Kaalulangetus teekond võidud
-
Külaline
Aaa, eile jäi kirja panemata 1 pokaal poolkuiva vahuveini, tähistasime poja juhiloa saamist 
-
Külaline
Super, aitäh! Loodetavasti ei hakka keegi kommenteerima. Mul pilt veidi selgem.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 16:42 Aaa, eile jäi kirja panemata 1 pokaal poolkuiva vahuveini, tähistasime poja juhiloa saamist![]()
-
Külaline
Ja palju õnne poja juhilubade puhul
-
Külaline
Huvitav kuhu need poolikud banaanid ja pooltühjad jogurtitopsid jm suunatakse, aga whatever.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 16:41Võin panna, aga paar hoiatust enne.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:36Kas sa järsku oleksid nii lahke ja jagaksid päeva - kahe näidismenüüd siin?Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 12:42
Ma seesama toidusõltlane.
Jätkuvalt söön tervisilikult ja alandan kaalu.
Aga ilmnenud on väga tüütu kõrvalnäht, nimelt on mul pidevalt külm, eriti õhtuti. Vahel olen üle tunni aja öösel üleval, sest nii külm on, et ei saa magama jääda. Tuba on normaalse temperatuuriga, mingid kuumad dušid, soojad sokid jm ei aita, see on nagu seesmine külm, mis lihtsalt ei lähe naha vahelt välja. Kui keegi oskab head nippi soovitada selle vastu, siis andke teada.
Ma koguseid ei mõõda.
Tõele ei pretendeeri, teistele nõu ei anna, söön nii, nagu mulle sobib, ja hetkel mul sellise toitumisega kaal alaneb. Nii et palun mitte hakata mõnel paksufoobikul või muidu kõige-targemal hekseldama, mis mu menüüs kõik valesti on!
E, 23.09
H: Kruus kohvi, 0,25 tl suhkrut, 1 spl 2,5% piima
2 terakoorikleiva poolikut
1 viil juustu, 0,5 avokaadot, 1 viil fileesinki, 1 suurem tomat, 1 väike kurk
VP: u kolmandik topsist maitsestamata jogurt, 0,5 banaani, 2 datlit, 1 spl seemnesegu, 1 mango
Õ: panniroog (porgand, hernes, sibul, paprika, tatar + maitseained), 2 keskmise suurusega kotletti (sea- ja loomalihast 50-50), tomat-kurk-till
Pool kruusi kohvi (lusikaotsatäis suhkrut, väike sorts piima), 1 mandliküpsis, 5-6 viinamarja
T, 24.09
H: Kruus kohvi, 0,25 tl suhkrut, 1 spl 2,5% piima
2 terakoorikleiva poolikut
1 viil juustu, 1 praemuna, 1 viil fileesinki, 1 suurem tomat, 1 väike kurk
VP: 0,5 topsi kodujuustu (u 150 g äkki?), u 50 g külmsuitsulõhet, 1 (oma tehtud) hapukurk, 1 tl light majoneesi, till, kirsstomatid, 1 näkileib
Õ: Suur taldrikutäis salatit (frillis, tavaline kapsas, spinat, tomat, kurk, wokitud kikerherned karriga, sidruni-sinepi-mee-soola-pipra-küüslaugugaga kastet u 1,5 spl, 1 spl fetat, 1 praetud kanafilee (ilma paneeringuta)
Pool kruusi kohvi, 1 õun, 1 dattel
Teist päeva ei viitsinud kokku lüüa, aga esimene päev on ca 1700 kcal. Seda eeldusega, et pannirooga sortsukestki rasvainet ei läinud.
-
Külaline
poolikuid banaane saab edukalt manustada teistele pereliikmetele. nt me sööme oma peres hommikuti putru, pudrule hakib igaüks 1/3 banaanist ja 1/3 suurest õunast. raisku ei lähe midagi.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 18:49Huvitav kuhu need poolikud banaanid ja pooltühjad jogurtitopsid jm suunatakse, aga whatever.
Teist päeva ei viitsinud kokku lüüa, aga esimene päev on ca 1700 kcal. Seda eeldusega, et pannirooga sortsukestki rasvainet ei läinud.
ise võtnud viimase 3 kuuga alla 10kg.
hommikuks reeglina puder+puuvilju+keefir (50-70g)
lõunaks kas supp või mingi ühepajatoit või kala lisanditega (tänu Solarise poe septembrikuu lõhe-soodukale on viimastel päevadel lõunaks olnud fritüüris tehtud tükk lõhefileed+kartulid)
õhtuks omlett seentega või täidetud pannkook või kartuli või pastasalat või sushi
näksimiseks vahepeal õunu või pirne, vahel ka näkileib 1tl enda tehtud vähese suhkruga moosiga,
vahel luban omale ka midagi head, nt -10kg täitumisel üleeile ostsin võileivatordi
-
Külaline
Poolik banaan saab kellegi teise poolt konsumeeritud, nt antud juhul tegin lapsele smuutit.
Ja poolikud topsid panen külmikusse ja teen kehtivusaja jooksul veel süüa neist. Veider küsimus lausa, kas peaks siis terve topsi ära sööma su meelest korraga?
Ja poolikud topsid panen külmikusse ja teen kehtivusaja jooksul veel süüa neist. Veider küsimus lausa, kas peaks siis terve topsi ära sööma su meelest korraga?
-
Külaline
Loomulikult ei pea. Kogu külmik võib olla täis topsikuid-purke-pudeleid, milles üks amps võetud. ära hammustatud porgandeid, banaane ja sellereid, seitset sorti terakoorikleiba (hurraa! uudissõna keele kosutamiseks) jne. No vähemalt avokaado sai ära söödud korraga, mitte paar viimast viilu külmikusse pruunisuma pandud.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 00:06 Poolik banaan saab kellegi teise poolt konsumeeritud, nt antud juhul tegin lapsele smuutit.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:36Loomulikult ei pea. Kogu külmik võib olla täis topsikuid-purke-pudeleid, milles üks amps võetud. ära hammustatud porgandeid, banaane ja sellereid, seitset sorti terakoorikleiba (hurraa! uudissõna keele kosutamiseks) jne. No vähemalt avokaado sai ära söödud korraga, mitte paar viimast viilu külmikusse pruunisuma pandud.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 00:06 Poolik banaan saab kellegi teise poolt konsumeeritud, nt antud juhul tegin lapsele smuutit.
uuuuukeiiii... loodan, et sul hakkas parem nüüd :
-
olessepimme
- Kontakt:
Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth247.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis olessepimme, 21 Veebr 2025 08:11, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Mina see, kes sööb tihti 1200 kalorit, aga kaal eriti kuskile ei liigu. No suure vaevaga on läinud umbes 3 kilo maha. Olen alates jaanuarist ehk ca 4-5 nd lõpetanud täiesti ära leiva söömise, suhkrut pole söönud, pastat, kartulit, piimatooteid ka pigem mitte v.a. paar korda nädalas maitsestamata jogurt. Päeva lõpuks (või ka alguseksKülaline kirjutas: ↑31 Jaan 2025 18:59 Kuidas langetajatel läheb?
-
Külaline
Jäta prooviks liha (kõik lihatooted ja ka kala) üldse välja. Makaronid ja pasta asenda tatraga (makaronid on kiire süsivesik, tatar on palju aeglasem). Keeda tatar ära, maitsesta rohelise sibula, kurgi või tomatiga ja söö. Ära midagi muud lisa. Iga päev söö tatart, hommikul, lõunaks, õhtuks. Neid juurvilju ei pea ka massiliselt sisse ajama. Vähese suhkruga joo teed või kohvi, näiteks üks väike tükksuhkur. Kõik need piimatooted nagu juust ja jogurtid jäta ka kõrvale. Tee selline menüü kaheks-kolmeks nädalaks ja vaata mis kaal siis näitab. Kui kõht koriseb, siis joo vett.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 17:42Mina see, kes sööb tihti 1200 kalorit, aga kaal eriti kuskile ei liigu. No suure vaevaga on läinud umbes 3 kilo maha. Olen alates jaanuarist ehk ca 4-5 nd lõpetanud täiesti ära leiva söömise, suhkrut pole söönud, pastat, kartulit, piimatooteid ka pigem mitte v.a. paar korda nädalas maitsestamata jogurt. Päeva lõpuks (või ka alguseksKülaline kirjutas: ↑31 Jaan 2025 18:59 Kuidas langetajatel läheb?jääb toiduaineid, mida süüa, suht väheks ja siis tüdined ka ära kanafileest juurviljadega (ma saan aru muidugi, et on piisavalt teisi tooteid, mida süüa ja internet retsepte täis, aga kuna lastele teen ikka niiöelda harilikku toitu, siis endale veel midagi ekstra tegema hakata lihtsalt ei viitsi). Ning nendele, kes tänitada tahavad, et söön kõike, pastat leiba ja Kooki ja olen supersale siis palju õnne, siiralt kadestan. Kõiki pole heade geenidega varustatud. Ja ilmselt pole ka niivõrd oluline, mida süüa, vaid lihtsalt ongi asi kogustes ja kalorites. Seda tean ka varasemast kogemusest kui õnnestus alla võtta - ainuke viis minu puhul alla võtta on nii, kui permanentselt tunnen nälga.
Asi ei ole ju geenides vaid selles energias mis sa sööd. Kõige raskem ongi inimesel neid igavaid õhtuid mööda saata kui varem koguaeg midagi söödi. Aga see söök ladestub pekiks. Ka 1200 kcal saab paksuks süüa kui süüa valesid asju.
Muidugi viskab 3 nädalat tatra söömine üle, järgmised kolm nädalat söö täistera riisi, aga ära söö makarone ehk pastat. Alati tasub proovida uusi asju kui kaal jääb seisma. See on huvitav kuidas muidu end nii tarkadeks inimesteks pidavad inimesed ei suuda kaalust alla võtta.
-
Külaline
Muidugi tuleb süüa aeglaselt, 33 korda närida nagu õpetus ütleb. Kui kiiresti sisse vohmida, siis tahaks veel sest kõht tundub tühjana, nii võtadki juurde ja sööd üle. Enne söömist mõistlik ka klaas vett juua, seegi teeb mao täis ja vähendab potist juurde võtmist.
-
Külaline
Jepp, söö 3 nädalat iga päev 800 grammi keedetud tatart sibulaga ja kaal langeb mühinal!
-
Külaline
Viskan nüüd kritiseerijatele kena rasvase kondi pikaks ajaks järada: mina võtan juurde, kui liiga palju vett joon.
Ilmselt on asi kehvas neerude töös, veepeetus tekib üsna kiiresti. Ilmselt asi hormoonides ja menopausis, olin sama asjaga väga hädas ka raseduste ajal (preeklaapsiad).
Kõige vähem kaalun peale pidu, kui keha dehüdratsioonis vaevleb
Ilmselt on asi kehvas neerude töös, veepeetus tekib üsna kiiresti. Ilmselt asi hormoonides ja menopausis, olin sama asjaga väga hädas ka raseduste ajal (preeklaapsiad).
Kõige vähem kaalun peale pidu, kui keha dehüdratsioonis vaevleb
-
Külaline
Asi on soolas, sööd soolaseid sööke ja sool seob kehas vett, võtadki kaalus juurde.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:35 Viskan nüüd kritiseerijatele kena rasvase kondi pikaks ajaks järada: mina võtan juurde, kui liiga palju vett joon.
Kõige vähem kaalun peale pidu, kui keha dehüdratsioonis vaevleb![]()
-
Külaline
See on kõigil nii, et peale pidu oled kõige kergem. Siis päev pärast seda kõige raskem.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:35 Viskan nüüd kritiseerijatele kena rasvase kondi pikaks ajaks järada: mina võtan juurde, kui liiga palju vett joon.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:40Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: Jepp, söö 3 nädalat iga päev 800 grammi keedetud tatart sibulaga ja kaal langeb mühinal!
100 grammi keedetud tatart annabki ca 1200 kcal.
Aga sa söö siis vähem tatart ja pane rohkem toorest sibulat. Kuningate roog.
-
Külaline
Ma ei ole küll see algne kirjutaja aga minu puhul nii vist ongi.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:40Asi on soolas, sööd soolaseid sööke ja sool seob kehas vett, võtadki kaalus juurde.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:35 Viskan nüüd kritiseerijatele kena rasvase kondi pikaks ajaks järada: mina võtan juurde, kui liiga palju vett joon.
Ma tarbin ilmselt liiga palju soola.
Magusat väga harva. Kõik kommid, koogid ja pirukad(need vaid vahel harva soolasena) ja magusad limpsid mul absoluutselt ei isuta. Aga anna vaid soolane rämps kätte
Isetehtud toitudes kasutan ka pigem rohkem soola. Nüüd viimasel ajal olen lauasoola roosa himaalajasoola vastu vahetanud.
Aga jah turseid see tekitab ja ka muideks puhituse tunnet.
-
Külaline
100g keetmata tatart annab 367 kcal.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:46100 grammi keedetud tatart annabki ca 1200 kcal.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:40Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: Jepp, söö 3 nädalat iga päev 800 grammi keedetud tatart sibulaga ja kaal langeb mühinal!
Aga sa söö siis vähem tatart ja pane rohkem toorest sibulat. Kuningate roog.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist