Ohhoo, see foorum on mõnus!

vana hea klassika
Mesimagus

Postitus Postitas Mesimagus »

Mulle juba selle teise alternatiivse foorumi (mitte arutle.ee) kujundus ei meeldinud. Meenutab 2012 aasta blogi, üldises plaanis jättis mulle kõleda ja steriilse mulje. Siinne meeldib palju rohkem, ekrsad värvid. Loodetavasti selle foorumiga liituvad paljud uued kasutajad. Nii kahju, et vanas foorumis isegi teemad lugemiseks alles ei jäetud :(
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Mesimagus kirjutas: 01 Juun 2024 16:53 Nii kahju, et vanas foorumis isegi teemad lugemiseks alles ei jäetud :(
Kui vanu teemasid?

https://web.archive.org/web/20231201023 ... /page/357/

Seal aastast 2012
Roosad tulbid
Teerajaja

Postitus Postitas Roosad tulbid »

Nimetus 'Elufoorum' kõlab nagu mingi hooldekodu kuukiri. Sinna küll oma nina ei pistaks, kuni eluvaim sees on.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tore ettevõtmine ja jaksu haldamisel!
Isiklik arvamus, aga foorumi nimi oleks saanud ehk parem olla. Varem ütlesin sõbrantsidele, et "Perekoolis kirjutatakse..." Selle
Asemel on nüüd ... "Arutles kirjutatakse"?
kägu

Postitus Postitas kägu »

Ütled lihtsalt, et foorumis kirjutatakse :mrgreen:
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 01 Juun 2024 18:32 Tore ettevõtmine ja jaksu haldamisel!
Isiklik arvamus, aga foorumi nimi oleks saanud ehk parem olla. Varem ütlesin sõbrantsidele, et "Perekoolis kirjutatakse..." Selle
Asemel on nüüd ... "Arutles kirjutatakse"?
Aitäh, jaksu on alati vaja :) Nimi ehk tõesti oleks saanud parem olla aga meil oli see foorum selline "mõeldud-tehtud" projekt peale uudise teadasaamist :D Üks võimalus on kasutada väljendit "Arutle foorumis kirjutatakse..." näiteks :)
rucola
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas rucola »

Minu meelest see foorum on parem kui perekool ise lõpus oli, kahju on ainult kõigi vanade teemade kaotsiminekust…
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Kirile ja 8 külalist