Kedagi ei huvita su suurem palk, kui juht ebameeldiv. Inimene teeb oma töö ära, saab 3000 kätte, miks ta peaks mingi lisa 1000 pärast end pooleks rabama?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:47Kui sa nii ütled. Üldjoontes sul õigus v.a orjamine. Hea töötaja saab head palka k.a preemiad ja palgatõusu. Sinutaolised saavad lepingus kokku lepitud tasu. Võivad 17.00 lahkuda ja ühtegi ületundi ei pea tegema. Nad ei pea mitte üheskis asjas vastu tulema. Sest neil pole vaja. Nad on laenuvabad eelmiste põlvkondade arvelt ja seetõttu teistest paremad.
Finantsvabadus?
-
Külaline
-
Külaline
See tuhat tuleb ikka väga kergelt kui tavapärane tasu onkorda 2.5. Sellise suhtumisega nagu sina ei saaks seal töötada ma pakun. Ja kui töötaksid ei oleks 3000 € kuupalka kauaks. Oleksid Maxima kaasas 900 € kätte. Aga selle eest saad kellapealt koju. VõibollaKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:25Kedagi ei huvita su suurem palk, kui juht ebameeldiv. Inimene teeb oma töö ära, saab 3000 kätte, miks ta peaks mingi lisa 1000 pärast end pooleks rabama?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:47Kui sa nii ütled. Üldjoontes sul õigus v.a orjamine. Hea töötaja saab head palka k.a preemiad ja palgatõusu. Sinutaolised saavad lepingus kokku lepitud tasu. Võivad 17.00 lahkuda ja ühtegi ületundi ei pea tegema. Nad ei pea mitte üheskis asjas vastu tulema. Sest neil pole vaja. Nad on laenuvabad eelmiste põlvkondade arvelt ja seetõttu teistest paremad.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:42
Ehk siis laenuvaba töötaja = ei orja omanikku alandlikult, teab oma õigusi ja ei karda nende eest seista. Lisaks võib ülemuse peesse saata iga kell. Kes sellist tahab:)
-
Külaline
Nagu ütlesin, saan 6h eest 2500, ma ei pea töötama kuskil kassas, olen selleks liiga haritud ning teiseks, ei pea üldse töötama, sest passiivtulu on hetkel saadavast palgast 2,5 x suurem. Seega teen tööd, mis meeldib. Inimestega, kes meeldivad. Teen hästi, olen lojaalne ning hinnatud. Kui oleks sinusugune juht, ei sooviks päevagi olla. Ükski raha ei kompenseeri ebameeldivat keskkonda.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:24See tuhat tuleb ikka väga kergelt kui tavapärane tasu onkorda 2.5. Sellise suhtumisega nagu sina ei saaks seal töötada ma pakun. Ja kui töötaksid ei oleks 3000 € kuupalka kauaks. Oleksid Maxima kaasas 900 € kätte. Aga selle eest saad kellapealt koju. VõibollaKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 20:25Kedagi ei huvita su suurem palk, kui juht ebameeldiv. Inimene teeb oma töö ära, saab 3000 kätte, miks ta peaks mingi lisa 1000 pärast end pooleks rabama?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 13:47
Kui sa nii ütled. Üldjoontes sul õigus v.a orjamine. Hea töötaja saab head palka k.a preemiad ja palgatõusu. Sinutaolised saavad lepingus kokku lepitud tasu. Võivad 17.00 lahkuda ja ühtegi ületundi ei pea tegema. Nad ei pea mitte üheskis asjas vastu tulema. Sest neil pole vaja. Nad on laenuvabad eelmiste põlvkondade arvelt ja seetõttu teistest paremad.
-
Külaline
Nagu siin juba korra mainiti: paber kannatab kõike.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 23:10
Nagu ütlesin, saan 6h eest 2500, ma ei pea töötama kuskil kassas, olen selleks liiga haritud ning teiseks, ei pea üldse töötama, sest passiivtulu on hetkel saadavast palgast 2,5 x suurem. Seega teen tööd, mis meeldib. Inimestega, kes meeldivad. Teen hästi, olen lojaalne ning hinnatud. Kui oleks sinusugune juht, ei sooviks päevagi olla. Ükski raha ei kompenseeri ebameeldivat keskkonda.
-
Külaline
Laenuvabad võivad olla ka need, kes on suutnud oma 15-25a pikkuse korteri või majalaenu tagasi maksta.
Või oled sa alles ise liiga noor, et selliseid inimesi tunda? minu tutvusringkonnas on enamik siiski selliseid, kes 30ndate eluaastate algul võetud kodulaenu on nüüdseks juba tagastanud.
Sina meiesuguseid tööle ei võtaks, sest meil pole laenu tööintervjuul ette näidata?
-
Külaline
üks on siin täiesti hullunud oma vihas laenuvabade inimeste vastu.
Olen 50+, ka laenuvaba, elu jooksul võtnud 3 korda eluasemelaenu ja alati max 15 aastaks, tagastanud kahel korral enne tähtaega. Põhjuseks targad kinnisvaraotsused (esimene odav ja vilets ise korda tehtud ja mõned aastad hiljem suure kasuga maha müüdud, sealt edasi aina suuremasse ja paremasse) ning korralik palk (korralik säästuplaan).
Nüüd saan lubada töötamist poole koormusega (väike-ettevõtja), palju vaba aega ja rahulik elu.
Olen 50+, ka laenuvaba, elu jooksul võtnud 3 korda eluasemelaenu ja alati max 15 aastaks, tagastanud kahel korral enne tähtaega. Põhjuseks targad kinnisvaraotsused (esimene odav ja vilets ise korda tehtud ja mõned aastad hiljem suure kasuga maha müüdud, sealt edasi aina suuremasse ja paremasse) ning korralik palk (korralik säästuplaan).
Nüüd saan lubada töötamist poole koormusega (väike-ettevõtja), palju vaba aega ja rahulik elu.
-
Külaline
Suhtumise pärast ei võta ma inimesi tööle. Inimene kes on ISE midagi ostnud ja teinud on hoopis teistsuguse suhtumisega. On ise maksnud. Tähendab on vastutus ja kohuse tunne. On tiba empaatiat ja mõistmist. Siingi ju hästi näha seda suhtumist. Praalitakse oma päranduseks saadud kinnisvaraga ja imestatakse, et näe polegi maja. Kolme üürikat ja suvekodu. Isegi paati pole.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:17Laenuvabad võivad olla ka need, kes on suutnud oma 15-25a pikkuse korteri või majalaenu tagasi maksta.
Või oled sa alles ise liiga noor, et selliseid inimesi tunda? minu tutvusringkonnas on enamik siiski selliseid, kes 30ndate eluaastate algul võetud kodulaenu on nüüdseks juba tagastanud.
Sina meiesuguseid tööle ei võtaks, sest meil pole laenu tööintervjuul ette näidata?
-
Külaline
Ikka ise jahh. Kohe täiesti üksinda onju. Lammutasid, renoveerisid. Isegi korstna ladusid ise. Kõike tegid pksiKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 10:10 üks on siin täiesti hullunud oma vihas laenuvabade inimeste vastu.
-
Külaline
miks üksi? ikka mehega koos. Ja jah - saan tõesti hakkama lammutamise, renoveerimise, kujundamise, plaatimise ja tapeetimisega. Poole sajandi jooksul tehtud üht-teist tõesti. Palk üle keskmise ja remontimine on tore vaheldus päevatööle. Korstna ladumist pole ette tulnud.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 11:29Ikka ise jahh. Kohe täiesti üksinda onju. Lammutasid, renoveerisid. Isegi korstna ladusid ise. Kõike tegid pksiKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 10:10 üks on siin täiesti hullunud oma vihas laenuvabade inimeste vastu.
Nüüd saan lubada töötamist poole koormusega (väike-ettevõtja), palju vaba aega ja rahulik elu.Mis siis, et palk selline eesti keskmine, aga tubli naine saab kõigega hakkama. Üksi
-
Külaline
Mismoodi tööandja töötajate varanduslikku seisu ja laenukohustusi teab? Enam ei lubata laste kohtagi küsida ja mõni ogar memm küsib laenude, päranduste, varade kohta??
Või siin koristajamoorid oma rumaluses kõvatavad?
Või siin koristajamoorid oma rumaluses kõvatavad?
-
Külaline
No aga ega see pole meie süü, et sa vaesesse perre sündisid. Paha lugu siis küll, aga me ei saa kahjuks aidata.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 11:26Suhtumise pärast ei võta ma inimesi tööle. Inimene kes on ISE midagi ostnud ja teinud on hoopis teistsuguse suhtumisega. On ise maksnud. Tähendab on vastutus ja kohuse tunne. On tiba empaatiat ja mõistmist. Siingi ju hästi näha seda suhtumist. Praalitakse oma päranduseks saadud kinnisvaraga ja imestatakse, et näe polegi maja. Kolme üürikat ja suvekodu. Isegi paati pole.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:17Laenuvabad võivad olla ka need, kes on suutnud oma 15-25a pikkuse korteri või majalaenu tagasi maksta.
Miks peaks keegi, kellel on maja, kolm üürikat ja paat su juurde tööle tulema? See tähendab, et kuidas sa saad neid mitte võtta? Ujud paadi järgi ja karjud, et "sind ma küll tööle ei võta"?
-
Külaline
Selge, me troll on ennast jälle reede õhtu puhul umbe tõmmanud ja esineb seekord "firmaomanikuna", aga endiselt vihkab kõiki naisi, kellel on oma maja, sest tal ju pole. Isegi laenu ei anta, ja firma kaob niipea, kui alkohol ajust aurab
jääb oma üürikasse arvutiga kahekõnet pidama, nagu kõigil päevadel. Nuta, mees, meil on raha ja majad ja õnnelikud pered.
-
Külaline
Ise tead. Kohe kollektiivne revolver eesti õigussüsteemi näol teeb asjad selgeks. Palju sul ja palju teistel siinsetel rikastel raha, maju, õnnelike perekondasid ja 16 aastat nooremaid mehi on kes neid rahuldavad meeletult.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 09:45 Selge, me troll on ennast jälle reede õhtu puhul umbe tõmmanud ja esineb seekord "firmaomanikuna", aga endiselt vihkab kõiki naisi, kellel on oma maja, sest tal ju pole. Isegi laenu ei anta, ja firma kaob niipea, kui alkohol ajust aurab![]()
![]()
![]()
jääb oma üürikasse arvutiga kahekõnet pidama, nagu kõigil päevadel. Nuta, mees, meil on raha ja majad ja õnnelikud pered.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: roosaroos ja 2 külalist