Negatiivsed/positiivsed eelarvamused seosed rõivabrändidega

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 17:43
57XX1ZW kirjutas: 23 Sept 2024 17:33 üks instabeib ainult seda teebki, sätib esiplaanile pidevalt firmakotte jm, isegi autovõtmed pidevalt pildil. et ikka kõik teaksid mis autoga ta mees võimaldab tal sõita. päris naerma ajab, selline kekutis. next level tõesti
Ja üks teine poseerib pidevalt "juhuslikult" koos oma autoga, et jälgijad ikka teaksid, millises luksuses ta elab. Ainult et kahjuks ka oma suure rahaga ei oska see naine ennast riidesse panna ja mistõttu näeb enamikel piltidel välja nagu Ida-Euroopa prostituut.
autod kindlasti firma nimele ostetud, sellised juba oskavad sahkerdada, tehakse nö “töösõite”
Mimm välismaalt

Postitus Postitas Mimm välismaalt »

Mina olen selline mats, et ma ei saa peale vaadates aru ka, kas on peen bränd või ei. Veel vähem saan aru, kas on originaal või võltsing. No kus kurat ma peale vaadates aru peaks saama? Kui on Armani kõhu peale kirjutatud, ok, ma tean jah, et see on olemas ja vist kallis, aga kas kirjutas hiinlane Armani tehases või hiinlane võltsinguvabrikus, mina aru ei saa. Äkki ei olnudki tegelikult kallis ja hoopis Türgist ostetud?
Endal on mul pikk soe Wellenstyne'i talvemantel, oli kallis küll, isegi allahindlusega. Ostsin, sest ma elan kohas, kus muidu on lahjad talved, aga eelmisel aastal oli järsku külm nagu Eestis! Mul oli nii külm ja see mantel on niiiiiiiii ilus. Ostsin loomulikult nii, et lõdisedes läksin oma liraka jopega poodi, vaatasin, kus on kõige paksemad mantlid, oooh, see on mul nii ilus seljas, ooo, nii hea kerge ja soe, nii, kus on kassa? Pärast kodus vaatasin, et mingi logo on varrukale klammerdatud, hakkasin guugeldama ja selgus, et sellel brändil on siin veits halb maine. Et pole piisavalt öko tootmisprotsess, pole vegan, umbes araabia immigrandid ja ossid kannavad jne. Mul täiesti savi, vegan ma pole, tavaline Eesti blond ja hallide silmadega, araablaseks keegi ei hakka pidama, immigrant olengi ja see on tavaline pikk ühevärviline mantel. Pole mingit blingi vms küljes.
Kui keegi samamoodi nagu mina "brändi" ostab, siis pole nagu põhjust halvasti arvata. Riideid valitakse selle järgi, mis on praktiline, vastupidav ja hästi istub, suva siis, mis nimega. Kui on aga näha, et tõesti valitud on ainult brändi pärast, aga inimesele ei sobi selga või pole praktiline, siis vaatan jah viltu, et mis sa piinad ennast.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 17:46 Mul ükskõik. Nagunii ma ei oska vahet teha, kas seesama Guess on originaal või Bulgaaria turult ostetud vuffel. Kandku igaüks mida ja kuidas tahab, mul puuduvad eelarvamused.
Guess on odav ja maakate teema, seda vaevalt kopeeritakse.
Külaline

Mina uskusin väga pikka aega, et kallis rõivabränd tähendab kvaliteeti.
Kui aga kallima otsa firmariietest päris mitmed hoopiski rutem lagunema hakkasid ja kulunuks muutusid, võrreldes "noname" hilpudega, oli pettumus suur ja raisatud rahast kahju. Nii et tihtilugu on kallima hinna taga mitte niivõrd kvaliteet, kuivõrd rohkemad kulutused reklaamile ja need tooted on suuremalt osalt "õhku täis" lihtsalt.
Chop-Chop
Kontakt:

Postitus Postitas Chop-Chop »

Brändi kohta ma võin öelda, et Pliska on pask, seda ärge ostke. Aga korralik Metaxa ajab asja ära küll.
Konjaki vastu muidugi ei saa.
Külaline

Saleda seljas on kõik ilus, paksu ei päästa mingi firmakas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist