Masterchef eesti

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 12:46Haberi ees müts maha, et julges teha juurviljavardaid lastele. Minu kogemus mitme lapse ja nende sõprade sünnipäevadest on, et need jäävad alati söömata, lõigu neid porgandeid ja kapsaid palju tahad :) Ikka eelistatakse kräppi ja krõpsud saavad kõige kiiremini otsa.
Jah nii see on, kuigi vahel ikka porgandit süüakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 12:46 Ma ei saa väga aru, kuidas gluteenitalumatus mõjutab kastme valmistamist. Susan mulle muidu väga meeldib, aga see turtsumine, et ta ei saanud maitsta seekord, oli veidi imelik. Haberi ees müts maha, et julges teha juurviljavardaid lastele. Minu kogemus mitme lapse ja nende sõprade sünnipäevadest on, et need jäävad alati söömata, lõigu neid porgandeid ja kapsaid palju tahad :) Ikka eelistatakse kräppi ja krõpsud saavad kõige kiiremini otsa.
lohuta end mõttega, et äkki söövad hoopis igapäevaselt neid vardaid ja soovivad kräppi. No äkki ikka söövad...
Külaline

Viimases osas musta hobuse saabumine tekitas väga kahetisi tundeid. Et korra on juba võitnud, väga veider olnuks kui oleks nüüd finaali välja jõudnud. Ja kui esimeses voorus konserve pidid kasutama, siis meenus kohe õnne13 kus kõik päevakajalised teemad ikka alati sisse tuuakse, nagu loosung et "ole valmis" 🤣
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist