Juured

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 21:06
Anonymous kirjutas: 27 Sept 2024 11:42 Võttis viina, andis kere peale, sõimas.
Selles suhtes oligi halb. Peksis.
Käitus nii, nagu soovis ja õigeks pidas. Mis siin siis varjata? Midaiganes me teeme, peame arvestama, et kõik saavad teada. Seepärast ongi elu lihtne-julged teha, julged tunnistada. Asjadest tuleb ausalt rääkida, valetamine ei aita kindlasti mitte kedagi.
Külaline

Meid kasvatas meie ema, isa oli kaugel tööl ja teenis raha. Ema peksis meid pidevalt, okei eks me tegime lastena ka koerust, näiteks talvel viskasime lumekuuli tuppa, aga pärast saime peksa, emalt. Siis kui isa tuli koju käima, siis pidi isa meid peksma, sest me olime üleannetud. Kui kunagi olime suured, siis ema tunnistas, ta peksis meid põhjuseta. Kui mina olin suur, siis sain aru küll, ema peksis meid sest isa oli kaugel, äkki tal olid teised naised, seksipuudus, selle kandis meile üle. Aga oli nõukaaeg, selline oli elu.
Külaline

Chop-Chop kirjutas: 30 Sept 2024 18:38 Ma ei saa aru mida see isa kurja tegi täpsemalt?
Hämmastav, alles oli teema, milline kohutav mees, "ei mõtle kaasa", vaja lahku minna. Nüüd aga räägib keegi mehest, kes oli joodik, vaimselt ja füüsiliselt vägivaldne, aga mõni küsib ikka, mis halvasti oli!
Chop-Chop
Kontakt:

Postitus Postitas Chop-Chop »

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 23:09
Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 11:42 Minu isa oli " oma aja inimene". Võttis viina, andis kere peale, sõimas. Nalja tegi ka. Nii nagu see elu käis. Ta suri, kui ma olin 20. Minu lapsed teda ei näinud. Aga ma pole temast ka lastele eriti rääkinud muud, kui oli üks kõva ütlemisega mees. Ja mida sa ikka räägid, surnutest halba ju ei räägita. Nüüd on mu tütar rase ja tahab panna lapsele vanaisa nime. Nimi on tegelikult ilus. Seda pannakse tänapäeval lastele. Aga see, et see on mu isa nimi mulle ei meeldi. Tütar aga arvab et juured on tähtsad. Kas võtaksite jutuks, et vanaisa andis lastele tappa. Võttis viina. Ja iga päev sai keegi kodus sõimata. Sest ta oli "kõva sõnaga "mees. Ma saan ju sellest ka aru, et nii õrnalt kui tänapäeval, vanasti lapsi küll ei kasvatatud ja ajad olid teised. Mehed ikka kogunesid puuriida taha filossofeerima pudeliga. Tänapäeval ju peetakse omavahelist suhtlemist väga tähtsaks. Äkki elu polnudki nii halb, kõigil oli selline elu ja ma reageerin nüüd ise üle selle nime pärast.
Postitus on kustutatud
Ei pea nii halvasti arvama, ehk ta on lihtsalt sattunud halba seltskonda. Ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 23:20
Chop-Chop kirjutas: 30 Sept 2024 18:38 Ma ei saa aru mida see isa kurja tegi täpsemalt?
Hämmastav, alles oli teema, milline kohutav mees, "ei mõtle kaasa", vaja lahku minna. Nüüd aga räägib keegi mehest, kes oli joodik, vaimselt ja füüsiliselt vägivaldne, aga mõni küsib ikka, mis halvasti oli!
Kui tegu on abikaasa ja laste isaga, siis peetakse normaalseks joodikust vabaneda ja täielikult unustada. Aga kui veresugulane, siis on suhtumine kardinaalselt teine. Üks vajab mõistmist, teine mitte.
Chop-Chop
Kontakt:

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 23:27
Kui tegu on abikaasa ja laste isaga, siis peetakse normaalseks joodikust vabaneda ja täielikult unustada. Aga kui veresugulane, siis on suhtumine kardinaalselt teine. Üks vajab mõistmist, teine mitte.
Laste isa ongi ju veresugulane.
Külaline

Chop-Chop kirjutas: 30 Sept 2024 23:31

Naise jaoks ei ole ja naise sugulaste jaoks ei ole. Peetakse normaalseks vägivaldne mees täiesti unustada ja kolida minema, nii et mitte kunagi enam kohtuma ei peaks. Aga kui sama mees oleks isa, siis vaatavad kõik halvasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 23:09
Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 11:42 Minu isa oli " oma aja inimene". Võttis viina, andis kere peale, sõimas. Nalja tegi ka. Nii nagu see elu käis. Ta suri, kui ma olin 20. Minu lapsed teda ei näinud. Aga ma pole temast ka lastele eriti rääkinud muud, kui oli üks kõva ütlemisega mees. Ja mida sa ikka räägid, surnutest halba ju ei räägita. Nüüd on mu tütar rase ja tahab panna lapsele vanaisa nime. Nimi on tegelikult ilus. Seda pannakse tänapäeval lastele. Aga see, et see on mu isa nimi mulle ei meeldi. Tütar aga arvab et juured on tähtsad. Kas võtaksite jutuks, et vanaisa andis lastele tappa. Võttis viina. Ja iga päev sai keegi kodus sõimata. Sest ta oli "kõva sõnaga "mees. Ma saan ju sellest ka aru, et nii õrnalt kui tänapäeval, vanasti lapsi küll ei kasvatatud ja ajad olid teised. Mehed ikka kogunesid puuriida taha filossofeerima pudeliga. Tänapäeval ju peetakse omavahelist suhtlemist väga tähtsaks. Äkki elu polnudki nii halb, kõigil oli selline elu ja ma reageerin nüüd ise üle selle nime pärast.
Postitus on kustutatud
Kle sa unustasid oma klassikalise “valetad” ära. Vanaks hakkad jääma.. sa tee teinekord kopi-paste, siis ei lähe osa solvanguid meelest ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 16:11 See isa pidi ikka üks väga halb inimene olema, et nii kaua viha pidada.
Lapseeas peksmist ei unusta inimene küll elu lõpuni ära. Ja pole need lapsepeksjad ka mingit austust väärt, olgu elus või surnud, vahet pole..
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 23:45
Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 16:11 See isa pidi ikka üks väga halb inimene olema, et nii kaua viha pidada.
Lapseeas peksmist ei unusta inimene küll elu lõpuni ära. Ja pole need lapsepeksjad ka mingit austust väärt, olgu elus või surnud, vahet pole..
Mind küll pole lapseeas pekstud, aga see hirm ja pinge, mis päevast päeva oli, ei unune. Kallaletungid emale ja ähvardused ema üldse ära tappa. Sellistest asjadest võib saada tõmblused kogu eluks.
Chop-Chop
Kontakt:

Eduard Vilde vast nii kurjasti ei suhtunud;)))
Külaline

Naisele on ta sama vähe sugulane kui suvaline jorss tänavalt.
Chop-Chop
Kontakt:

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 09:02

Naisele on ta sama vähe sugulane kui suvaline jorss tänavalt.
Juhul kui lapsed on hangitud suvalise jorsiga, siis jah
Külaline

Chop-Chop kirjutas: 30 Sept 2024 23:57
Täiesti idiootne kommentaar. Kui mitte midagi ei oska öelda, siis jäta ütlemata.
Külaline

ma räägiks kindlasti tütrele tausta ära, täiesti neutraalselt ja ilma liigsete emotsioonideta. Siis saab ta ise otsustada, kas ikkagi nimi meeldib või ei.
Kui sa ei räägi, ja hiljem selgub vanaisa kohta tõde, võib see ikka väga suur ehmatus olla.
Chop-Chop
Kontakt:

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 09:53

Täiesti idiootne kommentaar. Kui mitte midagi ei oska öelda, siis jäta ütlemata.
Hahaa, teie alghariduses on tühik! Lugemata on Vilde klassikaline tüvitekst "Minu esimesed triibulised".
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 09:53

Siis on kõik põlvkonnad kuni viimase paarikümne aastani idiootsed ja austust mitte väärivad. Vilde-kommentaar oli täiesti asjakohane.
Külaline

ei, see polnud oma aja tavaline mees. oli küllalt mehi kes ei peksnud, oli küllalt mehi kes ei joonud. venemaal seniajani pisendatakse koduvägivalda. see on selle riigi pärand, mitte normaalsus.

mina räägiks lapsele ära ja laseks siis tal endal otsustada. sina pead kõiki otsuseid aktsepteerima.

üks sõbranna pani oma lapsele oma isa nime. aga see isa vägistas teda aastaid ja ta ikkagi pani oma lapsele selle koletise nime.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 21:45
Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 21:06
Anonymous kirjutas: 27 Sept 2024 11:42 Võttis viina, andis kere peale, sõimas.
Selles suhtes oligi halb. Peksis.
Käitus nii, nagu soovis ja õigeks pidas. Mis siin siis varjata? Midaiganes me teeme, peame arvestama, et kõik saavad teada. Seepärast ongi elu lihtne-julged teha, julged tunnistada. Asjadest tuleb ausalt rääkida, valetamine ei aita kindlasti mitte kedagi.
Täpseltnii nagu sinuga. Karma on juba sinu kätte saanud va õeluskott. Sellepärast sellist elu eladki nagu elad. Aga nagu näha sa pole õppinud.
Chop-Chop
Kontakt:

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 12:03 ei, see polnud oma aja tavaline mees. oli küllalt mehi kes ei peksnud, oli küllalt mehi kes ei joonud. venemaal seniajani pisendatakse koduvägivalda. see on selle riigi pärand, mitte normaalsus.

mina räägiks lapsele ära ja laseks siis tal endal otsustada. sina pead kõiki otsuseid aktsepteerima.

üks sõbranna pani oma lapsele oma isa nime. aga see isa vägistas teda aastaid ja ta ikkagi pani oma lapsele selle koletise nime.
Nimi pole kedagi vägistanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, YaCy [Bot] ja 5 külalist