Imelik on lugeda kuidas sellised asjad on elus nii olulised. Inimene ise polegi oluline, see kas ta on lahe ja äge, ei ei ei, hoopis tema minevik. Sedasi ei saagi toredaid suhteid tekkida. Ebakindlus mis on seotud klammerdumisega.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 20:05Aga sa ei pea ju neist teadma.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 19:40 Kui mu partneril oleks enne mind mingi enneolematult unustamatud ja kirglikud suhted olnud, siis mina oleks vist häiritud küll.
Lisaks oleks ta ju siis kogemustega.
Või kui sulle tundub, et ongi kogemustega, siis on tal kindlasti suurem suhete arv enne olnud sel juhul.
Kas teid häirib, kui elus on mitu partnerit?
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 22:19 Ehk siis minuga vist on nii, et kuni 3 suhet on OK, aga sellest üle juba oman eelarvamust.
Madal enesehinnang on kõikide probleemide alus.
-
Külaline
Kogemused on miski, millest inimene võiks midagi õppida ja mis ta elu paremaks muudavad. Enamik aga ei õpi oma luhtunud suhetest midagi erilist, isegi mälestust õieti ei jää, mida saaks või tahaks kellegagi jagada.
-
Külaline
Mida sina siis õppisid?Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 21:55Kogemused on miski, millest inimene võiks midagi õppida ja mis ta elu paremaks muudavad. Enamik aga ei õpi oma luhtunud suhetest midagi erilist, isegi mälestust õieti ei jää, mida saaks või tahaks kellegagi jagada.
-
Külaline
Kui inimese minevik koosneb rohketest lühisuhetest, siis minu jaoks ta pole tõesti lahe ja äge. Inimese minevik räägib inimese kohta ju üsna palju, sest inimeste olemus ajas väga palju ei muutu. Mõni sarnase elustiiliga aga just sellist tahabki.
-
Külaline
Ära egotse, ei lähe nagu korda mida sina tahad või arvad. Oled kuidagi madala enesehinnanguga ja siis korrutad kuidas sulle see või too ei meeldi... Milline mees viitsib sellise peale aega raisata, iga mees tahab elada. Mitte mingi naise eksistentsiprobleeme lahendada.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 23:16Kui inimese minevik koosneb rohketest lühisuhetest, siis minu jaoks ta pole tõesti lahe ja äge. Inimese minevik räägib inimese kohta ju üsna palju, sest inimeste olemus ajas väga palju ei muutu. Mõni sarnase elustiiliga aga just sellist tahabki.
Oleneb, mis põhjusel on nii läinud, et on mitu lühisuhet. Minu mehel oli enne mind 7-8 suhet, mis kestsid mõned kuud, kõige pikem oli vist pool aastat. Mul on ka olnud mõned lühemad suhted, samuti mõne kuu pikkused. Nii et kui kokku saime, polnud kummalgi ühtegi päris kooselu või pikaajalist suhet seljataga. Aga seda lihtsalt sel põhjusel, et kumbki ei leidnud varem seda "õiget". Ju siis me otsisime nii kaua teineteist. Nüüd oleme üle 10 aasta õnnelikult abielus, ühine kodu, lapsed jne.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 23:16Kui inimese minevik koosneb rohketest lühisuhetest, siis minu jaoks ta pole tõesti lahe ja äge. Inimese minevik räägib inimese kohta ju üsna palju, sest inimeste olemus ajas väga palju ei muutu. Mõni sarnase elustiiliga aga just sellist tahabki.
Minu arust olgu parem nii, et inimesed suudavad suht ruttu aru saada, et ei sobi kokku ja lähevad paari kuu pärast lahku, mitte ei piina aastaid teineteist, ei sünnita lapsi sinna õnnetusse suhtesse. Parem on selline mees, kellel mitu lühisuhet, kui see, kellel paar pikemaajalist õnnetut abielu ja paar last ka juba eelmiste naistega, kellega siis laste ja elatise pärast kakelda.
Võib-olla sõltub ka sellest, millisel perioodil need lühisuhted olnud on. Kui üks lõppeb ja teine algab ehk et vahetab partnereid nagu sokke, siis teeb ikka ettevaatlikuks küll. On kellegil veel olnud selline tihti partnereid vahetav kaaslane ja kas temast teie praeguses suhtes on truu hing saanud? Võib-olla sõltub ka inimesest, kes otsib, aga kes on lihtsalt liiderlik.
-
Külaline
Väga imelik, et sa ei suuda rõõmu tunda selle üle, kui mehel on häid kogemusi ja suhteid olnud. Tundub selline armukadedate ja ebakindlate inimeste teema - äkki keegi teine oli parem, äkki ta saab aru, et mina polegi nii hea vms. Kui üldse muretseda, siis pigem sellepärast, et taoliste kogemuste puudumisel võib tal sinuga suhte ajal olla himu teada saada, mis elul veel pakkuda on. Kui selja taga on ainult mingid keskpärased või alla selle kogemused, siis kahju temast. Kui ta aga on pärast seda "kirglikku pagasit" valinud sinu ja jäänud sinuga kokku, siis see on juba mingi näitaja.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 19:40 Kui mu partneril oleks enne mind mingi enneolematult unustamatud ja kirglikud suhted olnud, siis mina oleks vist häiritud küll. Veel hullem oleks variant, kui ta oleks mingite juhuslike naistega sebinud, halvad kogemused ja eelarvamused naiste osa saanud.
Enamus inimestel pole ju väga valikut ka, kas võtad selle “kirgliku pagasiga” partneri või oled üldse ilma. Milleks see kõik tema suhtele kasulik on, fantaseerib igaüks ise juurde.
Isiklikult ei fänna selliseid minevikutaakasid ja tuttavate ning sugulaste põhjal võiksin väita, et paljud oma ekse mingiks positiivseks kogemuseks ja toredaks mälestuseks üldiselt ei pea. Tunnen, et selline elu pole minu jaoks ja olengi seetõttu teisiti elanud. Aga teised muidugi elagu edasi nii nagu neile sobib.
-
Külaline
Normaalsed inimesed suhtlevad oma eksidega normaalselt. Sinusugused ebakindlad ilmselt mitte.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 19:40 Kui mu partneril oleks enne mind mingi enneolematult unustamatud ja kirglikud suhted olnud, siis mina oleks vist häiritud küll. Veel hullem oleks variant, kui ta oleks mingite juhuslike naistega sebinud, halvad kogemused ja eelarvamused naiste osa saanud.
Enamus inimestel pole ju väga valikut ka, kas võtad selle “kirgliku pagasiga” partneri või oled üldse ilma. Milleks see kõik tema suhtele kasulik on, fantaseerib igaüks ise juurde.
Isiklikult ei fänna selliseid minevikutaakasid ja tuttavate ning sugulaste põhjal võiksin väita, et paljud oma ekse mingiks positiivseks kogemuseks ja toredaks mälestuseks üldiselt ei pea. Tunnen, et selline elu pole minu jaoks ja olengi seetõttu teisiti elanud. Aga teised muidugi elagu edasi nii nagu neile sobib.
-
Külaline
Väga tore ju siis, et sina oled hoopis teistsugune inimene - kui sinu mees peaks ühel hetkel tundma kõiki maiseid rõõme teiste naiste seltsis, siis sina rõõmustad koos temaga, mitte ei kadetse kuskil ebakindlalt. Ma siis olen ka teie pärast rõõmus.
-
Külaline
Sa ei tee vahet suhte ajal petmisel ja minevikul? Wow.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 21:07Väga tore ju siis, et sina oled hoopis teistsugune inimene - kui sinu mees peaks ühel hetkel tundma kõiki maiseid rõõme teiste naiste seltsis, siis sina rõõmustad koos temaga, mitte ei kadetse kuskil ebakindlalt. Ma siis olen ka teie pärast rõõmus.
-
Külaline
Jutt käis eelnevatest partneritest, kui teema kontekst ja minevikuvormi kasutamine sinu jaoks veel piisavad indikaatorid polnud.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 21:07Väga tore ju siis, et sina oled hoopis teistsugune inimene - kui sinu mees peaks ühel hetkel tundma kõiki maiseid rõõme teiste naiste seltsis, siis sina rõõmustad koos temaga, mitte ei kadetse kuskil ebakindlalt. Ma siis olen ka teie pärast rõõmus.
-
Külaline
Aga kui see mehele praegu ka rõõmu ja uusi põnevaid kogemusi pakub ja armastuse sellest lõbust täiesti lahus hoiab (mis on osade meeste puhul tavaline), siis miks siis peaksid sina vihastama. Kadedusest ja isekusest? Kokkulepe, et mingis teatud ajavahemikus seksime ainult ekslusiivselt üksteisega on paljude partnerite olemasolul pisut kummaline, mõni mees võibolla lepib ka mõne teise naisega kokku, et selle tunni nüüd pühendama ainult üksteisele, siis aga lähevad lahku ja edaspidi on truu mees ainult oma naisele edasi. Truuduse mõiste paljude partnerite puhul on minu jaoks üldse pisut kummaline, sest igasugune ekslusiivsus on ammu faktina kadunud. On sisuliselt ainult üks partner korraga selles konkreetses hetkes, kui pikk see hetk on, on igaühe enda otsustada?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 08:46Sa ei tee vahet suhte ajal petmisel ja minevikul? Wow.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 21:07Väga tore ju siis, et sina oled hoopis teistsugune inimene - kui sinu mees peaks ühel hetkel tundma kõiki maiseid rõõme teiste naiste seltsis, siis sina rõõmustad koos temaga, mitte ei kadetse kuskil ebakindlalt. Ma siis olen ka teie pärast rõõmus.
-
Külaline
Kui madal see enesehinnang sul on ning kas oled midagi ette võtnud, et normaalseks saada?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 09:36Aga kui see mehele praegu ka rõõmu ja uusi põnevaid kogemusi pakub ja armastuse sellest lõbust täiesti lahus hoiab (mis on osade meeste puhul tavaline), siis miks siis peaksid sina vihastama. Kadedusest ja isekusest? Kokkulepe, et mingis teatud ajavahemikus seksime ainult ekslusiivselt üksteisega on paljude partnerite olemasolul pisut kummaline, mõni mees võibolla lepib ka mõne teise naisega kokku, et selle tunni nüüd pühendama ainult üksteisele, siis aga lähevad lahku ja edaspidi on truu mees ainult oma naisele edasi. Truuduse mõiste paljude partnerite puhul on minu jaoks üldse pisut kummaline, sest igasugune ekslusiivsus on ammu faktina kadunud. On sisuliselt ainult üks partner korraga selles konkreetses hetkes, kui pikk see hetk on, on igaühe enda otsustada?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 08:46Sa ei tee vahet suhte ajal petmisel ja minevikul? Wow.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 21:07
Väga tore ju siis, et sina oled hoopis teistsugune inimene - kui sinu mees peaks ühel hetkel tundma kõiki maiseid rõõme teiste naiste seltsis, siis sina rõõmustad koos temaga, mitte ei kadetse kuskil ebakindlalt. Ma siis olen ka teie pärast rõõmus.
aga miks mitte, samamoodi naudin ise rõõme, maiseid ja mitte maiseid, ja ta on ka rõõmusKülaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 21:07Väga tore ju siis, et sina oled hoopis teistsugune inimene - kui sinu mees peaks ühel hetkel tundma kõiki maiseid rõõme teiste naiste seltsis, siis sina rõõmustad koos temaga, mitte ei kadetse kuskil ebakindlalt. Ma siis olen ka teie pärast rõõmus.
kade inimene armastab oma ego, mitte teist inimest
-
Külaline
Sellised asjad mõeldakse ja räägitakse enne läbi, kui püsisuhtesse minnakse.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 09:36Aga kui see mehele praegu ka rõõmu ja uusi põnevaid kogemusi pakub ja armastuse sellest lõbust täiesti lahus hoiab (mis on osade meeste puhul tavaline), siis miks siis peaksid sina vihastama. Kadedusest ja isekusest? Kokkulepe, et mingis teatud ajavahemikus seksime ainult ekslusiivselt üksteisega on paljude partnerite olemasolul pisut kummaline, mõni mees võibolla lepib ka mõne teise naisega kokku, et selle tunni nüüd pühendama ainult üksteisele, siis aga lähevad lahku ja edaspidi on truu mees ainult oma naisele edasi. Truuduse mõiste paljude partnerite puhul on minu jaoks üldse pisut kummaline, sest igasugune ekslusiivsus on ammu faktina kadunud. On sisuliselt ainult üks partner korraga selles konkreetses hetkes, kui pikk see hetk on, on igaühe enda otsustada?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 08:46Sa ei tee vahet suhte ajal petmisel ja minevikul? Wow.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 21:07
-
Külaline
Miks mind peaks häirima minu enda minu elus tehtud valikud? Niikaua kui või veel suus sulab, on võimalik ja ümber valida või valikuid parandada, kui eksitud sai.
-
Külaline
Koos tuleb olla nii kaua, kui on tore. Kui mitte, siis lähed lahku. Lihtne.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 12:35 Koos tuleb olla nii kaua, kui on tore. Kui mitte, siis lähed lahku. Lihtne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 10 külalist