V6ibolla oleksid pidanud piirduma foorumis muinasjuttude kirjutamisega kui nii 6udne oliKülaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 09:28 Umbes 15 aastat tagasi. Jube oli, sest lendasin üksi Tallinnast Riiga ja sealt edasi. Ühelt poolt pabistad, kuidas seal lennujaamas kõik see protseduur käib ja kuidas midagi üles leida. Teiselt pool lendamine ise. Terve Tallinna Riia ots oli nii jube, et ma mõtlesin, et süda ei pea vastu. No ikka jõudsin sihtkohta elusa ja tervena. Tagasilend täpselt sama teekond ja üksi oli juba kökimöki. Suutsin üpris rahulik olla. Õnneks inimene kohaneb olukordadega. Edaspidi pole probleeme olnud ja tundub isegi naljakas, miks mul nii jube oli. See survetunne oli hirmutav.
Teie esimene lennukogemus
-
prõmm prõmm
-
17,45
Vähemalt london meeldis. Meeldis nii väga et facebookis võtsid selle omale perekonnanimeks lausa.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 09:47 Ma tean fakti, et olen lapsena kunagi lennukiga lennanud, aga ei mäleta sellest midagi.
Täiskasvanuna lendasin esimest korda Londonisse. Londonis endas juhtunut mäletan päris hästi, samas konkreetselt lennusõidust ei ole jälle midagi meeles.
-
piiks piiks
-
Külaline
lendasin kaheksakümnendatel Sotši. lennuk oli selline pisike putka, toolid, nagu Willises. rappus ja põrises ka samamoodi. siis lähenes äikesepilv ja me pidime plaaniväliselt Zaparožijes maanduma. see oli üks eriti rappuv ja põrisev üritus. edasi istusime pool ööd seal pimedas lennukis ja varavalges jälle rappumise ja mürina saatel õhku ja Tallinna poole. ellu jäin.
-
Külaline
Päris vanad inimesed käivad siin foorumis
Mälestused vennasvabariikidest.
-
Külaline
Tore ju, et vanemadki saavad oma meenutusi ja muljeid jagada ning suhelda. Noortel muud suhtlusplatvormid. Aga sa jaga oma uuema aja kogemusi!Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 20:57 Päris vanad inimesed käivad siin foorumisMälestused vennasvabariikidest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], käguan ja 2 külalist