Ülekaaluline naine
-
Külaline
Olles ise ülekaalus pean häbiga tunnistama, et vaatan rasvunud inimesi kõõrdpilguga küll. Eriti juhul, kui nad parajasti hamburgerit või kopsakat jäätist pistavad. Samas ma usun, et selles on natuke kaastunnet ka, ma tean ju omast käest, kui palju raskemaks ülekaal elu teeb. Kes mul aga lausa hinge täis teevad, on rasvunud laste vanemad - ma mäletan imehästi kogu narrimist ja põlgust, mis mulle kooliajal osaks sai. No kas tõesti pole mõistust oma lapse toitumise osas midagi ette võtta? Ok, saan aru, et teismelise puhul on see raske, aga algklassides ja paneb vanem toidu lauale. Lastel on lihtsalt nii raske.
-
Külaline
Imelik, ise oled ülekaaluline ja süüdistad siin ühtesid, teisi ja kolmandaid. Pole ka see algklassilapse toitumine alati vanemate kontrolli all. Mäletan, et enda üks laps hakkas kosuma lasteaias, kus anti väga palju magustoitu ja kommi. Ise ma ei andnud, aga lasteaiatoit minu arust kindlasti midagi tervislikku pole. Pidevalt oli nii, et suppi ta ei söönud ja anti siis kaks magustoitu. Algklassides jagati ka klassis pidevalt kommi, küll sünnipäevad, küll muu. Oma taskuraha eest ostis rämpsu. Lisaks olin ta isast lahus ja isa käis lastega palju reisidel, kus siis anti kõike, mis lapsed tahtsid. Iga kord märkasin, et laps on sellise reisiga kolm kilo juurde võtnud ja alla oli ikka väga raske saada seda kaalu. Minu tehtud toitu sõi liiga palju ja kui hakkasin keelama, tegi see asja hullemaks. Kusjuures kõrval on teine laps, kellel pole kaaluga mingit jama olnud ja on söönud kõike, mis on tahtnud. Trenni panime lapse küll, aga ujumas käies rohkem nagu ulpis seal ja väsis kiiresti, nii pole ka trennist suurt kasu. Väga paks ta nüüd ka ei olnud, aga kergelt trulla. Nüüd on teismeline ja väga sale ja lihastes, käib palju trennis, see trullakus läks üle. Vaatan ka teisi tema klassi poisse, et kes olid algklassides veidi üllekaalulised, need on nüüd kõik saledad.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 17:40 Olles ise ülekaalus pean häbiga tunnistama, et vaatan rasvunud inimesi kõõrdpilguga küll. Eriti juhul, kui nad parajasti hamburgerit või kopsakat jäätist pistavad. Samas ma usun, et selles on natuke kaastunnet ka, ma tean ju omast käest, kui palju raskemaks ülekaal elu teeb. Kes mul aga lausa hinge täis teevad, on rasvunud laste vanemad - ma mäletan imehästi kogu narrimist ja põlgust, mis mulle kooliajal osaks sai. No kas tõesti pole mõistust oma lapse toitumise osas midagi ette võtta? Ok, saan aru, et teismelise puhul on see raske, aga algklassides ja paneb vanem toidu lauale. Lastel on lihtsalt nii raske.
Siis on hoopis mees paks. Suure kõhuga ei pääse ligigi. Kõht jääb ette.qwerty kirjutas: ↑07 Juun 2024 22:23 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Piitspeenikesed ja/või 20ndais inimesed seda muidugi ei mõista, aga paljudel vanusega ja ainevahetuse aeglustumisega kaal hakkab tõusma. Jah, muidugi peaks üha vähem ja vähem sööma, aga kus on piir, üldse söömine maha jätta
Kuni vanuseni 35 olin oma kaaluga enam-vähem rahul, siis aga hakkas tõus.
Pikkus on mul 1.68 cm, kui sain 38 a, tuli ette 80 kg, see oli karm. Kuus aastat vaikset tõusu ja kuus aastat hiljem - nuta v naera ette lõi 90 kg. Kuigi oma arust püüdsin siiski "jälgida" toitumist jm. Inimene harjub oma peegelpildiga ja kui kaal tõuseb vaikselt, siis noh ega ma PÄRISpaksuks ennast ikkagi ei pidanud. Tänaval näed ju ikka päriselt suuri inimesi jne. Tundus, et kui hästiistuvad tumedamast kangast riided seljas ja kõrged kontsad all, et siis petab nagu ära. Tegelikult ülekaalu siiski naljalt ei peida. No okei - valge kohev riietus ja madal jalanõu jätab ilmselt tiba masajama mulje. Nüüd kasutan kõigile teada populaarset ravimit ja olen väga rahul. Momendil kaalukadu -12 kg. Jah, tunnistan, et ma e i oleks seda omal käel suutnud, see on päris selge.
Kuni vanuseni 35 olin oma kaaluga enam-vähem rahul, siis aga hakkas tõus.
-
Külaline
Nii naljakas, et paksust peetakse eriti naise puhul viimaseks surmapatuks. Siis ei imesta, et kõik ravimeid tarvitavad. Mis neil üle jääb, kui muidu oled viimane saast, kes on kole, kelle mees jätab maha, keda ei võeta tööle ja keda ka teised (ise ka ülekaalulised) naised põlastavalt passivad, nagu siitki lugeda saab. Mul on endal kaks tuttavat meest, kes kommenteerivad väga naiste kaalu, kuigi ise suitsetavad ja joovad. Ja vanusega on neil endal ka kõht ette tulnud, sest joovad õlut, muus osas on saledad. Aga imelikul kombel joodik mees pole sugugi nii põlatud nähtus kui paks naine.
-
Külaline
Jutt oli ju koerapoosist. Siis ei tohiks naise paksus kuidagi segav olla. Aga paks mees saab tõesti ainult 3 cm sisse panna.
-
külaline
Mida sa rõvetsed siin foorumis? On juba teatatud.
-
Külaline
Miks peaks keskmisega leppima, kui saab palju paremaid? Eesti keskmine mees on 183 cm, mul aga pole kunagi sellist meest olnud, on olnud 186-195 cm.
Milleks see teesklemine veel vajalik on? Suudad sa ette kujutada, et on naisi, kes päriselt seksi naudivad ja orgasme saavad?
-
Külaline
-
Külaline
Naised ei ole nõus temaga seksima, mistõttu ta ei tea seda.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 22:51Mis nali see veel on? Mees tunneb ju ära, kas naine saab või ajab kelbast.
-
Külaliine
Mind jätab naisena sügavalt külmaks meeste "mure", kuidas ülekaaliuise naisega seksima ulatub
(Ääremärkus: ainult väga rumal mees ei oska vahet teha, kas naine teeskleb või tõeliselt saab O.). Kui kallimaks on 1 inimene maailmas, siis teiste kehakaalust on sügavalt suva. Tõsi, ka mina mõtlen hamburgerit söövat sajakilost nähes, kas ta ikka peab?, Aga samas, seda mõtlevad tänapäeval kõik naised ka ise enda kohta hamburgerit söömas, kas ikka peab?... (80% naistest arvab, et peavad alla võtma...)
-
Külaline
Kõige rohkem torgid teiste eludes sina. Ühtlasi on see su lemmiklause, kui sul mitte midagi muud öelda ei ole, samuti kaotad viimsegi õigekirjaoskuse. Nii ettearvatav.
-
Külaline
Kõhnus võib täpselt samuti olla ebatervislike eluviiside tagajärg. Suitsetamine, narkootikumid, ühekülgne söömine, näljutamine, paljud haigused teevad ju kõhnaks. Seega ei kõla usutavalt, kui keegi väidab, et ta pakse vaadates muretseb tema tervise, tervisekassa rahade jne pärast. Pigem kumab siit läbi näljutaja kadedus, kellel kõht koriseb ja silme ees jooksevad saiakesed. Kadestab kõiki, kellel kõht ei korise, vaid söövad rahus. Mina isiklikult ei tea ühtegi haiget paksukest. Küll aga terve rida inimesi, kes on kõhnad ja ühtlasi kannatavad mõne tõsise ravimatu haiguse all. Seega tänaval inimesi vaadates ei saa tema paksusest lähtuvalt küll mingit ülevaadet kui haige või terve ta on. Saad vaid kadestada, et see isik tunneb söömisest rõõmu.
-
Külaline
Kate Middleton on alati ülisale, sportlik ja tervislik toituja olnud. Noh ka said peale vaadates aru, et põeb rasket haigust, mille ravi saab kallis olema? Ühesõnaga kehakaalu järgi terveks või haigeks hindamine on täiesti mõttetu.
-
Juustup
Naine on ülekaaluline kui ta on proportsioonist väljas, higine ja haige. Kuid seda kõike on võimalik tahtmise korral muuta. Mina tean mitut tublit naist,kes on selle teekonna väga edukalt läbinud. Maovähendusoperatsioon on muidugi äärmuslik, kuid toitumiskava saab alla 50 euro kätte ja lihtsamad nipid on ka internetist leitavad. Oluline on lähtuda põhimõttest, et sa saad aru mida sa sööd- need külmutatud ja valmistooted on säilitusainetest pungil.
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Praktiliselt iga teine naine vanuses 40 ja enam on ülekaaluline. Tõsi riietega osatakse seda päris hästi peita. Ja isegi need kes on nn õige kaalulised on tegelikult välja veninud kõhtude ja kannikatega. Tselluliit ja rippuvad rinnad. Üldiselt ilma riieteta pole üldsegi meeldiv vaatepilt. Aga kuulates nende juttu siis tule taevas appi. Seksikad, jlusad jne, jne Tegelikult on selliseid väga vähe. Vaesed mehed kes peavad mingi üleloomuliku pingutusega enda riista töökorda saama. Ja siis need "seksikad" karjuvad, et mees on impo. Ei ole. Hoopis kangelane kui korraks suudab. 
-
Külaline
Meeste hulgas on ülekaaluliste protsent suurem. Ja õllekõht pluss rippuv tagumik on ka, lisaks hõrenev pealagi. Ei ole need keskealised naised ega mehed kumbki mingi ilus vaatepilt, erandeid on, aga mitte palju. Seega võikski keskealine olla juba nii küps, et leiab inimeses muudki väärtuslikku kui tema välimus. Kui mitte, siis ollakse sinna teismeliseikka kinni jäänud.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 15:03 Praktiliselt iga teine naine vanuses 40 ja enam on ülekaaluline. Tõsi riietega osatakse seda päris hästi peita. Ja isegi need kes on nn õige kaalulised on tegelikult välja veninud kõhtude ja kannikatega. Tselluliit ja rippuvad rinnad. Üldiselt ilma riieteta pole üldsegi meeldiv vaatepilt. Aga kuulates nende juttu siis tule taevas appi. Seksikad, jlusad jne, jne Tegelikult on selliseid väga vähe. Vaesed mehed kes peavad mingi üleloomuliku pingutusega enda riista töökorda saama. Ja siis need "seksikad" karjuvad, et mees on impo. Ei ole. Hoopis kangelane kui korraks suudab.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline