„Mind töödeldi tundide viisi

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Andy kirjutas: 21 Dets 2025 09:35Noh, kui juba kirjutatakse SwedPanga turvaosakonnast, siis igal normaalse mõtlemisega inimesel lööks tulukesed peas põlema.
See oli mul meelega nii kirjutatud.
Kui ma oleks kirjutanud swedbanki nimel, siis oleks vb ise probleemi sattunud.

Petturid rõhuvad ka kiirusele. Kui kiiresti ei tegutse, siis jääb rahast ilma. Ei anta mõtlemise aega.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 09:37miks jahedaks? jään huviga ootama politesi ühendusevõtmist, kui see sama jabur on, siis ootan huviga, kes või mis järgmiseks ühendust võtab :D
Tere
Tänan kiire vastuse eest.
Kahjuks jäite vastamisega hiljaks.
Teie kontodel on toimunud suured väljaminekud.
Neid ei saanud pikemalt kinni pidada.

Pretensioonide korral võite edasi kaevata
Euroopa ülemkohtusse 10 tööpäeva jooksul.

Teie pangahaldur.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 08:22
Guest kirjutas: 20 Dets 2025 22:09
Guest kirjutas: 20 Dets 2025 22:05
Mis pangas nii saab, et teine saab minu kontolt tehingiud teha? Mul seb ja ma ei ole seal sellist võimalust näinud.
Minul Swedis on küll ligipääs oma vanemate pangakontodele ja laste omadele, näen neid kõiki ühes rivis koos enda kontodega.
Oma alaealiste laste pangakontodele on küll ligipääs. aga vanemad on sul mingi hoolduse all või olete ise mitme peale konto teinud. Muidu küll oma vanemate pangakontosid ei näe ega ka kellegi teise oma.
Kui rumal ... jaaa, mina ka lihtsalt niisama ei näe. Sinu oma ka ei näe. Selleks tuleb loomulikult õigus anda, et näeks.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 03:37 Mulle meenub 200ndate aastate alguses, kui ostsin Praha lennujaamast endale ühe vähe kallima ehte. Maksin krediitkaardiga. Ja üsna kohe tuli kõne pangast. Uurisid, kas ma olen hiljuti oma krediitkaarti välismaal kasutanud, et suurem summa bronnis. Kinnitasin, et kõik korras ja nii see kenasti kõik lõppes.

Nüüd ei pilguta pank silmagi, kui klient järsku oma kontol mürgeldama kukub ja raha üle ilma saadab. Mingi vastutuse võiks ka pankadele panna. Aga EV-s on ju pank püha lehm. Isegi pangamaksu ei saa talle panna, lüpsku kliente palju tahab.
Mida paganat, pank peab sinu rahakasutust valvama? Sa ise ei tahaks seda teha? Mida veel. Kas pank peaks sulle ka meenutama, kui alkoholile liiga palju kulutad või kui viimati ostetud taburet keskmisest kallim oli?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 11:01
Guest kirjutas: 20 Dets 2025 22:09 Minul Swedis on küll ligipääs oma vanemate pangakontodele ja laste omadele, näen neid kõiki ühes rivis koos enda kontodega.
Oma alaealiste laste pangakontodele on küll ligipääs. aga vanemad on sul mingi hoolduse all või olete ise mitme peale konto teinud. Muidu küll oma vanemate pangakontosid ei näe ega ka kellegi teise oma.
Kui rumal ... jaaa, mina ka lihtsalt niisama ei näe. Sinu oma ka ei näe. Selleks tuleb loomulikult õigus anda, et näeks.
Sa nagu loed ka, millele vastus oli? Milleks teatada, et mina näen küll oma vanemate ja laste pangakontosid. Sa võid näha ükskõik mis inimese pangakontosid, kes sulle selle ligipääsu annavad.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 11:08
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 11:01

