Pealtnägijas olev armukelm

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:57
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 10:25Normaalsetele, edukatele ja tarkadele naistele ei kipu eriti kaasa tundma, kui nad selliseid otsuseid teevad. Mitte ükski armastus ei saa nii pime olla, et endaga nii lased teha.
Mina ei arva vaid tean, et armastus või pigem armumine saab pime olla. Ei ole vahet kui edukas või tark oled, noor või vana.
Kes ei usu, see lihtsalt pole tundnud selliseid hulle tundeid.
Ma ise ka poleks enne uskunud.
Jah, usun, kui oled teismeline või väga noor. Aga, kui oled elukogenud 40-50-aastane, siis ei usu, et inimene ei suuda suure armumise kõrvalt kaine peaga mitte midagi mõelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 08:48
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 10:25Normaalsetele, edukatele ja tarkadele naistele ei kipu eriti kaasa tundma, kui nad selliseid otsuseid teevad. Mitte ükski armastus ei saa nii pime olla, et endaga nii lased teha.
Mina ei arva vaid tean, et armastus või pigem armumine saab pime olla. Ei ole vahet kui edukas või tark oled, noor või vana.
Jah, usun, kui oled teismeline või väga noor. Aga, kui oled elukogenud 40-50-aastane, siis ei usu, et inimene ei suuda suure armumise kõrvalt kaine peaga mitte midagi mõelda.
Armastus ei olegi ratsionaalne. Ega see kõnekäänd- armastus on pime- üksikjuhtumi tõttu ei tekkinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 09:21
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 08:48
Armastus ei olegi ratsionaalne. Ega see kõnekäänd- armastus on pime- üksikjuhtumi tõttu ei tekkinud.
Mõeldakse kuldne kuu ka selga. :P
Külaline

Üksikud prouad internetis armastust otsimas on sama vana nähtus kui internet ise ja lühidalt on kogu see nähtus ammu kokku võetud ja naljasketsiks tehtud näiteks siin:
https://youtu.be/LxtKXyJkQNE?si=SQcmfh0Z-eJ8Kyi2
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 08:48 Jah, usun, kui oled teismeline või väga noor. Aga, kui oled elukogenud 40-50-aastane, siis ei usu, et inimene ei suuda suure armumise kõrvalt kaine peaga mitte midagi mõelda.
Aga ometi selles loos ju nii on. Seda ei pea uskuma.
Jah selge peaga ei saa aru, et kuidas nii.
Sa võid nii üle mõelda, võivad olla ma ütleks meeletud tunded, et ei saa olla. Ja tagantjärgi vaadates oli ka mõistus ära. Kas hääled peas või rääkisid justkui kellegi teise endaga, kes ütles, et teed nii. Ja tegingi nii mida ma poleks kunagi teinud. Seda ei oskagi kirjeldada. Päriselt nutad ja naerad, karjud, et sellest tundest või tunnetest üle saada. Aga miski ei aita. Need ei olnud head tunded. Sa tahad seda teist inimest. Ja muule ei mõtle.
Külaline

Aga kui proua nüüd mehe välja viskab, siis on ju mees kõigest "kullast" ilma. Julge, et kõike naise nimel hoiab.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 10:51 Aga kui proua nüüd mehe välja viskab, siis on ju mees kõigest "kullast" ilma. Julge, et kõike naise nimel hoiab.
Sa m0tled oma rikutuse tasemel. Varastada ja petta. Seliseid mehi ei petets
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 19:17
Vaata see oled sina. Tubli, nii peabki! Mõni naine on jälle selline nagu saates Pealtnägija, annab niuhti 40 tuhhi kelmile "laenuks".
Aga mis siis hiljem nutta ja teisi süüdistada?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 12:09
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 10:51 Aga kui proua nüüd mehe välja viskab, siis on ju mees kõigest "kullast" ilma. Julge, et kõike naise nimel hoiab.
Sa m0tled oma rikutuse tasemel. Varastada ja petta. Seliseid mehi ei petets
Mis asja? Arvad, et üks pätt teist pätti nöörima pole võimeline või? Muidugi tuleb sellel mehel ka oma oinapäev ja naine saab täiesti seadustlikult kogu raha endale. Mehel pole mitte midagi, ainult rikutud nimi ja võlad.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 10:39
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 10:27
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 08:48 Jah, usun, kui oled teismeline või väga noor. Aga, kui oled elukogenud 40-50-aastane, siis ei usu, et inimene ei suuda suure armumise kõrvalt kaine peaga mitte midagi mõelda.
Sa võid nii üle mõelda, võivad olla ma ütleks meeletud tunded, et ei saa olla. Ja tagantjärgi vaadates oli ka mõistus ära. Kas hääled peas või rääkisid justkui kellegi teise endaga, kes ütles, et teed nii. Ja tegingi nii mida ma poleks kunagi teinud. Seda ei oskagi kirjeldada. Päriselt nutad ja naerad, karjud, et sellest tundest või tunnetest üle saada. Aga miski ei aita. Need ei olnud head tunded. Sa tahad seda teist inimest. Ja muule ei mõtle.
Sellepärast ma ütlengi, et need ohvrid on tegelikult ise ka natukene süüdi.
Ohvrid võisid ju teha nii mõndagi valesti, mis ei muuda asjaolu, et see pätt peab oma karistuse saama. Minu arust see ohvrite süüdistamine pole õige. Ikka on ohvrid süüdi ja pätt mitte milleski. Nii ikka päris ei ole.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 12:52Ohvrid võisid ju teha nii mõndagi valesti, mis ei muuda asjaolu, et see pätt peab oma karistuse saama.
Peaks jah, aga Eestis küll ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 12:52
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 10:39
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 10:27
Postitus on kustutatud
Ohvrid võisid ju teha nii mõndagi valesti, mis ei muuda asjaolu, et see pätt peab oma karistuse saama. Minu arust see ohvrite süüdistamine pole õige. Ikka on ohvrid süüdi ja pätt mitte milleski. Nii ikka päris ei ole.
No, kuidas sa mu kommentaarist nüüd selle välja lugesid, et pätt ei ole milleski süüdi?
Külaline

Süüdi ja süüdi. Selge see, et armukelm pettis naistelt raha välja ja on süüdi, aga sellest pole kasu, sest ta on varatu ja tema käest raha tagasi ei saa. Seega see süüdi jäämine antud juhul ei aita neid naisi, kes rahast ilma jäid.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 18:48 Süüdi ja süüdi. Selge see, et armukelm pettis naistelt raha välja ja on süüdi, aga sellest pole kasu, sest ta on varatu ja tema käest raha tagasi ei saa. Seega see süüdi jäämine antud juhul ei aita neid naisi, kes rahast ilma jäid.
Kui palju naisi esitab avalduse ja tuvastatakse, et tegu oli pereäriga, siis on võimalus...
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 22:43Kui palju naisi esitab avalduse ja tuvastatakse, et tegu oli pereäriga, siis on võimalus...
See on üliväike.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 22:45Kui palju naisi esitab avalduse ja tuvastatakse, et tegu oli pereäriga, siis on võimalus...
Kõikvõimsad advokaadid on meil kurjategijate kaitsjad.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 23:00
Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 22:45Kui palju naisi esitab avalduse ja tuvastatakse, et tegu oli pereäriga, siis on võimalus...
Kõikvõimsad advokaadid on meil kurjategijate kaitsjad.
Mis kurjategija ta on?Teeb oma rasket tööd hästi. Kadedus räägib teis
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Nov 2024 16:14Teeb oma rasket tööd hästi.
See töö pole tõesti kergete killast, pead ronima ju voodisse naisega, keda sa ei armasta ja suutma temaga läbi viia suguakti.
Külaline

No aga valigu siis kergem töö! Kaevaku kraavi või ehitusel... keegi sunnib selleks.
Ma saan aru, et kelllegi meelest on kangelastegu jubasee, kui suudab seisma hõõruda ja "suguakti läbi viia", aga paljudele meestele see niii üliinimlik pingutus pole :lol: :lol: Peaks paremini valima oma eeskujusid, mitte kurjategijate seast.
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Nov 2024 17:30Ma saan aru, et kelllegi meelest on kangelastegu jubasee, kui suudab seisma hõõruda ja "suguakti läbi viia"
See pole ju kerge, aga suure raha ootuses sunnib mees end takka. Võtab ehk mõne tabletigi, et riist teda alt ei veaks ning saaks tundmatule naisele hinge pugeda. Igaüks sellist tööd teha ei suudaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 10 külalist