Ohhoo, see foorum on mõnus!
-
Mesimagus
Mulle juba selle teise alternatiivse foorumi (mitte arutle.ee) kujundus ei meeldinud. Meenutab 2012 aasta blogi, üldises plaanis jättis mulle kõleda ja steriilse mulje. Siinne meeldib palju rohkem, ekrsad värvid. Loodetavasti selle foorumiga liituvad paljud uued kasutajad. Nii kahju, et vanas foorumis isegi teemad lugemiseks alles ei jäetud 
Kui vanu teemasid?Mesimagus kirjutas: ↑01 Juun 2024 16:53 Nii kahju, et vanas foorumis isegi teemad lugemiseks alles ei jäetud![]()
https://web.archive.org/web/20231201023 ... /page/357/
Seal aastast 2012
-
Roosad tulbid
- Teerajaja
Nimetus 'Elufoorum' kõlab nagu mingi hooldekodu kuukiri. Sinna küll oma nina ei pistaks, kuni eluvaim sees on.
-
Külaline
Tore ettevõtmine ja jaksu haldamisel!
Isiklik arvamus, aga foorumi nimi oleks saanud ehk parem olla. Varem ütlesin sõbrantsidele, et "Perekoolis kirjutatakse..." Selle
Asemel on nüüd ... "Arutles kirjutatakse"?
Isiklik arvamus, aga foorumi nimi oleks saanud ehk parem olla. Varem ütlesin sõbrantsidele, et "Perekoolis kirjutatakse..." Selle
Aitäh, jaksu on alati vajaKülaline kirjutas: ↑01 Juun 2024 18:32 Tore ettevõtmine ja jaksu haldamisel!
Minu meelest see foorum on parem kui perekool ise lõpus oli, kahju on ainult kõigi vanade teemade kaotsiminekust…