Ma olen ise rikas, edukas ja kõrgharitud jah. Aga miks ma peaks olema parem või halvem kui need “vanamehed”. Sellele ma küll ei oska vastata. Ei ole parem. Ei ole halvem ka. Mis küsimus see on üldse selline?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 21:14Oled ise rikas, edukas ja kõrgharitud? Parem, kui need vanamehed?
Kui vanalt te viimati armusite?
-
Külaline
-
Külaline
Mis su isa sellest arvab, hängib su vanakestega koos?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 21:18Ma olen ise rikas, edukas ja kõrgharitud jah. Aga miks ma peaks olema parem või halvem kui need “vanamehed”. Sellele ma küll ei oska vastata. Ei ole parem. Ei ole halvem ka. Mis küsimus see on üldse selline?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 21:14Oled ise rikas, edukas ja kõrgharitud? Parem, kui need vanamehed?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 21:09
Ei ole vaene. Ei ole ka isata kasvanud. Aga mulle meeldivad vanemad mehed. Ükski peika pole olnud vähem kui +15. See viimane armumine - eluarmastus - on kõige suurem vanusevahe, mis mul olnud on.
-
Külaline
Mida vastad siis?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 12:22Hea, et vastasid. Ma sinu vastust isegi ootasin.
Aga vasta ka kui vanalt sa viimati armusid? Tahad veel armuda? Julged veel armuda üldse? Armastus on valus?
-
Külaline
Mis tal ikka arvata. Minu elu ja minu valikud. Mu isa aktsepteerib mu valikuid. Kui mina olen õnnelik, on tema ka õnnelik.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 22:05Mis su isa sellest arvab, hängib su vanakestega koos?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 21:18Ma olen ise rikas, edukas ja kõrgharitud jah. Aga miks ma peaks olema parem või halvem kui need “vanamehed”. Sellele ma küll ei oska vastata. Ei ole parem. Ei ole halvem ka. Mis küsimus see on üldse selline?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 21:14
Oled ise rikas, edukas ja kõrgharitud? Parem, kui need vanamehed?
-
Külaline
Lugedes teie vastuseid, siis mulle tundub, et teil need armumised on olnud vastastikused. Kas mulle ainult tundub või on ka nii?
-
Külaline
Sa vahetad mehi nagu trussareid. Iga paari aasta tagant uus armumine. Ei tundu just usaldusväärne tegelane olevatKülaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 16:06 Paar kuud tagasi, 57
Enne seda paar aastat tagasi ja olen siiani armunud
-
Külaline
Ma ei tea kelle vastust ootad, aga mina mehena asja nn armumiseni ei lase. Sellel pole lihtsalt pointi. Kõige ebausaldusväärsem on keskealine naine. Nad ei tea ise ka mida tahavad. Peavad ennast kingituseks meessoole. Mehed nii ei arva ja ongi häda käes. Lisaks on nad oma elu nii ummikusse elanud. Lisame sinna vaimsed probleemid ja täielik empaatiavõime puudumine siis miks peaks. Elada saab ka lustides nii, et pole kellegi omaKülaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 12:05Sa oled nii taibukas küll, et said aru küll mida mõtlesin. Aga sa ise? Oled kunagi armunud olnud?
-
Külaline
Nagu sul oleks valida.
-
Külaline
Kuskil uhhuuu laagris kohtusite või? Tegite koos aineid ja leidsite nii olvat hingesugulased. Kas seks ka suhtes olemas?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 20:52 51-aastaselt armusin. Hetkel, 2 aastat hiljem, olen endislet armunud ja õnnelik ja elame koos.
-
Külaline
On valus kui lased selle endale ligi. 100% on. Sa võid kõik õigesti teha, aga vot looduse ürgse kutse vastu mutikesed ei saa. Nad on alati rahulolematud. Alati.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 22:19Mida vastad siis?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 12:22Hea, et vastasid. Ma sinu vastust isegi ootasin.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 12:12
Nii vana naine ei armu. Äärmisel juhul on tal oma mehe kõrvalt vaheldust vaja. Liblikaid kõhtu. Ja seda peab ekslikult armumiseks.
Aga vasta ka kui vanalt sa viimati armusid? Tahad veel armuda? Julged veel armuda üldse? Armastus on valus?
-
Külaline
vaata kes on Karolina Leavitt (ongi selline nimi!), maailma üks tuntumaid nägusid hetkel.
Ta on 27 ja mees on 59
-
Külaline
Armumine on ilus tunne, mis vastastikuse sobivuse korral areneb armastuseks.
-
Külaline
armusin viimati 30 aastat tagasi. mina olin 23 ja mees 20. me oleme siiani koos.
-
Külaline
Ei oska sinusugune küll midagi õigesti teha. Loomulikult pole ükski naine sellisega rahul. Miks sa muidu neid mutte võtad, normaalseid naisi ikka ei saa, jah? Aga mõtle, miks see nii on. Miks teised mehed saavad?Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:15On valus kui lased selle endale ligi. 100% on. Sa võid kõik õigesti teha, aga vot looduse ürgse kutse vastu mutikesed ei saa. Nad on alati rahulolematud. Alati.
-
Külaline
Ei saa "teised mehed" ka mitte. Pooled mehed ei saa elu jooksul järglasi. Ja nii juba tuhandeid aastaid.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 17:48Ei oska sinusugune küll midagi õigesti teha. Loomulikult pole ükski naine sellisega rahul. Miks sa muidu neid mutte võtad, normaalseid naisi ikka ei saa, jah? Aga mõtle, miks see nii on. Miks teised mehed saavad?
-
Külaline
Ei ole ma elus üheski uhhuu laagirs käinud ja aineid ei tarvita me kumbki. Jah,loomulikult on suhtes ka seks, kuidas siis muidu.
Milles su probleem on? Said uhhuu laargis mõnelt tädilt korvi?
-
Külaline
Siiani on olnud valida. Ja kui peaks kunagi üksi jääma, siis ikka 80 aastast ei tahaks ju. Parem üksi kui ätiga koos. 59 on Eesti mehe kohta juba kõrge vanus, samaealine naine on veel elujõus, aga mehed mitte.
-
Külaline
Kas keegi sunnib sind vana mehega koos olema või mis su mure siin on antud hetkel? Sind pole ju kutsutudki sinna suhtesse kolmandaks, mida sina ahastad ma ei saa aru.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:40Siiani on olnud valida. Ja kui peaks kunagi üksi jääma, siis ikka 80 aastast ei tahaks ju. Parem üksi kui ätiga koos. 59 on Eesti mehe kohta juba kõrge vanus, samaealine naine on veel elujõus, aga mehed mitte.
-
Külaline
Su väide on vale, põhikooli geneetikaga saab sellest juba aru.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 17:53 Ei saa "teised mehed" ka mitte. Pooled mehed ei saa elu jooksul järglasi. Ja nii juba tuhandeid aastaid.
The conclusion of “only 50% of men reproduced” from this data is frankly, idiotic. The reason why there is less genetic variation among Y chromosomes is because a Y chromosome is not passed on to the next generation if that father only has girls. Men who successfully reproduce do not necessarily have unique genetic representation in their children, whereas women are always represented.
Think about it. A Y chromosome passes from father to son only. His X chromosome will pass to his daughter, who will pass that on to any children she has, male or female, but the X chromosome transmits no information specifically about the father. But if he has no sons, then his strain of Y chromosome is done. What is the likelihood of having a boy or a girl child? Gee, is it around 50%?
Furthermore, from modern data, it is categorically untrue. Men and women produce at around the same rate of 80%. https://www.cdc.gov/nchs/data/nhsr/nhsr051.pdf
Tänapäeva kohta ei kehti see 50% ammugi.
-
Külaline
Tagajärjekad armumised ehk viimased on olnud need, millest pikem suhe on välja kasvanud, hiljem pole nagu põhjust. Ma 18a abielus ja ikka ei kujuta ette, et ma ühtegi teist meest suudaks veel "sellise" pilguga vaadata, kui oma meest, või ihaldada. Kui meest poleks, sis küll jah. Seega jah, mu "vimane armumine" oli 28a ja kestab veel.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 02:17 Lugedes teie vastuseid, siis mulle tundub, et teil need armumised on olnud vastastikused. Kas mulle ainult tundub või on ka nii?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist