Kas partneri valikul on välimus tähtis?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui on soov lapsi saada, siis juba lapse enda huvides mingi välimus võiks partneril ikka olla. Kui lapsi pole plaanis, siis on valik muidugi tunduvalt suurem.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Seesmiselt ilusal inimesel sageli kajastub mu meelest ikkagi välimuses ka mingi osa sellest seesmisest särast. No et mõtleva inimese pilk on silmis vähemasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 18:38 Millel põhjal seda järeldad? Kas oled ise 160 cm pikkune naine ja häbened enda pikkuseid?
Mis "pikkuseid"?? :D Isegi 160 naine ei taha kämbut meest kõrvale. Kõik mehed on mul vähemalt 25cm pikemad olnud, ise ei häbene ma midagi, on öeldud, et just väike naine on armas. Igaühele midagi. Samas mu 185 sõbranna leidis isegi itaallaste seast endale 2m mehe.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 11:52
Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 18:38 Millel põhjal seda järeldad? Kas oled ise 160 cm pikkune naine ja häbened enda pikkuseid?
Mis "pikkuseid"?? :D Isegi 160 naine ei taha kämbut meest kõrvale. Kõik mehed on mul vähemalt 25cm pikemad olnud, ise ei häbene ma midagi, on öeldud, et just väike naine on armas. Igaühele midagi. Samas mu 185 sõbranna leidis isegi itaallaste seast endale 2m mehe.
Sul ei ole ükski suhe pidama jäänud, polegi tähtis kui pikad mehed olid. Nad läksid sinu juurest siiski kellegi teise juurde. Sa olid neile vahepalaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 13:29 Sul ei ole ükski suhe pidama jäänud, polegi tähtis kui pikad mehed olid. Nad läksid sinu juurest siiski kellegi teise juurde. Sa olid neile vahepalaks.
Kas keegi kurtis või? Mul on mees ja pere ammu olemas, 25cm pikem, keegi kuhugi läinud ei ole juba 17a. Sa olid see kirjaoskamatu jupats teisest teemast? Vist otsisid nagu kedagi, kes sinust lühem ja harimatum oleks- raske juhus...
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 14:09
Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 13:29 Sul ei ole ükski suhe pidama jäänud, polegi tähtis kui pikad mehed olid. Nad läksid sinu juurest siiski kellegi teise juurde. Sa olid neile vahepalaks.
Kas keegi kurtis või? Mul on mees ja pere ammu olemas, 25cm pikem, keegi kuhugi läinud ei ole juba 17a. Sa olid see kirjaoskamatu jupats teisest teemast? Vist otsisid nagu kedagi, kes sinust lühem ja harimatum oleks- raske juhus...
Kuhu ülejäänud "kõik mehed" said?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 14:33 Kuhu ülejäänud "kõik mehed" said?
Eks nad kellelegi ikka said, ära muretse, nendele leidus tahtjaid :P erinevat mõnest...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist