Õnne

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Nii väikse tegelaskonnaga, nendestki suur osa järjest ära surnud, ongi raske midagi mõistlikku luua.
Mind häirib see imelikult vääksuv nn lätlanna.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 23:18 Nii väikse tegelaskonnaga, nendestki suur osa järjest ära surnud, ongi raske midagi mõistlikku luua.
Mind häirib see imelikult vääksuv nn lätlanna.
Minul on ka nii raske teda kuulata. Niimoodi väänab seda eesti keelt, et iga kord pean hinge kinni, et kas saab selle lausega maha või ei saa. Ükskord lugesin mingit artiklit, et pidavat ka meeletu kaunitar olema. No ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 23:21 et pidavat ka meeletu kaunitar olema.
Nina on tal küll omapärane, kas see just ilus on, ei tea.
Külaline

juhtusin ka üle hulga aja vaatama. Kas see lastekaitse pikk näitamine pidi päevakajaline olema või? See tundus kuidagi nii kunstlikult saatesse vahele topitud, pidi tõestama lastekaitse äraostmatust või?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 09:59 juhtusin ka üle hulga aja vaatama. Kas see lastekaitse pikk näitamine pidi päevakajaline olema või? See tundus kuidagi nii kunstlikult saatesse vahele topitud, pidi tõestama lastekaitse äraostmatust või?
Pigem mitte. See lastekaitse tegelane figureerib saates juba ammu. Ja ta on enda nn äraostmatust ja õilsust varemgi tõestada püüdnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 23:10
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 10:01
Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 21:43 Ühes vanas osas oli konstaabel Torimit mängiv tegelane kohutav pätt. Peksis ja laamendas Raudalu baari juures nii et vähe pole. Tülitas naisi jne. Täitsa vägivaldne tegelane oli.

Kas Torim ise või sama näitleja, aga teine karakter?
Ma võin eksida, aga mu arust pigem teine karakter. Vist pigem episoodiline roll, pärast mida teda selles sarjas rohkem ei olnud. Kuni siis ühel hetkel ilmus uuesti, aga siis politseinikuna.

Mulle jäi mulje, et televaatajad märkasid seda ja andsid teada, et see tegelane oli varem ju "paha". Ja siis mingis hilisemas osas kord Torim tunnistas, et oli nooruses paras pätt ja kaabakas, ehk siis nagu vormistati ta tagantjärgi nagu selleks samaks isikuks.

Ei ole kindel, aga minu mälu järgi oli nii.

Eks, kui kunagi jälle uue ringina seda näitama hakatakse, saab ehk üle vaadata.
Jupiteris on kõik 32 hooaega saadaval, tasuta ja igal ajal.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 10:57
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 09:59 juhtusin ka üle hulga aja vaatama. Kas see lastekaitse pikk näitamine pidi päevakajaline olema või? See tundus kuidagi nii kunstlikult saatesse vahele topitud, pidi tõestama lastekaitse äraostmatust või?
Pigem mitte. See lastekaitse tegelane figureerib saates juba ammu. Ja ta on enda nn äraostmatust ja õilsust varemgi tõestada püüdnud.
Minu jaoks on see nii ebameeldiv tegelaskuju, et kohe täitsa üllatusin. Varem pole midagi nii eemaletõukavat Õnnes olnudki. Need kohad tahaks kohe edasi kerida, kus ta sõna võtab.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 23:05 Igal juhul ma siiralt naudin Sallo ja Komissarovi näitlejatööd selle seriaalis. Ainuüksi sellepärast tasub seda vaadata.
Täiesti nõus. Harva, kui seda vaatan, aga siis alati mõtlen, kui head nad on. Nende kahe najal see seriaal püsti püsibki. No okei, Veesaar on ka hea.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Viimases Õnne 13 sai juba natukene paljast ihu näha. Siim Susi oli alukate väel ja tema pruudilgi ei olnud seljas ülearu palju riideid. Öelge veel, et midagi ei toimu
Külaline

taivopalm kirjutas: 19 Mär 2025 20:35 Viimases Õnne 13 sai juba natukene paljast ihu näha. Siim Susi oli alukate väel ja tema pruudilgi ei olnud seljas ülearu palju riideid. Öelge veel, et midagi ei toimu
Taivo ise on ju ka otsapeale saanud :lol: :lol: :lol:
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Viimases osas pidin Haraldiga hoopis viina jooma. See Harald mulle eriti ei meeldi, kuidagi pehme iseloomuga on ja Anneli käpa all. Anneli on endine suli ja mul on tunne, et tal on minuga mingi kuri plaan. Anneli on Haraldi rahast tühjaks lüpsnud ja ma kardan, et ta üritab minuga midagi sarnast.
Külaline

taivopalm kirjutas: 19 Mär 2025 23:33 Viimases osas pidin Haraldiga hoopis viina jooma. See Harald mulle eriti ei meeldi, kuidagi pehme iseloomuga on ja Anneli käpa all. Anneli on endine suli ja mul on tunne, et tal on minuga mingi kuri plaan. Anneli on Haraldi rahast tühjaks lüpsnud ja ma kardan, et ta üritab minuga midagi sarnast.
Ma arvan, et anneli ei ole endine suli, vaid jätkuvalt suli. nii et vaata ette!
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 06:46Ma arvan, et anneli ei ole endine suli, vaid jätkuvalt suli. nii et vaata ette!
jah ta on jätkuvalt suli ja üritab äkki minu korterit endale saada?
Külaline

taivopalm kirjutas: 20 Mär 2025 14:01jah ta on jätkuvalt suli ja üritab äkki minu korterit endale saada?
Jaa, see sõbralik paar kolib sinu korterisse sisse. Aga pole hullu, nõua neilt pidevalt viina.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 16:11Jaa, see sõbralik paar kolib sinu korterisse sisse. Aga pole hullu, nõua neilt pidevalt viina.
Ega seda Haraldit väga näha ei tahaks ja ega see Anneli mulle ka väga ei meeldi. Ma mäletan veel aega, kui Alma juures elasin. Kuldne põli oli, viina väga ei pakutud, aga Alma oskas hästi süüa teha ja ma kosusin seal.
Külaline

Kas see priske maamesilane, kelle juures katust tegemas (nagu kunagine räkit :lol: ) nüüd käid, ka süüa teeb, võid-koort-juustu peaks seal ju jaguma. Tudub, et lehmad on vorstivabrikust tagasi tulnud :D
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 21:14 Kas see priske maamesilane, kelle juures katust tegemas (nagu kunagine räkit :lol: ) nüüd käid, ka süüa teeb, võid-koort-juustu peaks seal ju jaguma. Tudub, et lehmad on vorstivabrikust tagasi tulnud :D
Uuevariku Annemai. Ta on küll natukene priske, aga mulle priskemad meeldivad, on kust kinni hakata, nagu öeldakse. Käiks seal tihedamini, aga see paganama stsenarist ei taha mind väga Uuevarikule sisse kirjutada. Et nagu liiga igav, intriigi olevat vaja. Ma kardan seda, et äkki pean ka varsti Siim Susi kombel suspedes end näitama ilmarahvale.
Külaline

taivopalm kirjutas: 20 Mär 2025 21:30
Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 21:14 Kas see priske maamesilane, kelle juures katust tegemas (nagu kunagine räkit :lol: ) nüüd käid, ka süüa teeb, võid-koort-juustu peaks seal ju jaguma. Tudub, et lehmad on vorstivabrikust tagasi tulnud :D
Uuevariku Annemai. Ta on küll natukene priske, aga mulle priskemad meeldivad, on kust kinni hakata, nagu öeldakse. Käiks seal tihedamini, aga see paganama stsenarist ei taha mind väga Uuevarikule sisse kirjutada. Et nagu liiga igav, intriigi olevat vaja. Ma kardan seda, et äkki pean ka varsti Siim Susi kombel suspedes end näitama ilmarahvale.
Kas teil muidu Annemaiga voodielu juba on?
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 21:59Kas teil muidu Annemaiga voodielu juba on?
Härrasmees oma voodielust ei pajata.
Külaline

taivopalm kirjutas: 21 Mär 2025 13:49
Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 21:59Kas teil muidu Annemaiga voodielu juba on?
Härrasmees oma voodielust ei pajata.
Samas, näe! Siim ei häbenenud mitte midagi. Näitas end lausa vuplite väel ja pajatas uhkusega kõikidele asjast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist