole ka teist.
Minu arust saab hoolida, armastada ja koos olla ka klammerdumata. Loogiline ju, et kui inimesed on selles eluetapis, kus on lapsed, töö ja hobid, siis ei ole aega ega võimalust koguaeg nokkapidi koos olla. Mingi hingamisruum võiks inimeste vahele jääda ka siis, kui armastatakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:43 Postitus on kustutatud
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:56 Ainult, et sinu puhul tuli mängu adverb - ausalt. Mis muutis seda reeglit ja õige oleks olnud lahku kirjutada.
Jah, sul on õigus, selles kohas on õige kirjutada lahku.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 09:06 Minu arust saab hoolida, armastada ja koos olla ka klammerdumata. Loogiline ju, et kui inimesed on selles eluetapis, kus on lapsed, töö ja hobid, siis ei ole aega ega võimalust koguaeg nokkapidi koos olla. Mingi hingamisruum võiks inimeste vahele jääda ka siis, kui armastatakse.
No ma eoi tea, "hingamisruumi" on teemaalgatajal küll küllalt, kui ta oma elu on nii kiireks teinud, et mehele tegelikult üldse ruumi ei jää. Kas on palju tahta, et mees armastatuga ka koos olla saab ja isegi niimoodi, et talle pühendatakse veidi aega ja tähelepanu, mitte ei juhita samal ajal autot ja mees jõlgub lihtsalt kõrval, selleks et ainult füüsiliselt lähedal olla saaks... Kus see klammerdumine ja hingamisruumita oleks on, mehel on lihtsalt rohkem vaba aega, mida tahaks armastatule pühendada, aga sel jälle pole aega... Mida TA lõppude lõpuks tahab? Kui tahab selle mehag koos olla, siis peaks natukene ka selle heaks midagi tegema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 9 külalist