Kas kallim kreem on parem, kui odavam?
-
Külaline
Minu arust on väga palju na ületarbimist. Mõtlen seda, et kui ikka 4-5 kihti erinevaid keerme/seerumeid/õlisid üksteise järel näkku toppida, siis ei saagi nahk enam normaalselt funktsioneerida.
Instagramus ikka aegajalt visakb ette neid hommik/õhtu näohoolduse reelse ja no püha jumal kui palju potsikuid ja kihte peale topitakse. Ja siis veel lisaks meik omakorda otsa mitme kihina.
Instagramus ikka aegajalt visakb ette neid hommik/õhtu näohoolduse reelse ja no püha jumal kui palju potsikuid ja kihte peale topitakse. Ja siis veel lisaks meik omakorda otsa mitme kihina.
-
Külaline
Ma ei suuda nii palju raha magama panna kümnete ja kümnete kreemide peale, et leida see üks sobiv, mis nädala pärast ärritust ei tekita.
Justnimelt ise teen vahet, sest mu nahk tunnetab ja mina näen ja tunnen oma nahka.
Ja kui lõpuks leian ühe kreemi, mille peale nahk tõesti ei ärritu, kuidas ma seda "erinevust" pikaajalise kasutamise järel ise näha saaksin? Et kasutan ühe silma alla ja teise alla mitte või?
-
Külaline
Pikaajalise kasutamise puhul näiteks mõne aja pärast on näonaha seisukord parem, kui muud harjumused on jäänud samaks, ega muudmoodi ei saagi hinnata.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 23:25Ma ei suuda nii palju raha magama panna kümnete ja kümnete kreemide peale, et leida see üks sobiv, mis nädala pärast ärritust ei tekita.
Justnimelt ise teen vahet, sest mu nahk tunnetab ja mina näen ja tunnen oma nahka.
Ja kui lõpuks leian ühe kreemi, mille peale nahk tõesti ei ärritu, kuidas ma seda "erinevust" pikaajalise kasutamise järel ise näha saaksin? Et kasutan ühe silma alla ja teise alla mitte või?![]()
-
Külaline
Ma ka mõnikord vaatan meigiõpetusi, et kui palju asju peab kõik näkku panema. Meil tööl on üks naine, kellel on selline mask pähe joonistatud, et väga raske on aru saada, mis materjalist tema nahk on. See pole nagu inimese naha moodi. Mina oma nägu pole küll iialgi selliseks saaanud, aga temal on nägu nagu mingist tehismaterjalist tehtud. Ma ei tea, kas tema siis teeb nii, nagu seal meigiõpetustes kästakse või on tal mingi selline kreem, mida mina pole näinud. Ei tea.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 22:50 Minu arust on väga palju na ületarbimist. Mõtlen seda, et kui ikka 4-5 kihti erinevaid keerme/seerumeid/õlisid üksteise järel näkku toppida, siis ei saagi nahk enam normaalselt funktsioneerida.
-
Külaline
Ma just tellisin kreemi ja seerumi ning näovee Lõuna-Korea kreemisarjast. Hind ei olnud kallis võrreldes muude luksus- ja apteegisarjadega ning arvustused on head.
-
Külaline
Kuidas ma seda naha seisukorda võrrelda saan, kui mõnd kallist kreemi pikka aega kasutanud olen? Et kas on nahk paremas seisukorras, kui olen seda kreemi kasutanud või oleks sama hea, kui oleks lihtsalt kurki, kummelit ja vaseliini kasutanud? No pole ju võimalik kuidagi võrrelda.
Kui keegi on leidnud midagi, mis tõesti pikka aega järjest sobib, väga hea. Mugav ka.
No kui ta pikka aega järjest sobib ja nahk pole läinud selle aja jooksul kehvemaks või on koguni läinud paremaks, ju siis sellel kreemil ikka toime on. Nii saabki naha seisukorda võrrelda. Samad sõnad kehtivad lühiajalise kasutamise kohta. Vaevalt et kurk, kummel ja vaseliin aitavad sama palju, kui sünteetilised tooted, viimastes on toimeainete kontsentratsioon kõrgem, juba nii sünteesitud, looduslikus on, nagu on. Võrdlus on sama, mis ravimteed juua, või tabletti võtta.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 23:34Kuidas ma seda naha seisukorda võrrelda saan, kui mõnd kallist kreemi pikka aega kasutanud olen? Et kas on nahk paremas seisukorras, kui olen seda kreemi kasutanud või oleks sama hea, kui oleks lihtsalt kurki, kummelit ja vaseliini kasutanud? No pole ju võimalik kuidagi võrrelda.
Kui keegi on leidnud midagi, mis tõesti pikka aega järjest sobib, väga hea. Mugav ka.
-
Külaline
Vaatan ka õudusega neid koguseid, mida mõned omale näkku lajatavad. Omaenda nahk ja tervis, miks sellistasja tehakse?! Nahk ei saa ju selle seitsme kihi meigi ja puudri all üldse hingata. Kujutan ette, milline see nahk aastate pärast välja näeb...Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 17:40 Ma ka mõnikord vaatan meigiõpetusi, et kui palju asju peab kõik näkku panema. Meil tööl on üks naine, kellel on selline mask pähe joonistatud, et väga raske on aru saada, mis materjalist tema nahk on. See pole nagu inimese naha moodi. Mina oma nägu pole küll iialgi selliseks saaanud, aga temal on nägu nagu mingist tehismaterjalist tehtud. Ma ei tea, kas tema siis teeb nii, nagu seal meigiõpetustes kästakse või on tal mingi selline kreem, mida mina pole näinud. Ei tea.
Olen samuti märganud, et hinnavahe on kvaliteedis tunda. Näiteks kasutasin varem odavamat brändi Garnier, kuid pärast selle näopuhastusvahu kasutamist oli mu nahk kuiv ja kiskuv, tekkisid isegi väiksed ärritused. Pidin kreemi mitu korda päevas peale kandma, et olukorda parandada.
Siis proovisin sõbranna kingitud La Biosthetique näopuhastusvahtu – ja see oli hoopis teine maailm! Nahk jäi peale pesu pehme, niisutatud ja värske. Lisaks märkasin, et kuigi pudel on kallis, jätkub sellest palju kauemaks, sest toode on kõrgema kontsentratsiooniga ja kulub vähem.
Ma tõesti usun, et kvaliteetse ilu eest ei tohiks kokku hoida, tüdrukud! Lõppkokkuvõttes tasuvad kallimad tooted end ära nii tulemuse kui ka kasutusaja poolest.
Siis proovisin sõbranna kingitud La Biosthetique näopuhastusvahtu – ja see oli hoopis teine maailm! Nahk jäi peale pesu pehme, niisutatud ja värske. Lisaks märkasin, et kuigi pudel on kallis, jätkub sellest palju kauemaks, sest toode on kõrgema kontsentratsiooniga ja kulub vähem.
Ma tõesti usun, et kvaliteetse ilu eest ei tohiks kokku hoida, tüdrukud! Lõppkokkuvõttes tasuvad kallimad tooted end ära nii tulemuse kui ka kasutusaja poolest.
-
Külaline
No kuidas, kuidas... ma ei tea, ju sa pead siis ise katsetama mõnda aega mõne kreemiga ja mõnda aega lihtsalt kurgiga siis näiteks, kui soovid neid võrrelda. Me ei tea siin sinu naha eripära ju.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 23:34Kuidas ma seda naha seisukorda võrrelda saan, kui mõnd kallist kreemi pikka aega kasutanud olen? Et kas on nahk paremas seisukorras, kui olen seda kreemi kasutanud või oleks sama hea, kui oleks lihtsalt kurki, kummelit ja vaseliini kasutanud? No pole ju võimalik kuidagi võrrelda.
Enda kogemusest mõni toode on teinud küll naha hullemaks ja mõni paremaks. Ei väida, et kallim on alati parem aga enda kasutatud toodetel see seos olema kipub.
