Dysonile saab uue aku osta ja töötab jälle nagu uus!Guest kirjutas: ↑02 Juun 2025 13:31 Ma küll Dysoniga rahul ei ole, peale paari aastat kestab aku 3-4 min, hea kui vaiba jõuab ära võtta (ja mitte max võimsusega). Uut Dysonit ei osta ja nende akumasinate vaimustut ei jaga (sh puht elektriautod, millega ei saa Tln Tartugi sõita korraga).
Varstolmuimeja
-
Külaline
Kui palju see maksab võrreldes uue varre ostuga?my2 kirjutas: ↑10 Juun 2025 15:25Dysonile saab uue aku osta ja töötab jälle nagu uus!Guest kirjutas: ↑02 Juun 2025 13:31 Ma küll Dysoniga rahul ei ole, peale paari aastat kestab aku 3-4 min, hea kui vaiba jõuab ära võtta (ja mitte max võimsusega). Uut Dysonit ei osta ja nende akumasinate vaimustut ei jaga (sh puht elektriautod, millega ei saa Tln Tartugi sõita korraga).
-
Külaline
Tahaksid uut vart proovida?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2025 23:02Kui palju see maksab võrreldes uue varre ostuga?
-
Külaline
Googeldasin v7 ja v8. Nende akude hinnad on vahemikus 45-100Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2025 23:02Kui palju see maksab võrreldes uue varre ostuga?my2 kirjutas: ↑10 Juun 2025 15:25Dysonile saab uue aku osta ja töötab jälle nagu uus!Guest kirjutas: ↑02 Juun 2025 13:31 Ma küll Dysoniga rahul ei ole, peale paari aastat kestab aku 3-4 min, hea kui vaiba jõuab ära võtta (ja mitte max võimsusega). Uut Dysonit ei osta ja nende akumasinate vaimustut ei jaga (sh puht elektriautod, millega ei saa Tln Tartugi sõita korraga).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist