Koduloomad

vana hea klassika
suvitaja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas suvitaja »

Meenus veel üks lugu.

Kord tuli piim (kilekotis ja kannus) asetada ülemisele keldritrepi astmele. Jahedasse. Hommikul märkasin, et keegi on öö jooksul koti serva närinud oluliselt avaramaks... Mis seal ikka, piim kohvile ja oi kui hea! järgmisel päeval samamoodi.
Kolmandal hommikul aga oli piim juba lõpukorral.... ja seda valades vupsas ka üks surnud hiir kohvitassi! Maiasmokk oli sinna piima sisse ära uppunud.

Kõlab jõhkralt ja õõvastavalt (mõnele) :), aga olen elus ja mida see väike lihast värske lisand ikka piimale teeb :p Teisalt... kui hommikul kohvile piima valan ja see esimene plumps käib, tuleb kohe see hiir meelde ja kohv ringleb tükk aega suus ringi....
Viimati muutis suvitaja, 02 Nov 2025 15:00, muudetud 2 korda kokku.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

suvitaja kirjutas: 22 Nov 2024 19:05 Meenus veel üks lugu.

Kord tuli piim (kilekotis ja kannus) asetada ülemisele keldritrepi astmele. ....
Üks tegelane ohkas, et koeratoidu konservil tuleks suuremat fonti kasutada sildil. Muidu oli hea lihane amps, aga pisikesi luid olla palju olnud.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Siga!
Külaline

Miks üks inimene siin täiesti tavalisi vastuseid miinustab? Ma saan aru, et ta miinustab kõiki teemasid, kus on nimetatud sõna mees, aga nüüd ei meeldi kassi ja koera teemad ka? Koer võrdub mees või mis on loogika?
suvitaja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas suvitaja »

Viimasele: märkasin sama. Kuigi otseselt ei häiri. Näen seda kui selle inimesee enda madalpunkti. Kes elab oma jama teiste peal välja. Paraku. Õnnetu inimese märguannetest ei tasu välja teha.

Aegajalt käin naabrite koeraga jalutamas, Siberi Husky. Traksid ja rihm on jäetud väravale. Mitmeid kordi käidud ja kõik tore, kuigi traksid on alati halvasti istunud koerale...

Kuni siis ühel päeval jooksis loom juba traksides mulle hommikul vastu... ja need olid õigetpidi tal seljas (A)
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2024 20:56 Miks üks inimene siin täiesti tavalisi vastuseid miinustab? Ma saan aru, et ta miinustab kõiki teemasid, kus on nimetatud sõna mees, aga nüüd ei meeldi kassi ja koera teemad ka? Koer võrdub mees või mis on loogika?
Märkasin samuti, et keegi aktiivselt muudkui miinustab igas teemas ja igas alajaotuses kõiki kommentaare. Ei tasu välja teha.

Mul on kassid ja koerad. Neist võiks kirjutama jäädagi.
Oli hommik, mil kassitoit oli järsku täitsa otsas. Panin neile kaussi kodujuustu, mida nad väga armastavad. Kui õhtul töölt tulin, oli kodujuust puutumata, aga selle sekka oli segatud 2 pooleks näritud hiirt. Kassidest ei saanudki aru, kas kräunusid etteheitvalt või uhkelt, aga olid väga valjuhäälsed seal kausi kõrval.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], kaegu, Mortal ja 7 külalist