Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 12:53
Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 10:54
Oi see oleks äge, kui lauljad ise mõne laulu refrääni viiplemise ära õpiks ja laulupeol käiku laseks. Rahvas oleks täiega kaasas.
Neil ei ole aega, neil on
laulud õppida, et laulupeol midagi kuulda oleks, näiteks 12-14 tükki, et ettelaulmistel osaleda ja konkursi alusel mitte ukse taha jääda viletsa esinemise pärast. Kõike seda, mida EPIK koor ei ole teinud. Umbes neljandik koore jääb välja, sest osalejate arv on rekordiline ja kaar on ikka sama suur. Kuipalju inimesi on ohutu lavameetri peale mahutada, ütleb päästeamet.
Kui kasvõi EPIK koori inimesed panna viiplema nt hümni, peab neil olema oma koht ja kaamera ka, muidu ei näe seda mitte keegi- lihtsalt üks väike detail kümnete seast, millega korralduslikult ei ole aega nüüd enam tegeleda.
Oi küll sul on ikka raske. Mida kõike sa eesti rahva nimel ei pea kannatama.
Aitab äkki sellest tohutust halast, kui rasket tööd üks laulja tegema peab enne laulupidu?
Ausalt, see teema oleks võinud olla normaalne arutelu selle üle, kuidas SAAKS neid inimesi kaasata, kui poleks sind ja su suhtumist "oma päevatöö ja pere kõrvalt olen näpistanud eesti rahva nimel oma kasinat aega, et sünniks Suur Kunst, nüüd aga tulevad MINGID ja tahavad minu kuulsusest osa saada, kasigu minema". Võib-olla pole sind üks, vaid mitu, tõenäoliselt nii ongi, siis on mu repliik teile kõigile. Kõik siin teemas vastajad kindlasti sellise suhtumisega pole, seda olen mõistnud.
Mis mõttes pole kaamerate režiiga enam aega tegeleda? Arvad, et see on juba valmis ja enam muuta ei jõuagi? Oh taevas.