Kui sa oleksid vaene, siis sa ei saaks mingit erilist tagastust. Oled palju annetanud? palju tasulistel koolitustel käinud? kolmandasse sambasse investeerinud?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:27 Juba hommikul oli tagastuse raha ettemaksukontol, kui kiiresti nad raha pangakontole saadavad? (Jah, olen vaene ja täna lähen lapsega uusi prille ostma, on jah mulle eluliselt vajalik see tagastus.)
Tuludeklaratsioon 2025
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei ole küll see kägu, aga vaesed inimesed muideks ka koolitavad ona lapsi (saadavad neid trennidesse, muusikakooli jne). Mitme lapse pealt kokku ikka väga suur summa.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:00Kui sa oleksid vaene, siis sa ei saaks mingit erilist tagastust. Oled palju annetanud? palju tasulistel koolitustel käinud? kolmandasse sambasse investeerinud?
-
Külaline
Ma ei ole küll see kägu, aga vaesed inimesed muideks ka koolitavad ona lapsi (saadavad neid trennidesse, muusikakooli jne). Mitme lapse pealt kokku ikka väga suur summa.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:00Kui sa oleksid vaene, siis sa ei saaks mingit erilist tagastust. Oled palju annetanud? palju tasulistel koolitustel käinud? kolmandasse sambasse investeerinud?
-
Külaline
Vaestel inimestel pole ju raha, mille eest nad koolitavad?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:08Ma ei ole küll see kägu, aga vaesed inimesed muideks ka koolitavad ona lapsi (saadavad neid trennidesse, muusikakooli jne). Mitme lapse pealt kokku ikka väga suur summa.
-
Külaline
Saad sealt endale ära kanda, enne kui automaatselt liigub.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:27 Juba hommikul oli tagastuse raha ettemaksukontol, kui kiiresti nad raha pangakontole saadavad? (Jah, olen vaene ja täna lähen lapsega uusi prille ostma, on jah mulle eluliselt vajalik see tagastus.)
-
Külaline
Vbl seepärast ongi vaene, et koolitab lapsi. Muidu ju jääks see raha üle.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:10Vaestel inimestel pole ju raha, mille eest nad koolitavad?
Mida see vaene üldse tähendab? Alla absoluutse miinimumi elav inimene? Või selline, kes tuleb ots-otsaga kokku, aga peab mõistlikke valikuid tegema ja planeerima, et see õnnestuks?
-
Külaline
Kas sa ei tea, et suurperede (3 last) lapsed saavad huvialaringe niigi tasuta.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:08Ma ei ole küll see kägu, aga vaesed inimesed muideks ka koolitavad ona lapsi (saadavad neid trennidesse, muusikakooli jne). Mitme lapse pealt kokku ikka väga suur summa.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:00Kui sa oleksid vaene, siis sa ei saaks mingit erilist tagastust. Oled palju annetanud? palju tasulistel koolitustel käinud? kolmandasse sambasse investeerinud?
Ma olin päris üllatunud kui täna hommikul juba tulumaksutagastus kontole laekus.
-
Külaline
Mõningaid.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 17:25Kas sa ei tea, et suurperede (3 last) lapsed saavad huvialaringe niigi tasuta.
-
Külaline
Isegi lasteaiatasu läheb koolituskulude alla.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:00Kui sa oleksid vaene, siis sa ei saaks mingit erilist tagastust. Oled palju annetanud? palju tasulistel koolitustel käinud? kolmandasse sambasse investeerinud?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:27 Juba hommikul oli tagastuse raha ettemaksukontol, kui kiiresti nad raha pangakontole saadavad? (Jah, olen vaene ja täna lähen lapsega uusi prille ostma, on jah mulle eluliselt vajalik see tagastus.)
-
Külaline
Mul ka 3 last, aga tasuta huvialaringides nad ei käi (pole küll selliseid siin kandis). Koolituskulusid oli 2500 kanti.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 17:25Kas sa ei tea, et suurperede (3 last) lapsed saavad huvialaringe niigi tasuta.
-
Külaline
Minu arust on see inimene vaene, kes peab lapsele prillide ostmiseks deklari raha ootama.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 17:12Mida see vaene üldse tähendab? Alla absoluutse miinimumi elav inimene? Või selline, kes tuleb ots-otsaga kokku, aga peab mõistlikke valikuid tegema ja planeerima, et see õnnestuks?
-
Külaline
Leibkonna vaesus on väga lihtsalt arvutatav. Pere sissetulekutest tuleb lahutada eluaseme kulud ja jääk jagada pereliikmete arvuga. Mitusada eurot ühe inimese kohta jääb. Tuludeklaratsiooniga tuhandeid tagasi saavad inimesed ei kuulu kohe kindlasti mitte alumistesse detsiilidesse.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 07:44Minu arust on see inimene vaene, kes peab lapsele prillide ostmiseks deklari raha ootama.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 17:12Mida see vaene üldse tähendab? Alla absoluutse miinimumi elav inimene? Või selline, kes tuleb ots-otsaga kokku, aga peab mõistlikke valikuid tegema ja planeerima, et see õnnestuks?
-
Külaline
See oleneb küll omavalitsusest. Tallinnas maksad ikka täishinna nagu teisedki.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 17:25Kas sa ei tea, et suurperede (3 last) lapsed saavad huvialaringe niigi tasuta.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:08Ma ei ole küll see kägu, aga vaesed inimesed muideks ka koolitavad ona lapsi (saadavad neid trennidesse, muusikakooli jne). Mitme lapse pealt kokku ikka väga suur summa.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:00Kui sa oleksid vaene, siis sa ei saaks mingit erilist tagastust. Oled palju annetanud? palju tasulistel koolitustel käinud? kolmandasse sambasse investeerinud?
-
Külaline
Olen nõus, see inimene on väga vaene.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 07:44Minu arust on see inimene vaene, kes peab lapsele prillide ostmiseks deklari raha ootama.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 17:12Mida see vaene üldse tähendab? Alla absoluutse miinimumi elav inimene? Või selline, kes tuleb ots-otsaga kokku, aga peab mõistlikke valikuid tegema ja planeerima, et see õnnestuks?
-
Külaline
Mu lapsel on ligi 800 eurot tagasi saada, siiani pole kinnitatudki veel otsus. 16.02 tegi deklaratsiooni.
-
Külaline
Kuidas võtta. Prillid maksavad umbes 800 eurot, see on mulle, kui hästi toimetulevale ka suur raha.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 07:44Minu arust on see inimene vaene, kes peab lapsele prillide ostmiseks deklari raha ootama.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 17:12Mida see vaene üldse tähendab? Alla absoluutse miinimumi elav inimene? Või selline, kes tuleb ots-otsaga kokku, aga peab mõistlikke valikuid tegema ja planeerima, et see õnnestuks?
-
Külaline
Inimene, kes saab tulumaksutagastust ligi 1000 eurot või koguni mitu tuhat ei ole vaene. Vaestel pole nii palju tulu, millest tulumaksusoodustust arvestada. Tulumaksusoodustustes on seni võitnud vaid rikkamad. See asi tuleks ära lõpetada, sest pole õiglane. 
-
Külaline
Kui 800eurosid prille kantakse, siis ei peaks küll küüsi närima ja tulumaksutagastust ootama.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 16:52Kuidas võtta. Prillid maksavad umbes 800 eurot, see on mulle, kui hästi toimetulevale ka suur raha.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 07:44Minu arust on see inimene vaene, kes peab lapsele prillide ostmiseks deklari raha ootama.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 17:12Mida see vaene üldse tähendab? Alla absoluutse miinimumi elav inimene? Või selline, kes tuleb ots-otsaga kokku, aga peab mõistlikke valikuid tegema ja planeerima, et see õnnestuks?
-
Külaline
Lapsele need osta on megainvesteering - istub neile korra peale või unustab kes teab kuhu. Aga tulumaksutagastust saab vaid kord aastas.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 17:18Kui 800eurosid prille kantakse, siis ei peaks küll küüsi närima ja tulumaksutagastust ootama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist