Ma ei saa aru, mis soost ta on

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lendorav kirjutas: 19 Nov 2024 13:07Täiesti võõra inimese soolise identiteedi üle? See ei ole küll asi, mille üle peaks keegi suvaline arvamust avaldama. Eriti, kui inimene ise sel teemal kommentaare ei jaga.
Ühte koma teist on meedias siiski ilmunud. Aga jälle selline ümar jutt. Tsiteerin.
xxxx ütles, et on kasvuperioodi jooksul aru saanud, milline talle olla meeldib. „Täpselt selline.“ „Meeldib poisilik olla?“ ei jätnud saatejuht Anu Välba jonni. „Jah, just selline, nagu ma olen,“ vastas xxxx ja ütles, et naiselikkuse mitterõhutamine ongi tema arvates tema omapära. Tegu ei ole mingi suurema statement'iga. „Ma ei ütleks, et see on nimme, et ma näitan, et ma olen selline. Lihtsalt võtke mind, kuidas võtate, aga ma armastan iseennast sellisena. Ükskõik, milline on tagasiside, nüüd ma olen lihtsalt teadlik, et ma ei pea seda päris südamesse võtma.“

Mitut last xxxx ise aga sooviks? „Ma ei ole veel seda mõelnud, aga tunnen, et olen pereinimene. Olen sündinud peres, kus on peale minu veel kolm last ja mulle meeldib, kui ühes peres on nii palju lapsi. Tunnen, et ühel hetkel tahaksin kindlasti ka ise pere luua.“

Kunstlik viljastamine siis?
Külaline

Mis valu ja haiglane uudishimu see on, et kohe ei saa nina teise püksivärvli vahele toppimata jätta. Perversne käitumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:11
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:08
Avaliku elu tegelane siiski.
Siis arutagi seda, mida ta avalikkusega on jaganud.
No välimust ja suhteseisu on ju jaganud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:19
Sa ei aruta ju välimust ega suhteseisu vaid soolist identiteeti ja seksuaalseid eelistusi. Mõlemad teemad, mida ta ei kommenteeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:17
Lendorav kirjutas: 19 Nov 2024 13:07Täiesti võõra inimese soolise identiteedi üle? See ei ole küll asi, mille üle peaks keegi suvaline arvamust avaldama. Eriti, kui inimene ise sel teemal kommentaare ei jaga.
Ühte koma teist on meedias siiski ilmunud. Aga jälle selline ümar jutt. Tsiteerin.
xxxx ütles, et on kasvuperioodi jooksul aru saanud, milline talle olla meeldib. „Täpselt selline.“ „Meeldib poisilik olla?“ ei jätnud saatejuht Anu Välba jonni. „Jah, just selline, nagu ma olen,“ vastas xxxx ja ütles, et naiselikkuse mitterõhutamine ongi tema arvates tema omapära. Tegu ei ole mingi suurema statement'iga. „Ma ei ütleks, et see on nimme, et ma näitan, et ma olen selline. Lihtsalt võtke mind, kuidas võtate, aga ma armastan iseennast sellisena. Ükskõik, milline on tagasiside, nüüd ma olen lihtsalt teadlik, et ma ei pea seda päris südamesse võtma.“

Mitut last xxxx ise aga sooviks? „Ma ei ole veel seda mõelnud, aga tunnen, et olen pereinimene. Olen sündinud peres, kus on peale minu veel kolm last ja mulle meeldib, kui ühes peres on nii palju lapsi. Tunnen, et ühel hetkel tahaksin kindlasti ka ise pere luua.“

Kunstlik viljastamine siis?
Sellest tsitaadist tee järeldus, et ta on selline nagu on ja mingeid täpsemaid kommentaare ta sel teemal ei jaga. Kogu lugu.
Küsin uuesti - mis vahet seal on, kellena ta enda identifitseerib?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Ta võib olla pole isegi veel otsutanud ehk siis nonbinary/genderfluid.
Külaline

Kui siiani pole aru saanud, siis on küll teemataja endaga midagi lahti, kergelt tuhmivõitu.
Lapsena mängis ta tüdrukute koondidese jalgpalli, aga nüüd ta enam oma soo ega sättumuse kohta andmeid ei anna. Rahuldab see sind?
Päris alguses, kui ta lavadele tuli, siis mina ka ei saanud, lisaks Inger on küll naisenimi, kuid väga vähe levinud ja kuidagi unisex nimena kõlab, mis siis, et kirjandusest pärit (kummardus tema emale, kes Hamsunit loeb).
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:57 Kui siiani pole aru saanud, siis on küll teemataja endaga midagi lahti, kergelt tuhmivõitu.
Lapsena mängis ta tüdrukute koondidese jalgpalli, aga nüüd ta enam oma soo ega sättumuse kohta andmeid ei anna. Rahuldab see sind?
Päris alguses, kui ta lavadele tuli, siis mina ka ei saanud, lisaks Inger on küll naisenimi, kuid väga vähe levinud ja kuidagi unisex nimena kõlab, mis siis, et kirjandusest pärit (kummardus tema emale, kes Hamsunit loeb).
Keegi esivanematelt ilmselt ingerlane, sealkandis see täitsa tavaline nimi;)))
Külaline

Egalitaar kirjutas: 19 Nov 2024 13:45 Ta võib olla pole isegi veel otsutanud ehk siis nonbinary/genderfluid.
Kui poleks otsustanud, siis oleks ükspäev kleidiga ja teine päev ülikonnas;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:24
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:19
Sa ei aruta ju välimust ega suhteseisu vaid soolist identiteeti ja seksuaalseid eelistusi. Mõlemad teemad, mida ta ei kommenteeri.
Käitumine ja välimus on ka kommentaar;))
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 14:09
Need mõlemad non-binary, järelikult võtadki nii. Milles probleem?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 14:18
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 14:09
Need mõlemad non-binary, järelikult võtadki nii. Milles probleem?
Need mõlemad on ikkagi üpriski binary. Lihtsalt mehe riided on seljas ja pruut on naine. Siin pole midagi keerulist, Watson.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 14:27 Need mõlemad on ikkagi üpriski binary. Lihtsalt mehe riided on seljas ja pruut on naine. Siin pole midagi keerulist, Watson.
Meheriietes naine on binary... ahah. Ära kasuta sõnu, mida sa ei oska kasutada, vanake.
Külaline

Anonymous kirjutas: 19 Nov 2024 13:32Küsin uuesti - mis vahet seal on, kellena ta enda identifitseerib?
Otseselt mingit vahet ei ole ja minu elu see ei muuda, lihtsalt suusoojaks küsisin.
Külaline

Anonymous kirjutas: 19 Nov 2024 13:57Lapsena mängis ta tüdrukute koondidese jalgpalli, aga nüüd ta enam oma soo ega sättumuse kohta andmeid ei anna.
Ilmselt täna teda naiste koondisse enam ei võetaks. Seda ta räägib jah, et võtke mind kui (sootut?) inimest.
Külaline

Sugu ongi ületähtsustatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 14:58
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 14:27 Need mõlemad on ikkagi üpriski binary. Lihtsalt mehe riided on seljas ja pruut on naine. Siin pole midagi keerulist, Watson.
Meheriietes naine on binary... ahah. Ära kasuta sõnu, mida sa ei oska kasutada, vanake.
Jah on, juntsu. Püsib täiesti kahe soo kontseptsioonis.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 15:26 Postitus on kustutatud
Tead, neid müüakse kõigile, täitsa soost sõltumata. Sinu kohalikus poes peab genitaalid ette näitama või??
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 16:01 Tead, neid müüakse kõigile, täitsa soost sõltumata. Sinu kohalikus poes peab genitaalid ette näitama või??
Kui mu mees mulle teene korras koju sidemeid ostab, on ta kohe naine?
Külaline

Vabandust, muidugi ei saanud eelmine vastus õige tsitaadiga, vaid sellele "kas ta mehena ostab hügieenisidemeid"...
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Krissse, Semrush [Bot] ja 2 külalist