Sa nagu loed ka, millele vastus oli? Milleks teatada, et mina näen küll oma vanemate ja laste pangakontosid. Sa võid näha ükskõik mis inimese pangakontosid, kes sulle selle ligipääsu annavad.
Juudas, jutt ju ligipääsu andmisest käiski - et kas saab anda ja kuidas. Loe ise mõttega.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 11:46
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 11:01 Kui rumal ... jaaa, mina ka lihtsalt niisama ei näe. Sinu oma ka ei näe. Selleks tuleb loomulikult õigus anda, et näeks.
Juudas, jutt ju ligipääsu andmisest käiski - et kas saab anda ja kuidas. Loe ise mõttega.
Milleks siis kirjutada, et mina küll näen siin neid ja neid konto andmeid, kohe ise tulevad mu enda kontodega koos rivvi. Mis see asjasse puutub praegu.
Külaline

Mõnel vist juba pühad käimas :D
Külaline

Guest kirjutas: 18 Dets 2025 22:32
Külaline kirjutas: 18 Dets 2025 20:49Nii oligi. Tegin panka kõne ja tõstsin limiidi 100 tuhande peale. Ütlesin, et limiit kestab 3 päeva, siis langetage tagasi.
Me tegime samuti. Neti teel suhtlemisega tõstsime limiidi 100 000 peale ja kuulimiidi 150 000 peale. Jätsime endale võimaluse ise limiite väiksemaks muuta.
Aga see ei puutu kuidagi sularaha väljavõtmisesse pangast. Keegi siin arvas, et ka siis peab midagi tõestama. Ei pea.
Kui raha on juba pangas, seega on pank selle legaalseks tunnistanud. Nt on laekunud notari deposiitkontolt. Korteri/maa/maja müügist saadud raha kohta ei küsi pank midagi, kui tuli notari kontolt.
Kui tahad suurema summa sulas välja võtta, pead lihtsalt panka teavitama, et neil see summa olemas oleks, ei muud. V-o kulub paar päeva.
Ei tea, kas kõigi pankade kõigil telleritel on kohustus vanemat inimest usutleda, et milleks vaja.
Või vanemaid firmajuhte küsitleda, et miks raha välja võtate. Miks nad peaksid seda tegema?
Sa tead natukene valesti. Tänapäeval on tõesti nii, et kui telleril tekib mingeid kahtlusi, kui inimene võtab korraga välja suure summa, siis ta just nimelt usutleb inimest. Ja niimoodi on tegelikult ka väga palju pettusi ära hoitud.

Töötan pangas.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 11:53
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 11:46

Milleks siis kirjutada, et mina küll näen siin neid ja neid konto andmeid, kohe ise tulevad mu enda kontodega koos rivvi. Mis see asjasse puutub praegu.
Loe veelkord. Ja veel. Küll ühel hetkel aru saad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 12:55Sa tead natukene valesti. Tänapäeval on tõesti nii, et kui telleril tekib mingeid kahtlusi, kui inimene võtab korraga välja suure summa, siis ta just nimelt usutleb inimest. Ja niimoodi on tegelikult ka väga palju pettusi ära hoitud.

Töötan pangas.
Aga mida teha siis, kui teller üritab ise petta? Mul on omast käest kogemus- läksin panka enda arve sulgemise asjus ja teller pidi mulle andma sularaha, et konto tühjaks saada. Jumala õnn, et ma täpselt teadsin ja mäletasin kontojääki, sest ta andis mulle kõvasti vähem, kas oli 800 euro ringis puudu või midagi sarnast. Kui ma seda ütlesin, siis alles sain täpse summa. Tagantjärele tõestamine oleks keeruliseks läinud vist.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 14:04
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 12:55Sa tead natukene valesti. Tänapäeval on tõesti nii, et kui telleril tekib mingeid kahtlusi, kui inimene võtab korraga välja suure summa, siis ta just nimelt usutleb inimest. Ja niimoodi on tegelikult ka väga palju pettusi ära hoitud.

Töötan pangas.
Aga mida teha siis, kui teller üritab ise petta? Mul on omast käest kogemus- läksin panka enda arve sulgemise asjus ja teller pidi mulle andma sularaha, et konto tühjaks saada. Jumala õnn, et ma täpselt teadsin ja mäletasin kontojääki, sest ta andis mulle kõvasti vähem, kas oli 800 euro ringis puudu või midagi sarnast. Kui ma seda ütlesin, siis alles sain täpse summa. Tagantjärele tõestamine oleks keeruliseks läinud vist.
Neil on ju kaamerad üleval.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 14:13Neil on ju kaamerad üleval.
Ta kutsus mind just selleks toiminguks taharuumi, kuhu mul kliendina muidu kunagi asja ei olnud. Kas seal just selle laua kohal kaamera oli, ma ei tea.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 14:52
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 14:13Neil on ju kaamerad üleval.
Ta kutsus mind just selleks toiminguks taharuumi, kuhu mul kliendina muidu kunagi asja ei olnud. Kas seal just selle laua kohal kaamera oli, ma ei tea.
Ju see vist oli tükk aega tagasi, ei tea küll, et tänapäeval mingeid selliseid asju toimuks, et kliente taharuumi veetaks ja raha tahetaks pihta panna.
Külaline

https://www.err.ee/1609891030/pangaliit ... nemispausi
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 14:04Aga mida teha siis, kui teller üritab ise petta? Mul on omast käest kogemus- läksin panka enda arve sulgemise asjus ja teller pidi mulle andma sularaha, et konto tühjaks saada. Jumala õnn, et ma täpselt teadsin ja mäletasin kontojääki, sest ta andis mulle kõvasti vähem, kas oli 800 euro ringis puudu või midagi sarnast. Kui ma seda ütlesin, siis alles sain täpse summa. Tagantjärele tõestamine oleks keeruliseks läinud vist.
Sulas väljavõtmine on tasuline, miks kaardiga ei võtnud või teisele kontole ei kandnud?
Vist pajatad ulmelugu?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 14:04Aga mida teha siis, kui teller üritab ise petta? Mul on omast käest kogemus- läksin panka enda arve sulgemise asjus ja teller pidi mulle andma sularaha, et konto tühjaks saada. Jumala õnn, et ma täpselt teadsin ja mäletasin kontojääki, sest ta andis mulle kõvasti vähem, kas oli 800 euro ringis puudu või midagi sarnast. Kui ma seda ütlesin, siis alles sain täpse summa. Tagantjärele tõestamine oleks keeruliseks läinud vist.
Kas andsid siis pangale petturtellerist teada? Muide, ei pea ise meeles pidama, palju sul raha kontol on. Teller annab sulle kviitungi väljamakse kohta, mille üle vaatad ja allkirjastad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 11:03
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 03:37 Mulle meenub 200ndate aastate alguses, kui ostsin Praha lennujaamast endale ühe vähe kallima ehte. Maksin krediitkaardiga. Ja üsna kohe tuli kõne pangast. Uurisid, kas ma olen hiljuti oma krediitkaarti välismaal kasutanud, et suurem summa bronnis. Kinnitasin, et kõik korras ja nii see kenasti kõik lõppes.

Nüüd ei pilguta pank silmagi, kui klient järsku oma kontol mürgeldama kukub ja raha üle ilma saadab. Mingi vastutuse võiks ka pankadele panna. Aga EV-s on ju pank püha lehm. Isegi pangamaksu ei saa talle panna, lüpsku kliente palju tahab.
Mida paganat, pank peab sinu rahakasutust valvama? Sa ise ei tahaks seda teha? Mida veel. Kas pank peaks sulle ka meenutama, kui alkoholile liiga palju kulutad või kui viimati ostetud taburet keskmisest kallim oli?
Mis sind, lillekest, nii hirmsasti ärritada. Jah, pangad võiksid praegusel pettuste levimise ajal kliendiga ühendust võtta, kui näevad, et muidu rahulikul kontol hakkavad ebatavalised tehingud toimuma.
Külaline

Miinimumina peaks igaüks pangaseadetes valima võimaluse, et iga rahaülekande kohta tuleks kohe SMS.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 15:49 Miinimumina peaks igaüks pangaseadetes valima võimaluse, et iga rahaülekande kohta tuleks kohe SMS.
Jah, mul tuleb iga tehingu kohta sms (Luminoris) ja see teeb südame natuke rahulikumaks, et päris nii ei saa olla, et ükskord, kui vaatad, siis avastad, et konto tühi, sest juba mitu kuud mingeid ülekandeid tehtud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Google [Bot], Kirile, käguan, Semrush [Bot] ja 4 külalist