-
Külaline
Ei, kuna üldiselt need kallimad kreemid on mingit saasta täis topitud. A la Elizabeth Arden nt. Võta koostis lahti, seal on terve romaan kirjas, sisaldab mineraalõli nt, mis on naftast tehtud.
-
Külaline
Elizabeth Ardeni kreemid ongi ju need odavad...Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 16:40 Ei, kuna üldiselt need kallimad kreemid on mingit saasta täis topitud. A la Elizabeth Arden nt. Võta koostis lahti, seal on terve romaan kirjas, sisaldab mineraalõli nt, mis on naftast tehtud.
-
Külaline
Minu kogemus on, et kõige paremad on apteegisarjad, mis pole odavad ega ka väga kallid. Kuna mul on probleemne näonahk, siis käin nahaarsti juures ja tema soovitab ka neid.
-
Külaline
Olen sama täheldanud. Sensilise ja Isdini kreeme-seerumeid olen praegu proovinud ca pool aastat ja hetkel küll rahul nendega. Vanadest Eesti turulolijatest on Vichy tooted mulle sobinud.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:43 Minu kogemus on, et kõige paremad on apteegisarjad, mis pole odavad ega ka väga kallid. Kuna mul on probleemne näonahk, siis käin nahaarsti juures ja tema soovitab ka neid.
-
Külaline
kreemide toimest on raske kohe aru saada, aga juuksehoolduses on küll tohutu vahe, kas kasutada marketi- või proffitooteid.
Juuksed püsivad juba puhtamad 2x kauem proffikatega.
-
Külaline
Ma arvan, et ka supermarketi odavad kreemid pole väga head. Samas kui hinnaklass läheb juba seal üle 30-40 euro, siis enam kvaliteedis võitu ei pruugi olla. Sama tegelikult ka juuste salongitoodetega. Hea šampoon ja palsam on võimalik leida 20 euro eest ja kui ostad sama asja 60 euro eest, siis see pole kolm korda parem. Samamoodi ma väga ei usu, et kui ostad mingi luksuskreemi 200 euro eest, siis ta on parem kui 30 eurone apteegikreem. Pigem on nipp leida endale sobiv, siis saad kreemist või juuksehooldustootest kõige rohkem kasu. Ja see nii kerge ei pruugi ollagi.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 13:22 kreemide toimest on raske kohe aru saada, aga juuksehoolduses on küll tohutu vahe, kas kasutada marketi- või proffitooteid.
-
Külaline
Minul näiteks absoluutselt vahet ei ole. Kasutasin ka pikalt erinevaid profitooteid(oma 10 sarja kindlasti proovisin läbi) ja samamoodi rasvaseks läksid.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 13:22 kreemide toimest on raske kohe aru saada, aga juuksehoolduses on küll tohutu vahe, kas kasutada marketi- või proffitooteid.
Nüüd kasutan Lidli odavat(Cien)shampooni ja püsib normaalselt pea puhas. 3 päeva. Muidu pidin iga teine päev juba pesema.
Mul on töötlemata ja oma loomulikku värvi juuksed juba viimased 5a. Ei kasuta ei fööni, sirgendajat, kuumakaitset, lakki ja vahtu vms liigset.
Siin räägitakse poes ja apteegis müüdavatest kreemidest, aga kui paljud teist profitooteid on proovinud? Need siis sellised, mida kosmeetikud salongis kasutavad. Need pidid jutu järgi paremad olema kui luksbrändid. Ise ei tea, pole kokkupuudet olnud.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 13:22 kreemide toimest on raske kohe aru saada, aga juuksehoolduses on küll tohutu vahe, kas kasutada marketi- või proffitooteid.
Profitooted ka tegelikkuses jubedad. Jätavad mulje, et juuksed jube siledad ja niisutatud, tegelikkuses igasugu saasta nende koostises.
Ma ei tea kas Joico on proffisari või mitte - tellisin ja üldse ei saa juukseid puhtaks. Peale pesu kuivades on juba rasvased.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 13:22 kreemide toimest on raske kohe aru saada, aga juuksehoolduses on küll tohutu vahe, kas kasutada marketi- või proffitooteid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist